Povestiri erotice cu Laura (3)

Nu l-am sunat pe Andrei, urma să îi spun ceva a doua zi dimineața. Am intrat, mi-am aruncat pantofii pe hol și am rămas surprinsă să văd lumina difuză din living. Probabil că uitasem de ea, surescitată fiind la plecare… Laura… Vocea m-a făcut să tresar, iar imaginea lui mi-a golit rapid mintea de orice gând. Andrei stătea tolănit în fotoliu, descheiat la cămașă, cu cravată atârnând la gât ca un colier bizar, cu mâna încleștată pe piciorul paharului de vin. Fumase mult, mărturie fiind scrumiera plină, însoțită de o sticlă goală căzută lângă ea. …

Nu era momentul să îmi fac procese de conștiință, m-am adunat repede și am exclamat cu dezinvoltură:

– Ce surpriză! Ai venit cu o zi mai devreme. Dacă știam mă întorceam de la petrecerea Corinei. Am fost ca între fete, o bârfă mică, ne-am întins cam mult.

Nu reușeam să îi citesc expresia, dacă mă credea sau dacă sprâncenele ridicate indicau scepticismul, dar am încercat să arăt aceeași siguranță ca mai devreme. M-am apropiat și l-am sărutat, nelăsând ca răspunsul lui pasional să treacă neobservat și să ducă din nou la discuții. I-am atins pantalonii în zona fermoarului, simțeam cum mădularul i se întărește în palma mea.

Așezată în genunchi l-am descheiat la curea și i-am tras încet boxerii, concentrându-mă la erecția care împingea aerul. I-am lins vârful, de sus până jos, uitându-mă în ochii lui și l-am simțit cum se relaxează. A vrut să mă apese pe cap, dar i-am împins mâinile:

-Lasă-mă să îți aduc eu azi plăcerea, mi-a fost dor.

L-am cuprins între buze, saliva mea preluându-i gustul sărat, ușor diferit de cel obișnuit. Simțeam savoarea lui, combinată cu cea a bărbaților de mai devreme, mă excitam din nou, revăzând în memorie imaginile în care zăceam pe pat și îi primeam în mine ca o jucărie erotică pe care o foloseau cum voiau. Mi-am umezit un deget și m-am jucat pe anusul lui, știam cât îi place, continuând să îl sug cu mișcări lente ale capului de-a lungul mădularului, savurându-l pe îndelete.

A gemut, împingându-se în degetul meu, făcându-mă să cresc ritmul cu care îl penetram. Se ridicase ușor, împingând bazinul spre mine, cu fesele musculoase, puțin păroase desfăcute. Știam că îl am, știam ce vrea. L-am prins cu cealaltă mână la baza mădularului, strâns și am început să îl frec rapid, ținându-i vârful strâns între buze în timp ce îl mângâiam cu limba.

Gemea, privind atent cum penisul lui dispare în gura mea, îi simțeam pulsând, contractându-se sub încercarea lui de amâna ejacularea. Primul jet gros de spermă mi-a acoperit buzele, l-am luat repede în gură și am înghițit totul, gemând.

***

Dimineața i-am dus la pat o tavă, cu cafea, omletă făcută cum îi place ei și un trandafir. Am admirat-o cum dormea, pe spate, cu părul răvășit pe pernă. Sânii plini se mișcau în ritmul respirației. Triunghiul de păr de deasupra labiilor era aranjat cu grijă. Am avut o tresărire, știam pentru cine, dar nu era momentul de un scandal fără rost. A întredeschis ochii, surprinsă și a zâmbit.

Weekendul a continuat ca cele de la începuturile relației. Ne-am plimbat mult, ne-am îmbrățișat și redescoperit sărutul pe străzile pustii, străjuite de tei înfloriți, am mers din nou la cofetăria adolescenței noastre și ne-am iubit, intens și cu pasiune. Voiam să mergem mai departe și trebuia să o facem fără secrete. Seara i-am întins telefonul meu, rugând-o să se uite la niște poze. Am văzut-o cum tresare, se înroșește, îl scapă din mână și privește pe lângă mine. Și-a aprins țigara, mâna îi tremura vizibil și nu putea să spună nimic.

Am lăsat-o să își revină, încercând să vorbesc cât mai calm:

– Laura, tu nu ai de unde să știi, dar patronul hotelului de acolo e prietenul meu din liceu. Mi-a trimis o poză cu tine și tipul acela la masă, întrebându-mă dacă îl cunosc. A continuat să vă pozeze la fiecare sosire, știu că vă vedeați pentru sex, gemetele voastre treceau ușor prin pereți. Bănuiesc de unde ai venit și în noaptea aceea, nu era de la o petrecere.

Ea a tăcut. Deja mă privea, așteptând reacția. Ochii ei oglindeau o tristețe adâncă, la cum o știam probabil se întreba dacă toată aventura ei a meritat. Mi-am așezat palma pe a ei și am continuat.

– Ce aș fi putut să fac? Știam că eu sunt vinovat, în primul rând pentru că am fost un laș. Te-am ignorat atâta timp și asta pentru propriile plăceri. Sunt aproape doi ani de când te-am înșelat prima oară. Eram cu băieții la bere și unul dintre ei s-a întâlnit cu câteva tipe pe care le cunoștea. Am stat la aceeași masă, am glumit, am băut în continuare și aproape nu mi-am dat seama când cei mai mulți dintre noi am ajuns în vila uneia dintre ele. Am sfârșit într-o învălmășeală de săruturi, îmbrățișări, sâni, sexul a venit animalic, fără să ne întrebăm vreunul dintre noi ceva.

Sentimentul de vinovăție a durat multe zile, dar mi-am dat curând seama că sexual puteam obține plăceri pe care mi-era teamă să le judeci dacă ți le spun. Detaliile sunt inutile acum. Nu m-am atașat de nimeni, a fost doar sex. Laura nu și-a retras palma din a mea, mă privea gânditoare.

– Important, Laura, este că, dincolo de asta, sufletul meu a fost mereu la tine. Te iubesc și aș vrea să facem lucrurile să meargă. Am văzut în aventura ta cu Vlad ceva dureros, dar necesar, pentru a îmi da curajul să vorbesc.

Am vorbit mult, ne-am întins târziu în noapte. Ne-am destăinuit dorințele, frustrările, am înlăturat toate reținerile care așterneau distanța între noi. Noaptea o țineam dezbrăcată în brațe, îi miroseam parfumul și simțeam că m-am eliberat de tot ceea ce mă frământase ani de zile. Am mângâiat-o pe coapsele arcuite și am strecurat mâna între ele. I-am mângâiat labiile și am simțit că e pregătită.

Am penetrat-o pe la spate, lent, savurând plăcerea de a intra în ea centimetru cu centimetru. A icnit, mi-a mușcat ușor un deget și a început să mi-l sugă. Mișcările mele s-au întețit în același ritm cu care își împingea fundul spre mine. Am ejaculat repede, mult, adormind fericiți și îmbrățișați, indiferenți la sucurile noastre care ne aminteau orgasmele avute.

***

I-am ascultat destăinuirile, dar nu simțeam gelozie, nu aveam pe cineva anume și da, știam. Știam că își dorea să trăim lucruri noi, că încercase uneori să îmi spună și eu am preferat să îl ignor, respingând orice discuție. Îl urâsem pentru că mă făcuse să fug de propriul corp, credeam că sunt nedorită și ajunsesem să pun asta pe orice detaliu minor.

Știam că dacă încerca să îmi spună mai demult l-aș fi respins, dar experiența cu Vlad îmi demonstra fără să vreau că plăcerile pot pune uneori stăpânire pe un om, dincolo de voința lui. Era important să le trăiești, dar împreună. Mă simțeam oarecum ciudat, cu un capitol pe care eu îl ascundeam. Am hotărât să îmi înfrunt sentimentele atunci când Andrei mi-a propus să îmi satisfacă orice fantezie, dacă i-o spun. Chiar el mă încuraja zicând că pot să îl păstrez pe Vlad, sau să îl facem propria noastră jucărie sexuală.

M-a uimit că el nu a refuzat invitația de a se vedea cu mine și Andrei, schimbând doar hotelul cu unul din capătul celălalt al orașului. L-am văzut pe Vlad ușor încordat când a bătut la ușa camerei, spre deosebire de Andrei, care îl aștepta relaxat pe balcon în tricou și șort. La rândul meu aveam o fustiță scurtă, largă și un tricou mulat. L-am strâns în brațe și l-am sărutat, invitându-l să ni se alăture la un pahar.

