În delegație cu o colegă sexy

Deși lucram în firmă de ceva timp, mai mult de un an, deplasările dese au făcut să plec cu aproape toți colegii. Mai rămăsese doar Laura, o tipă distantă, care nu ieșea cu nimeni la o țigară, intra puțin în discuții și nu prea vorbea despre ea. Părea o amazoană ascunsă sub ținuta office corespunzătoare, sub fustele conservatoare până sub genunchi, sacourile puțin cambrate și pantofii cu toc jos. Era greu să nu o observi… părul blond și lung prins în coadă, mijlocul subțire, fesele tari și micuțe care se iveau de sub materialul fustelor… făceau ca unele capete să se întoarcă. …

Ca să fiu cinstit, o observau toți bărbații nou veniți în firmă, dar toți erau repede puși la punct de cuvintele ei distante, dar și de imaginea soțului brunet, atletic ce o aștepta uneori după program într-o mașină mult peste posibilitățile financiare ale oricăruia dintre noi. Laura se mutase de curând în departamentul nostru, iar prima ei delegație era chiar cu mine. Erau doar câteva zile împreună, timp în care urma să fim băgați în hârtii și cifre, așa că mi-am spus că vor trece repede, deşi recunosc că mi-ar fi plăcut să îi am drept parteneri pe unul dintre tipii volubili, cu care te puteai întinde seara la o bere.

Am plecat cu mașina firmei, cele câteva ore de condus permițându-mi să mă concentrez mai degrabă la drum. Laura stătea în dreapta, îi admiram din când în când cu coada ochiului picioarele lungi, scoase în evidență de blugii mulați și sandalele cu toc, degetele subțiri și unghiile perfecte, cu care bătea din când în când ritmul în mânerul ușii. Am văzut în oglindă cum îmi surprinde privirea și mi s-a părut că a zâmbit, pentru o secundă.

Discuțiile erau mai degrabă generale, reținând totuși afirmația ei că se bucura că merge în prima delegație cu un tip discret ca mine, căci nu i-ar fi plăcut să afle toată firma, să îi discute micile stângăcii specifice oricărui început. Am prins curaj să îi fac un compliment despre felul în care arăta îmbrăcată casual, abia aproape de destinație. Mi-a mulțumit politicos, după câteva secunde de gândire, spunându-mi că e probabil de la faptul că îi place sala, și mie, după cum putea să își dea seama.

Ajunși la hotel mă gândeam unde să merg la masă și dacă să îi propun și ei, dar odată ce am ajutat-o să își ducă bagajul a spus, cu același ton distant:

– Peste două ore aș ieși să caut un restaurant. Dacă ai chef și tu, treci să mă iei.

– Sigur, voi fi la tine.

Timpul mi s-a părut că a trecut destul de greu, eram ușor nervos, neliniștit. Am încercat să par cât mai relaxat când am bătut la ea la ușă, dar recunosc că am avut câteva momente în care m-a intimidat atunci când a deschis. Cu o rochie cloș, scurtă, cu partea de sus decoltată în V și lăsând vederii o parte din rotundurile ferme și ademenitoare ale sânilor, cu părul lung lăsat liber și cu un machiaj puțin mai pronunțat decât o văzusem până atunci, Laura putea intimida orice bărbat.

Mi-am recăpătat stăpânirea de sine odată cu primii pași pe care i-am făcut împreună, încercând să ignor zgomotul provocator pe care tocurile ei înalte le scoteau pe holurile de marmură ale hotelului. A mers în fața mea până la lift, i-am admirat modul în care trupul i se mlădia precum unei feline în căutarea prăzii. Seara a decurs mult mai plăcut decât speram la început. Laura părea foarte interesată de opiniile mele, râdea mult, mă încuviința, mă încuraja să mă destăinui. Atunci când îi aprindeam țigara se apleca peste masă și îmi prindea mâna în degetele sale lungi, lăsându-le să alunece ușor peste încheietura mea.

Fiecare pahar de vin îmi eliminau inhibițiile, i-am atins piciorul pe sub masă cu al meu și l-am păstrat acolo atunci când nu s-a retras, privind-o în ochi. Mi-a răspuns, mângâindu-mi gamba cu a ei, o simțeam provocator prin pantalonii mei din in și dresul ei subțire. Ne-am înțeles din ochi, am comandat un taxi și am pornit către hotel. Pe bancheta din spate i-am pus mâna pe coapse și i-am ridicat ușor rochia. Și-a depărat încet picioarele și a început să respire mai repede și mai sacadat.

Buzele noastre s-au unit într-un sărut pătimaș, în timp ce degetele mele îi mângâiau labiile prin chiloţii din dantelă. Îi simțeam clar excitația, mi-am făcut loc cu un deget spre vulva ei și am masat-o ușor. Taximetristul a tușit, îi simțeam privirea în oglinda retrovizoare. Ea s-a retras, și-a angajat tremurând hainele. M-am uitat în ochii ei în timp ce mi-am trecut limba peste degetul meu care îi păstra gustul sărat al feminității.

Ajunși în liftul hotelului am cuprins-o în brațe, strângându-i fesele în palme. Buzele și limbile noastre s-au înlănțuit printre gemete. Am intrat, eu descheiat la cămașă, ea cu rochia ridicată până la jumătatea feselor, în camera ei. I-am descheiat grăbit fermoarul rochiei, ce a căzut pe podea. Îmi simțeam penisul dureros de erect, imaginea ei părea desprinsă din cel mai excitant film pentru adulți – pielea albă, fină, acoperită de un set de lenjerie intimă rafinat, dantelat, prin care îi zăream sfârcurile tari și triunghiul mic, aranjat cu grijă, de păr inghinal. Portjartierul în talie o făceau să pară și mai suplă, accentua forma voluptoasă a feselor sale tari.

Mâinile ei mi-au prins cureaua, desfăcând-o grăbite. Mi-a tras hotărâtă pantalonii și s-a lăsat în genunchi, eliberându-mi mădularul din boxeri.

– Ce pulă frumoasă ai! Mi-a spus, prind fascinată penisul meu erect și decalotat, ce zvâcnea de excitație.

Și-a trecut limba pe capul lui, prinzându-mi în palmă testiculele și masându-le ușor. Buzele ei mă cuprindeau ușor, mă tachinau în tandem cu limba, mă făceau să o doresc mai mult. Avea un mod excitant, o curiozitate adolescentină combinată cu un erotism profund atunci când îmi privea pofticioasă mădularul, îl decalota, își trecea limba peste el și îl prindea în gură. A scâncit când am prins-o de păr cu o mână, cu cealaltă apăsându-mi mădularul în buzele ei.

M-a primit și s-a mișcat în ritmul pe care i-l impuneam eu. A tușit când am obligat-o să mă ia adânc, aproape până la testicule, dar a revenit rapid preluând inițiativa. Îmi încercuise mădularul cu degetele ei subțiri, masându-l strâns pe toată lungimea. Își mișca capul sus-jos pe mădularul meu, scoțând zgomote și mici gemete pofticioase. Saliva ei strălucea pe tot penisul, cobora pe testicule. Am gemut când am simțit cum îmi masa anusul cu cealaltă mână și mă penetra încet.

Durerea pe care o simțeam era acoperită de plăcere, iar curând degetul ei m-a penetrat aproape în întregime, apăsându-mă cu aceeași intensitate cu care mi-o sugea. Am împins-o pe parchet și s-a întors rapid, în patru labe, uitându-se provocator către mine.

– Haide, fute-mă! Îmi cerea insistent.

I-am smuls chiloțeii și i-am desfăcut fesele. Suspina când i-am penetrat anusul cu limba, în timp ce degetele mele treceau peste labiile groase, întredeschise a chemare. Am penetrat-o cu ele, îi simțeam vaginul excitat mulându-se și mișcându-se din ce în ce mai alert pe ele. A țipat când mi-am coborât limba între labiile ei, în căutarea clitorisului, degetele intrând acum între fesele tari, întredeschise și gata să le primească.

Am apăsat clitorisul mai tare cu vârful limbii, era erect și fin, l-am supt, l-am dezmierdat, l-am savurat. Mișcările și ţipetele ei de plăcere îmi amplificau plăcerea, mă simțeam aproape de a ejacula. M-am controlat, concentrându-mă la plăcerea ei.

– Fute-mă! Te vreau în mine!… Îmi cerea Laura, pe un ton ridicat.

M-am ridicat și am prins-o de fese, am lovit-o peste ele cu palma. Gemea, se lipise cu capul și sânii de podea, își ridicase fundul spre mine, masându-și cu mișcări scurte clitorisul. Mi-am potrivit penisul între labii și am intrat adânc. Era pregătită. Se mișca încet, odată cu mine, mă lua câte puțin, îi simțeam seva pe vârful penisului și intram înapoi tare, mai adânc, până când excitația ei îmi aluneca în jos pe testicule.

A gemut când am penetrat-o în fund cu degetele și am simțit cum orgasmul ei se anunța prin mișcările grăbite, sacadate, cu care îmi ținea contra. O țineam de șolduri și o trăgeam în mine, iar ea accentua mișcarea împingându-se și mai tare. Știam, simțeam că sunt gata să ejaculez. Am ieșit și m-am prăvălit pe podea, încercând să mă stăpânesc din nou.

M-a lăsat puțin și s-a urcat peste mine, plimbându-și penisul meu peste labii. S-a așezat pe el sprijinită cu mâinile pe podea. Sânii ei plini, cu sfârcuri mari, erecte îmi dansau peste față. I-am prins în palme și mi-am trecut limba peste ei, tachinându-i cu mușcături ușoare, sugându-i tare, amețit de plăcerea pe care mi-a aducea. Laura se mișca sacadat în sus și în jos… eram pregătit să ies, iar ea mă lua din nou mai tare, într-o succesiune de senzații.

Am prins-o de fese și i-am impus ritmul, lăsându-ne pradă plăcerii. Am urlat când i-am umplut vaginul cu sămânţa mea. Am simțit cum se mulează pe mine și savurează orgasmul. A vrut să se ridice, dar eu am tras-o de mijloc deasupra mea, iar ea a zâmbit pervers. Se mișca lent pe fața mea, iar fiecare mișcare îmi acoperea buzele și limba de propria spermă. Am lins tot, iar ea mă încuraja, desfăcându-și și mai tare picioarele, frecându-se ușor de limba mea.

M-a sărutat, recăpătându-şi ușor stăpânirea de sine. Stătea dezbrăcată în fotoliu, picior peste picior și mă privea.

– Ești bun, trebuie să o mai facem.

– Dar soțul tău? Revenindu-mi și eu, eliberat de spermă și de chemare erotică, mă gândeam deja cum va fi mai departe relația noastră de colegialitate.

– Ei, eu nu-l înșel niciodată, avem o înțelegere. A zâmbit, văzând în privirea ei promisiunea că partidele noastre de sex vor continua cel puțin la fel de pasional.

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „În delegație cu o colegă sexy”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura