Revelion de poveste (2)

Nu trecuse mult timp de la evenimentul intim din baie alături de Lăcrămioara şi deja mă gândeam la încă o repriză, până rămânem singuri… în trei. Orgasmul avut nu m-a potolit, mai mult decât atât, mi-a deschis apetitul pentru sex. De câteva ori am încercat să ghicesc, privind în partea din faţă a pantalonilor, dimensiunea instrumentului lui George, pe care mi-l doream cu ardoare să mă pătrundă. De câteva ori privirile noastre s-au intersectat, nici eu nu am rămas datoare, i-am oferit un sărut de la distanţă, să-l întărât. …

Căutam cât mai multe momente în care să nu mă vadă nimeni când îmi băgam un deget în vagin, pe sub fustiţă. Îmi venea să urlu de dorinţă, deşi, aparent, afişam o faţă senină, zâmbitoare. Era aproape dimineaţa, invitaţii au plecat pe rând. Afară începuse să se lumineze când, în sfârşit, am rămas singuri, eu cu Lăcrămioara şi George.

Eram aşezaţi pe canapea toţi trei, puţin obosiţi după o noapte albă, dar eu mă gândeam doar la sex. Îmi puneam toate speranţele în prietena mea, să spargă gheaţa… nu-mi putea imagina cum, numai să o facă, nu ştiam cât mai puteam să rezist. Pentru mine era exclus să ne punem la somn şi apoi, odihniţi, să punem în practică dorinţa Lăcrămioarei.

Ea, aflată la mijloc, controla toată discuţia noastră, atât înspre mine, în partea stângă a ei, cât şi în partea dreaptă, spre George. Dintr-o dată şi-a amintit. Voia să afle dacă mi-am pus chiloţii înapoi pe mine.

– Ia zi fata, acum ai chiloţi pe tine?!… apoi cu mâna stângă mi-a ridicat fusta să se convingă, fără ca eu să apuc să-i răspund… Nici acum nu are!… Vai, toată noaptea a stat fără chiloţi!… se uita către George în timp ce îi spunea aceste lucruri. George apucase să vadă ceva între picioarele mele. După privirea lui, mi-am dat seama că este destul de interesat să vadă mai multe.

Lăcrămioara a venit spre mine, mi-a căutat gura şi m-a sărutat de faţă cu soţul ei. Mâna dreaptă mi-a prins sânii, i-a strâns tare… gemea puternic… mâna a coborât până a ajuns între picioarele mele. Degetul m-a pătruns adânc, imediat după a intrat şi al doilea… aahh… senzaţia de plăcere m-a făcut să nu mai pot să-i răspund la sărut. Stăteam cu gura deschisă, ochii închişi, încordată. Lăcrămioara devenise foarte agresivă în mişcări… degetele ei se mişcau foarte rapid în interiorul meu.

A tras de bluză şi mi-a scos sânii afară. George venise pe partea mea să poate privi mai bine, l-am simţit după paşi. Am deschis ochii să-l privesc, să-i văd reacţia. Mâna cu care se freca prin pantaloni la penis, spunea totul despre interesul lui.

– George, până aseară… ea a fost târfa mea, începând de acum va fi la dispoziţia noastră… va fi târfa noastră.

În timp ce-l priveam pe el, cuvintele ei mă făceau să tresar de emoţie. Folosirea expresiei de către ea a fost una din plăcerile mele când ne întâlneam intim, simţeam o plăcere pe care cu greu aş putea să exprim în cuvinte, iar acum această plăcere avea să fie dublă, speram că şi el va fi în stare să se exprime la fel.

Stăteam cuminte, cu picioarele desfăcute, privind către zona de mijloc a lui George, ce se umflase rapid. Îmi muşcam uşor buzele, dar nu aveam curajul să-i spun să mi-l ofere să-l sug. Ştiam că asta se va întâmpla până la urmă, trebuia doar să am răbdare. Nu am aşteptat prea mult, parcă identic în gândire, pe aceeaşi lungime de undă cu mine… şi-a desfăcut fermoarul şi a scos penisul afară cu tot cu testicule.

Înghiţeam în sec şi-mi venea să mă năpustesc asupra lui. Lăcrămioara mi-a înţeles privirea lacomă către ce avea George mai de preţ între picioare.

– Aha, ce ai văzut acolo… vrei şi tu nu-i aşa?!… întrebare retorică la care nu mai era nevoie de un răspuns, era de la sine. El a venit mai aproape de mine, cu penisul erect aflat în mâna dreaptă. La îndrumarea ei… suge-o! m-am dus către penis. L-am atins uşor cu limba de-a lungul lui… am urcat uşor până la vârf, apoi l-am prins între buze. Mă privea cum îi sugeam penisul şi mă încuraja frenetic. Mă excită felul în care îmi spunea destul de des… suge-o târfă, aşa! combinate cu gemetele pe care George le scotea fără reţinere.

Lăcrămioara a venit aproape, l-a sărutat pe testicule, apoi am lăsat-o pe ea. L-a prins între buze… mişcarea amplă făcea ca acesta să dispară în gura ei… aahh… aproape că suspinam la unison cu George… numai privind-o. Încercam să-mi imaginez ce simte el în acele momente, după felul cum gemea şi suspina. După ce i-a umezit bine penisul cu saliva ei, l-a eliberat. M-a apucat de ceafă, m-a tras spre ea şi m-a sărutat.

Limba îşi făcuse loc în gura mea… simţeam gustul organului genital bărbătesc pe buzele ei şi îmi plăcea la nebunie. Ea era cea care controla tot. Ce se întâmplă şi cum. George nu avea un cuvânt de spus, dar nu mă deranja acest aspect.

Mi-a eliberat gura brusc apoi m-a împins cu gura în penisul lui George… aşa, suge-o, mai adânc, ia-o pe toată!… aveam senzaţia că trăiesc un vis, că nu este real, dar totuşi se întâmpla. Mişcările şi impulsionările ei mi-au dat curaj să cuprind tot penisul. Reuşisem până la urmă. Plăcerea pe chipul lui făcea toţi banii. Sexul oral era controlat în totalitate de el, cu mâinile mă ţinea de cap şi împingea cu putere în gura mea, fără pauză.

De parcă nu era suficient, Lăcrămioara a băgat două degete în vagin… alunecau rapid în interiorul meu. S-a lăsat pe covor şi-a băgat capul între picioarele mele şi a început să mă lingă agresiv. Limba apăsa cu putere în jurul clitorisului, buzele mă trăgeau de labii… aahh… voiam să nu se oprească, nici unul dintre ei. După un timp Lăcrămioara mi-a sugerat să mă întind pe canapea, cu picioarele desfăcute. Nu ştiam ce planuri are.

A tras într-o parte fotoliul de pe acea parte a canapelei, apoi mi-a zis să aşez capul pe spătarul lui, mult mai în faţă. George a venit la capul meu, m-a prins de cap cu mâinile şi m-a tras mai mult spre el, cu capul uşor aplecat în jos. Fără să mai stea pe gânduri mi-a îndesat penisul în gură, ţinându-mă fix. Ea s-a urcat pe canapea, între picioarele mele… s-a dus direct la păsărica mea… aahh… limba m-a pătruns, era încordată şi făcea o mişcare du-te-vino destul de rapidă.

La capătul celălalt, George nu mă slăbea o clipă… îi simţeam testicule atingându-mi faţa, penisul se mişca cu repeziciune în gura mea, ţinându-mă fix. Nu reuşeam să-i văd privirea, dar îi simţeam plăcerea cu care mă futea în gură, iar eu nu refuzăm acest lucru, chiar dacă pe alocuri abia reuşeam să fac faţă provocării. La un moment dat s-a oprit adânc… în acelaşi timp, ea îmi masa uşor anusul. Nu a durat mult şi am simţit un deget ce intra lent în mine… mmmhh…

Aveam toate orificiile ocupate. Gura plină cu bărbăţia lui George, ea îmi sonda păsărică cu limba, în timp ce un deget intrase şi continua să facă mişcări de încălzire. Îmi venea să ţip la ei de placere, dar în acelaşi timp doream să simt acel penis în mine, peste tot. Lăcrămioara s-a dat jos de pe canapea, a venit lângă George, m-a sărutat pe faţă, îmi smotocea sânii. El s-a retras oferindu-i şi ei o partea din plăcerea pe care am primit-o eu.

Cu mişcări energice, mişca capul înainte şi înapoi, culisând pe toată lungimea penisului. Priveam la ea parcă cu invidie… nu mă săturasem. Tratamentul lui m-a făcut să-l doresc mai mult. După un timp ea s-a oprit, a scos penisul afară din gură, l-a sărutat apăsat la vârf. S-a uitat când la mine, când la el, când la mine… zâmbind a zis:

– E timpul să ne dezbrăcăm şi să mergem în dormitor, continuăm acolo. …

… citeste partea a treia…

… citeste prima parte…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Revelion de poveste (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.