M-am lăsat cucerită pentru a descoperi plăcerile sexuale (2)

… A ieşit din mine. L-am simţit că vrea să se dea mai în spate. Mi-a prins sânii cu ambele mâini. Avea un stil plăcut de a-i strânge… nici prea finuţ, dar nici prea ferm. Fiecare sfârc l-a prins în gură şi l-a supt atent… aahh… se spune că femeile nu înşeală, ci compară… asta făceam şi eu acum şi nu găseam grad de comparaţie dintre el şi soţul meu. Îi era net superior. Îmi arcuiam trupul oftând din greu… întrebându-mă retoric… de ce nu eşti tu soţul meu?

Eram convinsă că mă aştepta o mulţime de surprize la întâlnirea cu el, trebuia doar să am răbdare şi le puneam în practică pe toate, aşa cum îmi povestea la telefon.

I se citea plăcerea cu care îmi lingea sfârcurile, cu cât patos mi le sugea… uneori introducea cât mai mult din sânii mei în gura lui. Asemenea atenţie asupra sânilor nu mai primisem de foarte multă vreme, iar acum trăiam din nou acele momente foarte excitante.

S-a dus mai în jos… buzele se lipeau pe abdomen, aveam idee unde voia să ajungă… exact între picioarele mele. S-a uitat la mine, l-am privit un pic ruşinată, zâmbind uşor. Mi-a atins labiile cu degetele… aahh… apoi s-a aplecat. Nu am putut să-l privesc, am închis ochii şi am aşteptat. I-am simţit limba în locul degetelor… aahh… era foarte plăcut şi excitant. Urca şi cobora… când mai repede, când mai încet. Faptul că alterna mişcările mi-a plăcut cel mai mult.

I-am simţit limba aproape de intrarea în vagin… mmm… mi-a ridicat un picior, apoi şi celălalt… limba a intrat în mine… aahhh… intrase adânc, gura lipită de păsărica mea, simţeam cum o agita în interiorul meu. Cu degetul îmi masa uşor clitorisul. Şi-a încordat limba, cu mişcări du-te-vino în interiorul meu mă penetra cât de adânc putea. Tremuram de plăcere, nici prin gândurile mele cele mai perverse nu credeam că poate să fie atât de plăcut ceea ce simţeam în acele momente.

Uitasem că acasă am un soţ, acum mă aflam în braţele altui bărbat ce reuşea să mă facă să urc de pereţi de plăcere. Pentru aceste momente eram pregătită să fac orice îmi cere din punct de vedere sexual. A ieşit din mine… s-a dus direct la clitoris, apăsa când cu vârful limbii, când cu buzele. De câteva ori l-a lins cu toată limba, ca şi când era o îngheţată… trăgeam cu mâinile de lenjerie, mă arcuiam, mişcam din bazin necontrolat.

Când a introdus un deget… apoi şi al doilea… în mine, am început să ţip. Îmi lingea clitorisul, degetele se mişcau destul de alert. Simţeam că iau foc, tremuram foarte tare. De obicei nu mă exprim gălăgios când fac sex, dar acum nu mă puteam abţine.

S-a ridicat, m-a privit pentru câteva momente, apoi m-a ajutat să mă ridic. Cu o mână la ceafă, m-a tras spre el şi m-a sărutat puternic pe gură, şi-a băgat limba în gura mea. Simţeam din gustul meu, un moment pervers, dar destul de interesant. Mi-a eliberat gura şi m-a tras în jos către penis. Dintr-o mişcare mi-a umplut gura. Ţinea mâinile pe umerii mei, mişca din fund destul de repede. Penisul aluneca rapid printre buzele mele.

S-a retras total… şi-a prins cu mâna dreaptă penisul şi a tras spre el, cu mâna m-a direcţionat către testiculele fine, fără pic de păr. Le-am sărutat pe rând… l-am auzit spunând încet… suge-le uşor… mmm… nu aveam idee cum să fac asta, dar nu am zis nu. Dacă tot sunt la capitolul experimentare, de ce nu, fac tot ce-mi spune. L-am prins fiecare testicul… cu limba făceam cercuri… aahh… Nu a durat mult, apoi mi-a introdus din nou penisul în gură… mmm… îmi plăcea foarte mult, nu mă deranja deloc faptul că el controla tot, nici când încerca să-l introducă pe tot în gura mea.

M-a aşezat cu spatele la el, în genunchi şi sprijinită în braţe. Mâinile alunecau pe spatele meu. Mi-a prins sânii, trăgea de ei, mă strângea de fese… aahh… mmhh… S-a aplecat peste mine, mi-a sărutat umărul, apoi pe gât… a urcat mai sus. Am întors capul spre el şi ne-am sărutat pasional… două degete intrase în vagin… aahh… mă penetra uşor, până la capăt.

A revenit în poziţie verticală, cu o mână mă ţinea de mijloc… m-a tras spre el, şi-a potrivit penisul… aahhh… a intrat imediat, eram foarte excitată. Era prima dată când eram penetrată în această poziţie şi deja o vedeam favorită şi pentru alte ocazii. Intra foarte adânc, ritmul energic… se lovea puternic de fesele mele. Din când în când mă trăgea de sâni, se juca cu sfârcurile. De câteva ori m-a strâns mai ferm de ele, m-a durut un pic, dar mi-a plăcut.

Nici când mi-a dat primele palme peste fese nu mi-a displăcut. Am tresărit la prima… aahh… au urmat şi a doua, alte câteva… aahhh… da, îmi place… deja ştiam ce-mi place şi mai vreau să se întâmple. Tocmai ieşisem din monotonia poziţiei clasice şi acum mă destrăbălam cu poziţii şi senzaţii noi, la care doar visam până în acel moment.

A ieşit din mine… mi-a spus să rămân pe loc. A venit in faţa mea. Nu am aşteptat ca el să facă asta, m-am dus cu gura să-i prind penisul umed, plin de fluidele noastre. De data asta m-a lăsat pe mine să fac singură. Ştiam ce vrea, mă împingeam în el, penisul intra tot mai mult… gemetele lui spuneau totul, iar asta îmi oferea încredere. La un moment dat am încercat să văd cât de mult pot să-l cuprind… voi putea să-i cuprind toată bărbăţia?… era o idee năstruşnică, dar de încercat.

Văzusem asta în filmele pentru adulţi, mă gândeam că acele femei puteau pentru că au exersat mult timp. Şi am zis să încerc şi eu, pentru el. Observasem cât de mult îi place când intră mai mult. M-am retras, l-am privit în ochi, apoi m-am uitat la penis. Şi totuşi este lung… trebuie să încerc. L-am prins cu buzele la vârf… am tras aer în piept… m-am împins în el, intrase jumătate, îmi simţeam gura plină deja şi nu vedeam vreo şansă să pot face loc şi la restul.

El mă privea cu gura deschisă oftând şi gemând puternic. Saliva se scurgea uşor pe lângă buze… m-am împins în el… îl simţeam aproape de gât. Abia reuşeam să-l mai ţin, aveam dificultăţi să respir… m-am dat un pic înapoi, apoi m-am împins puternic. Intrase aproape tot… el era entuziasmat şi parcă nu-i vedea a crede ce fac. Poate nu mă credea că este prima dată când încerc aşa ceva, dar era ultima mea grijă în acele momente. Eram mulţumită că el era satisfăcut şi asta conta cel mai mult.

Eram aproape să mă înec şi m-am retras repede. S-a întors la spatele meu… a intrat în mine, aveam senzaţia că penisul este mult mai mare, decât până atunci… mmm… ce face un sex oral bine făcut?… face penisul mult mai mare… Iar asta trebuia să fie benefic pentru mine.

Mă ţinea de mijloc… se lovea de mine cu putere… aahhh… treptat, mă ţinea tot mai ferm, se lovea de mine tot mai puternic. Mă luase cu căldură, tremuram la fel ca mai devreme, doar că acum aveam dificultăţi să mă menţin pe poziţie. Erau trăiri pe care le trăisem mai devreme, ştiam că urma să am un orgasm. M-a prins de păr cu o mână, cu alta m-a prins de sânul stâng… mi-a plăcut acel moment… aahhh… a fost un orgasm puternic… eram aproape să mă prăbuşesc pe pat, el m-a prins cu braţul pe sub mine şi mă ţinea strâns, în timp ce el mă penetra destul foarte energic.

L-am simţit, era pe punctul să termine şi el… gâfâia de la efort, gemea destul de tare. Eram obişnuită ca cineva să termine în interior, îmi doream foarte mult sămânţa lui , dacă îşi dorea asta. A simţit că nu mai poate ţine… a ieşit din mine, a venit în faţa mea, a pus o mână pe capul meu… penisul l-a introdus rapid în gura mea… a apucat de câteva să se mişte înainte, înapoi… aahhh… s-a oprit, îi simţeam penisul cum pulsează… sămânţa a ţâşnit în gura mea.

A fost destul de multă sau cel puţin aşa mi-a lăsat impresia, poate şi de la jeturile puternice ce mi-au invadat gura. Am înghiţit fiecare picătură, fără să mai stau pe gânduri. Era sămânţa lui, a bărbatului ce mă făcea fericită şi merita acest lucru. Penisul se înmuia încet, iar eu continuam să mă joc cu el în gură. Era momentul oportun să-l cuprind pe tot, fără efort. Din câteva mişcări du-te-vino, am reuşit să ajung cu buzele la baza penisului.

Se uita la mine entuziasmat, gemea şi îmi spunea cât de minunată sunt. Cuvintele lui îmi mergeau la suflet. Tot ce făceam în acele momente o făceam cu plăcere. O plăcere de care nu eram în stare până atunci, mai ales cu un bărbat străin…

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte…

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „M-am lăsat cucerită pentru a descoperi plăcerile sexuale (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.