Începutul unei relaţii în trei (2)

… Am observat cum s-a întors cu privirea către el, i-a făcut un semn. Nu aveam habar ce urma să se întâmple. Laurenţiu s-a lăsat greu convins să-şi întrerupă “gustarea” de seară, dar până la urmă a acceptat. A urcat mai sus, prin dreapta ei. Ea a întins capul către ea căutându-i gura… s-a sărutat îndelung, îşi mângâiau trupurile în faţa mea. Până la urma Patricia s-a ridicat, s-a dat într-o parte, apoi i-a făcut semn din priviri lui. Doar nu avea de gând?!…

Ba da, asta avea de gând. Laurenţiu s-a urcat deasupra mea, în locul unde a stat ea. În camera luminată, altfel îi percepeam penisul. Într-adevăr era destul de mare, iar eu i-am supt-o până la orgasm. Uite cât de mare e?… unde încercă să-l bage în gura mea?

Din mişcările din trup m-a lovit cu penisul peste faţă de câteva ori. Mmmm… îmi venea să sar după el cu gura să-l prind. Puteam să-l rănesc, dar, în acelaşi timp păream o disperată după scula lui, deşi eram. S-a oprit din mişcări, vârful poposise pe buzele mele, l-a plimbat uşor pe deasupra, nu avea intenţia să intre din prima, îi plăcea să mă necăjească. Cred că era un joc ca să mă facă să-l doresc mai mult.

O vreme l-am atins cu limba la vârf, mi-am deschis uşor buzele să-i arăt vreau să meargă mai departe. A împins uşor printre buze, i-am făcut loc să intre. A împins mai mult. Patricia l-a prins de gland şi a început să-l frece uşor. S-a întins pe pat lângă mine… capul spre penis… buzele şi limba se mişcau de-a lungul lui.

L-am scos din gura mea şi i l-am oferit şi ei. Lacomă, hotărâtă l-a apucat imediat. Într-un soi de mândrie voia să-mi arate abilităţile ei în ale sexului oral… aahh… buzele alunecau încet de-a lungului penisului… trecuse de jumătate. Făcusem ochii mari şi nu-mi venea a crede. Laurenţiu a prins-o de cap, o ţinea strâns… îndesa tot mai mult. Ea se chinuia să-l cuprindă dar nici o urmă de împotrivire. Intrase aproape tot… aproape că-l atingea cu buzele la scrot, iar voia mai mult.

Ochii umezi, inundaţi de lacrimi, un firicel de lacrima s-a scurs pe obrazul ei stâng, dar tot nu renunţa. A eliberat-o treptat. O trăgea cu mâna de cap spre el… cu mişcări largi du-te-vino. Nu-mi venea a crede, deşi totul se întâmplă în faţa ochilor mei.

A eliberat-o într-un final… m-a privit în ochi, şi-a îndreptat penisul către mine. Îmi era teamă de ceea ce văzusem, nu mă credeam în stare să fac ce făcuse Patricia. M-a ajutat să mă ridic un pic, apoi a aşezat perna mai sus la capul meu. Penisul mi-a atins buzele, a împins să intre. Din reflex am întins mâna să-l prind de la bază.

Împingea uşor în gura mea, mişcările du-te-vino erau mult mai soft. Totuşi, avea milă de mine. Penisul intra aproape jumătate şi deja îmi crea dificultăţi. Cu o mână m-a prins de ceafă, mă ţinea fix, în timp ce îndesa tot mai mult în gura mea, dar nu reuşea să intre mai mult. A încercat de câteva ori, apoi a renunţat.

Patricia s-a dus între picioarele mele. Se făcuse comodă pe pat, limba mi-a atins labiile, urca şi cobora uşor de-a lungul lor. S-a dus la clitoris… cu buzele încerca să-l cuprindă, limba se mişca în sus şi în jos. Îmi venea să ţip, dar gura îmi era astupată cu penisul lui Laurenţiu, ce nu-mi permitea o clipă de răgaz.

Să fie totul şi mai complicat, Patricia a introdus în deget în interiorul meu… mmhh… a împins de câteva ori, apoi a făcut loc şi la al doilea… mmmhh… era mult mai bine… cu limba îmi alinta clitorisul, degetele se mişcau rapid în interiorul meu, penisul lui Laurenţiu îmi crea dificultăţi… mă dureau obrajii. Părea că amândoi vor să fiu jucăria lor. Interesantă idee!

Laurenţiu s-a dat la o parte. În sfârşit puteam să fac o mică pauză. S-a dus lângă Patricia. De cum l-a simţit, a înţeles ce urma să se întâmple. S-a dat la o parte şi i-a făcut loc lui. Cred că adusese cu el, altfel nu-mi explic, pentru eu nu aveam. De pe pat a luat un prezervativ şi l-a potrivit. Era gata să mă penetreze. Cu emoţii puternice, mă gândeam la dimensiunea lui… îmi va plăcea sau mă va face să urlu?…

Ea asista entuziasmată. Privea către penis. A împins printre labii… aaa… tot mai mult… aaahh… penisul cald intrase adânc în mine. Pentru o secundă nu am putut respira, apoi, uşor, uşor… mi-am găsit ritmul. Era imens pentru interiorul meu, iar el părea hotărât să-mi facă păsărica harcea-parcea. Se sprijinise în braţe… împingea şi se retrăgea uşor. Cu timpul ritmul devenise mai alert.

Am crezut că Patricia doar va asista la actul sexual consimţit dintre mine şi Laurenţiu. A privit o vreme, apoi mi-a oferit păsărica din nou. S-a aşezat tacticos… i-am atins labiile cu limba, s-a lăsat peste mine greu… mişca din bazin în formă de cerc… clitorisul se freca de buzele mele. Începuse să geamă, trăgea uşor cu degetele de sfârcul stâng.

Eram într-adevăr jucăria lor, fiecare mă avea după bunul plac… Laurenţiu se lovea puternic de mine, penisul se lovea puternic de interiorul meu… Patricia adoră să fie linsă, să fie dominantă, frecându-se rapid de buzele mele. În cameră era un amalgam de gemete. Nici unul nu avea de gând să renunţe. Ciudat a fost că adoram situaţia în care mă aflam.

Laurenţiu obosise un pic. S-a retras, apoi i-a făcut semn Patriciei. Se înţelegeau perfect din semne. Aveau idee ce-şi doreşte celălalt, doar printr-o simplă atenţionare, iar asta mi se părea incredibil. Ea s-a dat jos de pe mine. M-au ajutat să mă ridic, apoi, mi-au indicat să mă aşez în mijlocul patului în genunchi şi braţe.

Aşteptam încrezătoare, oricare ar fi fost rolurile lor, eram sigură că urmă să-mi placă. Ea a venit în faţa mea, mi-a căutat gura… m-a sărutat puternic, îşi băgase limba adânc în gura mea, simula un sex oral cu limba. El pe la spatele meu. Întâi mi-a strâns uşor fesele, un deget l-a introdus în vagin, mişcându-l destul de rapid, apoi l-a scos.

Îşi pregătea penisul, îl freca uşor de labiile mele, de parcă nu reuşea să intre. L-a poziţionat între labii… a împins uşor, cât să intre vârful, apoi a împins cu putere… aahh… făcându-mă să scot un ţipăt ascuţit. Gura Patriciei lipită de a mea a mai atenuat din volum. M-a prins de mijloc, după cum se manifestă şi ritmul nebunesc cu care a început, era clar că asta este poziţia lui favorită.

Sânii se mişcau în ritmul impus de Laurenţiu. Patricia a întins o mână, mi-a prins un sân şi a început să se joace cu el. L-a strâns uşor, apoi şi-a îndreptat atenţia către sfârc. L-a prins între degete… aahh… Au fost momente când îmi plăcea modul cum se juca cu el, dar, în acelaşi timp, m-a şi durut un pic, după ce m-a strâns prea tare.

Ultima dată am oftat mai tare de durere. Cred că a înţeles şi ea asta. S-a băgat sub mine cu capul până a ajuns la sâni. M-am lăsat peste ea… adoram să-mi sugă sânii. La rândul meu, am încercat să fac la fel. Aveam o privelişte minunată către păsărica ei… mmm, cum ar fi să o gust iar…

Laurenţiu mă penetra fără încetare, păstrând ritmul. La un moment dat i-am simţit un deget în zona anusului. Îl masa uşor… doar nu avea de gând?!…, este prea mare pentru mine… mă gândeam eu. O vreme a insistat cu masajul în zona anusului, dar apoi s-a oprit. Aproape imediat a încetinit mişcările. Am crezut că a ejaculat, dar ar fi trebuit să-mi dau seama. A scos penisul din vagin şi se pregătea să mă aşeze în altă poziţie.

Patricia s-a ridicat, s-a dus direct la penisul lui, l-a prins în gura fără să-l atingă cu mâna, şi a început să-l sugă energic, chiar dacă avea prezervativul pus. Priveam la ea cum stătea aplecată spre el, cu fundul spre mine, mişcându-l senzual. M-am aplecat spre ea… i-am masat uşor fesele… limba mea a căutat să intre printre labiile ei. Şi-a depărtat uşor picioarele… mmhh… gemetele ei erau foarte incitante.

S-a ridicat, m-a împins pe pat cu faţa în sus, apoi, şi-a lipit gura de păsărica mea… Laurenţiu a profitat de ocazie. În loc să mă ia pe mine, a trecut la spatele ei. După ţipătul ascuţit, a intrat la fel de rapid în interiorul ei, la fel cum a făcut cu mine. Cu mâinile aşezate pe mijlocul ei, o ţinea strâns… se izbea în ea cu putere. S-a ridicat brusc, din nou… s-a dus la Laurenţiu… a urmat un sărut pasional, în timp ce ea îi masa uşor penisul, apoi s-a dat într-o parte şi i-a făcut loc să vină peste mine…

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Începutul unei relaţii în trei (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.