La vânătoare de bărbaţi maturi (2)

… A tras de chiloţei şi m-a ajutat să mă dezbrac de ei, dar mi-a lăsat fusta. Au urmat atingeri nenumărate pe întreg trupul meu. Mă excitasem, gemetele mele indicau o relaxare, emoţiile plecase departe de mine, acum era momentul să mă bucur de plăcerea pe care mi-o imaginasem, ajutată de poveştile Nicoletei, lăsându-mă total pe mâna lui, fără să mă împotrivesc vreo clipă. Gândeam că nu are cum să fie ceva rău între noi. S-a cuibărit din nou între picioarele mele, cu mâinile le-a ridicat în sus… gura s-a lipit de păsărica mea…

Limba mă pătrunse adânc… cu o mişcare du-te-vino. A repetat această mişcare de câteva ori, apoi a urcat un pic mai sus către clitoris. Buzele se lipise de acea zonă, apăsa cu limba şi buzele… plăcerea ce mă învăluise mă făcea să nu am stare, trupul parcă nu mă mai asculta, tresărind aproape de fiecare dată. Pe alocuri, îmi venea să ţip… ca o eliberare de tensiunea acumulată, însă, amânam momentul tot mai mult.

Mi-a prins picioarele cu o singură mână, ţinându-le în sus. Limba apăsa cu putere în jurul clitorisului… aahh… mai târziu i-am simţit un deget masându-mi labiile… oare face ce cred eu?!… curând aveam să aflu. L-a împins uşor printre labiile umede… ahhh… la împins de câteva ori până la capăt, apoi s-a retras puţin masându-mi partea superioară al peretelui vaginal. Erau trăiri ce nu le cunoscusem până atunci.

După un timp s-a oprit, şi-a retras degetul… au urmat câteva săruturi direct pe clitoris. El s-a ridicat. Printre gene l-am văzut cum se dezbrăca de haine, lăsându-le pe jos. Torceam ca o pisică în călduri, îmi doream să vină mai repede la mine, să continue de unde a rămas. Timpul în care s-a dezbrăcat mi s-a părut o veşnicie, deşi, cred că s-a dezbrăcat destul de repede.

Atunci i-am văzut şi un pic din penisul său, în timp ce venea spre mine, urcându-se pe pat. A venit lângă mine, palmele alunecau pe sâni, pe abdomen. Mi-a căutat gura… şi eu la fel. Ne-am atins, într-un fel, la jumătatea drumului, buzele lui apăsa peste ale mele. Limba lui cotrobăia în gura mea. În timp ce ne sărutsm, l-am simţit cum încearcă să mă deposedeze de fiecare articol vestimentar. Cu un mic ajutor a reuşit.

Acum eram amândoi dezbrăcaţi, unul lângă altul. Mi-am făcut curaj şi l-am cuprins cu braţele trăgându-l uşor spre mine, el îmi masa uşor sânii. Pe rând mi-a prins fiecare sfârc, sugându-l uşor. Simţeam că iau foc. Mi-a prins o mână şi a direcţionat-o către penisul lui. La început, timid, abia l-am atins cu vârful degetelor, apoi l-am cuprins cu toată mâna.

Era prima dată când ţineam un penis în mână. Nu reuşeam să apreciez dacă este un penis potrivit sau prea mare pentru ce eram eu obişnuită. Precum picătura chinezească, puţin câte puţin şi-a făcut loc între picioarele mele. Până în acel moment emoţiile păreau că au dispărut, apoi, când l-am văzut deasupra mea, emoţiile s-au instalat iar. Inima îmi bătea puternic, poate că şi datorită necunoscutului penis ce urma să mă pătrundă.

Trupul lui se poziţionase deasupra mea, îi simţeam greutatea apăsătoare. Penisul strivit între noi. De câteva ori a mişcat uşor din bazin, frecându-ne organele genitale unul de altul, într-un mod erotic, senzual. Din clipă în clipă mă aşteptam să ridice un pic, ca apoi să-şi fixeze penisul între labiile mele şi să împingă în vaginul meu excitat şi fierbinte, dornic să-l cunoască până în străfundurile mele cele mai necunoscute.

Acea clipă a venit, spre bucuria mea concomitent cu emoţia puternică ce o aveam. I-am simţit vârful penisul cum se freaca de labiile mele. Nu credeam că pot gândi aşa în acele momente, dar îmi venea să ţip la el… să o bage odată! A împins uşor… aahh… o căldură puternică m-a învăluit, penisul tare aluneca mai uşor decât mi-am închipuit. Cu fiecare părticică ce intra mai mult în mine, mă făcea să suspin mai intens, trupul neascultător se arcuia. L-am prins cu braţele şi l-am tras mai mult spre mine. I-am simţit tot penisul în interiorul meu. Mă panicasem degeaba, nu era un penis uriaş, ci doar unul potrivit pentru mine, cât să mă determine să scot sunete intense de plăcere, să mă zăpăcească.

Am crezut că va urma o mişcare du-te-vino destul de rapidă, dar nu şi la el. Întâi s-a împins în mine, căutând să intre şi cu ultimul centimetru ce a mai rămas afară. Această mişcare mi-a creat anumite reacţii necontrolate. Mi-am prins unghiile în spatele lui, strângeam cu putere, deşi nu ar fi trebuit să fac asta. În timp ce eram plină cu penisul lui, mişca din bazin în sus şi în jos, frecându-se de clitoris.

Nu mai eram în stare să-l privesc, eram destul de încordată, cu faţa schimonosită şi gura deschisă, emanând tot felul de sunete. El, grijuliu, mă săruta pe alocuri… când pe frunte, când pe obraji, apoi un pic pe gât. Din când în când mă întreba în şoaptă dacă sunt bine. Cuvintele lui abia le percepeam, iar să-i răspund nu mai eram în stare.

Năucită… era cuvântul cel mai potrivit ce exprima starea mea din acele momente. A continuat acea mişcare, tot mai repede. Cumva, poate din instinct, mi-am aşezat o mână pe fesele lui, îndrumându-l să se mişte mai repede. A înţeles rapid ceea ce doresc. Nu s-a oprit din mişcări până când s-a asigurat că voi avea orgasmul garantat. Atunci când a venit, am ţipat destul de tare, cu braţele l-am strâns puternic, de parcă mai aveam nevoie să-i simt greutatea deasupra mea.

După ce m-am liniştit un pic l-am eliberat din strânsoarea braţelor mele. S-a dat la o parte de pe mine, s-a aşezat lângă, la dreapta mea. A continuat să mă mângâie şi să mă sărute pe trup. Leşinată lângă el, primeam cu bucurie fiecare atingere, fiecare sărut din partea lui. Dacă asta a fost doar începutul, la ce să mă mai aştept din partea lui?… mă întrebam eu.

M-am întors către el zâmbind, cu o mână l-am mângâiat pe obraz, apoi l-am sărutat. Din mine venea acea dorinţă să-i ofer cât mai mult din ceea ce primisem, de parcă urma să se încheie totul. Dorinţa exista, dar nu aveam nici cea mai vagă idee cum ar fi potrivit să continui. Mă gândisem la un sex oral, dar mi se părea ciudat să mă duc direct acolo. Aveam nevoie de o îndrumare din partea lui.

M-a prins de trup cu ambele mâini şi m-a tras deasupra lui, de parcă aş fi fost un fulg. Mă aşezasem peste penisul lui. Împrumutasem din mişcările lui de mai devreme. Cu mişcări lente, circulare, am început să mişc din bazin, apăsând peste instrumentul lui. Săruturile noastre au fost doar o mică introducere în ceea ce urma să se întâmple.

Fără să-mi spună un cuvânt, m-a ridicat apucându-mă de mijloc, până am ajuns cu păsărica deasupra gurii lui. Picioarele mele i-au încadrat capul… gura lui se lipise de vulva mea. Cu mâinile mă mângâia pe fese, uneori îşi folosea forţa şi mă apăsa tot mai mult. Limba se afla adânc în interiorul meu… încerca să-mi imprime o anumite mişcare din fese… înainte şi înapoi.

Poziţia în care mă aflam favoriza o mai bună penetrare cu limba lui. Începuse să-mi placă atât de mult, încât mă lăsam cu toată greutatea deasupra lui, în timp ce mă sprijineam de zid. De obicei nu folosesc expresii colorate în pat, iar dacă simt nevoia să spun ceva, o spun doar în gândul meu, nu mă exprim liber. În acele momente spuneam în gândul meu… aşa, fute-mă cu limba!

O mână şi-a dus-o la penis şi-l freca energic. Am realizat asta când i-am simţit mâna tremurând. I-am privit penisul pentru o clipă, apoi m-am ridicat, după ce am reuşit să mă eliberez din strânsoarea lui. M-am răsucit şi m-am aşezat peste el. Eram prea aproape de perete şi nu aveam o poziţie bună pentru picioare. Abia după ce a schimbat poziţia, de-a latul patului… mi-am aşezat păsărica peste gura lui.

Penisul erect, roşu de excitare, se balansa la fiecare mişcare a lui în pat. L-am prins cu o mână… l-am privit câteva momente, în timp ce gemeam şi suspinam, apoi l-am prins cu buzele. Întâi uşor la vârf, apoi coborând mai jos. Cei drept, nu sunt experimentată. Experienţele mele anterioare nu m-au determinat să-mi depăşesc condiţia de fată începătoare.

Acum aveam acea dorinţă să schimb această percepţie, cel puţin în sinea mea. Îmi doream să fac asta cum nu am făcut-o vreodată. Nu ştiam dacă mă voi mai întâlni cu acest bărbat, iar dacă tot făceam asta, măcar să-şi amintească de mine cu plăcere. Simţeam că merită acest efort din partea mea.

Buzele alunecau, la început mai timid, până aproape de jumătate. Exact cât am considerat eu că îl pot cuprinde. Cu timpul, mişcările mele au devenit mai ample, mai energice. Poate că şi datorită porţiei de cunilingus, gemeam şi suspinam… trăiam clipa cu acel penis în gura mea, îl ţineam de la bază… câteva curse energice cu buzele, mă opream la vârf… cu limba făceam câteva rotocoale în jurul lui, apoi reluam mişcarea… în sus şi în jos, strângând buzele în jurul penisului.

Păream în transă, nu mai doream să mă dezlipesc de acel penis, sugând lacom. La felul cum mă lingea, cum îşi introducea limba în interiorul meu, părea că nici el nu se va mai oprii. Asta până când a dorit să schimbăm poziţia…

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.