Alo, ne vedem la o cafea? (2)

… Am prins-o de mână şi am tras-o spre mine. Aşezată pe piciorul meu, aveam mâna pe sub fusta ciupind-o uşor de coapse. Ne sărutam. Irina tresărea şi ofta la fiecare ciupitură. Urcasem mai sus… mmm… credeam că poartă dres cu totul, dar nu. Îi acoperea doar o parte din coapsă. Atingerea pielii fine a făcut-o să ofteze lung, dar nu la fel de lung când mâna i-a atins partea din faţă a chiloţilor…

Mi-am făcut loc cu degetele pe lângă ei, era udă… mmm… ea mi-a prins penisul cu o mână, se întărea în mâna ei experimentată. Îmi făcuse o poftă să gust… m-am ridicat cu ea în braţe. Am tras de marginea de jos a fustei până când am reuşit să o ridic sus în talie. Nu a mai comentat nimic de data asta. Aveam mâna între picioarele ei, masându-i uşor labiile.

Ea continua să se joace cu bărbăţia mea. Se sprijinise cu fundul de marginea biroului, îşi depărtase uşor picioarele lăsându-mă să mă joc în voie. I-am prins un picior şi l-am ridicat pe unul dintre scaune. Era momentul să îngenunchez în faţa ei. A tras de marginea chiloţeilor în lateral, iar cu două degete încerca să-şi depărteze labiile… mmm… cu ochiţii aţintiţi acolo, m-am dus cu gura direct. De cum mi-am lipit gura, a oftat lung şi şi-a lăsat capul pe spate.

Şi-a prins un sân. O vedeam cu ce pasiune îl strângea… şi-a desfăcut nasturii de la cămaşă, apoi şi-a scos sânii afară din sutien… aveam gura lipită de păsărica ei, cu vârful limbii desenam de-a lungul labiilor. Şi-a băgat mâna în părul meu. Mişcându-mă în sus şi în jos, îmi indica unde să insist mai mult… întâi la clitoris, apoi de-a lungul labiilor. A oftat din nou lung când mi-a simţit limba intrând adânc în ea. Având limba încordată, încercam să o pătrund cât mai adânc posibil, ea fiind cea care îmi dirija mişcările.

Îi plăcea să mă controleze, să mă vadă supus ei, să mă domine, iar eu adoram această postură. Irina continua să-mi dirijeze mişcările, alternând cu momente în care să o penetrez cu limba, cu momente în care mă punea să-i ling labiile, dar şi momente în care să-i ling şi să-i sug clitorisul. După o vreme, cred că nu a mai rezistat. M-a tras într-o parte, a coborât de pe birou, a îngenuncheat în faţa mea şi mi-a luat penisul în gură… aahh… eram deja super excitat.

L-a umezit bine cu salivă, până aproape de jumătate, apoi s-a ridicat, imediat s-a întors cu spatele la mine şi s-a aplecat peste birou. Mmm… funduleţul sexy, apetisant, alb ca laptele… nu avea pic de bronz de la soare… i-am prins fesele cu ambele mâini şi am strâns, nu foarte tare. Ea şi-a depărtat un pic picioarele, s-a ridicat pe vârfuri… se împingea în mine, căuta să-mi atingă penisul. Într-un final a reuşit.

Mi-am potrivit penisul şi am intrat adânc… aahh… păsărica excitată a permis să intru rapid în ea, lipindu-mă de fesele ei. Stăteam fix în interiorul ei şi îmi încordam penisul, vibrând în interior… ofta şi gemea de fiecare dată când reuşeam asta. În schimb, eu priveam la funduleţul ei şi mă gândeam… oare este la fel de strâmtă şi la sex anal?…

Irina s-a retras un pic, apoi s-a împins în mine… şi încă o dată… apoi am prins-o cu mâinile de mijloc. Vaginul strâmt se mula perfect pe glandul meu, de multă vreme nu mai întâlnisem un vagin atât de strâmt ca al ei. Şi-a dus o mâna între picioare, de câteva ori mi-a atins testiculele… eu i-am prins un sân, strângându-l ferm. Am ajutat-o să se ridice de pe birou în poziţie verticală. O ţineam de mijloc, avea o mâna între picioare iar cu alta îşi masa sânii. Ritmul energic făcea să mă lovesc puternic de fesele ei.

Gemetele s-au transformat în ţipete, simţeam cum se freacă neîntrerupt între picioare. Îşi arcuise spatele, funduleţul către mine, se lovea de mine cu putere… penisul culisa aproape pe toată lungimea, iar ei părea să-i placă acest ritm. Datorită mişcărilor rapide, de câteva ori am ieşit din ea, fără intenţie. De fiecare dată o auzeam exprimându-şi dezamăgirea.

Ultima dată, am întors-o cu faţa spre mine. M-am năpustit direct la buzele ei, sărutând-o apăsat. Mâinile îmi erau ocupate cu sânii ei. Irina mi-a prins penisul cu o mână şi mi-l freca energic. Pe biroul de lângă noi nu erau multe lucruri. Cu câteva mişcări, am îndepărtat câteva produse ce ne puteau incomoda. Am luat-o în braţe, am ridicat-o atât de sus încât am proptit-o direct în penis… aahhh. Imediat şi înşurubat braţele în jurul gâtului, picioarele în jurul taliei. Se ţinea de mine scai.

Aveam mâinile sub funduleţul sexy… dirijându-i mişcările energice. Gemea şi mă săruta pe gât. Mai târziu, am aşezat-o cu fundul pe birou. Ea şi-a desprins braţele şi picioarele de mine. S-a întins pe spate, picioarele îi stăteau în aer. Cu două degete îşi masa clitorisul… păsărica dulce cerea să fie alintată de buzele şi limba mea. M-am aşezat din nou în genunchi, picioarele regulamentare pe umerii mei… sorbeam din sucul dulce acrişor, limba se mişca rapid de-a lungul labiilor până la clitoris.

– Haide, nu mai rezist… intră în mine!

M-am ridicat imediat, la rugămintea ei… mi-am potrivit penisul şi am intrat, doar puţin, apoi i-am prins picioarele. Dintr-o smucitură am intrat până la capăt… aahh… şi-a întins o mână să mă apuce de fese. M-a strâns, i-am simţit unghiile ascuţite strângând… îmi dirija mişcările… la început a vrut mişcări lente, apoi tot mai rapide… aahhh… o vedeam încordată, ochii închişi şi gura semi deschisă… buzele tremurând… aaahh… orgasmul puternic a făcut să ţipe destul de tare, dar nu m-am oprit din mişcări, însă, mi-a făcut ea semn să mă opresc.

Am profitat de ocazie. După ce am ieşit, m-am aplecat către piersicuţa ei… mi-am lipit gura de labii, limba îi sonda interiorul, făcând-o să geamă şi să mă ţină cu mâinile pe cap, apăsând puternic. Nu s-a lăsat până nu mi-a prins capul între coapsele ei. Îmi frecam penisul rapid, eram condus de ea şi nu-mi părea rău. Începusem să gâfâi, eram foarte aproape. Am reuşit să mă eliberez din strânsoarea ei, am intrat rapid în ea.

Îi ţineam piciorul drept cu o mână, iar cu stânga o trăgeam de sâni, mă loveam puternic în interior… aahhh… i-am aşezat picioarele în jurul taliei mele, cu mâinile o ţineam de mijloc… aaahhh… apoi m-am oprit adânc în ea… sperma călduţă îi invadase vaginul, voiam să fie plină cu sămânţa mea… când a realizat asta, a încercat să se smucească, să se elibereze, strigând la mine.

– Ce faci?… eşti nebun, dacă rămân însărcinată?

– Asta-i şi ideea… i-am răspuns eu gâfâind… cum ar fi să porţi copilul meu în pântece?

– Nu cred că este o idee prea bună, muşcă-ţi limba!

Irina s-a dus direct la baie. După ce m-am şters cu un şerveţel, mi-am aşezat hainele şi m-am aşezat pe scaun… savurând momentul. Într-un târziu a venit şi ea de la baie.

– M-am speriat degeaba. Mi-am amintit că abia mi-a trecut… de câteva zile. Sigur nu rămân însărcinată.

– De ciclu vorbeşti?

– Da… nu ar trebui să rămân însărcinată, dar tot mă stresează ideea asta.

Discuţia dintre noi nu a mai durat mult şi a trebuit să plece. Vorbeam aproape în fiecare seară. După câteva zile uitasem de acel moment, în discuţia noastră nu a mai fost loc. Trecuse o vreme când mi-a spus fericită.

– Am făcut testul, nu sunt însărcinată. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Alo, ne vedem la o cafea? (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.