Primul meu orgasm fără atingere

Auzisem de ceva vreme de orgasmul fără nici o atingere, doar prin imaginarea unor fantezii erotice sau meditație, dar nu m-am gândit niciodată sa încerc. A doua variantă nu o luam deloc în calcul, fiind paralelă complet când vine vorba de chestii spirituale sau ceva de genul, iar prima aveam impresia că nu o să funcționeze atât de simplu. Mă bazez mai mult pe lucruri practice și nu am stat să mă gândesc la cai verzi pe pereți. Și întâmplarea interesantă se produce mai târziu, într-o zi de stat în casă în care nu aveam nimic de făcut. …

Plictisită fiind, mai înspre seară mă așez pe pat să pierd vremea. Și încep să îmi imaginez o fantezie erotică fără vreun scop anume, doar așa să îmi mai trecă din timp. M-am așezat mai comod pe spate, cu capul sprijinit de pernă și genunchii îndoiți. Mâinile le-am lăsat libere pe lângă corp. Am închis ochii și am încercat să respir regulat, concentrându-mă pe fantezia mea și nimic altceva. …

Sunt într-o cameră doar cu prietena mea. Tocmai ce am ieșit de la duș, sunt doar în sutien și chiloți. Ne uităm una la alta și știu că și ea vrea să se culce cu mine. Mă apropii de ea și o iau în brațe. Are corpul cald și fin. Își plimbă degetele pe brațul meu în sus și în jos. Simt furnicături pe piele. Îmi ia fața în palme și mă săruta lent. Îmi bagă limba în gură și și-o rotește în jurul limbii mele. Simt fierbințeala limbii ei moi care mi-o trece apoi peste buza de jos și respiră pe mine aer cald și umed. …

Mă excită, mă încălzesc pe dinăuntru, iar căldura mi se adună în final în pântece… Ea îmi coboară cu buza pe mandibulă, pe gât și pe piept încet, centimetru cu centimetru. Îmi înconjoară cu buzele sânul stâng și continuă să mi-l înconjoare de câteva ori, apropiindu-se de fiecare dată câte puțin de sfârc. E așa de călduță. Îmi înconjoară și sfârcul de câteva ori cu buzele, apoi mi-l strânge între ele și mă trage ușor…

Și ideea asta mă face să tresar și să tremur puțin, iar apoi senzația coboară în jos, trece prin pântece și o simt direct în clitoris. Mă excitam din ce în ce mai tare. … Deschide gura și mă atinge cu limba fix pe mijlocul sfârcului, continua să mă lingă pe el în sus și în jos, mutându-se cu mișcările de la stânga la dreapta, iar după aceea scoate limba cu totul și îmi freacă sfârcul cu dosul ei…

Asta ajunge din nou, fix în clitoris, simt timp de câteva secunde căldură și plăcere acolo. Începea să se simtă foarte bine. Și îmi imaginez încă câteva atingeri cu vârfuri limbii pe sfârcurile mele întărite, de la exterior spre interior într-un ritm accelerat, apoi linse bine de tot și apăsat. Și asta îmi provoca un val de plăcere în tot corpul, până în vârful picioarelor și intens în pântece. Tremuram puțin și încercam să nu gem prea tare.

E de ajuns încât să mă facă să pierd o mare parte din control, să uit de realitate și să aud ca prin vis sunetele din jurul meu. Mă pierd încet în fantezia mea, trăiesc în lumea mea imaginară.

Se mută la sânul drept. Mi-l înconjoară cu toată lungimea limbii de câteva ori, apoi trece direct la sfârc. Își freacă limba de el cu mișcări prelungi, îl linge apăsat cu mișcări circulare pe mijloc…

Mă cuprinde o plăcere intensă și mă zbat puțin. Așa mă rup de tot de realitate, timpul își pierde însemnătatea. Nu mai sunt de mult pe patul meu, în casa mea. Acum mă aflu pentru câteva minute în lumea din mintea mea, am un loc în capul meu unde mă așez în așa fel încât nimic altceva nu mai contează. Plăcerea mi se răspândește în corp, până în vârful degetelor.

Apoi coboară cu limba pe abdomen, până la buric și îmi spune să mă așez pe pat. Mă așez pe spate la marginea patului, cu picioarele desfăcute și îndoite înspre mine, apoi lipesc călcâiele de dunga patului. Ea se așează în genunchi în fața mea, se apleacă și mă linge începând aproape de sub genunchi, apoi urca pe coapsă încet, pe la șold și prin părul pubian. Face la fel și cu celălalt picior, și mai lent de data asta.

Am început să mă foiesc. Picioarele îmi tremură de excitație și devine greu sa îmi țin genunchii în aer. Așa că îi las jos, unul în partea stângă și celălalt în partea dreaptă. Gâfâiam, iar tensiunea îmi crescuse considerabil. Îmi auzeam bătăile puternice ale inimii. Aveam nevoie de o atingere, fie ea și imaginară. Eram groaznic de excitată.

Mă linge ușor pe labii, apoi mi le prinde pe rând între buze, le strânge ușor și le dă drumul. Urcă cu limba și și-o rotește în jurul clitorisului meu. Tremur cam tare și încep să gem. Insistă în partea de jos, apoi urcă din nou. Fierb. Mă linge încet pe clitoris în sus și în jos cu vârful limbii, într-un ritm înnebunitor de lent, tot mai apăsat. Se mută din stânga în dreapta, iar apoi insistă și mai apăsat pe mijloc. Încetișor, nu mai puteam sa rezist.

Îl ia apoi delicat între buze, și îl lasă să-i scape, apoi îl săruta zgomotos. Îl mai ia încă o dată între buze, îl strânge ușor, trage puțintel de el și lasă din nou să-i scape. Și încă o dată îmi ia clitorisul grijuliu între buze, îl ține puțin și apoi îl lasă să i se scurgă dintre ele. Repetă asta încă de câteva ori, lăsându-mi clitorisul să-i alunece din gură în cel mai chinuitor mod, în așa fel încât să îi simt buzele cărnoase pe deplin pe el.

Gemeam destul de zgomotos. Nu mai avem stare deloc și tremuram toată. Eram îngrozitor de excitată și simțeam că îmi pierd mințile dacă mai continui așa, dar nici nu voiam să mă opresc sau să încerc să mă ating. Senzația de plăcere era intensă și chinuitoare.

Continuă să mă lingă clitoris, mi-l ia între buze și mi-l strânge ușor. Mă încordez și îmi arcuiesc puțin spatele. Slăbește strânsoarea și mă strânge apoi încă o dată și mai tare, după câteva secunde și mai tare decât primele două dăți.

Strâng cuvertura de pe pat în pumni și încerc să mă ridic mai sus pe pernă. O contracție accidentală a mușchilor pelvieni determină un orgasm amețitor. Scap un mic țipăt și mă las pe pat în poziția în care am rămas. Tremuram din tot corpul și plăcerea mă învăluise pe deplin. Din pântece mi se răspândeau fiori în tot corpul, până în vârful picioarelor. Simțeam o plăcere intensă în clitoris. Mă străduiam din toate puterile să nu fiu prea gălăgioasă și să nu fac un tărăboi prea mare.

Era așa de bine în lumea în care eram. Am continuat să tremur așa fără să știu de mine, cu o senzație de bine în tot corpul. Apoi am încercat să mă așez mai confortabil pe pat. Un nou val orgasmic m-a cuprins. Îmi arcuiesc spatele și stâng cuvertura de pe pat în pumni. Era înnebunitor de plăcut și tremuram ca naiba. Simțeam cum îmi zvâcnește clitorisul și plăcerea se răspândește de acolo în tot corpul. Încă scurt timp am simțit din când în când câte un val de plăcere care ajungea până în vârful degetelor.

La sfârșit o senzație de bine m-a umplut pe dinăuntru, în tot corpul. Când am început să revin pe Pământ, mi-am dat seama cât de tare gâfâiam. Am încercat să îmi mai domolesc respirația. Senzația de moliciune și furnicăturile din mâini și din picioare se simțeau extraordinar. Eram ca de jeleu.

Mi s-a părut extrem de interesantă și plăcută întâmplarea, așa că am mai încercat această tehnică și alte dați, încercând să fac progrese. În final pot spune ca am reușit și iubesc să fac asta.

Întâmplare adevărată.

Poveste scrisa de Dizzy

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Primul meu orgasm fără atingere”

  1. Foarte excitantă povestea și ce mi-aș fi dorit să fiu eu cel care sa îți provoace acel orgasm

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.