Dorinţa de a te întâlni pe tine (2)

… Rămas adânc în interiorul tău am continuat împing, să mă lovesc cu putere de interiorul tău. Mişcarea din scurt, adânc în tine, în timp ce pântecele noastre erau unite, te-a făcut să exclami de plăcere. Femeia emotivă, ruşinoasă, temătoare, în fata altui bărbat decât soţul tău… prinsese curaj. M-ai strâns cu braţele de gât şi încercai să mă săruţi, cum apucai… pe gură, pe obraji, pe gât. Poate că nici ţie nu-ţi venea a crede că porţi în tine acea schimbare, nu te credeai capabilă pentru o împreunare cu un alt bărbat, dar trupul tău este avid de plăcere, de ceva nou, de trăiri şi emoţii puternice…

Sutienul mă incomoda, nu reuşeam să-ţi strâng sânul în palmă cum aş fi dorit. Şi totuşi, l-am strâns. M-am jucat cu sfârcul, am tras de el, suficient de tare încât să pot să-ţi zmulg un oftat lung. Săruturile tale le adoram, îmi plăceau şi le doream prezente, însă, plăcerea de a te vedea în extaz era mult mai mare. Am început să te sărut pe gât, ţi-ai oferit capul într-o parte. Nici o părticică din pielea ta nu a rămas neatinsă de buzele mele.

Ţi-am prins lobul urechii între buze şi am început să-l sug. Ţi-am simţit fiecare fior ce te-a fulgerat la fiecare atingere. Şi totuşi am continuat. Eram convins că mai doreai. În acest timp, adânc înfipt în interiorul tău, continuam să mă mişc din scurt, din ce în ce mai rapid, frecându-mi pubisul de al tău. Mâinile tale alunecau pe trupul meu… pe umeri, pe spate, pe fese. Cu sfială, abia mi-ai atins fesele, dar până la urmă nu te-ai putut abţine. Ţi-ai înfipt unghiile în fesa mea stângă, fapt ce m-a determinat să suspin şi să tresar, şi, în acelaşi timp să mă împing mai mult, de parcă nu eram suficient de adânc în tine.

Gestul tău m-a luat prin surprindere, dar am realizat că este nevoie să măresc ritmul. Puţin câte puţin, ritmul a devenit mai rapid, chiar dacă penisul nu culisa pe toată lungimea. Poziţia şi mişcarea îmi solicita foarte mult abdomenul, fiind destul de încordat, începuse să mă doară un pic. Credeam că voi reuşi să îţi provoc primul orgasm, dar nu a fost aşa. M-am oprit din mişcări, au urmat săruturi pe obraji şi pe gură. Ai deschis ochii, braţele tale m-au prins de gât şi mă sărutai de parcă ar fi fost ultimul.

Încet, încet… am alunecat pe trupul tău. Ajuns la sâni, mi-am amintit că trebuie să îndepărtez sutienul ce mă deranja. Ţi-am prins sânii cu mâinile şi i-am sărutat pe rând. Sfârcurile întărite, excitate, aşteptau să fie prinse între buze pentru a fi alintate. Ador să-ţi sug sânii şi o fac cu plăcere, ne privim în ochi… mi-ar fi plăcut să aflu ce gândeşti în acele momente, în timp ce ne priveam, să ştiu părerea ta despre mine, dar aveam timp să vorbim mai multe după.

Credeai că scapi uşor? Nu, scopul meu iniţial era să ajung din nou între picioarele tale, să-ţi gust feminitatea excitată, plină de savoarea schimbului nostru de fluide. O atingere fină cu vârful limbii în zona clitorisului, apoi ceva mai apăsat. Am insistat mai mult pentru că te-am simţit că asta îţi doreşti, aveai mâna pe capul meu şi mă apăsai discret. Am pornit în explorare, limba aluneca pe labiile tale… mmmhh… ce gust bun. Limba şi-a făcut loc printre… ai strâns picioarele şi te-ai întors către stânga.

Mi-a venit o idee. Cum ar fi dacă te-ai urca deasupra mea? M-am întors pe spate, pe tine te-am tras deasupra mea, oferindu-mi întrega ta vulvă… zemoasă, gustoasă. Te-am prins cu palmele de fese şi te-am tras spre mine. Poziţia ideală pentru a te pătrunde adânc cu limba. Gemetele tale sunt un deliciu, ador să te aud cum te exprimi. Mă incită. Mişcarea ta din bazin în sus şi în jos a fost demenţială. Am încercat să-ţi privesc chipul, să-ţi văd trăirile, însă poziţia ta nu mă avantaja, erai călare peste mine. 

Crezusem că vei dori să te gust mult timp în acea poziţie, dar, dintr-o dată te-ai dat înapoi… în dreptul gurii mele se aflau acum sânii tăi, pe care nu am ezitat să-i sug un pic. Cât să-mi fac plăcerea. Nu te-ai oprit aici, ai continuat să te dai înapoi. Te-ai oprit cât să mă săruţi pe gură, pe obraz, apoi ai continuat mişcarea… săruturi pe gât, pe piept, abdomen. Fiecare atingere a buzelor pe abdomen m-au făcut să tresar. Cu mâna ta fină, mi-ai prins penisul. Ştiai ce vrei, însă ai mai întârziat un pic momentul privindu-mă în timp ce mâna ta făcea o cursă lentă asupra penisului.

Aşteptam cu emoţie acest moment, îmi doream să-ţi simt buzele calde… te-ai aplecat asupra lui, fără să pierzi contactul vizual cu mine. I-ai oferit un sărut, limba m-a atins la vârf… ai deschis delicat buzele, cât să-l cuprinzi la vârf, apoi i-ai făcut loc în interior… aahh… ţi-ai strâns buzele în jurul lui. Ai renunţat să mă mai priveşti… cu o mână te jucai la scrot, mişcări lente la început, dar plăcute. Saliva se scurgea uşor pe pe gland. Nu ştiam cât de mult îţi place sexul oral… aveai atitudine, pasiune în mişcări, iar gemetele mă înnebuneau. A trebuit să te întrerup, dacă ai mai fi continuat aş fi ejaculat în scurt timp.

M-am ridicat spre tine, ţi-am prins obrajii şi te-am sărutat. Nu înţelegeai de ce te-am oprit, dar eu ştiam. Te-am aşezat cu spatele la mine, aşezată în genunchi. Mi-am potrivit penisul, eram pregătit să te pătrund pe la spate. Înainte să fac asta, te-am văzut cum ţi-ai dus mâna la între picioare. Am intrat… aahh… te-ai împins în mine, voiai să te pătrund adânc, cât mai adânc posibil. Ritmul mişcării a devenit mult mai alert, penisul culisa pe toată lungimea.

Îţi frecai energic clitorisul, îmi ofereai contre puternice, ne loveam foarte tare unul de altul, gemetele tale se puteau auzi şi din încăperile alăturate, dar nu mai aveai grija asta. M-am aplecat peste tine, cu o mână ţi-am prins sânul drept, smotocindu-l în toate direcţiile… te-am sărutat pe umăr, pe gât… aahh… revenit în poziţia iniţială, mi-am reluat mişcările rapide, mişcări pe care le aşteptai. Curgea transpiraţia pe mine, mă loveam de tine cu putere… aahhh… aaahh… apoi mi-ai spus să mă opresc, să te poţi bucura de momentul suprem.

Pauză a fost scurtă, mişcări lente la început, apoi tot mai rapide. Gâfâiam puternic… mâinile te ţineau ferm de mijloc… aaahh… eram pregătit să ejaculez pe fesele tale, dar tu ai ieşit din mine rapid, apoi te-ai întors cu faţa spre mine. Cu o mână îmi masai uşor testiculele… aaahh… sămânţa a ţâşnit puternic, stropindu-ţi sânii sexy.

Dar asta nu a fost tot, a fost doar preludiul. Aveai nevoie de acest început pentru a prinde mai multă încredere în mine şi pentru a avea mai mult curaj. Abia când ai fost de acord să facem sex anal, am înţeles cât de mult aveai încredere în mine.

Dorinţa de a te întâlni, mi s-a îndeplinit. Tot ce îmi doream acum era să nu fie şi singura. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Dorinţa de a te întâlni pe tine (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura