Tânăra excursionistă (3)

… Nu a avut nimic împotrivă, chiar părea încântată de sugestia mea. Imediat m-am aşezat pe spate, ea şi-a luat locul deasupra mea. Îşi aşezase păsărica pe gura mea… aahh… cu braţele am prins-o de trup şi o trăgeam tot mai mult spre mine, vroiam să se lase cu toată greutatea… mi-a prins penisul cu gura… era mult mai energică în mişcări. Poate că eu o aţâţam. Gura aluneca cu repeziciune până la jumătate apoi se ridica rapid…

Limba o pătrunsese adânc, mişcând-o tot mai rapid. Deşi căutăm să intru tot mai mult, nu reuşeam. Gemetele ei erau tot mai prezente, dar nu se îndura să-mi elibereze penisul… sugea tot mai abitir. Eu nu mă puteam satura de ea. Apăsam cu putere peste fese, încerca din răsputeri să-mi facă pe plac. Ador să fiu de strivit de greutatea unei femei în timp ce sunt băgat cu totul între picioarele ei.

Nu credeam că mă puteam excita într-un asemenea hal. Eram într-o dilemă, vroiam să mă mai bucur de gustul feminităţii ei, dar în acelaşi timp presiunea din penis era pe cale să erupă. Am simţit cum sămânţa urca uşor, buzele fierbinţi nu-l slăbea o clipă. Până la urmă mă hotărâsem să nu termin aşa, am scos capul dintre picioarele ei, şi am strigat spre ea că urmează să-mi vină.

Eram pregătit să schimbăm poziţia, am crezut că se vă oprii, dar m-am înşelat. A continuat să sugă fără oprire. Vroiam să-i mai spun încă o dată, dar era prea târziu. Presiunea era mult prea mare, nu mai reuşeam să ţin în mine acea cantitate de spermă. Înainte să iasă primul jet, am scos un ţipăt ascuţit… sămânţa a ţâşnit în valuri, tremurând în spasmele orgasmului.

Cu mâna îmi prinsese penisul şi îl culisa uşor în timp ce buzele rămăsese fixate în jurul măciuliei. După tensiunea acumulată în ultimele zile, mă simţeam eliberat, relaxat. Carolina a rămas deasupra mea, chiar dacă scosese tot din mine, iar penisul dădea semne de micşorare. O vreme am părut din altă lume, întins, cu capul între coapsele ei… linişte totală, doar respiraţia greoaie se mai putea auzi în cameră.

De multă vreme nu mai avusem un orgasm atât de intens. Oricum aveam de gând să-i cunosc interiorul, să o penetrez în diverse poziţii, dar acum vroiam să mă ţină minte, să-i ofer aceeaşi plăcere pe care mi-a oferit-o ea. Am pus palmele pe fesele ei şi apăsam spre mine, gura poziţionată în dreptul clitorisului. Poziţia în care mă aflam permitea o mai bună stimulare.

Buzele şi limba îi asaltase clitorisul, începuse să geamă puternic, se zbătea, îşi arcuia trupul. Încercam să o ţin cât mai fix, în timp ce apăsam cu putere pe fese. Uitase de penis. Până atunci se jucase cu el între degete, chiar îl săruta din când în când. Acum nu mai era în stare să facă asta. Prin mişcările mâinilor, i-am sugerat să-şi mişte bazinul înainte şi înapoi, să-şi frece clitorisul de buzele mele.

Prinsese ideea, mişcările erau tot mai rapide, se lăsase cu toată greutatea… abia reuşeam să respir, dar nu mă deranja. S-a ridicat în şezut peste gura mea continuând mişcarea, tot mai rapid. Nu mai trebuia să o ţin de trup. I-am prin sânii cu ambele mâini… trăgeam de ei în toate direcţiile, de sfârcuri… gemetele ei mă excitase destul de tare, penisul luase din nou poziţie.

Simţeam că nu mai are mult, încă puţin, trupul începuse să-i tremure uşor… mişcări rapide… aahhh… apoi s-a prăbuşit peste mine, gâfâind puternic, apoi s-a răsucit şi s-a întins pe pat cu faţa în sus, cu picioarele uşor desfăcute.

A stat aşa câteva momente, apoi a venit lângă mine, aşezându-şi capul pe mine. Eram amândoi epuizaţi. Până să ne încărcăm din nou bateriile, era loc de ceva conversaţie. Moment prielnic să aflu mai multe despre ea. Timpul nu era de partea noastră, mai trebuia să mai şi dormim, cel puţin eu, programul ei nu coincidea cu al meu.

Ne liniştisem suficient, penisul stătea mic pe abdomen, era timpul să reluăm acţiunea. Am pus o mână pe obrazul ei, s-a întors spre mine şi m-a sărutat, asta aveam şi eu de gând, dar nu un sărut scurt, vroiam unul lung şi apăsat care să trezească din nou dorinţa în noi. În timp ce ne sărutam, limbile se căutau una pe alta… penisul avea o tresărire, dar tot mic era.

I-am luat o mână şi am aşezat-o direct la el. Ea l-a apucat cu mâna, l-a scuturat de câteva ori, apoi s-a dus direct la el. Aşezată în lateral, s-a aplecat către el şi l-a prins cu buzele de la vârf, dar nu pentru mult timp. Dintr-o mişcare l-a luat în gura pe tot… ahhh… încă era mic şi îi permitea acest lucru. Buzele calde şi limba jucăuşă au făcut să crească penisul rapid. La puţin timp, a trebuit să-l elibereze câte un pic, deoarece era prea mare ca să-l mai cuprindă.

M-am ridicat în şezut, am prins-o de obraji şi am sărutat-o apăsat. Îmi venea să-i spun… norocos va fi băiatul ăla ce cu care se va mărita… dar nu am făcut-o. Am împins-o uşor pe spate, în timp ce eu mă aplecam după ea. În câteva clipe mă aflam deasupra ei, între picioarele ei. Eram nerăbdător să o penetrez adânc.

Mi-am potrivit penisul între labii, abia i-am atins. Carolina şi-a lăsat capul pe spate având ochii închişi. Vârful intrase încet… aahh… ea gemea uşor, am împins până a intrat tot. Avea gura uşor deschisă, trupul arcuit. Fiind foarte umezită, nu a durat mult până ce mişcările să devină mai ample, dar nu prea rapide. Nu aveam idee cum îi place, aşa că am alternat mişcările.

I-a plăcut şi când mă mişcăm încet, şi atunci când mişcările erau mai energice. M-am împins brusc în ea, cât mai adânc posibil. De câteva ori m-a zgâriat pe spate cu unghiile. Mişcam încet din bazin, frecându-mi pubisul de al ei. Îi plăcea mai mult aşa, după cum se exprima şi mă trăgea spre ea cu braţele… am intensificat mişcările, din în ce mai rapide. O uşoară durere se instalase în zona abdomenului, dar vroiam să merg până la capăt.

Speram să aibă orgasm. Semnalele ei lăsau impresia asta… gâfâia la urechea mea tot mai tare, era destul de încordată… abdomenul mă durea mai tare, poziţia mă incomoda un pic, nu mă lăsasem peste ea cu toată greutatea. Braţele ei mă strângeau cu putere… aahh… mai avea puţin, încă un pic… aahhh… am rămas în interior fără să mai fac vreo mişcare. Eram mulţumit că reuşisem.

Aşa mică cum era, îmi părea rău să nu o penetrez pe la spate. M-am ridicat, am ajutat-o şi pe ea să se ridice, dar nu i-am spus ce vreau. Cuminte şi docilă s-a aşezat întocmai cum am aşezat-o, trupul arcuit, posteriorul ridicat spre mine. Am pătruns-o imediat. Cu ambele mâini o ţineam de mijloc… trupurile noastre se loveau puternic, penisul se lovea de interiorul ei.

Vroiam să mai am încă un orgasm, ca apoi să ne punem la somn. Încercam să-mi amintesc să nu termin în interior, nu aveam idee dacă şi ea se gândea la asta. Începusem să mă încordez, aveam ochii închişi şi mă gândeam la primul orgasm avut, în poziţia 69. Îmi propusesem să grăbesc un pic lucrurile. Eram pe aproape, gâfâiam tot mai tare.

Carolina m-a simţit. A ieşit brusc din mine, s-a aşezat rapid lângă mine, mi-a prins penisul şi a început să-l frece energic. S-a aplecat spre el, l-a prins cu gura şi a început să-l sugă, cu mişcări tot mai ample… aahhh… sămânţa a ţâşnit puternic. Orgasmul îmi tăiase puterile, m-am lăsat uşor pe spate, ea a venit după mine, continuând să culeagă sămânţa mea.

Epuizaţi, am adormit îmbrăţişaţi şi dezbrăcaţi. Dimineaţa, trebuia să mă trezesc la ora 8, dar nu am auzit alarma de la telefon. Adormisem destul de târziu noaptea precedentă. Telefonul ei suna în continuu… era trecut de ora 9… prietenii ei o suna să afle pe unde este. Înainte să ne luăm la revedere am făcut schimb numere de telefoane, poate, cine ştie pe unde ne purta destinul, să ne întâlnim din nou.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Tânăra excursionistă (3)”

  1. Este minunat sa citesc emoțiile, dorințele și plăcerile bărbatului prin cuvinte ce trezesc aceleasi lucruri in mine. Ieri te-am descoperit si vroiam mai mult dupa primele 2 părți , iar azi ai postat. Nu este asta minunat?! 🥰Te voi descoperii incet dar sigur. Iți doresc multa inspirație

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura