Cea mai sexy dintre vecine (2)

… Îmbrăţişaţi, ne mişcam în cerc în mijlocul camerei, în timp ce ne sărutam şi îi pipăiam trupul. Mâna liberă urcase către sâni. I-am atins. Cu toată mâna i-am prins sânul drept şi l-am strâns uşor. Furoul de saten mă incomoda un pic. Vroiam să-l ating… piele pe pielea ei. Şi mai bine ar fi fost dacă o dezbrăcam complet. Ea, ţinea o mână în jurul gâtului meu, iar cu cealaltă îşi făcuse loc pe sub tricou, înaintând uşor pe abdomen. …

Nu puteam să rămân aşa multă vreme. Înainte să merg mai departe am tras de marginea tricoului în sus până am reuşit să mă dezbrac. Nu uitasem de ceea ce vroiam să fac mai devreme. Am prins cu degetele de fiecare bretea şi am tras până acesta a început să alunece pe trupul ei. Mă excitasem un pic, penisul se încorda în pantaloni. La vederea trupului gol senzaţia de excitaţie s-a amplificat imediat.

Parcă era un déjà vu. Felul cum mi-am imaginat-o pe Teodora la trup, părea să fie aproape ca în imaginaţia mea. Dacă ar fi ştiut ce gândeam în acele momente… Sânii eliberaţi erau numai buni de atins şi de mângâiat. Mi-am scos mana dintre picioarele ei. Ambele, aproape în acelaşi timp, le-am aşezat pe sânii ei, cuprinzându-i în palmele mele… dddaa… strângeam uşor degetele în jurul sânilor. Sfârcurile le simţeam în palma mea.

Visam de multă vreme să-i ating şi să-i simt. Acum aveam ocazia să-i gust. Sfârcurile ţepuşă, aşa îmi păreau când i-am văzut, trebuiau să poposească între buzele mele… să-i alint şi să-i sug după pofta inimii. M-am aplecat către ei… un mic sărut pe fiecare sfârc, apoi am început să mă joc cu limba în jurul lor. Buzele i-au cuprins… trăgeam de ei spre mine, sugeam şi scoteam anumite zgomote de plăcere.

Poziţia aplecată, gârbovită nu era un mod plăcut de a face asta. Am prins-o de mijloc şi am îndrumat-o să mă urmeze către pat. Încă aveam pantalonii pe mine, însă, ţinta mea era să ajung din nou la sâni. M-am urcat deasupra. Mi-a făcut loc între picioarele ei. Le ridicase un pic în aer, strâns lipite de mine. Păream obsedat de sânii ei, nu reuşeam să mă dezlipesc… strângându-i în palmele mele şi sugând cu plăcere, dar atâta timp cât şi ei îi plăcea nu mai conta acest lucru.

Un preludiu bun nu are limită de timp, cu cât mai lung cu atât mai bine pentru parteneră. După un timp mi-am amintit de păsărica rasă, cu labiile subţiri. Trebuia numaidecât să ajung acolo. Încet m-am dat mult mai în spate, alunecând încet, lăsând sânii departe de buzele mele. Buzele alunecau pe trupul ei… ea se arcuia sub mine şi ofta aproape la fiecare contact ale buzelor mele cu pielea ei.

Şi-a desfăcut picioarele mai mult. Ajunsesem la punctul zero, locul unde toţi bărbaţii îşi pierd judecata şi raţiunea. Un sărut pe pubisul frumos aranjat… un altul deasupra clitorisului… ea era nerăbdătoare să o ating mai jos. Din când în când îşi ridica bazinul în sus, de parcă ea era cea care îmi cauta buzele. I-am atins labiile cu limba… mmm… momentul mult aşteptat de ea tocmai se întâmpla. Ofta încet cu capul lăsat pe spate.

Nu a mai rezistat tentaţiei şi mi-a prins capul cu ambele mâini din lateral. Limba alunecă pe toată lungimea labiilor. Lăsa impresia că mă dirijează, însă, mă ţinea de cap mai mult de formă. M-am oprit… cu două degete am tras de labii să le deschid. Scopul meu era să-mi fac loc cu limba în interior. Aşa am şi făcut. Gura lipită de vulvă, limba explora în interior… ea se zbătea gemând tot mai zgomotos.

M-a tras de cap până am ajuns la clitoris, ţinându-mă fix în acel loc. Buzele şi limba îl alintau… începând cu mişcări mai lente, apoi mărind viteza. Nici ea nu avea stare. Alterna cu mişcările… uneori îmi dirija capul să mă mişc în sus şi în jos, alteori mişca din bazin tot mai energic, frecându-şi clitorisul de buzele mele. Pe alocuri, buzele îmi amorţise, la fel şi limba, dar nu era locul şi nici momentul să mă plâng. Eram convins că voi primi şi eu aceeaşi plăcere pe care ea o trăia în acele momente.

Dacă până atunci i-am mângâiat coapsele fine, am zis în sinea mea să explorăm şi alte locuri. Am pornit pe trupul ei din lateral până am ajuns la sâni. I-am prins ferm… strângeam tot mai tare… cu aceeaşi intensitate cu care ea mă apasă între picioarele ei.

Am dat să mă ridic. Vroiam să mă dezbrac de restul hainelor. La început părea că nu vrea să-mi dea drumul, dar apoi m-a eliberat. Aşezat în genunchi, mi-am desfăcut cureaua de la pantaloni. Ne uitam fix unul la altul fără să ne spunem ceva. Teodora s-a ridicat, s-a dat la o parte şi m-a îndrumat să mă aşez în locul ei, locul cald de trupul fierbinte şi excitat.

Eram întins, abia reuşisem să-mi desfac cureaua. De restul s-a ocupat ea. Umflătura din faţă trebuia eliberată. Tensiunea se acumulase, simţeam o uşoară excitaţie, seva bărbătească, ce-mi umezise partea din faţă a chilotului. M-a desfăcut la pantaloni, tot ea m-a ajutat să-i dau jos, apoi chiloţii. A tras de marginea chilotului… penisul a sărit imediat. O uşurare m-a cuprins imediat.

Mi-a prins penisul cu ambele mâini, mişcându-le în sus şi în jos. Nu stăteam prea comod. Vroiam să văd mai bine ceea ce urma să se întâmple. M-am ridicat mai sus, aşezându-mi perna mai bine sub cap. S-a întins pe burtă între picioarele mele, exact deasupra penisului. O palmă alunecă uşor pe abdomen. Buzele întredeschise se apropiau de el… un sărut în lateral, apoi încă unul… gura s-a lipit de gland… închisese ochii, în timp ce urca încet dar sigur spre vârf.

Cu limba se juca în jurul orificiului din vârf… buzele s-au deschis, întâi s-au lipit de el, apoi s-au depărtat mai mult făcându-i loc în interior… aahh… era rândul meu să oftez şi să gem… de emoţie îmi încordam abdomenul. Mă uimea priceperea cu care îşi mişca buzele şi limba în jurul glandului. Eram gata să-mi declar dragostea în faţa ei, dar mai bine că nu am făcut-o… aş fi fost penibil.

Buzele alunecau cu repeziciune de-a lungul glandului, fără să-mi atingă penisul cu mâna. Excitat la maxim şi înainte, dar acum eram aproape de punctul culminant. Dacă mai continua puţin aş fi ejaculat. Am oprit-o la timp. I-am prins bărbia cu două degete şi am tras-o spre mine… eu ridicându-mă spre ea. La mijlocul distanţei buzele noastre s-au unit din nou…

… citeste partea a treia …

… citeste partea intai …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.