Sărutul furat a aprins pasiunea dintre noi (3)

… Epuizată, stătea întinsă, corpul încă îl mai simţeam vibrând. În sinea mea se întrezărea o satisfacţie pentru orgasmul provocat. Am urcat uşor, sărutând-o din loc în loc, pe abdomen, pe sâni, pe gât. Poziţionat deasupra ei, Izabela şi-a întors capul spre mine, mi-a zâmbit privindu-mă cu ochi galeşi. I-am oferit un sărut pe buze, braţele întinse pe pat până atunci, s-au înşurubat în gâtul meu, trăgându-mă spre ea, picioarele arcuite se lipise de mine, între noi penisul era gata de atac. …

Patul imens ne-a oferit ocazia să ne rostogolim de câteva ori. La final, am premeditat să rămână ea deasupra. Nu neapărat că voiam să mă călărească, îmi doream măcar o parte din ceea ce primise ea mai devreme. Palmele mi-au atins obrajii, buzele ei se jucau cu mine, le atingeau pe ale mele apoi se retrăgea un pic. M-a atins pe bărbie, ridicându-mi capul, am invitat-o să continue mai jos, pe gât.

Buzele umede, calde, se lipeau de gâtul meu, apoi mai jos. Suspinam uşor, mai mult ca să-i arăt că vreau mai mult. Nu s-a oprit, mângâierile şi săruturile au ajuns pe piept. Mi-a lins uşor sfârcurile, vârful limbii a făcut câteva rotocoale în jurul lor… mmmhh… s-a dat puţin mai în spate. Priveam pe deasupra ei şi mă uitam la funduleţul bombat ridicat, ce-l mişca provocator în timp ce se depărta de mine.

Penisul se cuibărise între sânii ei, Izabela şi-a continuat mişcarea sărutându-mă pe abdomen. Era aproape de el, încercam să mă încordez ca să-i ating bărbia cu bărbăţia mea, dar nu reuşeam. Uimită de acest joc se uita la el zâmbind. Cred că nu ştia că noi bărbaţii suntem capabili să ne încordăm în aşa fel încât să ne mişcăm bărbăţia. Prin jocul meu voiam să fie o invitaţie să-l atingă, de preferabil cu buzele şi limba, ca apoi să-i facă loc în interior.

M-a atins uşor la testicule, degetele alunecau pe pielea fină, fără pic de păr. A urcat mai sus, mi-a prins penisul de la jumate şi l-a tras uşor spre ea. Părea că-l studiază, uitându-se la el din mai multe unghiuri. Încet, l-a decalotat… s-a apropiat de el, întâi i-a dat un sărut în lateral, apoi încă unul la vârf. Ceea ce aş fi vrut eu, nu s-a întâmplat. Un pic am fost dezamăgit că nu a mers mai departe. Dacă s-ar fi simţit în largul ei, sigur ar fi făcut asta… mă gândeam eu.

A urcat spre mine, la fel de uşor, atingându-mă cu palmele şi oferindu-mi săruturi pe corp. Şi-a luat locul deasupra mea, aşezată deasupra penisului cu picioarele aşezate la stânga şi la dreapta mea. M-a sărutat pe bărbie, apoi mi-a căutat gura… buzele apăsau peste ale mele. Braţele au cuprins-o, alunecau uşor, în sus şi în jos, cu o mână am prins-o de fese… strângeam ferm, cât să-i aud ooffurile de plăcere.

Am ajutat-o să se ridice un pic ca să eliberez penisul captiv dintre noi. L-am potrivit între labii. De cum l-a simţit, s-a dat mai înapoi, să intre mai repede. Priveam la figura ei… îşi închisese ochii, buzele strânse… urmat de gemete scurte. Mi-am pus ambele mâini pe fesele ei, degetele apăsau cu putere în carnea ei… gemea şi mai tare… sărea uşor în penisul meu, dar ritmul mişcării avea să crească în curând.

Se mişca energic, gemea din ce în ce mai tare, sânii se balansau în ritmul mişcării, sub ea îi ofeream contre cu mişcări scurte din bazin. Sânii parcă mă hipnotizau. Nu m-am putut abţine, i-am prins unul dintre sâni trăgându-l către mine… mi-am ridicat capul să pot să-l ating. Sfârcul excitat a poposit între buzele mele, sugeam zgomotos. Zgomotele mă aţâţau tot mai mult. Şi ei îi plăcea, gemea mai tare. La un moment dat m-a prins de ceafă şi m-a lipit de trupul ei.

Celălalt sfârc l-am prins între degete şi mă jucam cu el. Aş fi vrut să alternez sfârcurile pe care să le sug, câte un pic la fiecare, dar Izabela mă ţinea strâns… nu voiam să întrerup momentul ei de plăcere. După un timp s-a oprit din mişcări. Obosise de la mişcările energice, s-a prăbuşit peste mine, încercând să-şi găsească suflul. M-am întors spre dreapta, împreună cu ea, fără să pierdem contactul.

Picioarele ei, uşor ridicate, erau lipite de trup. Am continuat să ne sărutăm, sprijinit în coate deasupra ei. Am împins penisul cât de mult am putut, apoi cu mişcări lente, culisam penisul până la vârf şi iar înapoi, în acelaşi ritm. Însă, pentru scurtă durată. Mişcările energice o făceau să geamă tot mai zgomotos, mâinile încordate mă țineau strâns. Nu mai era în stare să răspundă la sărutul meu. Întâi am sărutat-o pe bărbie, apoi, alunecând uşor pe gâtul ei până la umăr. Din prea multă dorinţă, am muşcat-o un pic, dinţii strângeau uşor în carnea ei.

Îmi venise o idee, fără să scot penisul, m-am ridicat un pic, i-am prins fiecare picior şi l-am aşezat pe umărul meu. Sprijinit în braţe, apăsam peste picioarele ei. Ritmul mişcării devenise tot mai alert, aveam o libertate mai mare de mişcare. Penisul intra şi ieşea rapid din vaginul ei. După cum se manifesta Izabela, părea că urmează să aibă un nou orgasm. Nu voiam să ratez momentul, am continuat mişcările energice. Obosisem un pic, dar nu voiam să renunţ.

Izabela m-a strâns mai tare, aproape că-şi băga unghiile în carnea mea, foarte încordată… şi-a ridicat uşor capul spre mine, cu ochii închişi şi gura deschisă şi gemete puternice, apoi s-a prăbuşit cu capul pe pernă… aahhh… respirând greu şi tremurând din toate încheieturile. Nu ieşisem, am băgat penisul până la capăt şi am rămas aşa nemişcat. În interior, simţeam pereţii vaginului cum se contractă, strângându-se în jurul penisului.

O pauză era bine venită între noi, mai ales ei, ce avea nevoie  să-şi revină. În timpul pauzei mi-a spus de ce a ales să accepte avansurile mele. Soţul, de ceva vreme o cam neglija, întreţineau relaţii intime destul de rar. Bănuia că el se întâlnea cu altcineva dar nu avea curajul să-l întrebe.

Timpul trecuse repede, mai repede decât ne-am aşteptat. Era timpul să am şi eu orgasm. Am pus în practică mai multe poziţii… prima, la fel cum am încheiat prima repriză, eu deasupra… cu mişcări energice, apoi mi-am dorit să o pătrund pe la spate. Mi-a plăcut enorm, ştia cum să se mişte, cum să facă contre, dar nu fost suficient ca să ejaculez. Începusem să mă gândesc la acel sex oral… ce bine mi-ar fi prins acum.

S-a urcat din nou deasupra mea… se mişca energic în timp ce mă săruta pe gât şi îmi sugea lobul urechii. Aveam mâinile pe fesele ei încercând să-i direcţionez mişcările, în ritmul care să mă avantajeze pe mine. Gemetele la urechea mea îmi provocau furnicături pe spate, mă incita, dar tot nu reuşeam să finalizez. M-am uitat la ceas, nu mai puteam să rămânem mult. Posibil să fi avut un blocaj sau dorinţa a fost prea puternică, altfel nu-mi explicam. Deja mă gândeam la următoarea întâlnire.

Înainte să plecăm trebuia să facem un duş. Ca să câştigăm timp, am intrat cu ea odată. Apa curgea pe noi, i-am zărit nemulţumirea că eu nu finalizasem. Cred că ar fi vrut să mă întrebe, dar nu îndrăznea. Până la urmă am făcut-o eu:

– Ce este, ce s-a întâmplat?

– Tu nu ai terminat… de ce?

– Nu ştiu, nu găsesc o explicaţie…

– Aş putea să fac eu ceva, să te ajut în acest sens?

– Posibil, dar nu pot să-ţi cer asta.

– Despre ce este vorba? Spune-mi!… uitându-se atent în ochii mei.

– Cred că… un sex oral…

S-a uitat când la mine, când la penis, apoi l-a prins cu o mână şi a început să-l frece încet. Nu mai era dur, dar mâna ei făcea minuni. În câteva clipe revenise în poziţia de drepţi. S-a aplecat până s-a aşezat în genunchi. Eram aproape de ea, penisul aproape că-i atingeau buzele. Continua să-l frece încet, în timp ce-l privea. L-a sărutat la vârf, l-a atins cu limba… ceva îmi spunea că nu mai făcuse sex oral până atunci.

Buzele s-au deschis… instant a închis ochii şi a venit spre mine, vârful penisului intrase printre, l-au cuprins. Priveam la buzele mulate pe bărbăţia mea. Mişcarea nu prea energică, mai mult din scurt, abia îmi prinsese căpăţâna între buze. Mişcările ei erau coordonate cu mâna ce-mi decalota penisul… începuse să-i placă. Gemete uşoare se auzeau în timp ce mişca capul din ce în ce mai repede. Mă gândeam să preiau eu conducerea, dar îmi era teamă să nu se sperie de ritmul impus de mine.

Uşor, uşor… parcă din instinct, mişcam din bazin înainte şi înapoi. Am pus o mână pe capul ei, o mângâiam uşor. Pe măsură ce ritmul nostru devenise mai alert, penisul intrase în gura ei aproape jumătate, îi simţeam limba mişcându-se în toate direcţiile, dar mai mult la vârf. Începusem să mă încordez… nu mi-am luat ochii de la ea nici o clipă. Continuam să privesc scena în care penisul aluneca rapid printre buzele ei… gemetele ei mă incitau, se vedea că-i place, chiar dacă începuse puţin cam stângaci.

Simţeam că se apropie… picioarele încordate, îmi încordasem şi abdomenul… înainte să ejaculez am strigat către ea… îmi vine!… a mai continuat puţin… aaahhh… jetul puternic a ţâşnit în gura ei, mi-a eliberat penisul rapid, lăsând să curgă restul pe sâni şi pe picioare. Nu a părut că-i displace gustul, cred că mai mult s-a speriat de intensitatea cu care am ejaculat. Am ridicat-o în picioare şi am sărutat-o pasional, apoi i-am mulţumit pentru tratament.

A doua zi, nu am reuşit să ajung mai devreme, aşa cum îi promisesem. M-a văzut, ne-am salutat politicos. Nu s-a supărat că nu am reuşit să ajung, i-am trimis câteva mesaje înainte, că nu reuşesc să ajung. Acum trebuia să găsim un nou motiv de evadare, pentru încă o nouă întâlnire să încingem patul.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Sărutul furat a aprins pasiunea dintre noi (3)”

  1. Sunt curioasă daca va scapa de inhibiții si se va lasa dusa de val si placeri, sa ii iubeasca sexul încât sa il lase și pe el uimit🤔😂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura