Silvia cea dezlănţuită (2)

… Am rămas aşa minute în şir, eu întins pe pat, cu penisul erect, cu capul între pulpele ei… limba aluneca de-a lungul feminităţii… de-a lungul labiilor până la clitoris şi înapoi. De câteva ori am introdus limba adânc, atât cât am putut… reacţia ei a fost pe măsura efortului meu. Silvia, aplecată peste mine, întinsă pe pat, îşi unduia uşor bazinul cu mişcări aleatorii… tremurul picioarelor mai puteau fi sesizate, iar gemetele indicau o stare de mulţumire…

Deşi eram pe jumătate îmbrăcaţi, nu simţeam nevoia să mă dezbrac. Nu ne grăbeam deloc… mie, dar şi Silviei, cred că ne-a plăcut felul în care am acţionat încât am mers mai departe, după cum ne-a purtat instinctul. Continuarea, în acelaşi stil.

Silvia s-a dat într-o parte, a venit spre mine, mâinile mi-au prins obrajii, buzele s-au lipit de ale mele. Întâi a pus un picior peste mine, apoi s-a urcat… perfect întinsă deasupra mea. Sânii striviţi între noi, aş fi vrut să mă joc cu ei. În schimb, mâna a alunecat pe trupul ei până am ajuns la fese. Le-am strâns ferm… la fiecare strângere Silvia scotea un oftat mai lung. Degetele abile le-am strecurat printre picioare până am ajuns la păsărica ei.

Reuşisem să introduc un deget în interior… intrase aproape jumătate, dar ea mi-a tras mana şi mi-a spus printre pupăceli că nu-i place. Hhhmmm… atunci am altceva pentru tine, i-am zis eu cu gândul la penisul pe care se afla aşezată. Nu a durat mult de la remarca mea. Şi-a schimbat poziţia, aşezându-se în şezut aproape de penis. La fel ca la început, m-am încordat puternic… penisul se balansa uşor atingându-i fesele.

Ea a întins mâna şi l-a prins de la jumătate. L-a frecat de câteva ori, apoi am observat că se dă puţin mai în spate. S-a ridicat puţin, cât să permită introducerea lui… l-a direcţionat cu mâna, apoi s-a lăsat în el cu toată greutatea… până a intrat tot… aahh… aproape că şi mie îmi venea să oftez în acelaşi timp cu ea.

Poziţionată în şezut, spatele drept… se mişca uşor înainte şi înapoi. Cu mâinile mă mângâia pe pieptul dezgolit. O priveam atent… încercam să-i surprind trăirile. Ochii închişi, buzele apăsate, capul uşor lăsat pe spate. Am întins mâna şi i-am atins un sân, apoi şi pe celălalt. În agitaţia noastră nu apucasem să-i dezgolesc sânii, să mă joc cu ei aşa cum aş fi vrut şi mai ales să-i sug pe rând ca un apucat nesătul ce sunt.

În timp ce ea părea că dansează deasupra mea, mi-am îndreptat atenţia către sânii ei. Uşor, uşor, am reuşit să o deschid la nasturii de la cămaşă. Am tras de margine până am reuşit să scot şi porţiunea ce era prinsă de fustă. Încercam să fac un plan ca să-i pot scoate sânii afară din sutien, dar în acelaşi timp să nu o deranjeze. Parcă mi-a citit gândurile… nu ştiam că poartă un sutien cu închidere în faţă. Silvia l-a desfăcut cât ai clipi.

Acum aveam acces la jucăriile preferate. Îi priveam sânii şi îi mângâiam atent. Ea a venit spre mine. Cu o mână îşi ţinea sânul drept. S-a apropiat până a ajuns cu el la gura mea. L-am prins între buze… mmm.. i-am supt sfârcul, cu limba am făcut rotocoale în jurul lui. O trăgeam cât mai mult spre mine, cu capul uşor ridicat spre ea, încercam să cuprind cât mai mult din sânul ei în gura mea. Câteva momente mai târziu am făcut la fel şi cu celălalt.

Mişcările ei au devenit mai ample, îşi ridica posteriorul tot mai mult, penisul mai avea puţin să iasă. Silvia s-a sprijinit în mâini. Şi-a mutat poziţia picioarelor, cu tălpile aşezate pe pat, aproape de mine. S-a ridicat… penisul mai avea puţin să iasă… s-a lăsat brusc, a repetat mişcarea, din ce în ce mai repede. La fiecare ridicare, priveam către zona de mijloc… penisul ce aluneca rapid printre labiile ei.

I-am prins sânii cu ambele mâini şi strângeam de ei. Ea gemea tot mai intens, de la mişcarea rapidă dar şi de la efortul depus. Nu a durat mult. S-a oprit după aproximativ 2 minute. Părea epuizată. Imediat a venit şi confirmarea ei… am obosit. Abia în acel moment am realizat că ei îi place să controleze situaţia, să deţină controlul a ceea ce urmează să se întâmple, dar nu-mi părea rău, chiar îmi plăcea această ipostază.

Mai târziu, bănuielile mele s-a confirmat, imediat ce a trecut la altă tactică. S-a ridicat brusc, a urcat mai sus şi mi-a oferit păsărica pentru a o linge şi a o dezmierda. Dar nu pentru mult timp, apoi şi-a reluat poziţia de dinainte. Înfiptă în penisul meu, se mişca tot mai alert. O ţineam de şolduri, încercând să-i imprim o mişcare tot mai rapidă.

Ea îşi masa sânii, se juca cu sfârcurile… gemea şi suspina cu capul lăsat uşor pe spate. Neanunţat s-a ridicat brusc, a venit din nou spre mine… la fel… clitorisul se freca de buzele mele tot mai rapid. Excitat peste măsură, mi-am prins penisul şi am început să-l frec rapid. La fel cum a venit… brusc… tot aşa s-a ridicat şi m-a încălecat, din nou. Se mişca tot mai repede, în sus şi în jos, sânii dansau în ritmul mişcărilor… aproape că mă hipnotizase privindu-i.

Nu ştiam cât mai puteam să rezist în ritmul impus de ea. Planul meu era să mai aibă un nou orgasm, ca apoi să pot finaliza şi eu, însă ceea ce mi-am propus nu mi-a reuşit. Alterna cele două poziţii… acum se afla înfiptă în el, sărind energic… apoi, deasupra mea, oferindu-mi pisicuţa să o dezmierd. De cele mai multe ori nu m-a lăsat pe mine să mă joc cum aş vrea. Se lăsa peste mine şi îşi freca clitorisul de buzele mele, în timp ce mă privea cu gura deschisă, oftând din greu şi masându-şi sânii.

L-a potrivit din nou… a intrat tot, mişcările alerte… eram destul de încordat, coapsele mă dureau puţin, eram la limita de a avea un cârcel, cum mi s-a mai întâmplat de câteva ori în trecut. Gemeam puternic, respiram tot mai greu… Silvia s-a ridicat rapid, imediat s-a aşezat deasupra mea, invers de cum o făcuse până atunci. Afundat intre pulpele ei… limba intrase adânc… ea avea penisul între buze.

Deşi nu puteam vedea, simţeam mişcarea rapidă de la început. Penisul s-a pierdut în gura ei flămândă. Nici ea nu a pierdut ocazia. Şi-a poziţionat clitorisul în dreptul buzelor, apăsa cu putere… mişcările tot mai rapide… gemetele noastre tot mai pronunţate. Nu am mai putut rezista… cu un ultim efort am reuşit să-mi eliberez capul… aahhh… aahhh… tremuram puternic, ea s-a oprit din mişcări… limba se plimba în jurul măciuliei… aahhh… sămânţa a ţâşnit puternic, făcându-mă să tremur şi mai tare. Poate cel mai puternic orgasm pe care îl avusesem până atunci.

Cu greu mi-am revenit. Ea încă îmi dezmierda penisul ce dădea semne de moleşeală. Mi-am băgat capul între pulpele ei. Silvia şi-a reluat poziţia… îşi freca clitorisul de buzele mele, se mişca tot mai repede, i-am simţit încordarea trupului… pulpele tremurau uşor… s-a ridicat în şezut deasupra mea… aaahhh… a continuat să se mişte în acelaşi ritm o vreme, apoi s-a oprit. Pentru câteva momente s-a prăbuşit peste mine.

Am avut de lucru… buzele şi limba se jucau cu labiile. S-a ridicat la scurt timp şi s-a aşezat lângă mine. Fără să spună nimic, a pus capul pe braţul meu cu braţul ei aşezat peste mine. Semidezbracati, transpiraţi, obosiţi şi rupţi de energie stăteam întinşi fără să spunem ceva.

Oricare ar fi fost alegerea următoare, tot trebuia să facem un duş. I-am propus să facem un duş împreună, apoi aveam două variante… urma să plecăm sau rămâneam să continuăm aventura noastră.

– Este o idee bună să facem un duş, apoi ne mai gândim ce vom face… zise ea zâmbind, lăsând o urmă de mister.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Silvia cea dezlănţuită (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.