De ce am întârziat la ziua soţiei mele…

Timp de două zile soţia m-a atenţionat subtil că se apropie ziua ei de naştere. Nu uitasem şi ştiam ce am de făcut. La cadouri pentru femei nu mă descurc… mărimea nu este bună, de culoare nu mai zic, nici prea ieftin, nici prea scump… e complicat pentru mine. Iniţial am vrut să-i ofer o sumă de bani, să-şi cumpere ce doreşte, iar eu rezolvam cu florile şi cutia de bomboane, dar m-a rugat să fac un efort în alegerea cadoului… să-i fac o surpriză. Ca să scap de această povară, am rugat-o pe colega mea să mă ajute cu alegerea cadoului, eu trebuia doar să plătesc…

Până la urmă nici nu trebuia să ştiu ce era. Ca să pară că eu le-am ales, a trebuit să văd ce conţine cadoul… două bluze şi un parfum. Perfect. Chiar mi-am propus să plec mai devreme de la muncă, să cumpăr din timp un buchet de flori, dar anumite lucruri de la birou nu puteau fi amânate. Ca să nu întârzii prea mult, m-a ajutat şi colega mea, Angela.

După ce terminasem treaba, simţeam că-mi bubuie capul de la agitaţia creată ca să terminăm mai repede. Un repaus era binevenit, apoi urma să plec. Angela, colega mea, nu-mi este străină. Ne ştim de multă vreme. De mai multe ori ne-am oferit sprijin moral, afecţiune şi apropiere intimă în momentele dificile ale vieţii.

Singuri în birou, aşezaţi pe scaune faţă în faţă, la o distanţă apreciabilă unul de altul. Poziţia ei m-a atras instant… picior peste picior, crăpătura fustei din lateral lăsa o privelişte minunată asupra coapsei. Până să terminăm treaba nu am băgat de seamă la cei doi nasturi descheiaţi de la cămaşă, unde se putea zări un mic V către sânii ei, cu care făcusem cunoştinţă… de nenumărate ori. Cred că am fost prea concentrat să observ acest detaliu înainte sau poate şi-a desfăcut ulterior, intenţionat, acei nasturi.

În mintea mea eram pregătit să plec, eram gata să mă ridic să-mi iau lucrurile. Angela m-a văzut un pic neliniştit şi mi-a zis.

– Hai şi cu mine să fumez o ţigară… nu am mai fumat de vreo două ore şi apoi mergem.

– Bine, haide… apoi m-am ridicat. Ea şi-a luat o ţigară din poşetă şi bricheta. Împreună ne-am dus la locul destinat fumătorilor, un mic balcon către spatele clădirii. Spaţiul destul de îngust, cât să încapă două sau trei persoane. Degeaba am încercat să nu privesc în decolteul ei, dar nu mi-a reuşit. Lipit cu spatele de zid, Angela destul de aproape de mine, în mâna ridicată având ţigara, din care mai trăgea câte un fum, iar cealaltă aşezată sub sâni, ţinea un monolog despre activitatea din firma.

Încercam să o privesc în ochi când vorbea, însă, aceştia alunecau către V-ul ei. De fiecare dată când dorea să spună ceva despre şefi, venea un pic către mine. Nu puteam spune că aveam o erecţie beton, dar nici nu era de neglijat. Anumite furnicături îmi trezeau instinctul sexual. Din senin, m-am trezit şi eu vorbind, fără nici o legătură cu subiectul.

– Îmi plac sânii tăi, sunt foarte frumoşi, cred că ţi-am mai zis asta, nu-i aşa?

– Da, dar de câte ori, nici nu mai ţin minte.

Următoarea mişcare a fost neanunţată… am întins mâna dreaptă şi i-am atins sânii din lateral, apoi am încercat să-i cuprind cu totul pe sub braţul pe care se susţineau. Angela s-a uitat la mine, a tras un fum lung… continuă să mă privească în timp ce fumul îl sufla către dreapta ei. A lăsat mâna în jos ce o ţinea lipită de corp, a dus-o între picioarele mele prinzându-mi penisul, apoi mi-a zis:

– Primesc şi eu un cadou de la tine… am fost fată cuminte?

– Fată cuminte… nu te vreau cuminte, te vreau cât mai nebunatică.

– Hhhmm… chiar aşa?!

Deşi este o femeie atrăgătoare… nu foarte înaltă, subţirică în talie, fund bombat, sâni minunaţi, picioare frumoase, pe care le vrei agăţate în gâtul tău, în timp ce iei „micul dejun”… este mai tot timpul singură. Ca femeie la pat este fenomenală, nu cred că ai avea ce să-i reproşezi, cel puţin eu nu, ne-am simţit extraordinar de fiecare dată. Relaţiile scurte mă fac să cred că poate are şi partea ei de vină prin atitudinea ei, mai vulcanică uneori.

Continuam să ne mângâiem. Penisul mi se întărise, a avut ea grijă de asta. Am simţit cum mi-a tras fermoarul de la pantaloni. Un pic de emoţie m-a cuprins, totuşi ne aflăm într-o clădire unde putea să ne prindă oricine. Temerile mi-au dispărut când am realizat că se terminase de mult programul de lucru şi nu mai erau şanse să fie cineva în birouri, iar din exterior, era mai complicat să ne observe cineva, noi fiind la etajul 6 al clădirii, iar în jurul nostru, doar clădiri de maxim două etaje.

Mi-a scos penisul afară. Mai avea puţin şi termina ţigara. A tras un ultim fum, lung, până a ajuns la filtru. Înainte să se lase pe vine, a aruncat chiştocul. S-a aplecat şi a suflat fumul către penisul meu. Un aer cald cu miros de ţigară mi-a oferit o senzaţie plăcută. Imediat buzele ei mi-a cuprins glandul… cu limba mă atingea uşor la vârf.

Buzele moi şi calde alunecau uşor… un du-te-vino lent şi pasional, privindu-mă fix în ochi să-mi observe fiecare gest, fiecare grimasă pe faţa mea. Adevărul era că trecuse ceva vreme de când noi doi nu mai făcusem nimic, şi parcă îmi era dor de momentele noastre incitante. Ştiam că trebuie să plec, dar parcă nu mai gândeam eu… i-am făcut jocul, m-am lăsat cuprins de instinct şi am întărâtat-o şi mai mult.

Am prins-o cu mâinile de cap, cu mişcări din ce mai rapide încercam să-i îndes cât mai mult penisul în gură. De câteva ori a pus mâinile pe picioarele mele… forţam prea mult. Ultima dată am luat mâinile şi am lăsat-o pe ea să conducă mişcarea. Penisul umed aluneca uşor printre buzele ei, zgomote incitante se auzeau din partea ei.

Mă gândeam că îmi voi da drumul, iar apoi voi pleca, însă, mi-aş fi dorit să o pătrund, chiar acolo, pe balcon. Noi am făcut-o în multe locuri. În balconul clădirii unde lucram nu o mai făcusem. Era incitant şi nu voiam să ratez ocazia, poate nu mai aveam şansa asta într-o altă zi. Iar faptul că totul a decurs spontan, era şi mai atractiv.

Până la urmă m-am hotărât. Am ajutat-o să se ridice în picioare. Amorţise în acea poziţie. Cu greu a reuşit să se ridice. Cu braţul stâng am tras-o spre mine, ea s-a lipit de mine… în următoare clipa buzele s-au lipit puternic unele de altele… i-am băgat mâna pe sub fustă. Căutam să ajung cât mai sus între picioarele ei. Cu ajutorul ei, am reuşit să-i ridic fusta în sus. Dresul îmi bloca înaintarea spre locul fierbinte dintre picioare. Încercam să trag de el în jos, să o dezbrac, măcar parţial dacă nu de tot. Angela a înţeles rapid ce vreau să fac şi mi-a zis:

– Eşti nebun!… ce vrei să faci, dacă ne prinde cineva?… cu privirea încerca să se uite în exterior.

– Nu are cine. Nu mai este nimeni în clădire, în afară de paznicii de jos. Iar din exterior nu are cine să ne vadă. Şi chiar şi aşa… privind de jos, cine o să-şi dea seama ce facem noi aici…

– Totuşi este lumină afară…

Reţinerile ei se diminuau pe măsură ce o dezbrăcăm mai mult. Posibil că argumentele mele au convins-o că nu are de ce să se teamă, aşa că mi-a acceptat jocul. I-am tras dresul în jos până aproape de genunchi, la fel şi chiloţii. Ştie că nu mă pot abţine când o văd epilată inghinal. M-am lăsat în genunchi… să o gust, măcar un pic. Şi-a desfăcut picioarele cât să-mi permită să ajung acolo. Se juca în părul meu, cu limba făceam mişcări asemeni unui căţeluş asupra clitorisului… de jos în sus.

M-am ridicat, am întors-o către mine, apoi i-am zis să se aplece un pic. Pentru o clipă m-am uitat în spatele meu prin sticla de la uşă, să mă asigur că nu este cineva pe holuri. Nu era nimeni. Stătea cuminte sprijinită cu braţele de balustrada de metal, prevăzută cu o sticlă fumurie. Mi-am potrivit penisul… am împins… aahh… a tresărit. Parcă mai hotărât ca niciodată, am prins-o de mijloc cu ambele mâini… împingeam rapid, lovindu-mă puternic de fesele ei. Cred că şi ei începuse să-i placă ideea. Nu mai avea nimic de obiectat, gemea intens… ţinându-se de balustradă.

Locul strâmt nu permitea prea multe permutări. Mai aveam puţin şi mă loveam de uşa din spatele meu. Uitasem complet că trebuie să plec. Nici faptul că cineva ar fi putut să ne prindă în fapt nu mai conta. Amândoi gâfâind… eu lovindu-mă de ea energic, penisul lovindu-se puternic în interiorul ei… picioarele îmi tremurau… ritmul mişcărilor devenise tot mai alert… momentul exploziv părea tot mai aproape… gâfâiam tot mai puternic.

Am întins o mână spre sânii ei, i-am apucat unul şi îl strângeam în palma mea. Mi-am scos penisul rapid… a urmat câteva momente în care mi-am frecat penisul energic. Angela s-a întors către mine, aşezată în lateral. Mă mângâia uşor… săruturi scurte pe gât şi pe obraz… aahhh… sămânţa a ţâşnit, aproape să stropească sticlă fumurie al balustradei.

Cea mai mare parte s-a scurs între picioarele mele, pe ciment. Angela s-a aplecat, mi-a prins penisul cu buzele, culegând restul picăturilor ce se mai scurgeau din mine. Stătusem prea mult, trebuia să plecăm, nu înainte să-i promit că mă voi revanşa faţă de ea, într-o cameră de hotel, fără să fim deranjaţi.

Cumpărasem florile, cadoul era pregătit. Acasă, mă aştepta soţia. De cum a deschis uşa mi-a văzut florile şi o pungă mare de cadou. Mi-a zâmbit, apoi spus:

– Ai stat cam mult… ţi-a luat ceva să te hotărăşti ce cadou să-mi cumperi, nu-i aşa?

– Da iubita mea… La mulţi ani!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „De ce am întârziat la ziua soţiei mele…”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura