Treesome de poveste (1)

Navigam pe internet și am descoperit un site de dating. Am hotărât să mă alătur și eu acelei comunități, chiar dacă nu îmi puneam mari speranțe. Câteva poze, o mică descriere și profilul era gata. Ziua următoare am intrat pe site și mare mi-a fost mirarea să observ că aveam mesaje primite. „Bună, eu sunt Irina îmi placi foarte mult și aș dori ne cunoaștem. Aștept un răspuns… pup.” I-am vizitat profilul și mi-a plăcut enorm ce am văzut în acele poze. …

O matură superbă, blondă cu ochi verzi, un trup parcă sculptat de cel mai bun artist… într-un cuvânt, o minunăție. M-am decis să îi răspund și după câteva mesaje am continuat conversația la telefon. Așa am aflat că Irina era măritată cu un nigerian Barack, care îi făcea toate poftele, inclusiv cele sexuale. Erau adepții treesome-ului, căutând mereu amanți cu care să o împartă.

Uneori practicau cuckold, alteori puțin bdsm… ce să mai, viața lor sexuală era foarte diversificată. Urmau să plece în concediu la mare și de aceea mi-au oferit invitația de a mă alătura lor. Într-o seară, m-au sunat pe video, aveau o surpriză pentru mine. Erau amândoi dezbrăcați și pregătiți pentru o partidă de amor. M-a atras enorm contrastul dintre ei.

Ea… albă ca varul, părul de un blond cenușiu, lăsat liber să îi mângâie suav pielea fină a umerilor, sânii rotunzi cu sfârcurile proeminente de un maroniu intens, abdomenul plat, un smoc de păr în formă de inimioară ce umbrea vaginul, picioarele subțiri ce se terminau cu glezne fine și degetele minunate cu manichiură de un roșu aprins. El… brunet, cu pielea de un maron închis, corpul bine lucrat și un penis pe măsura. Se potriveau ca Yin şi Yang, atât de diferiți, dar care nu pot exista unul fără celălalt.

Ea, întinsa pe spate, cu el deasupra într-un 69, își ofereau un oral nemaipomenit. Limba lui dezmierda vaginul minunat al Irinei, cu labiile mari și despărțite asemeni unui fluture, cu un clitoris ce ieșea din ce în ce mai mult din ascunzătoare. În același timp, penisul său era în gura flamandă a soției, buzele ei senzuale făcând mișcări ample pe toată lungimea lui. După câteva minute am observat cum Irina începe să tremure, iar Barack și-a afundat capul cât mai adânc între picioarele ei, nedorind să piardă nici o picătură din nectarul minunatei sale soții.

Apoi ea a început să accelereze mișcările asupra penisului, ceea ce a dus la orgasmul eliberator. Cu sămânța sa pe buze, s-a întors către cameră video și mi-a spus „sper că ți-a plăcut, abia aștept să fim împreună toți trei”. După câteva zile, Irina mă anunța că sunt pe drum și în câteva ore ajung în orașul meu. Eram nerăbdător, acele ore mi s-au părut o eternitate. Momentul mult așteptat a sosit, am coborât în fața blocului și cei doi stăteau rezemați de mașină. Am făcut cunoștință oficial.

– Bună, eu sunt Irina, iar el este soțul meu Barack!

– Bună, eu sunt Florin!

Soțul ei mi-a adresat un „Salut” stâlcit… fapt că nu stăpânea bine limba noastră.

– Hai nu sta așa… vino să te îmbrățișez!

Ea m-a luat în brațe și m-a sărutat pe obraz. Buzele fine, mirosul parfumului dulce, gândul că voi face sex cu această minunată femeie, mi-au provocat o erecție instantă. Barack era șoferul, eu m-am urcat pe bancheta din spate a mașinii și spre surprinderea mea, Irina mi s-a alăturat. A început să zâmbească, apoi să-și plimbe vârful limbii pe buzele suave, prevestind ce avea să înceapă. Nici bine nu am ieșit pe autostradă, că am simțit o mână care mă masa peste pantaloni, în zona bărbăției mele.

Penisul meu pulsa prin pantaloni, se simțea sufocat, iar Irina a desfăcut șlițul și l-a scos afară. În sfârșit putea să respire în voie, dar nu pentru mult timp. Am simțit atingerea vârfului limbii ei pe capul roşu-vineţiu, făcând rotocoale și dezmierdându-l. Era o senzație unică, mai ales că făceam asta cu soțul ei în mașină. Am lăsat capul pe spate și am observat ca el își potrivea oglinda retrovizoare să ne privească.

L-am căutat cu privirea și mi-a făcut semn că totul este în regulă. Irina lingea pe toată lungimea bărbăției coborând și urcând, trasând „s” -uri cu limba ei mirifică. Și-a țuguiat buzele într-un „O” perfect și a înghițit penisul meu în totalitate, simțind capul în gâtul ei. Preț de câteva clipe a rămas așa, apoi cu mișcări ample își culisa superbele buze pe întreaga lungime. Mai revenea asupra capului sărutându-l ușor, acordându-i din nou atenția cuvenită, după care înghițea iar tot până la baza.

O daaaa… femeia știa să se ocupe de un penis și se observa ușor că îi făcea mare plăcere. Îmi stăpâneam gemetele cu greu. Datorită ritmului accelerat nu am mai rezistat mult, mi-am înfipt mâinile în părul ei și am ținut-o captivă până ce toată seva mea i-a inundat gâtul. S-a ridicat şi m-a sărutat pe buze, limbile noastre împleticindu-se într-un dans amețitor.

Am ajuns la destinație, o vilă drăguță, în apropierea mării, un cuibușor de nebunii, în care aerul plin de dragoste și erotism avea să îl umple până la refuz. Am hotărât să iau eu camera simplă, să le las lor pe cea nupțială, în fond era vacanța lor și trebuiau să se bucure de tot confortul cuvenit. Mi-am făcut repede un duș, m-am schimbat în ceva lejer și am ieșit pe terasă privind cum întunericul se lăsa ușor peste mare.

Trăgeam din țigară și priveam în gol, gândul îmi zbura către toată situația. De ce mă aflam aici? Cum am ajuns eu să fac asta? E rău? Dar de ce să nu fie bine? Acum parcă aveam rețineri, dar simțeam că era târziu să dau înapoi și o parte din mine chiar voia asta. „Ai vrut noi orizonturi, așa că nu te mai plânge și acceptă!” îmi ziceam în mintea mea. Am privit spre fereastra lor, lumina stinsă, nici o mișcare. Oboseala își făcuse apariția, ei traversând țara pentru acest mini concediu. M-am dus și eu în camera mea să mă odihnesc pentru zilele ce vor urma.

În dimineața următoare, gemete puternice mi-au dat deșteptarea. O daaa… ei începuseră deja. Se zice că nimic nu e mai plăcut decât sexul de dimineața. M-am îndreptat spre camera lor și am constatat că ușa era întredeschisă, probabil au lăsat-o așa pentru mine. Mi-am aruncat privirea către cei doi amorezi. El întins pe spate, ea îl călărea ca o nebună. Contrastul lor era minunat, albul se contopea cu maroniul, încerca să îl acapareze cât mai mult. Penisul lui Barack era absorbit în totalitate de către vaginul Irinei, aceasta aruncându-se cât mai puternic, dorind să îl simtă în adâncul ei.

Mi-am făcut curaj și am intrat ușor în cameră. Lângă ușă era un fotoliu imens, foarte confortabil. M-am așezat comod și am privit în continuare la scena de sex. Penisul meu era deja erect așa că mi-am dat jos boxerii și am început să mă masturbez, gemetele asurzitoare ale Irinei provocându-mi o excitație maximă. Ritmul lor era amețitor, penetrarea foarte adâncă. Trupul ei se cutremură puternic și după un țipăt asurzitor a căzut peste pieptul lui.

Orgasmul eliberator își făcuse apariția, sucul ei albicios se prelingea pe bărbăția lui maronie. O imagine de-a dreptul mirifică. Am așteptat preț de câteva clipe, apoi mi-am făcut simțită prezența.

– Bună dimineața!

– Oooo, dar ce avem noi aici. Bună dimineața, dragule! Mi-a răspuns Irina. Ne privești de mult?

– De câteva minute, sincer mi-a plăcut să fiu trezit de gemetele tale.

– Haide, nu mai stă acolo retras. Vino lângă noi.

M-am așezat pe pat, cuprinzând-o pe Irina la mijloc. S-a întors către mine și mi-a căutat flămândă buzele. Limbile noastre dansau într-un sărut amețitor. Mâinile ei se jucau prin părul meu, sfârcurile proeminente mă împungeau, un picior de-al ei mă mângâia suav pe gambă. Am coborât cu săruturile pe bărbie, pe gât, pe umăr, iar Barack o săruta pe întreg spatele. Amândoi veneram această minunată femeie, dorind să nu scape nici un centimetru de piele nesărutat. Cu o mână o mângâiam pe sâni, frământându-i ușor, acordând mare atenție sfârcurilor ce stăteau semețe.

Mi-am apropiat buzele de unul, cu limba făceam rotocoale în jurul lui, din ce în ce mai apropiate, până am ajuns să îl ating cu vârful limbii, apoi am început să îl biciuiesc. Soțul ei făcea același lucru celuilalt sân, parcă în oglindă cu mine. Excitația era foarte mare, pielea ei catifelată transformându-se în piele de găină, gemetele făcându-și apariția. Mâinile ei ne apăsau capetele, dorind să ne țină captivi acolo, să îi alintăm sânii rotunzi, cât mai mult.

Am reușit să scap din strânsoare și am continuat cu săruturile pe abdomen, pe pelvisul ei, unde avea un smoc de păr în formă de inimioară. Ocolind vaginul am coborât pe coapsa interioară, pe genunchi, pe gambă, pe glezna fină, m-am oprit tocmai la degete minunate cu manichiură impecabilă și le-am supt pe rând. Îmi doream enorm să îi fac un oral așa că m-am întors pe spate și i-am făcut semn să se aplece cu păsărica peste gura mea.

Labiile mari și umede mi-au atins buzele. Am început să o penetrez cât mai adânc cu limba, să îi simt gustul cât mai plăcut. Se lăsase cu toată greutatea, abia mai puteam să respir, așa că m-am ridicat ușor și am început asaltul asupra clitorisului. Ieșea din ce în ce mai mult din ascunzătoarea lui, mă invita să îl ațâț cât mai mult, dorea atingere, supt, lins.

Barack s-a ridicat în picioare, și-a îndreptat penisul către gura soției sale. Printre gemete, Irina nu a ezitat și în secunda următoare îl primea bucuroasă, buzele ei mișcându-se înainte și înapoi pe toată lungimea bărbăției. Primea plăcere din partea mea și oferea la rândul ei plăcere soțului, într-un fel eram toți conectați. Din poziția mea puteam doar să observ cum scrotul lui Barak lovește cu repeziciune bărbia ei, câteva picături de salivă prelingându-se pe el.

După câteva minute, gemete înfundate se aud din gura lui și începe să tremure, semn că se terminase în gura flamandă a Irinei. Imediat ea s-a împins cu putere pe gura mea și un suc dulce-acrișor mi-a inundat gura, nedorind să pierd nici o picătură din nectarul ei. S-au întins lângă mine și Irina ne-a sărutat pe rând, amestecând aromele pe buzele noastre, spunându-ne în glumă „Dragilor, micul dejun a fost servit”…

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Florin-1984

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Treesome de poveste (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.