Magia întâlnirii… o zi de iubire (1)

– Alo, Aura… am ajuns, dar nu te văd…

– Sunt pe peron, acum am coborât din tren, nici eu nu te văd…

– Gata!… te-am văzut eu, vin spre tine…

În sfârşit ne-am găsit, zâmbea discret, emoţiile o copleşise deşi nu voia să arate, dar nu mi-a refuzat sărutul scurt pe buze. L-a primit cu drag şi pe următorul. Am prins-o de mână şi ne-am îndreptat către cea mai apropiată ieşire, să luăm un taxi. Atunci am observat ceva la ea. … 

Avea nişte mâini atât de reci, deşi era destul de cald afară. Emoţiile puternice îi provocase o anxietate, fapt ce s-a simţit la mâinile ei. În taxi am aflat că de la emoţii şi gânduri multiple, ultimele două nopţi, a avut un somn agitat. Îşi făcuse destule griji cu privire la prima noastră întâlnire. De văzut, ne-am văzut de la distanţă, dar nu este acelaşi lucru ca şi când am fi fost unul lângă altul. Deşi vorbeam des la telefon, îi simţeam de fiecare dată emoţiile în glas.

Mi-a plăcut de ea de cum am văzut-o în poze. Nici acum nu puteam spune altfel, în realitate… trup subţirel, îmbrăcată ca o adolescentă, ei îi stătea foarte bine pe trupul ei firav… pantaloni mulaţi, răsuciţi pe gambă, o pereche de pantofi sport şi o bluză multicoloră, uşor transparentă.

Tot drumul până la hotel i-am simţit mâinile reci, încleştate cu ale mele. Nu ne-am menajat să ne sărutăm de faţă cu şoferul. Voiam doar să se simtă bine în compania mea. În cameră, emoţionată şi foarte stresată. Am încercat să o liniştesc, nu trebuia să ne grăbim cu nimic, aveam tot timpul pentru noi. Îmbrăţişaţi, ne sărutam, buzele apăsau pasional unele peste celelalte.

Am invitat-o să urcăm în pat, încă îmbrăcaţi. Pentru a o linişti, îmi doream să stăm unul lângă altul, îmbrăţişaţi, să ne sărutăm, sperând că prin acest mod voi reuşi să-i mai alung din emoţii. Au urmat mângâieri pe obraz şi pe trup, dar ea nu avea stare. Părea ca pe ace, nu-şi găsea liniştea. Mi-a plăcut că a preluat iniţiativa… m-a sărutat pe gât, mi-a desfăcut câţiva nasturi de la cămaşă… săruturi pe piept.

Am rugat-o să continue cu cămaşa. După ce m-am dezbrăcat de cămaşă, am ajutat-o să-şi dea jos bluza multicoloră. Sutienul de un roşu aprins îi acoperea sânii micuţi. La pantaloni, am lăsat-o pe ea. Nu aş fi reuşit de unul singur. În acest timp m-am dezbrăcat şi eu de pantaloni, rămânând doar în chiloţi. Îi făcusem o promisiune că îmi voi pune o fundă roşie la penis… de distracţie… special pentru întâlnirea noastră, iar ea avea misiunea să mă dezbrace, însă nu am avut timp să caut în magazine.

– Nu este importantă funda, ci obiectul de care era legat… i-am spus eu la un moment dat, şi mi-a dat dreptate.

Amândoi aproape dezbrăcaţi, ea în sutien şi chiloţi de un roşu aprins, eu doar în chiloţi… în mijlocul camerei, ne sărutam îmbrăţişaţi. Până la urmă i-am desfăcut sutienul şi am ajutat-o să-l scoată. Sânii micuţi i-am prins cu mâna… îşi făcuse griji că nu îmi va place de sânii ei, ştiind că-mi plac sânii mari… abia aşteptam să-i gust. Încă emoţionată, stresată… mereu pe grabă.

– Ar trebui să mă îmbrac cu lenjeria pe care am adus-o special pentru tine… mi-a zis ea repezit, apoi a vrut să se ducă către geanta ei, însă am prins-o de mijloc, lipită de mine.

– Nu este grabă, ai răbdare, luăm lucrurile încet… ai încredere în mine!

– Da… mi-a răspuns, dar era un DA spus din instinct, dar nu a schimbat nimic în reacţia ei. Am întors-o cu spatele la mine, o ţineam în braţe şi o sărutam pe umeri şi gât. M-am lăsat în jos… sărutând-o pe spate. Limba alunecă încet pe trupul ei. Ajuns în dreptul chiloţilor, am tras de ei în jos, în timp ce i-am sărutat fesele. Îi auzeam gemetele… fesele moi… am tras de ele, căutam să ajung cu gura la păsărica ei.

– Stai, nu am făcut duş!…

– Bine… hai să facem duş, intri tu prima sau vrei să vin şi eu?

– Nu, întâi eu…

Deşi am aprobat, m-am dezbrăcat de chiloţi la puţin timp şi m-am dus după ea în baie. Nu a obiectat când m-a văzut. Ador păsărica proaspăt epilată… între picioare se putea doar despicătura fină dintre labii. Imediat m-am lipit de ea… un sărut de buze, apoi pe gât. S-a întors cu spatele la mine. Am continuat să o sărut pe umăr, apoi… tot mai jos, pe spatele ei… până am ajuns la fese.

Câteva suspine i-au ieşit pe gură… am vrut să o sărut din nou la păsărică, abia i-am atins labiile cu limba, dar a insistat că vrea să se spele, încă era stresată. Amândoi faţă în faţă, apa curgea pe noi, ne sărutam, îşi plimbă mâna pe trupul meu, pe spate şi pe fese, apoi pe piept. Penisul erect era strivit între noi. Mâna i-a coborât încet, a făcut loc între noi… mi-a prins penisul cu mâna.

– Ce mare e?!

– Nu este mare, ai să vezi. Din moment ce vei fi foarte excitată, va intra foarte uşor… argumentul meu nu părea să o convingă. I-am citit temerea în priviri.

Aura îşi făcea griji, în afară lipsei de experienţă… şi pauză sexuală destul de mare o determinau să fie îngrijorată. Aceste griji erau fireşti, am înţeles-o, însă i-am oferit asigurări că totul va fi bine… să aibă încredere în mine, chiar dacă până în acel moment eram doar un străin.

Încă uzi de la apă, ne-am şters în camera în grabă, superficial. Draperiile erau trase şi aerul condiţionat pornit, mă ocupasem de asta imediat ce am preluat camera. S-a dus la baie din nou, a vrut să se îmbrace cu lenjeria pe care a adus-o special pentru această ocazie. La cât de bine mă pricep eu, îmi părea un fel de halat negru scurt din saten, ce abia îi acoperea fesele, prevăzut cu un cordon lung. A urcat în pat. Ea la perete, eu complet gol aşezat în pat lângă ea.

– Hai să stăm puţin liniştiţi, mi-a spus ea…

– Cum să nu, nu trebuie să ne grăbim… i-am răspuns. Cât de liniştit poate sta un bărbat lângă o femeie minunată şi îmbrăcată provocator? Nu foarte mult timp. Am început să o mângâi, precum la început… pe obraz, apoi pe linia trupului, pe coapse… urmat de săruturi scurte şi mai lungi pe buze.

S-a întins pe spate. Eu mai aproape de ea. Gemea frumos… a închis ochii şi aştepta cuminte să vadă ce se întâmplă. Săruturi pe obraz, apoi la ureche. Cerceii mari nu-mi permiteau să-i prind lobul urechii între buze. I-am desfăcut cordonul, cât să ajung la sâni. I-am prins sânul drept cu o mână, la cel stâng i-am prins sfârcul în gura şi-l sugeam tot mai repede. Cum era şi firesc, gemea… treptat vocea îi crescuse în intensitate. O auzeam mereu spunând… ddaa… iar uneori scotea nişte sunete ca un mârâit… mmrrr…

Îi mângâiam trupul, Aura nu mai era în stare să mă privească, ţinea capul spre perete cu ochii închişi şi gemea tot mai tare. M-am poziţionat deasupra ei sprijinit in braţe. Am sărutat-o pe gât, m-am dus din nou la sâni… i-am supt pe amândoi minute bune. Mâna îmi coborâse între picioarele ei, i-am mângâiat labiile… urcam şi coboram cu degetul de-a lungul lor. Nu aveam idee cât de repede se excită şi am insistat mai mult, apoi am introdus un deget în interior, intrase destul de uşor.

Îşi arcuia trupul… ddaa… mmrrr… încă ţinea capul într-o parte… spre perete… poate şi de ruşine, de emoţii sau de plăcere. Degetul aluneca destul de lejer în interior, deşi nu era atât de bine excitată. Când l-am introdus pe al doilea a gemut foarte puternic… îşi arcuia trupul foarte tare. Mişcările au devenit în scurt timp destul de alerte… ddaa… ddaa…

După care, am scos degetele din ea, i-am lăsat sânii în urma sărutând-o uşor spre abdomen, până aproape de zona intimă. Acolo m-am oprit… ocolind zona intenţionat, i-am mângâiat coapsele, săruturi când pe un picior, când pe altul. Cu fiecare sărut mă apropiam mai mult de zona fierbinte. Nu uitasem că acesta era primul cunilingus din viaţa ei, deşi a fost căsătorită multă vreme. Îşi dorea foarte mult să simtă toate plăcerile “interzise” până în acel moment.

Eram nerăbdător să-i văd reacţia, cum se se exprima, cum îşi arcuieşte trupul. I-am atins labiile cu limba… mmrrr… dda… apoi un pic mai sus, la clitoris. Cu limba şi buzele îl alintam cum ştiam eu mai bine. Se arcuia, şi-a ridicat bazinul în sus, îl mişca uşor înainte şi înapoi, frecându-şi labiile de buzele mele. O vedeam cum se zbate… a încercat să prindă cu o mână de marginea pernei dar nu a reuşit. O mână o lipise de zid… şi urca încet în sus.

Abia reuşeam să-i ţin trupul de mijloc cât mai fix. Limba şi buzele se năpustise asupra clitorisului… l-am lins şi l-am supt… dda… ddaa… primul orgasm i-a venit destul de rapid. Ea se zbătea şi se arcuia în pat, iar eu nu lăsam impresia că vreau să mă opresc. Auzeam de la ea acelaşi… ddaa… ddaa… combinat cu acelaşi mârâit.

Într-un final, am urcat deasupra ei. Halatul aproape că nu-i mai acoperea trupul. Am sărutat-o pe gură, Aura stătea întinsă pe spate, ochii închişi cu faţa către tavan. Mi-a răspuns la sărut, nu era în stare să continuăm într-un sărut lung şi pasional. Sprijinit în braţe, mi-am potrivit penisul aproape… poate că a realizat ce urma să se întâmple, dar nu a zis nimic… l-am dirijat cu mâna stângă şi am intrat.

Şi-a arcuit trupul… dda… ddaa… îi simţeam degetele alunecând pe trupul meu, pe alocuri, unghiile îşi făceau simţită prezenţa, apăsa destul de tare… pe umeri şi pe spate, pe fese… încerca să-mi ofere contre, dar nu reuşeam să ne sincronizăm. S-a oprit ea… eu, înainte şi înapoi, pe toată lungimea… lent, apoi tot mai rapid. O penetram energic, iar ea mă încuraja… ddaa… ddaa… m-a prins cu picioarele de trup, mâinile apăsau pe fese.

Nu a durat mult, orgasmul a venit din nou, la puţin timp. Nu mai era în stare să spună mimic, ţinea capul uşor pe spate, gemea şi respira greu. M-am oprit pentru puţin timp adânc în interiorul ei, apoi am reluat mişcările… lent, apoi mai rapid. Mâinile ei mă apăsau pe fese, de fiecare dată când ritmul era mai alert o auzeam spunând… ddaa… ddaa… Atunci am auzit prima dată spunând şi altceva… ce bine e… fără să mă privească, cu capul întors către perete.

Mă mişcam energic în ea, o priveam cum se zvârcoleşte sub mine… ddaa… ddaa… simţeam cum tremură, apoi s-a oprit din mişcări şi respira greu. Oprindu-mă din mişcări, i-am simţit interiorul cum se contractă, simţeam cum se mulează pe penis…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

5 comentarii la „Magia întâlnirii… o zi de iubire (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.