***

Eram curios ce sentimente îmi va stârni apariția lui Vlad, dar imediat ce l-am văzut intrând ezitant pe balcon, încercând să îmi ocolească privirea, am avut senzația unui ascendent asupra lui. Am discutat la câteva pahare, mai degrabă ca niște cunoștințe vechi. L-am văzut relaxându-se, am simțit tot timpul cum atenția Laurei îmi este adresată în principal mie, fără a fi ceva nefiresc.

A tresărit când am mângâiat-o pe picioare, intrând discret cu degetele între ele și simțindu-i labiile zemoase. A preluat inițiativa:

– Băieți, eu vă propun să intrăm. E deja cam răcoare afară.

Vlad s-a așezat pe un fotoliu, privind cum Laura se lipește de mine, se întoarce cu spatele și începe să se miște în ritmul muzicii de la televizor. I-am desfăcut fusta, ea lăsând-o să cadă, am ajutat-o să își scoată bluză și a rămas cu o pereche de chiloți minusculi, care îi acopereau cu greu labiile și un sutien care lăsa să se vadă sânii până aproape de sfârcuri. I le-am smuls pe rând.

Laura s-a așezat în genunchi și mi-a tras încet șortul, scoțând vârful penisului și apoi pe tot, încet, până sub testicule. Mă tachina cu limba, iar atunci când l-a prins în gură m-am uitat la Vlad. Era excitat, ne privea fascinat, întâi gura Laurei absorbindu-mă, apoi privirea mea. Și-a scos penisul și a început să îl maseze încet, temându-se parcă să nu ejaculeze atât de repede.

Am legat-o pe Laura la ochi și am ajutat-o să ajungă la pat. S-a așezat în patru labe, cu fundul ridicat, rotindu-l provocator. Mi-am trecut limba peste labiile întredeschise și am intrat lent, lăsându-i nectarul sărat să îmi dezmierde membrul care pulsa. Am penetrat-o lent, lăsând-o să mă cuprindă adânc în vaginul ei care se mula pe mine, ieșeam și intram, simțeam cum ea se excită mai tare, continuând să expună contactului cu penisul meu punctele cele mai intime ale vaginului, prin mișcări din ce în ce mai puternice din bazin.

I-am făcut semn lui Vlad să se apropie, am privit cum mădularul lui gros intra hotărât, dintr-o apăsare, am auzit-o gemând. M-am așezat pe pat în fața ei, i-am mângâiat buzele cu bărbăția mea și mi-a apucat-o pofticioasă între buze, mișcându-și rapid capul de sus în jos, lăsând să se audă plescăituri excitante la frecarea mea de buzele și limba ei.

Vlad mă privea în ochi când o penetra, ca o înfruntare masculină de forțe. Mă excitau gemetele lor, pelvisul lui încordat care lovea fesele Laurei, penisul gros care îi umplea vaginul. M-am aplecat și i-am depărtat fesele Laurei, Vlad izbind-o mai adânc în vagin, într-un loc în care durerea se transforma rapid într-o plăcere care o făcea să tremure.

– Futeți-mă amândoi! Vă vreau pe amândoi în mine!… Laura striga, căutându-ne cu mâinile.

M-am întins pe spate, iar pe ea am prins-o de mijloc, am întors-o cu fața către Vlad și am așezat-o pe penisul meu, trăgând-o încet. Vlad a intrat cu greu, simțeam că nu putem face nicio mișcare, iar pula lui lipită de a mea mă aducea către orgasm. Era prima dată când simțeam asta cu Laura și un alt bărbat. Ea s-a mișcat ușor pe noi, gemând, lăsându-ne să intrăm cât mai mult, ieșind de durere și chemându-ne din nou, plină de plăcere.

Mâinile noastre îi prindeau sânii grei, care săreau ușor în sus și în jos odată cu mișcarea ei. Vlad i-a cuprins pe rând sfârcurile între buze și le-a mușcat, provocându-i țipete de plăcere și o mișcare mai apăsată în penisurile noastre. Îl simțeam pe Vlad cum încearcă să se potrivească cu mâna pentru a intra mai profund, îi simțeam degetele pe mădularul meu, ne mișcam cu toții haotic, supuși ai plăcerii care ne dicta ce să facem.

Orgasmele noastre s-au învălmășit, seva Laurei contopindu-se cu jeturile de spermă groasă. S-a prăbușit pe spate, lăsându-ne să o admirăm. Am lins-o pe rând, devenind legați de noi plăceri profunde.

Poveste scrisa de Cristi

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Povestiri erotice cu Laura (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.