“Te vreau în mine”… dorinţă îndeplinită (2)

… Îmi bătea inima la fel de tare ca şi a ei. La auzul celor spuse de ea, mi-am apăsat gura de buzele ei. Am fi putut să rămânem acolo multă vreme, nimic nu părea să ne deranjeze, dar nimic nu se compară precum libertatea de a face ce vrei într-un pat mare şi pufos. Sărutându-ne, ne-am ridicat împreună de la podea, apoi ne-am îndreptat către pat. Din câteva mişcări ne-am prăbuşit în pat, eu deasupra ei. Avea ochii mari şi mă privea în ochi…

Eu sprijinit în braţe peste ea, mă uitam la ea, îi simţeam fiecare respiraţie accelerată. Pieptul urca şi cobora într-un ritm alert. M-am lăsat peste ea, să-i simt trupul lipit de mine. I-am oferit un sărut pe buze, apoi un pic mai jos pe bărbie… şi-a mişcat capul într-o parte să pot ajunge mai uşor la gât. I-am prins lobul urechii între buze… l-am supt uşor… suspina încet, întinsă pe spate, cu braţele depărtate deasupra capului, întinse pe pat. Părea să spună că… mă predau, poţi să faci cu mine… fă-mă fericită!…

Am sărutat-o pe gât, alunecând uşor pe trupul ei… cu ambele mâini i-am prins sănii de partea de jos şi strângeam încet. Nu părea să aibă sutien. Aş fi vrut să-i gust sânii, însă, rochia amâna pentru mai târziu această dorinţă. Şi totuşi, de ce nu… i-am prins sfârcurile între buze. Doar un pic, aveam în vedere să nu-i deteriorez rochia, puteam lăsa urme vizibile.

M-am dus spre picioarele ei, mai repede decât aş fi făcut-o în mod obişnuit. I-am ridicat marginea rochiei. Chiloţeii traşi uşor într-o parte dezvăluia o porţiune din păsărica ei… fină şi dulce… mmmhh… Picioarele desfăcute, uşor flexate… încălţată cu acele sandale prin care se vedea liber laba piciorului. Niciodată nu am considerat că am un fetiş pentru laba piciorului la femei. Mi s-a întâmplat de multe ori să admir femei pe stradă, a căror picioare le consideram foarte frumoase. Apreciez foarte mult scobitura cu tot cu glezna. Mă atrage într-un mod greu de explicat.

Nu puteam să ratez ocazia de a-i privi picioarele. M-am dus la fiecare picior. Pe rând, am început să o descalţ de încălţăminte. I-am tras piciorul stâng aproape de mine, i-am sărutat laba piciorului, apoi am continuat să o sărut pe glezna. Din sărut în sărut, am urcat pe gamba fină, proaspăt epilată. Mi-am făcut loc între picioarele ei… ofta şi suspina la fiecare atingere delicată a buzelor pe coapse. Ştiam că abia aşteaptă să ajung la locul fierbinte, unde o sărutasem mai devreme.

Mă jucam cu ea, întârziind deliberat momentul. I-am lins atent zona din jurul labiilor. Ea se foia în pat, îşi arcuia trupul… mişca din bazin încercând să-mi urmărească gura pentru a o simţi pe labiile ei. Nu uitasem că îi place să aibă chiloţii pe ea când face sex, dar îi voiam toată feminitatea… să o gust în voie fără să fiu deranjat de acest accesoriu vestimentar.

Va înţelege gestul meu, m-am gândit eu. I-am tras chiloţii până când am lăsat-o fără ei. Mâinile aşezate pe coapsele exterioare… foarte aproape… i-am căutat privirea să o simt că-şi doreşte asta. Îşi dorea maxim. Aproape că cerea îndurare şi să nu o mai necăjesc. Mi-am lipit gura de păsărica ei… aahh… limba urca şi cobora încet… m-am dus către clitoris… abia l-am atins, dar reacţia ei a fost una pe măsură. Şi-a arcuit trupul şi gemea intens.

Am insistat mai mult. Întâi cu mişcări mai lente, apoi mai rapide… mi-am lipit buzele de el, încercând să-l sorb, să o înnebunesc. Se zbătea sub privirile mele, din când în când îmi arunca câte o privire… mâna a atingea pe cap să nu mă opresc. Cu timpul mi s-a părut interesant să-i provoc primul orgasm în acest mod. M-am întins pe pat, mi-am băgat o mână sub fundul ei, am strâns-o când de o fesă când de alta.

Un deget de la mâna dreaptă l-am poziţionat la baza labiilor, masând uşor. Ar fi intrat foarte uşor, la cât de excitată era. Am vrut doar să mai amân un pic momentul. Până la urmă a intrat… a început să geamă şi mai tare. Buzele şi limba îi alintau clitorisul, degetul arătător îl mişca lent în interior, masându-i partea superioară a peretelui vaginal.

Priveam cum îşi încorda trupul, pulpele îi tremurau. De câteva ori le-am simţit presându-mă capul între ele. A pus o mână pe capul meu. Mă îndruma să măresc ritmul. În acelaşi timp cu mine ea îşi mişca bazinul în sus şi în jos… frecându-şi clitorisul de buzele mele… aahh… degetul mijlociu căuta să intre în celălalt orificiu… am împins uşor… aahhh… a intrat…

Continuăm să mă ocup de clitorisul ei… un deget în vagin, un altul în anus… aaahhh… a ţipat destul de tare, apoi trupul i s-a cutremurat sub asediul gurii mele flămânde. Aş fi putut să facă asta toată ziua, dar m-am oprit. Se afla în altă lume, într-o lume a orgasmului, aşa cum şi-a dorit. Am urcat deasupra ei şi am sărutat-o pe buze, să împart cu ea savoarea feminităţii ei. Nu mi-a răspuns la sărut, încă nu-şi revenise.

Am profitat de ocazie să merg să mă spăl pe mâini. Când m-am întors părea a fi venită înapoi, în lumea noastră, afişând un zâmbet plăcut, privindu-mă atent. De parcă ar fi vrut să-mi spună un sincer… mulţumesc… M-am dus lângă ea şi am început să o sărut. S-a ridicat în şezut, a vrut să mă ajute să mă dezbrac de tricoul pe care îl purtam, însă, am zis că este mai bine să o ajut pe ea să se descotorosească de rochie. Ne incomoda, iar eu voiam să-i gust tot trupul.

Complet dezbrăcată, a tras de tricou ca să mă dezbrac, apoi mi-a făcut semn să mă întind pe pat, cu faţa în sus. Am simţit că îşi doreşte să o las să mă deschidă la pantaloni. A urcat peste mine, coapsele peste abdomenul meu. M-a sărutat pe gură, palmele alunecau pe piept… mi-a prins limba cu buzele… îl sugea… am împins limba cât mai mult. Mişcările ei semănau precum mişcările unui sex oral… făcea sex oral cu limba mea.

Aveam mâinile pe fesele ei şi o strângeam ferm. S-a dat puţin înapoi, cât să mă sărute pe gât… apoi un pic mai jos… pe piept… mi-a atins sfârcul cu limba, l-a supt un pic. Priveam la sânii ei mari printre braţele ei. Am întins mâinile şi i-am prins pe amândoi. Simţeam o senzaţie plăcută în acel moment, o senzaţie pe care nu puteam să o explic. Poate era ca o uşurare că în sfârşit îi ating sânii pe care încercam să-i ghicesc prin hainele din pozele pe care le primisem de la ea.

A coborât mai mult… ajunsă în dreptul pantalonilor… erecţia era vizibilă în pantaloni, trebuia doar eliberat. Ochi pentru ochi. La fel cum şi eu am necăjit-o un pic, la fel şi ea intârzia momentul pe care îl aşteptam şi la care visam încă de la începutul discuţiei noastre virtuale. În schimb, m-a sărutat pe abdomen, cât mai aproape de marginea pantalonilor.

Îmi zâmbea uşor pervers. Părea să spună… vezi, acum eşti la mâna mea… Un pic mai târziu, m-a descheiat la pantaloni şi m-a ajutat să mă dezbrac. A avut plăcerea ca ea să fie cea care mă dezbracă de chiloţi. A tras uşor, penisul erect ieşea la lumină puţin câte puţin. Ieşise doar vârful. Ea s-a dus către el şi a început să-l lingă peste tot. Şi-a lipit buzele de gland… şi-a mutat poziţia pentru a-l cuprinde cu buzele… aahh… l-a prins… a început să-l sugă încet, apoi a tras de marginea chiloţilor şi l-a eliberat pe tot.

Buzele se mulase perfect în jurul penisului… limba intrase în rol… se mişca în cerc în jurul măciuliei… aahh… cu o mână îmi masa testiculele… Îmi ridicasem capul să o văd mai bine… încântat de ceea ce vedeam, suspinele se auzeau uşor… plăcerea îmi invada trupul…

A coborât mai mult… intrase aproape jumătate, apoi a revenit la fel de lent. Îmi plăcea, mă înnebunea. Din instinct am pus o mână pe capul ei, mă jucam cu părul ei. Deşi îmi plăcea, am simţit nevoia să controlez eu mişcările. Apăsam pe cap, dirijându-i mişcările tot mai rapid. Nu părea să o deranjeze, iar eu am luat asta ca pe o aprobare.

Saliva se scurgea de-a lungul penisului, ajungând până la testicule. Ea continua să sugă tot mai intens. Îi simţeam pofta, dăruirea, dorinţa de a mă satisface… chiar şi în acest mod. Se auzeau plescăituri tot mai puternice… senzaţia de ejacula era tot mai aproape. M-am pregătit să o îndepărtez, ca să amân momentul ejaculării, dar ea s-a împotrivit. Avea o misiune, pe care o dorea finalizată, într-un mod la care nu mai speram.

Ţinându-i părul cu o mână, îi dirijam mişcările tot mai rapid. I-am oprit de câteva ori mişcarea, doar pentru a încerca să o ling lent tot mai mult… oftam de fiecare dată când buzele alunecau mai mult, decât precedenta încercare. M-am ridicat în şezut, am tras-o spre mine şi am sărutat-o puternic pe gură, apoi m-am întins şi am direcţionat-o din nou către penis.

Îşi mişca capul rapid. De parcă nu era suficient, mai mişcam şi eu din bazin, în sus şi în jos… încordat la maxim, urmăream cu interes buzele groase ce-mi acaparase penisul… aahh… înainte să ejaculez am strigat cu poftă… mi-am luat mâna de pe capul ei, lăsând-o pe ea să aleagă… aaahhh… sămânţa a ţâşnit, s-a oprit cu buzele în jurul măciuliei… penisul pulsa destul de tare, aruncând sămânţa în gura ei, pe care o înghiţea cu plăcere.

Cuprins în spasmele orgasmului, abia reuşeam să o mai privesc. A venit deasupra mea şi m-a sărutat. Stropi din sămânţa mea se puteau simţi pe buzele ei… mmhhh… pe care le-am cules cu plăcere. S-a aşezat lângă mine, cu capul pe pieptul meu. Era binevenit un repaus, pentru amândoi. Minutele în care am stat de vorbă, am simţit-o mai relaxată, mai obişnuită cu mine.

Mâna ei aluneca pe pieptul ei… eu mă jucam cu sânul drept… mâna ei a coborât spre abdomen, atingându-mă delicat cu vârful degetelor. Penisul prindea viaţă cu fiecare atingere pe care o făcea. Urmărindu-i mişcările eram convins că doreşte să ajungă la el… să-l cuprindă cu mâna. Chiar aşa s-a întâmplat. L-a prins cu degetele… penisul semi erect prindea viaţă în mâna ei, se întărea vizibil. Cu mişcare lente, îmi freca penisul privindu-l atent.

Nici nu mai era nevoie să o invit, deja mă gustase mai devreme. S-a dus direct la el, l-a prins cu gura şi a început să-l sugă. Buzele alunecau tot mai mult. A prins ideea că îmi place mişcarea lentă şi cât mai adânc în gura ei. Ador deepthroat, însă nu eram convins că ea va putea face asta şi nici nu voiam să o forţez. Scopul era să ne simţim bine împreună. Dar ea a insistat. Mă privea, îmi cauta reacţia cu fiecare mişcare.

Am fost mai mult decât uimit când am văzut cu penisul era foarte aproape să dispară cu totul în gura ei primitoare. Minute în şir a continuat cu aceeaşi mişcare lentă, de sus până jos. Am prins-o de păr, apoi am început să o apas… să-i dirijez mişcarea… tot mai rapid.

Mă incitase cu mişcările şi privirea ei insistentă… am tras-o imediat şi am întins-o pe pat… te vreau în mine!… mi-a şoptit ea. Aşezat deasupra ei, auzisem ce mi-a zis… ea a crezut că nu am auzit şi a continuat… te vreau în mine, te vreau în mine!

Mi-am potrivit penisul între labii şi am împins cu putere, făcând-o să geamă puternic. Şi-a înfipt unghiile în carnea mea şi se zbătea sub mine. Rămăsesem nemişcat, aşteptam să se relaxeze un pic, ca apoi să continui mişcarea. Mi-a pus o mână pe fesa stângă, m-a strâns, îi simţeam unghiile apăsând, apoi mi-a făcut semn să mă mişc încet… apoi tot mai repede.

Am privit-o în ochi şi i-am spus… acum sunt în tine… apoi m-am aplecat să o sărut pe gură. M-a strâns cu braţul, lipindu-mă de ea. Mă mişcăm tot mai energic… şi-a ridicat picioarele lipindu-le de mine… continuam să mă mişc rapid în interiorul ei… şi-a lăsat capul într-o parte… se încordase, se puteau zări uşor venele încordate.

I-am oferit un sărut pe gât… limba aluneca pe toată lungimea lui… m-a dus la ureche, i-am prins lobul ureche între buze şi am început să-l sug, am muşcat-o uşor… şi-a pus mâinile pe fesele mele şi mă apasa… să mă mişc mai repede. Ritmul devenise foarte alert, mă loveam de trupul ei cu putere. Zgomote hilare se auzeau la fiecare atingere violentă a trupurilor noastre.

A stras puternic din dinţi, cu mâna trăgea de cearceaf… aahhh… a ţipat puternic, apoi mi-a făcut semn cu mâinile să mă opresc. Nu credeam că va avea un nou orgasm atât de repede. Apăsa tot mai mult, mă voia adânc în interiorul ei. Respira cu dificultate, abia reuşea să-şi găsească ritmul respiraţiei. În acest timp am stat nemişcat deasupra ei. Din când în când i-am oferit multe săruturi pe obraz şi frunte…

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „“Te vreau în mine”… dorinţă îndeplinită (2)”

  1. Frumoase fazele de sex oral. Mai citești despre cupluri care nu fac asta el sau ea și te gândești de ce nu vor sa cunoască orgasmul.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.