Babysitter… bruneta apetisantă (2)

… M-am întins și am tras-o deasupra mea. S-a așezat în poală și am împins-o în jos, ea uitându-se la penisul meu făcându-și loc în intrarea ei. Priveliștea… ea deasupra mea, era ceva ce nu voi uita niciodată. S-a așezat drept pe mine, înfigându-se pe penisul meu și o strâng de țâțe în timp ce mă joc cu sfârcurile ei. Mâinile mele alunecă de pe sân spre mâinile ei, le iau şi le cobor în jos. Joacă-te cu al tău clitoris pentru mine… am poruncit…

Ea a urmat instrucțiunile și s-a excitat foarte mult, dar simţeam că încă nu ajunge acolo… spre orgasm. În cele din urmă am întrebat-o… iei ceva pentru contracepţie? Ea a dat din cap și-mi spune… da, sunt pe pastilă. Am întrebat… ai încredere în mine? Din nou, a dat din cap. Sunt curat și testat permanent, așa că nu trebuie să-ţi faci griji. Am ridicat-o de pe penis și am scos prezervativul afară, apoi l-am frecat și în josul deschiderii și, în cele din urmă, când s-a întors înapoi am împins-o în jos spre mine. O Doamne!… strigă ea. Știam că mă voi simți mai bine fără prezervativ, dar nu am avut nici o idee! 

Evident că nu ar fi făcut sex niciodată fără prezervativ. Din nou m-am asigurat că se joacă cu clitorisul ei și mi-am plimbat mâinile peste tot trupul tânăr. Nu-ți fie frică, am asigurat-o… nu trebuie să te simți jenată de acest lucru. Cel mai tare lucru pentru mine este să privesc cum o femeie are orgasm. Acest lucru îi spuneam pentru a-i da oarecare încredere. A început să mă fută mai repede și mâna ei era jos, strângându-şi din nou clitorisul febril. Arăți atât de fierbinte peste penisul meu. De fiecare dată când vorbeam, părea că se pierde mai adânc în plăcere.

Vreau să te concentrezi despre cât de bine te simţi să mă ai înăuntrul tău, am continuat. Dă-mă dracu’, ia-mă mai repede, am încurajat-o. Acum, ea îmi spunea… penisul tău tare îl simt așa de bine în mine, cred că voi avea orgasmDa, da, da, acum, eu acum îmi dau drumul! A țipat ea. Întregul ei corp era rigid, cu spatele arcuit, iar capul ei aruncându-se înapoi spre cer. Păsărica ei se contracta pe penisul meu și am simțit cum curge lichidul alb din ea. Era ca și cum ar fi avut ani buni de orgasme înăuntrul ei și toate au ieșit acum.

Corpul ei a continuat să tremure și să se agite, mă abțineam să nu termin. În cele din urmă, și-a recăpătat cunoștința și s-a așezat deasupra mea gâfâind. M-a sărutat adânc, aruncându-și din nou limba în gură, erecția mea încă înăuntru… alături de ea. Am alergat cu mâinile în sus și în jos pe părțile ei, ținându-le în cele din urmă pe fundul ei pe care l-am îndrăgit și am strâns. Dumnezeule! N-am avut nici o idee. Mulțumesc. Mi-a șoptit. I-am spus să nu-mi mulțumească în timp ce am chicotit despre asta.

Acum vreau să te fac să te simți atât de bine… mi-a zâmbit. S-a ridicat de pe penisul meu și a alunecat pe corpul meu până când gura ei mi-a prins penisul. Strălucea în lumina lunii, complet udată în sucurile ei. M-a apucat de penis și m-a tras în sus spre gura ei și a început să mă sugă. Încă o dată, a fost entuziasmată dar nu este prea grozavă la asta, ceea ce sper să am ocazia să o antrenez în viitorul apropiat. După un minut sau ceva, l-a scos din gură. Ea s-a uitat sus, cu un aspect de cățeluș rănit… nu te simţi bine? … a întrebat.

Trebuia să fiu atent cu răspunsul meu, nu am vrut să o rănesc și să mă îndepărtez de ceea ce tocmai se întâmplă. Da, mă simt bine, dar nu vreau asta, i-am răspuns. Poate unul pe altul, în timp, ne vom învăța și lucra, să vedem cum gura ta va înnebuni penisul meu, dar deocamdată trebuie să fiu din nou în tine. Ea mi-a zâmbit așa că și eu știam că m-am descurcat destul de bine. Vreau să te privesc în ochi în timp ce-mi dau drumul, am spus, acum întinde-te pe spate pentru mine. A făcut-o și m-am târât între picioarele ei, eu am rămas în genunchi, ținându-mi penisul cu mâna și mi-am rulat capul în sus și în jos în păsărica ei, având timp să mă joc în seva ei.

Vezi cât de tare mă faci? Deja mă scurg cumva, am subliniat. Ea zâmbi… te rog să mă fuţi din nou, a pledat. Mi-am ghidat penisul înapoi înăuntrul ei. La fel că adineauri, sentimentul era incredibil, dar acum nu încercam să rețin înapoi. I-am apucat amândouă picioarele și le-am îndrumat pe umeri, apoi eu m-am aplecat înainte ca ținându-mi trupul peste ea, putea să privească. Am început să o iau, încet la început, dar cu viteză, am privit cum țâțele ei tinere săreau în sus și în jos cu fiecare mișcare. Vrei sperma mea?

Da, te rog să-ți dai drumul în mine, a pledat ea, nu am avut niciodată spermă în mine. Ei bine, inutil spus, asta a fost tot ce mi-a trebuit. În câteva lovituri de dus-întors… la dracu’, am de gând să termin! La dracu’ o să umplu păsărica tânără a ta! Ești gata? Şi nu termin de întrebat când și-a înfășurat complet brațele în jurul meu, trăgându-mă în ea până la capăt, bătându-mi spatele în timp ce striga… Da! Umple-mi păsărica! Și, i-am umplut păsărica pe care am futut-o. Toți cei care m-au văzut cumva vreodată sunt uimiți de volumul a ceea ce produc.

Am explodat literalmente atât de mult, încât sunt mirat şi eu. Acolo stau așezat cu vârful în această tânără frumusețe, cu picioarele ei pe umerii mei, brațele ei acum înfășurate în jurul taliei, trăgându-mă în ea, testiculele mele se împrăștiau de fiecare dată când îmi pompam sămânța în ea, eram în cer, dansam o poveste. Când am terminat definitiv descărcarea, mi-a ușurat strânsoarea și i-am eliberat picioarele, lăsându-le să cadă alături.

M-am așezat încet cu penisul încă înăuntrul ei. Ți-a plăcut ce ți-am făcut? Am întrebat. Nu am simțit niciodată ceva asemănător, a răspuns ea, este incredibil. M-am aplecat mai mult pentru ca ea și cu mine, amândoi să putem privi în timp ce îmi alunecă încet penisul din păsărica ei. M-am retras cu un centimetru, mă uitam cum lichidul meu seminal meu începe să şi facă loc… mângâie-o și mai mult, îi spun.

Sunt atât de multe ejaculări, șopti ea. Am zâmbit și am dat din cap… da, eu tind să am multe atunci când sunt activ atât de mult. I-am spus să folosească un colț al păturii pentru a curăța ceea ce a curs, dar am avertizat-o, de asemenea, că probabil o să mă vadă din nou ieșind din ea peste o vreme. Ea a zâmbit din nou și a spus bine. Era o fată atât de bună şi “murdară” cu sperma mea.

Dacă nu aș fi făcut-o deja. Am futut-o pe Mirela mai devreme în seara aceea, probabil că aș fi futut-o din nou pe Ana, chiar atunci, dar eram foarte obosit acum și am crezut că este cel mai bine să o duc pe Ana acasă la culcare. Ne-am îmbrăcat fiecare și înapoi în maşină. Întreaga cale de întoarcere am putut-o vedea pe Ana că se uita la mine zâmbitor. În sfârșit, înainte de a ajunge la ea acasă, am întrebat-o… ai dori să experimentăm într-o altă zi? Ea a dat din cap… da, mi-ar plăcea foarte mult. Vreau să mă înveți să-mi folosesc mai mult gura.

Fata asta mă făcea nebun de cap. Crezi ai putea să mă înveți un pic acum? Întrebă ea, aplecându-se și mângâindu-mi mâna din nou. Am fost cu adevărat sfâșiat. Am vrut să mă întorc acasă, dar în același timp nu am vrut să se termine. Telefonul meu era deschis și știu că Mirela asculta încă. Pot să întreb ceva? Îți plac și fetele? Da, de ce? Ea a întrebat. Pentru că Mirela și cu mine ne-ar place să-ți împărtășim și să te învățăm încă câteva lucruri. Asta ar fi nemaipomenit! Ea a răspuns: Dar, deocamdată… Ea a încetat să vorbească și a început să-mi desfacă pantalonii din nou.

M-am ridicat pentru ca ea să poată trage pantalonii spre genunchi. M-a apucat din nou de gland și a început să mă sugă. Eu i-am spus să se oprească și să sugă ușor și să-mi lingă testiculele. A procedat exact așa cum a fost instruită. Mă concentram mult ca să conduc, așa că am coborât pe următoarea stradă rezidențială și am parcat. Am sugerat să ne așezăm pe scaunele din spate, un picior îndoit de spătar, celălalt pe podea. Acest lucru i-a dat spațiu să se așeze între picioarele mele spre testicule.

Acum suge-mă, te rog. A făcut-o, lingând și supt pe fiecare. Acum linge lent în sus penisul meu. Din nou, a procedat conform instrucțiunilor. Vezi această zonă chiar deasupra penisului meu? Este partea cea mai sensibilă. Vreau să-l lingi mult, atunci când mă sugi vreau ca tu să te asiguri că pui multă presiune acolo cu limba. De asemenea, asigură-te că nu-ți folosești dintii când o faci. Ea a dat din cap și a pornit spre a linge zona așa cum i-am indicat, apoi m-a tras în gura ei. Își plimba limba în sus și în jos pe penisul meu acum și face o treabă mult mai bună decât înainte.

Ea s-a oprit o secundă să mă privească și să mă întrebe… Mă descurc mai bine acum? Da, dar nu te opri niciodată, strică momentul, i-am spus. S-a întors repede să lucreze, m-a supt tare. Acum folosește-ți mâna liberă pentru a mișca penisul meu împreună cu gura ta. I-am luat mâna și i-am așezat-o acolo pe penisul și i-am ghidat în sus și în jos capul. Acum a înțeles și a continuat. Spunându-i exact ce și cum, mi-a plăcut și că era nerăbdătoare să o facă, era emoționant pentru mine. Nu eram sigur dacă ar fi vrut să-mi dau drumul în gură.

A fost pur și simplu, se gândea că deja am terminat și că nu voi mai putea face acest lucru, dar eu am fost cel care o ajut doar să o învețe? Știind cât de mult îmi place ca femeia care mă suge să mă lase să și termin o întreb acest lucru. Vrei să termin? Nu… a răspuns. În schimb, ea a luat contact cu ochii mei și a continuat să-și plimbe limba, cât și mâna pe penisul meu. Am întrebat din nou… vrei să ţi-o bag şi mai tare în gură? Nu.. și-a încetinit ritmul, în schimb a strâns mai tare și a gemut peste vârful penisului meu. Am luat asta ca permisiunea de a termina.

I-am apucat capul și mi-am plimbat mâinile mele prin părul ei negru în timp ce priveam în ochii ei albaștri palizi. Acum i-am controlat ritmul, abținându-mă… eram chiar aproape. Am să-mi dau drumul curând, am avertizat-o. A gemut din nou. Vrei în gură?… am întrebat…. Nu… a răspuns, doar a continuat să mă privească în ochi în timp ce mă sugea. La naiba, Ana, o să fut gura asta frumoasă a ta. Oh, la dracu! Îmi vine… am exclamat. I-am ținut capul strâns, în timp ce îi terminam în gură.

Am putut să simt că testiculele îmi pompează sămânța în gura ei. Împing, împrăștii sperma fierbinte și-i pompez în gură. I-am putut auzi sufocarea înghițind un pic și puteam simți o parte din materialul seminal scăpându-i din gură și căzând peste testiculele mele. Înghite totul!… am cerut. Am auzit-o gâfâind și tresărind în timp ce făcea tot posibilul să o înghită. În cele din urmă mi-am eliberat strânsoarea asupra părului și i-am spus… asigură-te că mă curăți și pe mine, asta este o parte importantă a unui oral bun.

Ea a făcut exact asta, lingându-mă curat și devorându-mi sperma. Este atât de dulce… șopti ea. Lichidul meu seminal este întotdeauna dulce dacă am băut, așa că nu a fost o surpriză pentru mine. În cele din urmă, odată ce a terminat de curățat, am tras-o spre mine pentru a o săruta încă o dată. Ai făcut foarte bine. Poate am putea face asta din nou peste ceva timp. Mi-ar plăcea foarte mult… mi-a zâmbit. M-am îmbrăcat din nou și am continuat să conduc spre casa ei. Am ajuns și am condus-o spre ușa ei. Ea m-a sărutat și apoi am intrat în casă.

M-am întors la mașină și am început să conduc spre casă, observând locul mare umed de pe scaunul pasagerului. Am ridicat telefonul meu și l-am pus pe setarea mâinilor libere și am întrebat dacă Mirela mai ascultă. La naiba, chiar suntA fost atât de al naibii de fierbinte! Va trebui să-mi oferi detalii, dar mai întâi am nevoie de limba ta. Acasă, Mirela m-a tras în patul nostru, împingându-mă pe spate, apoi a procedat la dezbrăcare și s-a urcat pe față mea unde am penetrat-o cu limba până când mi-a venit toată seva ei peste gură.

Vom încerca să ieșim din nou în curând, dar data viitoare vom avea nevoie de 2 babysitteri, unul pentru a rămâne cu fiul nostru și alta, Ana să o ducem la hotel, pentru ca noi să o putem devora amândoi.

… citeste prima parte…

Poveste scrisa de Doamna misterioasa

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Babysitter… bruneta apetisantă (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.