Vreau doar să stai lângă mine şi să mă ţii în braţe

Abia venisem de la muncă, îmi făcusem un duş şi mi-am pregătit hainele de seară. În timp ce mă aranjam mă gândeam la seara minunată ce urma să se întâmple. Aveam experienţele anterioare şi eram nerăbdător să mă întâlnesc cu Alexandra. Mă sunase în jurul prânzului, în timp ce eram la muncă. Părea veselă, radia de fericire la telefon. Mă aştepta să merg la ea, era singură acasă şi vroia să fie în compania mea. Soţul fiind plecat pentru câteva zile din oraş. …

Aranjat şi parfumat am plecat de acasă cu gândul numai la ea. De obicei mă aştepta în ţinute incitante… lenjerii intime, care mai de care mai provocatoare… şi pantofi cu toc înalt. Pe drum mă gândeam numai la asta… oare cu ce mă poate surprinde în seara asta?… Într-un final am ajuns la ea acasă. Mi-a deschis în grabă uşa şi m-a poftit înăuntru.

Ţinuta era una la care nu mă aşteptam. Îmbrăcată într-un capot subţire, negru şi fără să fie încălţată cu pantofi. Se asorta perfect cu tenul ei deschis şi părul blond. Totuşi, nu părea în apele sale. Poate că era mai bine dacă o sunam înainte. La ce faţă avea, întristată şi posomorâtă… niciun zâmbet, nicio tresărire de emoţii că am ajuns. Mă gândeam că am făcut drumul degeaba, nu avea cum să fie seara noastră… la fel cum a fost în alte dăţi.

– Mă bucur că ai venit… mi-a spus ea, însă vorbele erau în contradicţie cu manifestarea ei, aşa cum o cunoşteam de trei luni de zile.

– Nu-mi pari aşa cum spui. Eşti supărată de ceva… am nimerit într-un moment prost? Să revin altă dată?

– Nu, te rog rămâi, vreau să fiu lângă tine… imediat a sărit spre mine şi m-a prins în braţe.

– Vrei să vorbim?

– Nu, nu mă simt în stare. Nu vreau să vorbesc despre asta. Vreau doar să stai lângă mine şi să mă ţii în braţe.

– Hai să stăm undeva… i-am spus eu în timp ce o strângeam cu braţele, iar ea ţinea capul lipit de mine.

M-a prins de mână şi m-a tras după ea până am ajuns în sufragerie. Din boxe se auzea încet o muzică lentă, un blues. Uitasem de când nu mai auzisem acea melodie, iar de dansat… era deja istorie. Încăperea slab luminată, părea potrivită pentru un dans între noi. Nu am stat mult pe gânduri. Şi ea îşi dorea asta, imediat m-a prins de gât cu braţele ei lungi, trupul lipindu-se de mine, capul aşezat pe umărul meu.

Melodia lentă ne-a pus în mişcare, uşor către dreapta, pas cu pas, fără să spunem nimic, doar ascultând versurile. Melodia s-a terminat, a urmat alta, iar noi tot la fel am rămas. S-a oprit… şi eu o dată cu ea. M-a prins de obraji cu palmele, s-a uitat în ochii mei, apoi m-a sărutat pe gură.

– Îţi mulţumesc că ai dansat cu mine.

– Pentru puţin, mi-a făcut plăcere. De multă vreme nu am mai dansat un blues.

– Vino lângă mine, te rog… m-a prins de mână şi m-a invitat să mă aşez pe canapea. Imediat s-a aşezat şi ea, lipindu-se de mine. Ştiam ce-şi doreşte, după cum se împingea în mine. Am întins braţul pe după ea şi am ţinut-o strâns de mine.

Din privirile ei am înţeles că asta îşi dorea şi părea că-mi mulţumeşte pentru asta. Un mic zâmbet se întrezărea în colţul gurii. Muzica se auzea în fundal, noi îmbrăţişaţi pe canapea, în semi întuneric, fără să vorbim unul cu altul. Capul ei se sprijinea de umărul meu. La rândul meu, eu aveam capul lipit de capul ei.

Şi când mă gândesc că în acest moment, de obicei… ne aflam în dormitor, eu complet dezbrăcat, iar ea doar într-un portjartier, fără sutien şi chiloţei, încălţată cu pantofii cu toc. Sărutându-ne… înfierbântaţi şi excitaţi la maxim… poate că în acest moment aş fi penetrat-o pe la spate, trăgând-o de păr şi lovind-o peste fese cu palma… sau… poate că eram deasupra ei, picioarele ridicate pe umerii mei, în timp ce o penetram viguros, iar ea ţipa de plăcere, mă zgâria pe spate cu unghiile mari

Gândindu-mă la serile ce au fost, seri mai pasionale sau mai vulcanice, penisul creştea uşor în pantaloni, mai ales că venisem special fără chiloţi. Nu cred că ea observase acest aspect, stătea lipită de umărul meu, amândoi ţinând braţul pe lângă celălalt.

După un timp am văzut că poziţia ei părea un pic incomodă, cu picioarele ghemuite. I-am spus să aştepte un pic să mă dau mai într-o parte, ca să-i fac mai mult loc. A apreciat gestul meu după zâmbetul ce-l afişa. S-a întins pe canapea şi s-a pus cu capul pe piciorul meu stâng. Penisul crescuse, împungea pantalonii… ahh, ce chef de sex aveam în acele momente.

Alexandra s-a întors cu faţa în sus şi se uita la mine. Întinsese mâna şi mă mângâia pe obraz, tăcută, zâmbind uşor. Părea un pic mai relaxată, nu mai era atât de tensionată ca atunci când am ajuns. Mă bucuram un pic în sinea mea, prezenţa mea a ajutat-o un pic, chiar dacă eram convins că nu urma să se întâmple nimic.

Nu am vrut să fie o atenţionare către ea, să-mi vadă penisul erect. Din reflex, mi-am dus mâna la penis să-l aranjez un pic. Atunci s-a întors şi mi-a văzut erecţia. A zâmbit un pic mai mult, a întins mâna şi m-a prins de vârf, jucându-se cu el. După un timp s-a întors cu faţa în jos, a încercat să-mi prindă penisul cât mai aproape de bază, dar nu reuşea din cauza pantalonilor.

Mi-a desfăcut fermoarul, a băgat mâna după el şi l-a scos afară. Nu s-a mulţumit doar cu el, până nu mi-a scos testiculele afară nu s-a lăsat. Un sex oral părea o idee foarte bună în acele momente. Depindea doar de ea dacă dorea să-mi ofere unul.

Aşteptările mele s-au împlinit… s-a aplecat către el, buzele mi-a atins măciulia, întâi l-a sărutat de câteva ori, apoi i-a făcut loc în guriţa ei mică… de care îmi era dor. Mă strângea cu buzele, în timp ce alunecau tot mai jos. Tresăream de emoţie de fiecare dată când buzele alunecau pe gland. Se mişca încet… de multă vreme nu îmi mai făcuse un sex oral lent, pasional.

În ultima vreme totul părea agitat, sălbatic. I-am prins marginea capotului şi am tras de el până i-am descoperit fesele. Am prins-o de ele, trăgeam uşor, mi-am băgat mâna între picioarele ei să ajung la păsărica ei… de care nu mă mai săturam să o gust.

Mişcările ei devenise mai ample, buzele alunecau până la jumătate şi reveneau înapoi la vârf. Începusem să mă încordez, momentul meu se apropia. Aproape că uitasem că venisem pentru ea. În schimb, eu urma să fiu satisfăcut, fără ca ea să apuce să se dezbrace.

Am lăsat-o pe ea să se mişte în voie, se mişca tot mai repede… aahh… gâfâiam din ce în ce mai tare… ea se mişca tot mai repede… aahhh… încordat la maxim, sămânţa a ţâşnit. Alexandra s-a oprit cu buzele în jurul glandului, aşteptând să termin tot. Abia respiram, încercam să-mi revin. Îmi plăcuse foarte mult. S-a ridicat în genunchi. A venit să mă sărute, înghiţise toată sămânţa mea.

O vreme am stat îmbrăţişaţi fără să vorbim, lăsând doar muzica lentă să cânte. Era momentul să plec acasă. Înainte să ies mi-a spus:

– Mă bucur că ai rămas cu mine, aveam nevoie de cineva lângă mine. Îmi pare rău că nu a fost seara la care te aşteptai. Într-o zi o să-ţi explic, dar nu acum.

– E bine că ţi-a apărut zâmbetul pe faţă… când vrei tu vorbim. Pa, te pup.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Vreau doar să stai lângă mine şi să mă ţii în braţe”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura