Nu mai vreau masturbare, vreau un penis adevărat!

Îmi amintesc cu drag de momentele noastre intime, cum le trăiam o dată… ce vremuri! Deşi sunt încă o femeie tânără, tânjesc după acele vremuri pline de pasiune, încărcate cu mult erotism alături de soţul meu. Cu timpul, momentele frumoase s-au cam pierdut şi nu neapărat din cauza monotoniei. Rezolvarea la problemele noastre nu ţine neapărat de mine, ţine de el şi de erecţia lui, ce nu mai era la fel cum l-am cunoscut. Nici el nu este bătrân, însă altele au fost cauzele pentru care s-a ajuns în această situaţie…

La început m-am gândit că poate nu-l mai atrag sexual, deşi am încercat să-i fac toate plăcerile şi fanteziile posibile. Reuşeam cât de cât să-i aduc erecţia la un nivel acceptabil… făcându-i felaţie cât mai mult posibil. Problema apărea la câteva minute de la penetrare, îşi pierdea din tărie treptat devenind foarte moale… enervându-mă la culme. Până la urmă reuşeam să-l ajut să aibă un orgasm… doar oral. Eu rămâneam cel mai des nerezolvată, iar asta mă enerva teribil. Găsisem refugiul în masturbare, dar nu era suficient. Simţeam nevoia unui penis adevărat, iar acesta trebuia să fie al soţului meu.

Un timp am crezut că are o amantă şi este sătul de sex şi nu mai are cum să mă rezolve şi pe mine, dar altul era motivul. Doctorul care l-a consultat era de părere că problema ţine de psihic… spunea că e vorba de lipsa încrederii. Bun, dar cum să treacă peste asta, din moment ce lui îi era ruşine să vorbească despre problema… nici de faţă cu doctorul?!

Descoperise plăcerea mersului la sală. Avea câţiva prieteni cu care mergea destul de des. Lua nu ştiu ce suplimente nutritive, făcea duş cu apă rece după fiecare antrenament când era foarte încălzit. Nu făcea excepţie nici când vremea nu era potrivită. Cu timpul, toate astea l-au afectat. Trasul de fiare, suplimentele şi duşul rece. Uneori îmi spunea că se simte defect… iar gândul meu era doar cum să-l repar.

Reuşisem să-l conving să nu mai tragă de fiare, iar pe cale de consecinţă a renunţat şi la suplimente şi la duşurile reci. Trecuse mai bine de două săptămâni de când renunţase. Mi-am adus aminte de pastilele de potenţă. Pomenise în treacăt medicul la care am fost, dar refuzam să cred că asta e soluţia. În lipsa de alte soluţii, am început să fac o mică cercetare pe internet.

Navigând pe internet am dat peste situl Pastilepotenta-24, unde am găsit informaţii folositoare. Până la urmă am apelat tot la pastile de potenţă. Îmi făcusem deja planul. Cumpărasem produsul dorit, apoi am stabilit ziua când să vină acasă mai devreme, pe motiv că nu mă simt prea bine. În acea zi mi-am luat o zi liberă şi am pregătit totul… masa şi atmosfera. Ce nu face o femeie pentru bărbatul ei?!

Când a ajuns acasă, a rămas foarte mirat când m-a văzut îmbrăcată în lenjerie intimă… sutien şi chiloţei, cu portjartier, toate albe, fără pantofi în picioare, însă ştiam ce-i place. Adoră să mă vadă mergând mai mult pe vârfuri. Se excită când îmi priveşte gamba încordată, mergând spre el agale. Aşa am făcut şi de data asta. Interzis, fără reacţie, mă privea cu ochii lui mari şi gura uşor deschisă. Ca o căprioară, m-am dus către el… pe vârfuri, l-am cuprins cu braţele şi l-am sărutat puternic pe gură.

S-a prins destul de repede că nu am nimic, doar este un bărbat inteligent. Îi venea să mă întrebe ceva, simţeam asta, dar era mult prea evident motivul pentru care i-am spus să vină acasă. M-a cuprins cu braţele şi a început să mă sărute cu foc. Chiar dacă se agitase un pic şi era gata să sară pe mine, nu voiam să stric totul, trebuia să mă ţin de plan. Întâi să luăm masa împreună… gătisem pui la cuptor cu cartofi şi legume, apoi urma să bea paharul de apă, preparat de mine înainte.

În timp ce mâncăm, a luat câteva guri din paharul de apă. Ca să nu intre la idei, m-am jucat cu el, să-i menţin atenţia vie către mine. Mâinile se plimbau pe coapsele lui, în zona prohabului, săruturi destul de des pe buze. Erecţia devenise evidentă, însă el nu avea habar de scopul paharului de apă… ups, am uitat să cumpăr o sticlă de vin! Nu este indicat să se consume alcool când se ia pastile de potenţă!

Nu mâncase prea mult, gândul lui era doar la altceva… la sex. L-am simţit nerăbdător, eu eram cea mai nerăbdătoare, trecuse multă vreme de când nu mai simţisem un penis adevărat. L-am prins de mână şi i-am făcut semn să mă urmeze în dormitor. Pregătisem o lumină difuză, muzica erotică se auzea pe fundal.

Aşezat în faţa lui, ne mângâiam şi ne sărutam cu pasiune. În acest timp căutam să-l dezbrac de haine. L-am prins de câteva ori de penis, strângându-l uşor, de parcă voiam să mă conving că încă mai este acolo, pregătit. După a rămas complet gol, l-am invitat să mă dezbrace şi el pe mine. Se vedea că-i place să facă asta, după mişcările lente, apoi săruturi apăsătoare… pe trupul meu.

M-a luat în braţe şi m-a aruncat pe pat… mmm, avem muşchi acum!… a venit deasupra mea, poziţionat între picioarele mele. Îi simţeam penisul tare lipit de mine. Nu avea idee cât de tare mi-l doream în mine. Dorinţa pusese stăpânire pe el, a trecut cu uşurinţă peste atingerile şi săruturile pasionale. Părea transformat, iar eu nu puteam decât să mă bucur.

M-a muşcat de gât… de sâni… trăgea de ei în toate direcţiile… şi-a potrivit penisul şi a intrat rapid. Nici nu apucasem să-i fac sex oral. Nu era timp pentru politeţuri… din prima a început cu mişcări energice, ce mă făceau să urlu de plăcere, de credeam că o să mă rupă în două. După cum a început, era clar că la final voi fi răvăşită, epuizată… şi nu avea să-mi pară rău.

În acea seară poziţiile au alternat foarte mult. Nu-mi mai aminteam când a fost ultima dată când am pus în practică într-o singură seară atât de multe poziţii. Din poziţia clasică, ce a nu ţinut foarte mult, a dorit să mă penetreze pe la spate. Aşezată în poziţia doggy style… mă ţinea de mijloc cu putere şi mă penetra aproape violent, de parcă mă ura. Mi-am lăsat trupul în jos, cu capul aşezat pe o pernă. Îmi frecam clitorisul energic, în timp ce el părea că nu dorea să facă vreo pauză la ritmul impus.

Nici când l-am călărit nu a fost un ritm mai lent. Cu mâinile mă ţinea de fese şi-mi indica ritmul. Pe alocuri se mişca şi el sub mine, împingând tot mai mult penisul în interior. De multă vreme nu mai făcusem anal împreună. Îmi era puţin teamă de energia lui debordantă. Poziţia cea mai bună am ales să fie când eu eram deasupra lui. A intrat cu dificultate, dar până la urmă m-am obişnuit. A fost nevoie de puţin timp până să realizeze că poate să mărească ritmul, dar nu foarte tare din prima.

Prima dată când a ejaculat a fost anal. Pe mine mă terminase, mă simţeam epuizată de la cele două orgasme pe care le avusesem. Penisul încă îi era erect. Mândria masculină îl făcea să se simtă mândru de reuşită. Chiar îşi mai dorea să continuăm. De ce nu… Nici la duş nu am scăpat de furia lui sexuală. Lipită cu braţele de zid, cu spatele la el. Se lovea de mine cu putere, penetrându-mă energic în vagin.

Locul nu era foarte ofertant din punct de vedere al spaţiului. Nu ne-a luat mult timp să ne hotărâm ca să ne mutăm în dormitor. Acolo, m-a luat în braţe, mi-a aşezat picioarele în jurul taliei… penisul m-a pătruns în vagin… m-a lipit de zid… aahh… gurile lipite… energia lui nu părea să scadă în intensitate, şi nu băuse tot paharul de apă. Mă dureau picioarele dar nu voiam să renunţ. Nu acum când el avea o erecţie mai mare decât a avut-o vreodată. A fost cea mai incitantă poziţie în care am avut un orgasm.

Iniţial am crezut că a ejaculat în interior. Penisul erect strălucea în lumina lămpii de pe noptieră. M-am aşezat în genunchi în faţa lui. Cu mâna mi-a dirijat penisul spre buze… i-am prins măciulia în gură. Am început să-l sug aşa cum o făceam deseori, dar el dorea mult mai energic. Cu mâna aşezată pe capul meu îmi dirija mişcările… mult mai rapide. De câteva ori era să mă înec. De la viteza cu care intra în gura mea, intrase prea mult.

Cei drept îmi plăcea şi mie noua abordare. Mă dureau genunchii, aveam nevoie de o mică pauză să-mi revin. Scăparea mea a fost când i-am spus să ne urcăm pe pat să facem 69. În felul ăsta era şi el ocupat cu ceva, el puţin aşa speram eu. Băgat cu capul între picioarele mele îmi alinta clitorisul cu limba şi buzele. Cu o mână mă apăsa pe cap, să menţin ritmul de mai devreme. Credeam că va dori să ejaculeze aşa. M-a dat la o parte, m-a răsucit cu faţa în sus.

Imediat s-a urcat deasupra mea. Şi-a băgat penisul atât de adânc încât credeam că vrea să intre în stomac, aşa de mare îl percepeam eu. Nici în această poziţie nu am scăpat de ritmul lui ameţitor de rapid. Gâfâia destul de tare şi se mişca la fel de energic ca la început. Îmi băgasem unghiile în spatele lui, eram epuizată, zăpăcită, aşa cum credeam că voi fi. Îmi doream să termine mai repede, aveam nevoie de o pauză.

Încordat, gâfâind… s-a ridicat în genunchi, şi-a prins penisul cu mâna dreaptă şi-l freca rapid… aaahhh… sămânţa lui a ţâşnit direct pe sâni, următorul jet ceva mai scurt, iar restul pe abdomenul meu. Era şi el epuizat, s-a aşezat lângă mine încercând să-şi găsească ritmul respiraţiei. Penisul încă erect. Citisem că efectul ţine foarte mult, dar nu credeam că va fi atât de mult.

Soţul meu era aşa de epuizat, încât a adormit la câteva minute cu penisul erect. Când urma să se trezească, efectul era deja trecut şi nu mai trebuia să fie curios de erecţia lui neaşteptat de lungă. Mulţumită, satisfăcută în sfârşit am adormit lângă el, aşa cum eram, plină de sămânţa lui ce se uscase pe trupul meu. Mulţumesc pastila de potenţa!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

12 comentarii la „Nu mai vreau masturbare, vreau un penis adevărat!”

        1. Eu cred ca totul, per ansamblu, a fost un afrodisiac. Modul cum l-a intampinat sotia, mancarea, atentia primita, camera pregatita. Posibil ca erectia i-a descatusat increderea in posibilitatile lui si de aici entuziasmul, energia pe care a avut-o.

  1. Pe mine personal, mă excită maxim sexul anal, doar să îl privesc, nu îl practic. Ajung foarte repede la orgasm uitându’mă la un film xxx cu penetrare anală. Iar ejacularea acolo…ufff…🙃

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura