Întâlnirea cu soția lui Cătălin și primul swing

Weekend-ul a trecut repede, iar relația mea cu Daniela a devenit mai intimă, mai puternică. Mă gândisem la un moment dat că poate interveni gelozia dacă o văd cu un alt bărbat, dar simțeam cumva că eu devenisem și mai important pentru ea. În timp ce făceam sex cu Cătălin o simțeam pe Daniela atentă în primul rând la mine, căuta și primea un acord din priviri înainte să se abandoneze în brațele plăcerii și știa întotdeauna cum să mă includă în jocul erotic și să îmi ofere plăcere…

Relația noastră cu Cătălin a continuat mai mult virtual. Vorbeam des cu el, eram trei prieteni buni cu multe subiecte în comun, iar sexul era amintit ca un lucru firesc, nu cel mai important. Descoperisem că ne excita pe toți să ne vedem pe messenger, iar el se masturba privindu-ne pe mine și Daniela făcând dragoste. Era un adevărat regizor de film porno, cerându-ne ce să facem pentru a îi aduce plăcerea.

Intrasem în acest joc și eu și Daniela, ne incita să facem sex și să fim îndreptați către poziții mai puțin obișnuite pentru noi, sau către lucruri pe care unii le-ar considera foarte perverse și pe care fiecare ni le doream, dar din diferite motive nu le vorbeam unul cu celălalt. Cătălin ne ajuta să ne descoperim unul pe celălalt mai bine decât o făcusem vreodată.

Atunci când el nu ne-a mai căutat și nu a mai răspuns la mesajele mele am simțit că în mod inexplicabil prietenul nostru s-a depărtat de noi. Au trecut câteva săptămâni până când să văd din nou un mesaj de la el. Mi-a spus că îi lipseam amândoi și că se masturba de multe ori gândindu-se la partidele în trei, dar că o iubea mult pe soția sa Adina. Devenise din ce în ce mai greu să o excludă din această frumoasă prietenie. Atunci când vina îi afectase viața sexuală și când ea a înțeles că îi ascunde ceva, a ales să îi mărturisească despre aventura noastră în trei.

Urmase o perioadă în care ei nu și-au vorbit, până într-o seară în care ea l-a așteptat îmbrăcată ca niciodată într-o lenjerie catsuit foarte provocatoare și îl împinsese fără vreun cuvânt pe canapea, făcând sex ca la început. Îmbrățișați, târziu în noapte, ea i-a mărturisit că îi mulțumește pentru sinceritate și că înțelegea de ce el nu credea că o înșelase. Știau amândoi că munca de birou până seara târziu nu le lăsase mult timp pentru ei doi și că trebuiau să facă ceva în sensul acesta.

Adina voia să îl înțeleagă și să fie parte a fanteziilor lui. Voia să ne cunoască, să vadă mai bine ce este între noi trei. Închiriaseră o vilă retrasă la mare și ne invitau acolo în weekendul viitor. Am mers nerăbdători, fără vreo așteptare. Vila se afla la marginea unui sat, mai degrabă o căsuță cochetă aproape de o plajă încă sălbatică. Cătălin și Adina ne-au întâmpinat, erau deja acolo. Adina m-a surprins oarecum, mă așteptam la o tipă timidă, dar era o brunetă minionă, foarte volubilă. Era imposibil să nu îi observi hainele cu gust, chiar și casual, unghiile atent aranjate, părul lung, drept și curbele voluptoase accentuate de talia subțire și abdomenul ce indica că mersul la sală era o obișnuință pentru ea.

Ne aflam curând în cele patru șezlonguri așezate pe nisip, Daniela într-un costum sexy, cu un tanga mic și un sutien ce nu îi acoperea în întregime sânii, închis la culoare, contrastând cu pielea ei delicată și albă. Adina apelase la un costum de baie colorat, dar clasic, care îi acoperea bine formele. Am stabilit cu Cătălin să le lăsăm pe fete să se cunoască mai bine, deja nu mai aveau nevoie de noi. După reticența inițială, Adina zâmbea deja când Daniela se străduia să destindă atmosfera. S-au așezat pe șezlonguri alăturate, cu câte un frappe.

Am masat-o pe Daniela cu cremă de protecție, trăgând din când în când cu ochiul la fesele apetisante ale Adinei și la micul loc de la împreunarea picioarelor ei. Îi intuiam labiile groase, răsfrânte sub bikini-ul mulat și începusem să mă excit… a trebuit să mă gândesc repede la altceva înainte ca mădularul să nu devină vizibil sub șortul meu de plajă.

Eu și Cătălin ne-am retras la umbră, la o bere. În timp ce vorbeam le studiam din când în când pe fete. Am văzut când soția mea și-a dat jos sutienul, stând tolănită la soare și expunându-și sânii tari, cu sfârcuri micuțe și rozalii. Adina a rugat-o să o maseze și pe ea, mă incita imaginea degetelor lungi ale soției mele pe pielea ei și gestul scurt cu care i-a desfăcut sutienul, îndepărtându-i apoi cu grijă bretelele de pe umeri.

Imaginea lor era delicioase, două feline care se răsfățau la soare, atât de diferite fizic una de cealaltă, dar atât de apropiate ca și abordare și lipsă de inhibiții. Îi admiram sânii plini ai Adinei, sfârcurile ei mari, ridate și maronii devenite ușor erecte. Se simțea privită, încerca să ignore asta, dar probabil că o excita. Atmosfera devenea din ce în ce mai destinsă. Fetele se îmbrăcau în tricouri când ni s-au alăturat la umbră. Până la urmă am plecat cu toții în mare și au renunțat la ele. Daniela înota în pe lângă mine. A vrut să-și încolăcească picioarele în jurul meu, să mă strângă în brațe și să mă sărute pasional.

– Mă exciți, i-am șoptit eu.

– Știu iubitule, te simt deja… mi-a zâmbit ea… asta e și ideea.

Adina renunțase și ea la orice reținere și se hârjonea cu Cătălin, bucurându-se de soare ca doi puști care văd marea pentru prima dată. Seara ne-a găsit pe toți pe terasă, savurând un pahar de vin alb. Cătălin a propus un joc, menționând zâmbind că dacă suntem prea pudici mai bine alegem altceva.

– Noi? Hai!… să vedem ce ai adus, i-a spus Daniela.

– Ei, nimic special. Jucăm cărți, iar câștigătorul are dreptul de a îi pune o întrebare sau de a-i da o poruncă învinsului.

Am încuviințat cu toții. Primele câteva mâini au fost simple, fiecare mulțumindu-ne să cerem de la învinși lucruri mărunte. Atunci când am pierdut eu eram deja ușor euforici și foarte relaxați:

– Sorin, dacă tot ai pierdut, aș vrea să îi faci un masaj Adinei… a spus Cătălin

Daniela privea atent la felul cum îmi mișcam cu pricepere mâinile pe umerii și ceafa Adinei, ce a scos la sfârșit un suspin plin de mulțumiri, întinzându-și mâinile în sus relaxată.

– Ohh, dar ești bun, Sorin, pari un expert.

Adina i-a cerut la rândul ei lui Cătălin să își dea jos tricoul când a pierdut, iar el s-a executat mulțumit, lăsându-ne pe amândouă să îi admirăm pectoralii și abdomenul musculos.

– Ai avut vreodată fantezii sexuale cu alte femei?… A provocat-o Daniela pe Adina.

Ea a roșit, și-a aranjat părul după ureche și în cele din urmă a admis. Alternam solicitările de dezbrăcat, întrebările indiscrete, din ce în ce mai perverse, trezindu-ne târziu în noapte că fetele rămăsese în fustițe, Cătălin dezbrăcat, cu mădularul lui lung flasc, peste testiculele mari, iar eu în boxerii care abia îi cuprindeau erecția.

– Vreau să te văd cum îi faci sex oral lui Cătălin. A urmat porunca seacă a Adinei, neașteptată, dar hotărâtă pentru Daniela.

Soția mea s-a apropiat de scaunul de răchită al lui Cătălin. Am văzut-o așezându-se în genunchi și privindu-l în timp ce îi zâmbea. Bărbatul a mângâiat-o pe obraz, în timp ce Daniela îi prinsese penisul în palmă, făcându-l să pară și mai gros în mâinile ei subțiri. Și-a trecut limba peste vârful lui, cuprinzându-l cu buzele. Mișcările lente ale capului ei, însoțite de mișcare mâinii îl făceau pe Cătălin să geamă de plăcere.

Adina îi privea cu o expresie schimbată, sânii se mișcau în ritmul respirației care a devenit sacadată. Nu era furie, nici gelozie, ci o curiozitate transformată în fascinație mai degrabă. Și-a dat jos fustița, rămânând într-o pereche de chiloți negri din dantelă. I-a îndepărtat de pe vulvă și și-a trecut degetele peste ea, continuând să îi privească.

Neobservat de nimeni m-am dezbrăcat, jucându-mă încet cu mădularul meu care împingea deja aerul. Imaginea soției mele, ai cărei obraji erau mulați pe penisul lui Cătălin, luând forma măciuliei lui și labiile groase și răsfrânte ale Adinei mă adusese într-o stare de excitație care mă făceau să tremur. M-am apropiat de soția prietenului nostru și m-am așezat în genunchi. M-a lăsat suspinând să îi scot chiloții și să o admir în timp ce se masturba, lăsând două degete să alunece de-a lungul despicăturii, iar pe cele de la cealaltă mână să îi descopere și maseze clitorisul.

I-am sărutat coapsele, urcând spre pizda ei delicioasă, centimetru cu centimetru, până când și-a îndepărtat degetele și mi-a lăsat limba să îi ia locul. Avea un gust dulceag, îmi plăcea să îi ling pe rând labiile și să le sug, până când a deschis mai larg picioarele și mi-a ghidat capul cu mâna spre clitorisul tare, excitat. Fiecare înconjur pe care îl dădeam cu limba apăsată peste el era însoțit de valuri noi de nectar pe care i le simțeam cu degetele cu care îi penetram vaginul și îi mângâiam pereții fini.

A țipat când mi-am apăsat degetele pe partea ridată din interiorul ei și i-am prins în același timp între buze clitorisul, sugându-l și lingându-l apăsat. Am simțit mâna Danielei pe spatele meu și am văzut-o cum îi săruta sânii femeii. Adina avea sfârcurile rotunde, ridate, tari și excitate cum nu văzusem la o altă femeie, iar Daniela le-a supt pe rând, delicat. Cătălin era în spatele soției mele, frecându-și mădularul și privindu-ne tăcut. M-am ridicat și l-am privit cum o prinde cu o mână de mijloc pe Daniela, plimbându-și pe labiile ei mădularul cu cealaltă mână.

– Fute-mă! I-a cerut ea, împingându-și fundul spre el, dar bărbatul o tachina penetrând-o doar cu capul gros al penisului.

Adina s-a ridicat, a mângâiat-o pe fese pe Daniela, și-a oprit soțul cu un gest delicat al mâinii. I-a luat mădularul în gură, excitată de gustul nou, provocator al altei femei pe el. L-a sărutat, iar Cătălin a apucat-o de mijloc, ridicând-o ușor. Femeia s-a încolăcit în jurul lui, continuând să îl sărute și împingându-și bazinul spre abdomenul lui, primindu-l mai bine în feminitatea ei.

Cătălin a dus-o în casă și a așezat-o pe imensul pat de mijloc, deschizându-i picioarele în timp ce eu și Daniela o sărutam pe tot corpul. Bărbatul mi-a făcut semn din priviri să vin lângă soția sa, mi-a luat penisul în mâinile lui și l-a plimbat pe labiile ei, privind totul de aproape. Limba lui se alătura penisului meu în explorarea feminității soției sale, aveam impresia că voia să ne lingă pe amândoi odată și asta mă excita într-un mod absolut nou.

Tot el a ridicat-o de mijloc, așezând-o capră. Daniela suspina când mâinile mele i-au curpins în strânsoare fesele și le-au deschis, expunând din nou labiile ei mari întredeschise. Era excitată, dar o simțeam puțin mai strâmtă decât pe Daniela. Am intrat cu grijă, satisfăcut de seva ei, din ce în ce mai multă cu fiecare apăsare a mea în vaginul ei fin. Lângă noi îi vedeam pe Cătălin, stând pe marginea patului și pe Daniela care se mișca sălbatic pe mădularul lui.

Se sărutau, iar el o ținea strâns în brațe și o împingea aproape cu furie în el și afară. Apoi a prins-o de fese și a lăsat-o să preia ritmul. Îi mușca și săruta pe rând sânii tari, Daniela gemea și încerca să își miște pieptul cât mai aproape de fața lui. Vaginul Adinei se mula pe penisul meu, simțeam cum vârful lui sensibil intrând într-un loc din care excitația ei cobora în valuri. Excitată mă primea tot și se mișca cu gesturi scurte, ținându-mi contra pentru a mă primi tot mai adânc.

Gemea și îmi cerea să o fut, voiam să îi sug sfârcurile erecte în timp ce o penetram, așa că am întors-o cu fața în sus, i-am depărtat picioarele, ea le-a pus pe umerii mei. Țipa la fiecare penetrare, prinsă sub furia cu care intram în ea sub greutatea mea. Aveam grijă să îmi țin pelvisul lipit de clitorisul ei, iar ea se freca ușor de mine. Atunci când i-am prins sfârcurile între dinți, dezmierdându-le cu limba, simțeam cum seva ei feminină îmi acoperă penisul și vulva ei, coborând pe testiculele mele.

Țipetele ei amestecate cu gemete de satisfacție și tremurul corpului i-au anunțat orgasmul. Aproape de a termina am ieșit, admirând-o și am ejaculat pe sânii și abdomenul ei. Daniela avea deja buzele acoperite de sperma lui Cătălin, a venit să mă sărute, știe cât îmi place. Cătălin îi lingea și săruta corpul soției sale, culegând sperma mea. Pornind de la o fantezie a sexului în trei, eram deja acum patru prieteni, cu aceleași gusturi, împărțind aceleași fantezii.

Citeste prima parte: Un tip pentru sex în trei… cu soția mea

Poveste scrisa de Cristi

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

13 comentarii la „Întâlnirea cu soția lui Cătălin și primul swing”

    1. Poveștile cu swingeri excita multă lume, ma întreb câți au făcut-o sau le-ar place sa facă sex in grup cu șotiile.

          1. Si eu am propus sotiei, e interesata dar a ramas la nivel de discutie sa gasim un cuplu “dragut”. Sincer, ma excita teribil gandul de a suge pula celuilalt inainte sa o bage in nevasta-mea!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura