“Antrenament”… după programul de sală

Sticla de apă căzuse pe podea, de pe bicicleta la care ea lucra. Am ridicat-o și spre surprinderea mea s-a oprit din exercițiu să îmi mulțumească.

– Laura, îmi pare bine. Vocea ei melodioasă m-a învăluit.

– Robert, la fel și mie.

Mergeam de obicei seara târziu la sală, cu prietenul meu Paul. Amândoi am observat-o pe Laura de multă vreme – colanții mulați pe curuleţul ferm, picioare lungi, bustiera care lăsa să se vadă împreunarea părții de sus a sânilor ce păreau tari ca niște mere. …

Părul blond și lung, prins în coadă, era eliberat uneori când termina cu aparatele și acoperea cu valuri mlădioase gâtul subțire și umerii ei albi. Ni se întâlneau privirile în oglindă, ei îi plăcea să se admire din lateral când lucra la bandă, iar nouă să îi privim rotunjimile, zâmbind tâmp și pofticios ca doi adolescenți. Niciodată nu vorbise și nici măcar nu ne zâmbise, cel puțin până atunci.

Am plecat mai devreme decât Paul la vestiar, iar atunci când mă schimbam, stând dezbrăcat în dreptul ușii, el a intrat. În spatele lui trecea Laura, am văzut-o cum îmi privea în treacăt bărbăția și a zâmbit. Mădularul începuse să mi se întărească. Am realizat asta când Paul a închis repede ușa după el și a zis:

– Deja ridici catargul? Nici nu ai văzut-o bine… râdea zgomotos.

Când am plecat am găsit-o pe Laura la intrare, căutând un taxi sau Uber pe aplicație. Era vară, chiar și la ora aceea era o căldură înăbușitoare ce a cuprins orașul. Femeia stătea pe un scaun, fustiță scurtă, tricou lejer și bătea nervoasă din picior.

– Aveți un număr de la o firmă de taxi? Ne-a abordat ea.

– Unde mergi, suntem cu mașina? Paul, băiat descurcăreț cu femeile preluase inițiativa.

– În cartier, destul de aproape.

– Vii cu noi? Suntem cu mașina.

Drumul a fost scurt, deși Paul a ocolit cât a putut.

– O seară bună! Ne-a urat ea, lăsând în urma ei o dâră de parfum fresh când a coborât. S-a întors după primii pași, văzând că noi nu plecaserăm încă, s-a apropiat de ușa mea, cu geamul coborât, m-a privit în ochi și a zâmbit:

– Pot să vă mulțumesc cu o bere?… am câteva.

Am însoțit-o amândoi în blocul modern, luminos, rămânând surprinși în ușa apartamentului ei imens. Pereții de sticlă din living îți dădeau o priveliște incredibilă a parcului de lângă bloc. Ne-au uimit și geaca și cele câteva perechi de pantofi bărbătești.

– Îmi cer scuze, soțul meu nu este. Lucrează în UK… ne citise gândurile.

A aprins două lămpi, lângă o canapea mare de piele pe care ne-a invitat să luăm loc. A adus câteva beri, discuția s-a legat ca între prieteni vechi. Femeia era cufundată într-un fotoliu situat în fața noastră, stătea picior peste picior și ne lăsa să îi admirăm picioarele lungi și gleznele subțiri, remarcând deasupra unuia un mic tatuaj.

A revenit cu alte cutii de bere, dar când ni le-a întins, Paul i-a atins, ca în treacăt, mâna pe picior, iar ea nu s-a ferit, ba din contră, a zâmbit, lăsând să ne înțeleagă că înțelege perfect gestul. Prietenul meu nu avut nevoie de invitații suplimentare și a urcat pe coapsă, mângâindu-i fesele și ridicând cu mâna lui fustița. Chiloțeii negri transparenți și dantelați prinseseră labiile groase, fără fir de păr, într-o dulce strânsoare. Femeia a gemut, lăsând să îi cadă fusta pe podea atunci când Paul i-a deschis nasturii laterali. A închis ochii și a depărtat ușor picioarele când mâna lui pricepută a început să o mângâie la împreunarea lor.

Vedeam degetele groase cum își fac loc pe lângă chiloți și mângâie ușor labiile, cum unul dintre ele a intrat înăuntru, femeia făcându-i loc cu mișcări largi din bazin. Paul i-a smuls chiloții, i-am văzut fața lui ce a dispărut în spatele fundului rotund, cu fese tari. Mișcările din cap lăsându-mă să cred că limba lui își făcuse loc între ele. Laura s-a sprijinit cu mâinile de canapea, lângă mine și a deschis picioarele.

Gemetele ei au umplut camera când limba lui Paul i-a atins labiile cărnoase, trecând peste ele în timp ce o penetra lent cu două degete. Tremurând femeia mi-a deschis fermoarul, prinzându-mi capul mădularului între degete. Mi-am dat jos pantalonii și boxerii, lăsând-o să își treacă degetele subțiri pe toată lungimea lui. Buzele mi-au sărutat glandul penisului, care a dispărut rapid între ele. Îl lingea pe vârf și îl prinsese cu poftă într-o strângere puternică a buzelor și obrajilor.

Curând zgomotul salivei și al absorbției puternice au însoțit mișcările rapide cu care îmi lua mădularul în gură. L-am văzut pe Paul cum se ridica, am auzit cureaua și pantalonii lui lovind podeaua. O ținea strâns de mijloc cu o mână și își plimba penisul pe vaginul ei. Laura își mișca fundul, făcând mici cercuri, încercând să se împingă în el. El o amăgea, dorința ei concentrându-se în ritmul nebun cu care îmi sugea penisul, luându-l adânc, până la testicule.

– Mă vrei?

– Da! Ohhh, a gemut ea ca răspuns la întrebarea lui Paul.

Prietenul meu a prins-o de fese, i le-a desfăcut, trăgând-o către el. Penisul lui gros i-a produs Laurei un țipăt ușor de durere, atunci când a penetrat-o dur, până la capăt. A lăsat-o să se miște cum vrea ea, câte puțin, adânc, mai adânc, până când ritmul cu care ea îi ținea contra a crescut. O penetra energic, imaginea lor și gura Laurei mă aduseseră aproape de orgasm. Am împins-o ușor și mi-am strâns penisul între degete, încercând să duc mai departe momentul ejaculării.

Paul a ridicat-o, așezând-o deasupra mea cu picioarele desfăcute. Laura se mișca apăsat pe mădularul meu, labiile cărnoase și sucurile ei întărindu-mi erecția, așa cum nu o simțisem vreodată. Mi-am luat penisul în mână, potrivindu-l în despicătura ei, iar cu cealaltă am tras-o spre mine. A urlat, căutându-mi sălbatic buzele, sugându-le și mușcându-le ușor. Sânii ei tari se mișcau în ritmul cu care ea mă călărea. I-am prins și i-am supt pe rând. Laura urla de plăcere și se înfigea mai tare în mine.

Am tras-o lipită de mine, continuând să o penetrez și i-am desfăcut fesele. Paul a coborât, a lins-o între ele, apoi a băgat ușor măciulia în anusul strâmt. Laura stătea nemișcată, cu sfârcurile erecte împingând pieptul. A gemut când mădularul a intrat încet în fundul său, dar odată cu primele mișcări atente ale lui Paul s-a relaxat.

Rămăsese lipită de mine, cu penisul meu în vaginul fin, ușor larg, mustind. A păstrat apropierea ce făcea să îi simt clitorisul pe pubisul meu și a început să se frece ușor de mine, păstrându-mă tot înăuntru. Paul o pomps cu mișcări mai energice, iar ea, cu capul lăsat pe spate și ochii închişi savura plăcerea, ne cerea să o futem. Amesteca cuvinte vulgare. Ne excitau și ne transformau pe noi în jucăriile plăcerii ei.

Avea momente când se relaxa, mă scotea tot, lăsa să îi penetrez doar intrarea în vagin, o lua toată voluptuos, împingându-se apoi în penisul celuilalt bărbat. Ea dicta ritmul, voiam să o am mai sălbatic, am ridicat-o de şolduri. Ea a înțeles și m-a prins de gât cu brațele. Am luat-o și am pus-o în patru labe. Ne masturbam amândoi și ne uitam la ea, provocatoare, deschizându-și fesele pentru noi, lăsându-și vulva și apăsând puternic și rapid clitorisul.

– Hai, păsărica mea vrea să i-o trageți… mmmmm

Am îngenuncheat lângă ea pe un picior, puteam să mă mișc puternic și să o penetrez cum voiam. Am luat-o anal, lărgită deja de Paul, dar totuși strâmtă pe mădularul meu. Eram aproape de orgasm din nou, am ieșit și am posedat-o sălbatic in vagin.

– Să nu termini în mine!… Mi-a cerut printre gemete. Ştiam asta, am ieșit la puţin timp, privind fascinat cum mădularul gros al lui Paul o penetrează puternic, ascultând zgomotul ritmic al trupurilor lor care se loveau, gemetele care se amestecau. Paul a ieșit, îi vedeam fesele încordate. A tras-o pe Laura de păr, iar ea s-a aşezat în genunchi între noi, luându-ne bărbăţiile în mâna și încercând să ne sugă pe amândoi.

Penisul meu se freca de buzele ei și de cel al lui Paul.  Am ieșit, frecându-mi mădularul iar orgasmul a venit intens, sperma acoperindu-i faţa și bustul. Paul a ejaculat tot pe ea, sămânță noastră coborând pe abdomenul ei. Și-a lins buzele, întinzându-și sperma pe sfârcuri cu degetele și ne-a sărutat pe rând pe gura, puternic, făcându-ne să simțim cele trei orgasme. De atunci a devenit o obișnuință să continuăm antrenamentul de la sală… la Laura acasă.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „“Antrenament”… după programul de sală”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura