Surpriza pentru fetiţa lui (2)

… – Ajung în jumătate de oră, iubita. Te rog, nu te supăra, te iubesc enorm, știi ăsta nu?… iar cu supăratul ăsta… hmm… nu scriu, prefer să te întreb când ajungi. Tastez:

– Știu iubitu’. Te aștept.

Mă uit la ceas. E 20.10. Deja??… uuff… Mă îmbrac repede, ciufulesc cu mâinile părul umed, știu că îți place ciufulit, trag capoțelul meu negru de mătase peste și aștept cu muzica în surdină să te aud intrând. …

Surpriza

Cheia făcea zgomot în ușă… m-am ridicat repede, am aprins lumânările și m-am așezat pe marginea patului. În genunchi, cu mâinile între picioare, te așteptam ca o fetiță cuminte. Auzeam șoapte după închiderea ușii, vorbeai cu cineva. Am dat să mă ridic… dar…

– Iubitaaa… Te aud strigându-mă din hol.

– Da iubitu’… sunt în dormitor. Te aștept! Am răspuns eu, ca un fel de avertizare, nu știam cu cine erai… dar nu erai singur. Ușa dormitorului se deschidea ușor, inima îmi bătea puternic în timp ce căutam privirea ta în deschizătură. O bucurie imensă se citea pe chipul tău, chiar dacă tremurai și erai puțin îmbujorat, un zâmbet pervers își făcea apariția.

– Off… fetița lui Tati, fetiță cuminte… ce surpriză… mmm… şi Tati are o surpriză pentru tine… pentru NOI.

Intrând mai mult pe ușă, zăresc mâna ta încleștată cu o alta… degețele subțiri, gingașe, unghii roșii, frumoase…

– Intră, te rog… i-ai şoptit frumuseții de femeie ce o vedeam intrând.

– Fetița mea… Tati a adus acasă târfulița…

Un val imens de emoții mi-a cuprins trupul. Tremuram… rușinea, supărarea, uimirea… nici eu nu mai știam… Am căutat cumva să îmi acopăr goliciunea trupului, mă eschivam. Curajoasă, ea a intrat în cameră, ţinându-se cu tine de mijloc și întinzând mâna să facă cu cunoștință cu mine.

– Bună, eu sunt… nu am lăsat-o să termine.

– Aaa… da… știu… îmi pare bine… eu sunt… cu rușine și tremur am răspuns, dar nu am apucat să spun cine sunt…

– Da, știu… ești fetița noastră… a răspuns ea repede, cu un zâmbet pervers în colțul gurii. Ai prins-o de mijloc și ai sărutat-o pasional, cu mângâieri în jurul coapselor, mergând ușor în jos spre fundul ei. Te-ai oprit. Ai venit peste mine, ai pus mâinile în jurul meu și m-ai sărutat cum nu o mai făcuseși până acum… uff… pasiunea, dorința, dragostea… se simțea gustul lor pe limba ta, în gura mea.

– E rândul vostru să vă sărutați acum… ai spus. Imediat a venit ea, se așezase în fund lângă mine… m-a privit preț de câteva minute după care m-a prins cu o mână de bărbie și m-a tras în spre ea și m-a sărutat. Ahhh nu credeam… tremuram toată. Minute în șir ne-am plimbat limba una în gura alteia, ușoare atingeri cu mâinile pe trupuri… recunosc, și mie începuse să îmi placă această surpriză.

Ne-am oprit, eu am întors privirea spre tine. Erecția ta se vedea frumos prin pantalonii de trening, mă bucuram că nu te incomoda. Bucuros de reacția mea și excitat de sărutul dintre noi două ai venit relaxat între noi. Ai început să mă săruți… ușor, ducând mâna pe sub capoțelul meu, desfăcându-l și privindu-mi trupul micuț, uimit de costumația aleasă.

– Mmm… iubita mea, te ador…

M-ai aplecat ușor pe spate, ai venit deasupra mea, mâna o țineai în părul meu în timp ce mă umpleai de săruturi pe gât, pe buze… cealaltă mână își făcea loc spre păsărica mea, o duceai ușor pe sub chiloței… doreai să simți cât de excitată sunt.

– Hmm… reacția ta la simțul părului pubian rămas acolo… nu știai, dar cred că bănuiai. Mai discutasem noi despre ce ai fi dorit să fac acolo. Francesca era întinsă pe o parte, în spatele tău și ne privea pofticioasă. Te-ai ridicat puțin, voiai să îmi desfaci corsetul, atunci am zărit-o… m-am ridicat brusc, mă rușinasem și mi-am adus aminte…

– Iubitu’… nu o servim pe… cu puțin vin… nici nu am apucat să… uff…

– Târfulița se servește singură dragă, voi continuați acolo, am să mă alătur și eu… a răspuns ea. Rămasă pe marginea patului ai venit în fața mea, te-ai așezat în genunchi și ai început să mă dezbraci. Capoțelul jos, corsetul… tremuram… mă priveai cu drag, dar eu mă uitam la Francesca. Își pusese vin în unul din paharele ce le pregătisem pentru noi și studia dildo-ul de pe noptieră. Îi plăcea, după cum ofta.

Aa… ahh… mm… am gemut ușor la simțul buzelor tale la păsărica mea… fiind atentă la Francesca nu am realizat că ai tras în jos chiloțeii. Mâinile tale îmi depărtau ușor picioarele, mă crăcănai și îți delectai privirea cu inimioara ce stătea frumos aranjată deasupra clitorisului…

– Ahh iubita, ce frumos arată, m-ai surprins plăcut…

Mă sprijineam în mâini, lăsată ușor pe spate și îți zâmbeam. Ai apropiat limba de labiile mele, nasul tău se alinta în părul meu pubian… ahhh… îmi plăcea cum te joci, mă udam deja… m-ai simțit. Ușor, două degete mă penetrau… cu mâna stângă mă apăsai pe vulvă, mi-ai dat de înțeles să mă las pe spate și să mă bucur. Gemeam ușor și mă arcuiam, masam un sân cu mâna și mă bucuram… mă lingeai, mă futeai cu degetele și îmi plăcea la nebunie.

Am întors privirea către Francesca. Se apropiase de marginea patului, se uita la mine… A început să se dezbrace ușor, mă privea… dorea să mă uit la ea, să îi studiez trupul. Şi-a desfăcut nasturii de la cămașa albă ce o purta, un sutien negru îi ținea sânii voluptoși… o priveam cu drag, dar și cu rușine, urmăream mâinile cum se duceau în jos acum, desfăcând fermoarul fustei negre de piele și lăsând-o să pice jos la picioare.

Mmm… aahhh… am gemut de plăcere… ai mărit ritmul degetelor, dar eu nu îmi luam privirea de la ea. Era în lenjerie intimă în fața mea, iar eu simțeam dorința de a o atinge. Imediat s-a apropiat ea, s-a pus în lateralul meu și mi-a cuprins cu mâna stângă sânul… ahh… a strâns tare… după care şi-a apropiat buzele de ale mele și am început să ne sărutăm. Ne plimbam limbile una în gura celeilalte cu poftă, mâinile ei îmi masau sânii, iar eu o cuprinsesem de bazin. Plimbam și eu mâinile pe trupul ei… mmm… așa de fină era la atingere…

Am prins curaj și i-am desfăcut din spate sutienul eliberându-i sânii… mai mari că ai mei, dar potriviți. Sfârcurile erau întărite, doreau să fie supte. A venit imediat deasupra gurii mele și mi-a băgat un sân în gură… ahh… îl sugeam, mușcam ușor… nu știam exact cum să o fac… dar mă gândeam că ar fi ca un sărut sau ca și atunci când te jucai tu cu sânul meu. Încercam să imit toate mişcările, să descopăr ce îi plăcea mai mult. Ceva făceam bine oricum, ea gemea puternic.

Nu m-a lăsat foarte mult timp să mă joc cu sânul ei, dorea și ea. M-a oprit, m-a sărutat și a coborât ea la sânii mei.
Se înfrupta sălbatic din ei, strângându-i tare în palmele ei și sugându-i puternic… dur… apoi mai ușor… lăsând salivă pe sfârc ca mai apoi să sufle pe el… să simt răcoare… rece… ahhh… îmi plăcea. Se vedea că știa mai bine ca mine ce să facă.

Eu și voi…

Nu credeam vreodată că voi ajunge să îmi placă atingerea unei femei… dar uite, ajunsesem acolo. Rușinea nu mai era, simțeam doar plăcere. Francesca mă înnebunea. Îmi arcuiam trupul la atingerile ei și îmi mișcam bazinul necontrolat la atingerile tale. Eram în centrul atenției și mă simțeam al naibii de bine. Excitația și dorința ta ajunsese probabil la cote maxime, mai ales văzându-mă pe mine cât de bine mă simțeam…

– Aaa… aahhh… Tati!… Am gemut puternic la simțul penisului tău înăuntrul meu. Oricât de udă și excitată eram, am simțit ca și cum aș fi fost penetrată pentru prima oară.

– Mmm… daaa… hai să futem amândoi fetița… spuse ea, după care imediat m-am trezit cu păsărica ei pe gura mea.
Mă încălecase rapid, nici nu am apucat să zic sau să fac ceva. Mă uitam la frumusețea ei… proaspăt epilată, golașă… și la ea… ahh… o femeie superbă ce își freca energic sânii deasupra mea și îmi ordonă să îi ofer plăcere, apăsându-se tare pe gura mea și frecând clitorisul și labiile de buzele mele.

– Linge-mă fetițo! Vreau să îmi dau drumul în gura ta și să guști pentru prima oară o femeie!

Recunosc că mă excitaseră vorbele ei și duritatea cu care le-a spus. Așa că, imediat buzele mele au atins labiile ei umede, excitația ei strălucea pe ele, iar eu am început să le ling, să gust acea excitație de femeie pentru prima oară… și îmi plăcea… îmi plăcea gustul ei, mirosul. Tu ai început să bagi penisul tot mai adânc la văzul poftei cu care eu o lingeam. Ea se apăsa tare pe gura mea, mă futea cu păsărica, iar tu cu penisul… ahhh…

Eu mă simțeam cel mai bine deși eram concentrată la ce și cum să fac pentru a-i oferi ei plăcere. Mă apăsai tare și mă penetrai adânc, iar orgasmul meu venise… aaa… hhhh… îmi dădusem drumul muuult… ca niciodată. Gemetele tale la simțul orgasmului meu m-au excitat enorm. Îmi băgasem limba adânc în păsărica ei, vroiam să o gust tot mai mult. Ea se freca, se strângea tare de sâni și mișca bazinul du-te-vino pe gura mea în timp ce eu adânceam limba și o strângeam tare de coapse.

Am continuat mișcările limbii, chiar mai adânci și mai rapide, preț de câteva minute după care am strâns-o tare de bazin și am ridicat-o puțin în sus. Ea nu ar fi vrut să mă opresc, dar imediat şi-a dat seama de intențiile mele. Am introdus rapid două degete în ea… ahh… ce umedă era, ce caldă, îmi plăcea interiorul ei. Ea gemuse puternic semn că îi plăcea ce urma să fac. Mișcam ușor degetele în ea, nu doream să o lovesc. O urmăream cum se arcuia deasupra mea, cum îi plăcea… ahhh… cu ochii închiși își lăsa capul pe spate, freca energic sânii cu ambele mâini și se băga ușor în degete mele cu mișcări lente, dar adânci.

– Hai târfo! Dă-ți drumul! Vreau să îți simt gustul!… Nu știu de unde am putut scoate aceste cuvinte. Eram rușinată.
Dar totuși, pe ea o excitaseră vorbele mele, la fel cum ale ei mă excitaseră pe mine. Știam asta, am simțit asta, deoarece corpul începuse să îi vibreze mai tare și efectiv sărea în degetele mele ca și cum ar fi fost un penis… ahhh… Mă liniștisem că nu am spus ceva nepotrivit și chiar mă excita să o văd așa, să o simt, să o fut tare și adânc cu degetele.

Imediat am apropiat buzele de clitorisul ei. Îl alintam ușor cu vârful limbii… suflam, lingeam, și tot așa în timp ce ea se futea pe degetele mele necontrolabil, cu mișcări rapide, dar atente, de jos din baza degetelor până în vârf fără ca să iasă din ele. Francesca începuse să zbiere efectiv de plăcere, iar eu gemeam apăsat delectându-mă cu gustul ei. Simțeam că nu mai are mult, tremura din toate încheieturile. Cu greu se menținea în degetele mele, dar eu o strângeam cu mâna liberă de una din fese să o pot ține cumva pe loc.

Aaa.. aahhhh… am gemut tare la simțul penisului tău adâncit până la refuz în mine. Cu un al doilea orgasm mi-ai dat de înțeles să nu uit că ești acolo…

– Așa Tati! Fute-mă! Mmmm… M-ai auzit zbierând când mă oprisem puțin pentru a lua o gură de aer. Aveam gura plină de excitația ei, iar saliva mi se prelingea pe bărbie în jos. Ai mărit ritmul și ai început să mă penetrezi deja sălbatic. Penisul tău zvâcnea în mine puternic, îl simțeam cum se lovește tare de pereții mei vaginali, semn că nici tu nu mai aveai mult. Continuam să o ling pe ea, să o sug cu poftă, mușcând ușor clitorisul.

Gemetele mele se intensificau, abia respiram și încercam să mă potolesc de la orgasm, greu, pentru că știi că mă zbat, știi imediat când îmi dau drumul, tocmai de aceea mă strângeai tare și mă trăgeai în tine. Nu vroiai să îți scap.

– Am să îmi dau drumul în tine, fetița mea!… Te-am auzit spunând parcă pe un ton nervos, dur. Nu am apucat să spun nimic, deoarece un al treilea deget în păsărica Francescăi a fost suficient pentru a o aduce și pe ea în pragul orgasmului… aaahhh… dddaaaa!… A țipat ea, umplându-mi gura cu zeama ei feminină… mmm… ce gust bun, dulce, foarte puțin acrișor. O strângeam tare de fese și culegeam cu limba tot din ea. Se zbătea deasupra mea și printre gemete o auzeam:

– Ahh… daaa… așa fetiţo! Gustă-mă!… ştiu că îți place…

Încetinisem ritmul, mă delectam acum cu păsărica ei, suflam clitorisul și o penetram ușor cu un deget, iar ea încerca să se liniștească. Vibrațiile corpului și gemetele se domoleau. Începusem eu să gem puternic. Te simțeam așa de tare și dur înăuntrul meu, îmi plăcea la nebunie.

– Vino aici târfuliţo!… aahhh… iubita mea…

Făcusem ochii mari de uimire, dar nu la auzul vorbelor, ci la simțul spermei tale calde în mine, încercam cumva să mă trag, dar degeaba. Mă țineai așa de strâns de bazin că aveam impresia că mă vei răni. Adânceai penisul în mine până la refuz. Gemeam ușor și mă bucuram de ce simțeam înăuntrul meu. Tu încetineai ritmul și mă apăsai ușor pe vulvă… mmm… Tati…

Mă ridicasem puțin, mă sprijineam în coate și mă uitam la tine. O țineai pe Francesca de păr, aplecată în jos dar te uitai la mine. Respirai greoi și îmi zâmbeai așa de frumos… ufff… Ţi-am răspuns la rândul meu cu un zâmbet călduros, mulțumitor, în timp ce tu scoteai penisul ușor din mine… mmm… Erecția pierduse din dimensiune, mă uitam pofticioasă la sperma ta rămasă pe el. Ai strâns-o tare pe ea de păr și ai aplecat-o imediat pe erecția ta…

– Linge tot, târfuliţo!

Gemeai ușor, cred că îți plăcea simțul buzelor ei… gura… mmm… ţi-ar fi plăcut să îți facă un oral mai mult ca sigur. Te priveam bucuroasă în timp ce ea te curăța. Ne curăța combinația de gusturi. Ne prăbușisem toți trei pe pat. Eu țineam capul pe umărul tău, iar tu îmi mângâiai obrazul și mă sărutai pe frunte în timp ce Francesca făcea rotocoale cu un deget pe abdomenul tău.

Gelozia și rușinea de început nu le mai cunoșteam. Mă gândeam totuși cât de mult îmi displăcea faptul că ea ţi-a atins penisul, dar încercam să îmi șterg acel gând. Putea fi mai mult între tine și ea, dar m-ai ales pe mine și plăcerea mea. Mulțumesc Tati pentru surpriză!

… citeste prima parte …

Poveste scrisa de Micuţa submisivă

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Surpriza pentru fetiţa lui (2)”

  1. M-ai excitat enorm, te doresc enorm, esti superba, cred si in pat nu doar a povesti, te visez cum facem si noi sex si te asigur am si cu ce, te pup

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura