Sora celui mai bun prieten (2)

… Avea dreptate, mai mult ne încurca. Frecându-mi uşor degetul mijlociu de labiile ei, încercam să fă-mi fac loc printre ele. În acelaşi timp vroiam să aflu şi reacţia ei. Faptul că nu spunea nimic îmi dădea curaj să continui. Mâna ei dibace avea un stil aparte. Cumva reuşea să-mi trezească nişte simţuri cum nici eu nu reuşisem în momentele mele de intimitate. Cu degetul mare mă atingea la vârf, făcând mici mişcări în zona sensibilă…

Mă simţeam bine, nu pot să spun nu, însă, ar fi fost penibil să ejaculez în mâna ei, iar ea să rămână nerezolvată. Mi-am mutat locul, de-a lungul balconului, ca să pot întinde picioarele mai bine. Ţinând-o de mână, am tras-o spre mine… să se urce pe mine. Penisul i-a atins pielea fină… pulsaţile, controlate de mine, o amuzau un pic. Înşurubată cu mâinile după gâtul meu continua să mă sărute pe obraz, pe gât.

De câteva ori s-a prefăcut că vrea să mă muşte. Şi-a înfipt dinţii în carnea mea dar era mai mult o joacă pentru ea. Oftam intens, parcă ştiam ce ar trebui să urmeze, mă pregăteam moral pentru durere, datorită muşcăturii, dar aceasta nu mai venea. Am tras de bluză în sus şi i-am eliberat sânii… cu ambele mâini i-am prins din lateral strângându-i la mijloc.

Nu mai aveam răbdare. Vroiam să-i sug sfârcurile. Până la urmă mi-a făcut loc. Şi-a lăsat capul uşor pe spate, în timp ce buzele sugeau la sfârcurile ei. Ca să o necăjesc şi eu, m-am prefăcut că doresc să o muşc de sfârcuri, exact cum a făcut şi ea. Şi-a dat seama şi mi-a atras atenţia printr-o mişcare din deget… ceva de genul… nu este voie.

Se mişca uşor peste mine. Penisul îi atingea păsărică, iar ea încerca să se frece de el. După ce i-am eliberat sânii, am sărutat-o gura, apoi mi-am băgat mâinile sub ea, am ridicat-o uşor şi am tras-o spre mine. Căutam să o proptesc direct în penis. Cu ajutorul ei, ghidându-ţi penisul, am reuşit să intru. Nu s-a lăsat cu toată greutatea în el.

A oftat lung. Intrase aproape jumătate. Puţin câte puţin… penisul intra tot mai mult, făcând-o să exclame tot mai intens. Intrase tot. Am aşteptat aşa să văd care este reacţia ei. Câteva momente a stat nemişcată, apoi uşor, a dat să se ridice ca apoi să se lase cu totul în el. De fiecare dată penisul culisa mai mult în vagin.

Avea mâinile puse pe după gâtul meu. Vroiam să o sărut în continuare, dar ea era în lumea ei, concentrată, destul de încordată, capul uşor într-o parte gemând uşor. Poziţia nu era una grozavă pe cimentul rece al balconului, structura de beton mă deranja la spate. Era interesant… noi doi pe balcon, oricine ne putea surprinde… chiar şi cel mai bune prieten, Nicu, dar nu de asta îmi făceam griji.

Trecusem peste promisiune aşa că nu mai conta ce ar fi spus el. Oricât de incitant ar fi locul, momentul în care faci sex, tot într-un pat moale, unde să te răsuceşti după pofta inimii, este mai aproape de ceea ce prefer.

Mi-am luat inima în dinţi şi i-am spus să mergem în cameră. Imediat cum a auzit propunerea mea s-a ridicat, m-a ajutat să mă ridic. Părea nerăbdătoare. Nici nu m-am ridicat bine că m-a prins de mână şi m-a tras după ea. În cameră s-a dezbrăcat imediat de bluză. Fusta a poposit şi ea la podea. Dezbrăcată a venit spre mine.

S-a ridicat pe vârfuri să mă sărute. Braţele ne-au cuprins. Mâna alunecase către fesele ei. Am strâns cu putere de fesa dreaptă, făcând-o să suspine în timp ce buzele noastre se alintau, iar limba căuta să-şi facă loc în interior.

A tras de marginea de jos a tricoului şi m-a ajutat să mă dezbrac. Penisul erect, umed de la schimbul de fluide, se lipise de pielea ei. Am vrut să mă dezbrac eu de restul hainelor. Narcisa s-a lăsat în genunchi în faţa mea. Se uita la penisul ce ieşea din pantaloni, apoi a ridicat capul către mine, privindu-mă pentru câteva momente, apoi mi-a prins penisul cu o mână… s-a apropiat de el… limba fierbinte m-a atins la bază, aproape de testicule.

Încet, urca uşor cu limba până a ajuns la vârf. Am profitat de ocazie să mă dezbrac de restul hainelor în pauză pe care o făcuse privindu-mă în ochi. A vrut să continue, dar am ajutat-o să se ridice. În pat lucrurile puteau deveni mult mai interesante.

De cum m-am urcat, m-a împins cu mâinile să mă întind pe spate. S-a poziţionat perpendicular cu mine, stând în genunchi aplecată către penisul meu. Cu o mână în ţinea de la bază, în timp ce buzele îmi acaparase măciulia, sugându-l. S-a uitat la mine în tot acest timp. Îşi băţâia fundul apetisant, în toate direcţiile.

Am întins mâna şi am prins-o de fese, strângând uşor. Mai târziu, mâna a alunecat între picioarele ei. Ea şi-a depărtat puţin picioarele ca să-mi facă loc. Mi-am strecurat un deget în păsărica zemoasă. Căutam să-l introduc cât mai adânc. Gemetele ei devenise mai prezente. O dată cu ea gemeam şi eu, mai ales când buzele alunecau tot mai mult pe gland.

Trebuia să o gust şi eu, am tras-o cu mâna spre mine, apucând-o de piciorul stâng. Narcisa a înţeles ce vreau. În câteva momente se afla deasupra mea… ea sugându-mi penisul, parcă mai aprig decât până atunci, iar eu savuram nectarul lipit cu gura de vulva ei… limba căutând să intre tot mai mult în interior. Mişcările din bazin înainte şi înapoi ale ei m-au determinat să continui…

Cineva a încercat să intre în cameră. M-am oprit brusc, ea continua să sugă… nu-i pasă cine era la uşă. Plănuise asta înainte să vină în balcon. De aceea uşa era încuiată pe dinăuntru. Vocea lui Nicu se auzea de dincolo de uşă.

– Cine este acolo? Deschide!

– Sunt eu, Narcisa… mă schimb de haine, vorbim după… apoi buzele s-au mulat pe gland şi au alunecat, tot mai mult.

– Ştii ceva de Dan, l-ai văzut cumva? Nu mai dau de el…

– Nu ştiu unde este, poate a plecat cu vreo tipă… mai devreme era cu cineva…

– Bine…

Mincinoasă mică… m-a acoperit într-un moment delicat. Nicu nu avea ce să facă, nu mai eram adolescenţi, fiecare este liber să aleagă ceea ce doreşte să facă. Nu am de unde să ştiu dacă ar fi stricat momentul, dar poate că este mai bine modul cum a gândit ea.

Am împins-o de pe mine. Nu înţelegea ce se întâmplă. I-am spus să se aşeze cu spatele la mine. Mi-am făcut loc între picioarele ei. Cu o mână am direcţionat-o cum să se poziţioneze. Fără să mai stau mult pe gânduri mi-am potrivit penisul şi am intrat în forţă. După privirea pe care mi-a arătat-o părea surprinsă de atitudinea mea hotărâtă.

Avea dreptate într-un fel. Mai devreme eram indecis dacă să fac sex cu ea, iar acum păream mai hotărât ca niciodată. Cu ambele mâini o ţineam de mijloc în timp ce mă încercam să măresc ritmul, tot mai mult. Îi plăcea şi ei acest stil. Se mişca o dată cu mine, oferindu-mi contre.

M-am aplecat şi i-am prins sânul drept. Eu rămăsesem nemişcat în timp ce ea a continuat să păstreze ritmul. I-am simţit o mână cum mi-a atins testiculele. M-a strâns uşor apoi şi-a dus mâna la clitoris. Bazinul ridicat, trupul aplecat cu capul aşezat pe pat… se auzeau gemetele ei intense. Muzica ce se auzea în boxe ascundea perfect gemetele noastre.

După un timp m-am oprit, am ieşit din ea. Nedumerită, nu înţelegea ce se întâmplă. Fără să-i spun ceva, am întors-o cu faţa în sus, apoi m-am aşezat peste ea. Şi-a strâns picioarele în jurul meu… cu braţele strângea… gemea şi suspina tot mai gălăgios. Nu-i păsa că poate cineva este la uşă şi ascultă, poate chiar fratele ei.

Undeva în inconştient mă grăbeam, parcă doream să se termine totul mai repede. Era ca o teamă să nu vină din nou Nicu să bată la uşă. Posibil ca şi ea a realizat că am alt tonus, mult mai grăbit, dar nu mi-a spus nimic.

Mişcările alerte făceau să emită sunete a două corpuri ce se loveau cu putere. Narcisa, încordată… capul lăsat pe spate, gura deschisă. Chiar dacă era lumina stinsă, puteam să văd cu uşurinţă gâtul încordat cu venele ce păreau că mai au puţin şi se sparg.

S-a uitat spre mine, mi-a făcut un semn să mă opresc apoi mi-a spus:

– Lasă-mă să mă urc pe tine…

Rugămintea ei m-a convins. Poate este poziţia ei favorită, am gândit eu. S-a urcat pe mine… penisul intrase rapid în ea. S-a lăsat uşor spre faţă, sprijinită în braţe. Mi-am dus mâinile la sânii ei… trăgeam de ei în toate direcţiile. Se schimbase iar la faţă… încordată, la fel cum era mai devreme… gemeam la unison… cu o mână o trăgeam de sâni, iar cu cealaltă o apucasem de fese, strângând ferm.

Devenisem la fel de încordat, simţeam cum orgasmul se apropie. Speram că ea să fie prima… nu reuşeam să mă controlez, parcă nici nu vroiam să mai amân momentul. În ultimul moment am reuşit să strig la ea… îmi vine!…

S-a ridicat rapid în genunchi dar nu s-a dat la o parte… aaahh… sămânţa ţâşnise puternic pe mine, pe coapsele ei. Ea, de cum s-a ridicat, a început să-şi frece clitorisul cu putere… abia când m-am liniştit un pic am realizat că tocmai avusese un orgasm, stimulată de degetele ei.

După ce ne-am şters, am rămas amândoi întinşi pe pat o vreme, ea aşezată cu capul pe abdomenul meu privindu-mă atent, vorbind diverse. Trecuse ceva vreme de când m-a căutat Nicu, aşa că ne-am decis să ne alăturăm petrecerii. Până la urmă nu a fost o seară complet ratată. Să sperăm că nu va afla Nicu vreodată că mi-am încălcat promisiunea.

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Sora celui mai bun prieten (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura