De-a curva cu soțul meu (2)

… Cu toate acestea, lui nu părea să îi pese prea tare, iar în final m-a luat de păr, m-a tras înspre el și mi-a apăsat penisul său pe buze, în aşa fel încât nu am avut altceva de făcut decât să deschid gura. El mă îndemna să încep să sug, și, cum nu am făcut nici o mișcare, m-a luat de păr cu o mână să nu mă mișc și a început să se miște el în gură la mine. Îi simțeam penisul fierbinte frecându-se de limbă. Saliva mi se scurgea pe la colţurile gurii, apoi se prelingea în continuare pe piept și pe sâni, alunecând ușor. …

Câțiva stropi de salivă au ajuns și pe covor, dar el continua să se miște din ce în ce mai repede. Mă simțeam jignită și mai rău decât atât, într-un fel îmi era bine sugând pula soțului meu și fiind puțin umilită. Nu voiam să recunosc asta și am rămas nemișcată, lăsându-l să facă exact aşa cum vrea el. Mi-o baga tot mai adânc pe gât, eu încercând să nu mă înec. Respira tot mai greu și își îndesa penisul la mine în gură într-un ritm alert.

Gura îmi era tot mai plină de salivă, care acum curgea în șiroaie pe sfârcurile mele și pe covor. Gâfâia și mă futea în continuare. După încă puţină vreme își dă drumul la mine în gură, sperma lui caldă ţâşnindu-mi pe cerul gurii. Își scote penisul de la mine din gură, mă prinde de fălci și îmi ţine capul sus, spunându-mi pe un ton foarte hotărât să înghit tot, fără să fac nici un pic de mizerie. Am stat câteva secunde aşa, cu ea în gură, simțindu-i căldura și textură.

Am protestat, m-am smuncit și m-am revoltat, dar după ce mi-am dat seama că nu am nici o șansă să o scuip, m-am conformat și am înghițit-o pe toată, scăpând doar o mică picătură care mi s-a scurs pe gât din colţul gurii. Nu era atât de rea. Mă simțeam dezgustată de mine și de toată întâmplarea, dar undeva adânc de tot voiam să mă simt mai umilită, eventual să îmi dea cu scula lui peste faţă, chiar dacă aş fi negat până în pânzele albe sentimentul ăsta.

M-a ridicat de jos și mi-a spus să mă pun capră pe canapea, că o să mă fută anal. Degeaba au fost toate încercările mele de a mă opune, de data aceasta mai insistente. Asta chiar nu voiam să fac sub nici o formă. După ce mi-a mai repetat de câteva ori să mă duc să mă așez pe canapea, nu am avut de ales și m-am conformat. Am făcut întocmai cum mi-a spus, iar el a venit în spatele meu și și-a potrivit capul penisului la intrarea în anusul meu. Stăteam ca o statuie, foarte supărată și în același timp frustrată pentru ceea ce avea să urmeze.

A intrat ușor în mine, apoi a început să se miște lent înainte și înapoi. Sânii mi se legănau încetișor, iar sfârcurile mi se frecau de stofa canapelei. Mi-a prins cu o mână un sân, și a început să se miște tot mai repede. Mi-am așezat capul pe marginea canapelei. Simțeam mușchii cum mi se încordează în jurul penisului său. Îmi răsucea un sfârc între degete și am început să respir și eu mai repede. Și-a mutat mâna pe clitoris și a început să îl frece. Am tresărit și oricât aş fi încercat să refuz faptul că îmi place, în final nu am mai rezistat și mi-am scăpat gemetele.

Mă freca tot mai repede și mai apăsat pe clitoris, iar eu gemeam tot mai tare, fără să mă pot abține. Căldura mi se aduna în abdomen. Chiar dacă nu voiam să accept deloc că se simte bine, în final am cedat plăcerii fizice, lăsându-mă complet în voia degetelor lui. Gemeam tot mai tare, sânii mi se legănau, iar el se mișca tot mai repede în mine. Deși nu voiam, se simțea a naibii de plăcut și nu aş fi vrut să se oprească. A accelerat ritmul și mi-a strâns clitorisul între degete. Am scăpat un mic țipăt și am încercat din toate puterile să rezist.

Începusem deja să transpir și simțeam că dau pe dinafară. Respiram tot mai greu și am strâns perna în pumni. Simțeam cum mi se contractă mușchii abdomenului și încep să fiarbă. M-a mai frecat puțin apoi iarăși mi-a strâns clitorisul între degete. Am tras aer în piept și am strâns cât de tare am putut perna. A rămas cu degetele în poziția asta și a continuat să se miște în mine. Pe frunte mi se scurgeau boabe de sudoare și simțeam cum mă cuprind valuri noi de călduri și transpirație. Tremuram puțin și făceam un efort extraordinar.

Aveam unghiile înfipte în pernă, eram lac de apă și ameţită. Pierdusem total controlul situației, iar când m-a strâns puțin mai tare de clitoris, am simțit că explodez și i-am dat drumul. Tremuram toată și nu mai știam ce e cu mine. Mă întoarce în aşa fel încât să stau în fund pe canapea și își freacă penisul între sânii mei. Termina și el aproape imediat, împroșcându-mă cu spermă pe sfârcuri și pe sâni. Eram ca într-un vis.

Mă lasă să mă liniștesc puțin și să îmi revin, apoi mă pune să îmi sug sfârcurile de sperma lui. De data aceasta m-am supus imediat cerinței, chiar dacă nu îmi convenea pe deplin, neavând îndeajunsă energie să mă mai opun și fără să mai conteze dacă îi mai înghit spermă a doua oară pe ziua aceea. Încă aveam corpul ca de gelatină. Mi-am luat un sân în mână, l-am adus mai aproape de buze, după care am luat sfârcul în gură și l-am supt, iar mai apoi am deschis gura să îi arăt soțului meu că am înghițit spermă de pe el.

Am procedat la fel și cu al doilea, doar ca de data acestea mi-am lins sfârcul și am luat sperma cu limba, ca mai apoi să o bag în gură și să o înghit. Soțul meu a privit foarte mulțumit întreaga scenă, la sfârșit m-a felicitat pentru că nu am mai avut nimic de comentat și mi-a zis că dacă totuși am început treaba, să adun cu degetul și restul de spermă și să o înghit. Mi-am dat seama că nu mai are nici un rost să mai zic ceva, aşa că am șters cu degetul toată sperma de pe sânul stâng, l-am băgat în gură și l-am supt.

Apoi toată spermă de pe sânul drept. Soțul meu s-a declarat mulțumit și m-a pus să îl sărut pe testicule. Nu am mai apucat să zic ceva înainte să se ridice să și mă atingă cu testiculele pe buze. După aceea a plecat la baie, iar pe mine m-a lăsat acolo, întinsă pe canapea, simțindu-mă vinovată pentru cele făcute și… satisfăcută.

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Dizzy

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „De-a curva cu soțul meu (2)”

  1. Din toata relatarea , nu-mi ramane decat sa te aplaud 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻. Daca-i doar o fantezie , ai facut-o atat de bine incat sa cred ca , chiar asa s-a si intamplat . Felicitari 🥃👏🏻👏🏻

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.