Leoaica îmblânzită (2)

… M-am eliberat cu greu din strânsoarea ei. Ar mai fi vrut, după felul în care mă ţinea şi încerca să mă ţină în continuare. Mmm… vrei să mă domini?!… mi-am spus eu, dar în acelaşi timp gândeam… o să mă las dominat doar după ce o voi face eu primulpână atunci va trebui să fii la dispoziţia mea… Aşa aveam de gând să-i spun, dar nu i-am spus. Aş fi stricat momentul dacă făceam asta. Era mai bine să-i arăt, să-i demonstrez… 

Am urcat deasupra ei, a vrut să mă prindă cu braţele. Le-am prins pe fiecare şi i le-am lipit pe amândouă de pat deasupra capului. A încercat să se elibereze, dar eu nu i-am permis asta. Încercam să nu o strâng foarte tare ca să nu îi las urme la încheietura mâinilor. Mă privea în ochi cu o privire laser şi parcă ar fi vrut să-mi spună să o eliberez.

După ce a realizat că nu doresc să o eliberez şi-a relaxat mâinile. M-am aplecat şi am sărutat-o pe gură… a fost un sărut pe fugă. Şi-a muşcat uşor buzele, semn că ar fi vrut mai mult. Mai mult… doar dacă vreau eu… S-a relaxat mai mult. Mâinile îi erau moi, trupul nu-i mai părea încordat. Abia atunci m-am aplecat să o sărut iar… de data asta mai mult.

M-am urcat deasupra ei, în dreptul pieptului, i-am eliberat mâinile, dar i-am făcut semn că nu are voie să le mişte. A înţeles. Zâmbea la mine. În timp ce o priveam având o faţă serioasă, impenetrabilă, m-am deschis la prohab. Într-un final mi-am scos penisul erect afară. De cum l-a văzut a făcut ochii mari, şi nu pentru că era de o dimensiunea neobişnuită, mai mult că abia aştepta asta.

Am venit mai aproape de gura ei, i-am ridicat capul… a vrut să deschidă gura să-l prindă imediat, dar nu am lăsat-o, l-am retras imediat. Mesajul era clar… primeşti doar dacă vreau eu, nu când vrei tu... A încercat încă o dată să ajungă la el, dar nu am lăsat-o. Cred că a înţeles mesajul meu. S-a liniştit, aştepta cuminte privind când la mine când la penisul meu. Mi-am apropiat penisul de gura ei, întâi i-am atins buza de jos, am apăsat peste… mi-am plimbat penisul pe toată lungimea buzelor.

Se citea în ochii ei că se abţine cu greu. Pentru că a fost ascultătoare i l-am oferit. Am început să împing printre buze. Şi-a deschis gura încet şi l-a primit înăuntru. Buzele s-au mulat pe el, şi-a închis ochii… îşi mişca capul înainte şi înapoi… tot mai aproape de mine, să cuprindă mai mult. Am venit mai aproape… m-am sprijinit de zid. I-am aşezat capul pe pat, să rămână nemişcată, apoi am început să mă mişc eu.

Împingeam penisul în gura ei, nu foarte adânc. Când făcea ochii mari mă retrăgeam, apoi reveneam din nou, la fel de lent. Mi-am scos cămaşa din pantaloni, apoi am început să mă deschei la nasturi, în timp ce continuăm să mişc lent penisul în gura ei.

După, m-am ridicat… m-am dezbrăcat de pantaloni şi de chiloţi. I-am făcut semn să nu se mişte în acest timp. Ca să scăpăm de o problemă, am ajutat-o să se dezbrace de rochie, având în continuare chiloţii şi sutienul pe ea. Apoi, am împins-o să stea întinsă pe pat. Urcat deasupra ei, se uita la mine. A întins mâinile timid spre mine, nu ştia dacă îi permit asta.

A pus mâinile pe fesele mele şi m-a tras mai mult spre ea. S-a oprit cu gura în zona testiculelor… le-a lins, limba urca încet pe gland până a ajuns la vârf. L-a prins cu gura şi a început să-l sugă energic, aşa cum şi-ar fi dorit ea, dar nu am lăsat-o din prima. Îmi plăcea la nebunie cum îmi sugea penisul, avea atitudine, gemete, plescăituri… aahh…

Dintr-o dată m-am smucit, m-am dat jos de pe ea. Brusc am întors-o cu faţa în jos, apoi m-am aşezat peste ea, aproape cu toată greutatea. Am tras de chiloţi într-o parte… şi-a depărtat un pic picioarele. Mi-am potrivit penisul, i-am atins labiile… un icnet uşor din partea ei… am împins, vârful a intrat… aahh… am împins mai tare până a intrat tot în vaginul ei… aahh…

S-a încordat, şi-a dat picioarele pe spate… a prins cearceaful în pumni, a tras puternic către ea. Mişcam energic penisul ea, gâfâiam la urechea ei. I-am prins lobul urechii cu buzele şi am început să-l sug, i-am simţit fiecare tresărire… mai ales când am băgat limba în urechea ei.

M-a prins de braţ şi l-a tras către ea, sub bărbie… voia să strâng mai mult, să se simtă captivă. Penisul intra tot mai repede în vagin, ea gemea… şi-a arcuit uşor trupul, fundul puţin ridicat… o mână a băgat-o între picioare. Îşi freca clitorisul energic. Cu cât era mai aproape de orgasm cu atât mă strângea mai tare de braţ. Mă loveam puternic de fesele ei, penisul se lovea puternic de interiorul ei… aahh… mai tare, mai tare!...

Mă strângea foarte tare de braţ, era încordată la maxim, îşi freca clitorisul… aahhh… gemetele ei s-au transformat în ţipete… aahhh… i-am simţit unghiile băgate în braţul meu… aahhh… a ţipat destul de tare, apoi s-a oprit. S-a prăbuşit cu capul pe pat, forţa cu care îmi strângea braţul slăbise considerabil, iar mâna şi-a scos-o dintre picioare.

Am stat câteva minute adânc în ea. Nu mai era în stare să reacţioneze, respira greu şi nu mai spunea nimic. M-am dat la o parte de pe ea, m-am dat mai în spate, până am ajuns în dreptul feselor. I-am depărtat mai mult picioarele, m-am poziţionat cu gura direct pe labiile ei, cu mâinile o trăgeam de fese. Limba intrase adânc în vagin, culegeam fiecare picătură din schimbul nostru de fluide.

Încet, încet şi-a revenit… gemetele tot mai prezente, şi-a ridicat fundul mai sus, să o pătrund mai mult. A pus o mână pe cap şi mă trăgea spre a. Îmi plăcea, avea iniţiativă… nu mă saturam de lins. Eram umed pe la gură, pe obraji şi pe bărbie.

Dintr-o dată s-a ridicat, m-a tras către ea şi mi-a făcut semn să mă întind. S-a dus direct la penisul meu, la prins în gură şi a început să-l sugă energic… cu atitudine, gemete… mă incita. Îmi plăcea să o privesc… să mă uit la buzele ei cărnoase şi roşii, mulate pe penisul meu… urca şi cobora… nici în gând nu credeam că se va întâmpla după toate discuţiile în contradictoriu, de-mi venea să mă trag de păr… şi ăla tuns scurt. Iar acum avea gura plină de penisul meu şi-l molfăia cu poftă.

Puţin mai târziu, s-a urcat şi ea deasupra mea… perfect!… am zis eu… urma să o ling în voie. Nici nu s-a aşezat bine pe mine. Cu mâinile am prins-o de fese şi o apăsam peste gura mea… limba a pătruns-o adânc… parcă mai adânc decât mai devreme. Mişca uşor din bazin, în formă de cerc… o ţineam de parcă nu voiam să-mi scape.

Oral… era de vis. Avea nişte mişcări de femeie experimentată. Credeam că voi putea face faţă asediului… îl sugea cu poftă. Deşi nu vedeam nimic, îmi simţeam penisul aproape jumătate în gura ei pofticioasă… aahh… al unei femei micuţă de statură, subţirică în talie, sâni medii, focoasă rău… dar şi a dracului când vrea să fie.

Nu mă gândisem să finalizez oral, dar, modul cum se ocupa de penisul meu m-a făcut să cedez. Mi-am încordat picioarele… sigur m-a simţit şi ea. Am realizat asta după felul mult mai energic în care se mişca… mmhh… cu limba adânc în interiorul ei… m-am încordat puternic… mmmhh… nu s-a ferit, a continuat să sugă cu poftă, sămânţa a ţâşnit în gura ei… s-a oprit din mişcări… îi simţeam limba ce se plimba în jurul măciuliei, în timp ce înghiţea tot ce a ieşit din mine. Am fost năucit de intensitatea orgasmului, aflat cu faţa lipită de vaginul ei. Am avut nevoie de mai bine de un minut ca să-mi revin, timp în care am tremurat puternic.

Ea s-a răsucit peste mine, m-a sărutat pe gură, pe obraji… S-a lăsat peste mine şi a pus capul pe umărul meu…

… citeste partea treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.