La munte cu membrii din chat (3)

… Era trecut de ora 10 când Mădălina şi Flown au venit peste noi în cameră. Până la urmă, după puţină leneveală şi câteva atingeri senzuale cu fetele, ne-am ridicat pe rând din pat. Ultimul am fost eu. În timp ce făceam duș, apa caldă curgând peste mine, mă gândeam la ceea ce se întâmplase cu o noapte înainte. Părea că totul s-a desfăşurat prea repede, din prima zi a şederii noastre, dar până la urma clipa trebuie trăită… mmhhh… oare voi face sex şi cu Mădălina? …

În jurul orei 12 am luat o gustare uşoară. A durat ceva până să ne punem de acord cum urma să ne petrecem ziua. O plimbare prin natură părea cea mai înţeleaptă decizie. Vremea frumoasă, aerul tare de munte, priveliştea minunată, aveai toate ingredientele pentru o ieşire memorabilă pe cărările deja bătătorite de alţii. Un mic pârâu găsit pe traseu cu apă cristalină, ne-a adus aminte de copilărie. Până la o bătaie cu apă rece, a fost doar un pas.

Întorşi la pensiune după câteva ore petrecute în natură, fetele se plângeau de dureri de picioare. Canapelele de oaspeţi păreau acum neîncăpătoare pentru toţi cinci. Pe aceeaşi canapea cu mine se afla Mădălină, ocupând jumătate din ea. Picioarele întinse spre mine… mmm… din când în când priveam către coapsele golaşe, dar şi la zona fierbinte dintre ele, oferindu-mi gânduri perverse. Danyela şi Ioana pe o altă canapea, iar Flown singur, întins pe cea de a treia.

Seara se apropia uşor, nu mai exista în plan să ieşim pe întuneric. Urma să pregătim masa de seară, apoi… sigur găseam ceva de făcut până să ne băgăm la somn, nu duceam lipsă de opţiuni. Fiecare a primit câte o sarcină de la Ioana, să ne gospodărim un pic. Danyela a rămas cu ea la bucătărie, iar eu şi Mădălina am terminat cel mai repede. Flown încă nu terminase sarcina primită. Părea un prilej bun să fac un duş… şi de o partidă de sex cu Mădălina. Şi totuşi, aveam o oarecare reţinere să-i spun că vreau să facem sex. Într-un moment în care ne aflam doar noi doi la parter, m-am trezit vorbind.

– Eu mi-am terminat treaba, am zis eu privind către ea.

– Şi eu… am terminat primii, acum aşteptăm.

– Cred că merg să fac un duş, până când fetele pregătesc masa…

– Nu este o idee rea…

– Nu vrei să facem duş împreună?… i-am spus eu un pic timorat…

Mi-a zâmbit, s-a fâstâcit un pic, apoi mi-a răspuns.

– Nu ştiu, vedem… lăsându-mă să deduc eu răspunsul.

Am urcat singur la etaj să fac un duş. Apa caldă curgea pe mine, aproape că terminasem, când… Mădă şi-a făcut apariţia în dreptul uşii de la baie, înfăşurată cu un prosop până sus. Rămăsesem interzis, dar în acelaşi timp încântat că a acceptat propunerea mea. Nu a zis nimic, a păşit uşor în baie, când era aproape de cădiţă, şi-a lăsat prosopul să cadă, dezvelindu-şi trupul în faţa mea. De aproape îmi părea mai atrăgătoare… trupul subţire, sânii rotunzi… aahh… penisul se trezise la viaţă, iar ea părea că-l ignoră intenţionat.

Cu spatele la mine, s-a băgat sub duş, apa curgea pe ea, stropindu-mă şi pe mine din când în când… privirea-mi coborâse pe trupul ei, ochii rămase aţintiţi către mijloc, fese şi coapse. Un pic şireată, întorcea capul spre mine să vadă dacă o privesc… apoi îmi zâmbea şi îşi vedea de treaba ei. Cum să nu-ţi doreşti să o atingi? Cum să nu-ţi vină să sari pe ea?

I-am atins uşor spatele, apoi mâna a coborât spre fese. Le-am strâns ferm… aahh… a fost răspunsul ei, cu o privire scurtă şi un zâmbet provocator. Mădă a venit cu spatele spre mine, lipindu-se de trupul meu. Am prins-o cu braţul de mijloc şi o ţineam strâns… I-am prin sânii… aahh… trăgeam de ei, o sărutam pe gât, urcând uşor către ureche. Era aproape gata, în faza de clătire. Ţinea duşul cu mâna dreaptă, se uda peste tot, uneori mă uda şi pe mine, în joacă.

Am întors-o cu faţa spre mine, I-am căutat gura să o sărut. Părea că abia aştepta acest moment. Gurile lipite, braţele strâns în jurul ei, la fel şi ea… sânii striviţi între noi, penisul pulsa lipit de abdomenele noastre… mâinile alunecau încet pe trupul ei. I-am strâns ferm fesele, făcând-o să suspine de fiecare dată.

Ne-am uscat cam superficial, apoi ne-am mutat în cameră. În picioare, în mijlocul camerei, ea cu braţele după gâtul meu, sărutându-ne. Cu ambele mâini o strângeam de fese, când mai uşor, când mai ferm. Am prins-o de mijloc, apoi am ridicat-o în sus… a înţeles exact ce urmăream. Şi-a ridicat picioarele şi le-a strâns în jurul meu. Eram destul de aproape… nu m-am putut abţine şi mi-am potrivit penisul în vagin, coborând-o cu totul îl el.

Era excitată, umedă… mmm… ahhh… mă ţinea cu braţele strâns de după gât, şi-a lăsat capul pe umărul meu şi gemea la ureche. Cu ea în braţe, am mers până la primul zid din apropiere. Lipită cu spatele de zid, aveam mâinile sub ea… mişcam penisul energic în interior. Gemea uşor şi mă săruta pe obraz, pe gât… mi-a prins lobul urechii între buze… îl sugea uşor în suspine.

Am mers cu ea în braţe până la pat, apoi am lăsat-o jos, pe marginea patului. Aveam de gând să mă urc imediat deasupra ei să continui mişcarea mult mai energic în ea. Mădălina s-a făcut comodă, a întins mâna şi mi-a prins penisul. Îl freca uşor şi mă privea atent, aducând un zâmbet discret. M-am aplecat către ea… I-am prins bărbia cu degetele şi am sărutat-o apăsat.

Îmi rămăsese în minte imaginea cu ea şi Flown din baie, cu o seară înainte, când… nici nu mai apucasem să mai derulez în minte imaginea… buzele ei mi-au prins penisul. Aluneca uşor… priveam entuziasmat văzându-i buzele în formă de “O” ce lăsau o urmă de la buzele ei de fiecare dată când se retrăgeau… aahh… nu a durat mult aşteptarea. La puţin timp, buzele îmi acaparase tot penisul. Cu o mână îl ţinea de la bază, în timp ce făcea ture du-te-vino de-a lungul lui.

La fel precum Danyela, şi Mădă mă zăpăcise complet cu abilităţile în materie de sex oral. Nu-mi doream să se oprească, dar trebuia să o opresc eu, altfel aş fi riscat să termin înaintea ei. Cu regret a trebuit să fac asta. M-am dat mai în spate, lăsând-o pe ea nedumerită, după privirea ce o afişa. M-am aplecat şi am sărutat-o pe gură, apoi am împins-o. Voiam să se întindă pe pat. I-am ridicat picioarele şi i le-am aşezat pe marginea patului, depărtate unul de altul.

Aşezat la podea, la marginea patului, i-am sărutat partea interioară a coapselor, cu degetele abia îi atingeam labiile, trecând uşor pe deasupra lor. Le-am atins cu buzele, moment în care Mădă s-a ridicat un pic, sprijinindu-se în coate, să mă poată vedea. Mâna dreaptă a ei se plimba prin părul meu, suspinând uşor, muşcându-şi uşor buzele. O priveam atent, limba trecea lent peste labii şi peste clitoris, hrănindu-mă cu fiecare reacţie a ei. I-am depărtat uşor labiile cu degetele, apoi am băgat limba adânc în interior. M-a strâns de păr şi mă trăgea cât mai mult spre ea. Gemea zgomotos, lăsând capul uşor pe spate.

M-am ridicat, Mădă a urcat mai sus în pat, s-a întors, poziţionându-se cu spatele la mine şi picioarele un pic depărtate. Labiile excitate luceau frumos, m-am dus spre ea. Mişca provocator din fund… am pus mâinile pe fesele ei, am tras de ele spre lateral şi mi-am lipit gura de vulva ei… aahh… se împingea în mine, limba intrase adânc, culegând din savoarea feminităţii ei. A dus mâna dreaptă şi a pus-o pe capul meu, mă ţinea apăsat… mişca din bazin în sus şi în jos. Aproape că nu-mi venea să mă despart de păsărica ei dulce.

– Ia-mă!… te vreau!

Penisul pregătit, aşezat la spatele ei, am împins încet, cât să intre un pic, apoi brusc până la capăt… ddaa… s-a ridicat în genunchi, cu o mână am prins-o de mijloc, ea a vrut să mă sărute, a întors capul spre mine, cu mâna dreaptă mă apăsa uşor pe cap. Buzele apăsau puternic, penisul culisa rapid în vagin, mi-am mutat mâna pe sânul stâng, îl strângeam ferm. Mi-a eliberat gura, a rămas în genunchi. Ambele mâini le aveam pe sânii ei… ea şi-a dus o mâna între picioare şi îşi freca energic clitorisul.

Ritmul tot mai rapid, era destul de concentrată, gâfâia tot mai puternic. S-a aplecat către faţă… i-am eliberat sânii… capul lăsat pe pat, trupul arcuit cu funduleţul în sus. O ţineam de mijloc şi o penetram energic. Nu mai spunea nimic, doar gemea şi gâfâia frecându-şi clitorisul în tot acest timp. Am simţit-o că este aproape… trupurile noastre se loveau tot mai tare, îmi oferea contre… aahhh… s-a oprit, atunci m-am oprit şi eu. Simţeam un uşor tremur al trupului, iar în interior vaginul îi pulsa încet.

A ieşit din mine şi s-a întins pe pat, cu faţa în jos. I-am prins fesele cu mâinile şi le strângem uşor, m-am aplecat spre ele… întâi le-am sărutat apoi le-am muşcat uşor. Îmi făcea plăcere să-mi las amprenta dentară în carnea ei. Îi plăcea şi ei, gemetele însoţite indicau acest lucru.

Am întors-o cu faţa în sus. I-am depărtat picioarele şi mi-am făcut loc între ele, sprijinit în braţe. Dintr-o mişcare, am intrat cu penisul în vagin… aahh… m-a prins cu braţele trăgându-mă peste ea. Mă săruta fără oprire… pe gură, pe obraji. Şi-a dus gura la urechea mea, mi-a prins lobul urechii cu buzele. Îl sugea frumos… mmhh… apoi i-am simţit dinţii strângând uşor… aahh… l-a eliberat apoi şi mă săruta pe gât.

Sânii striviţi între noi. Cu dificultate am reuşit să ajung la sânul drept, i-am prins sfârcul între buze şi l-am supt, dar poziţia era un pic incomodă. Atunci mi-a venit ideea. Mi-am băgat mâinile sub trupul ei, m-am răsucit spre dreapta trăgând-o peste mine. Am crezut că vom reuşi să păstrăm contactul, dar nu ne-a reuşit. Am fost foarte aproape. Mădălina s-a făcut comodă deasupra mea, şi-a potrivit singură penisul… sprijinită în braţe, se mişca înainte şi înapoi. Reuşisem să-mi introduc mâinile sub ea. I-am prins sânii cu ambele mâini şi i-am tras către mine.

Nu ajungeam foarte bine la ei. Mi-am ridicat puţin capul şi i-am prins sânul stâng cu gura. Încercam să-l cuprind cât mai mult, sugeam cu poftă. Mi-am pus mâinile pe fesele ei. O trăgeam tot mai energic spre mine, dirijându-i mişcările, iar în acelaşi timp, încercam să mă mişc şi eu sub ea. Sugeam la sânul ei, introdus destul de mult în gura mea, concentraţi amândoi la maxim, mişcându-ne energic… uşa s-a deschis. Din reflex am tresărit amândoi. Pe uşă a intrat Flown. Nu părea deloc mirat de ipostaza în care ne-a găsit, chiar era bucuros.

Eu şi Mădălina ne-am reluat activitatea. Flown, un pic nedumerit, nu ştia cum să procedeze… să rămână sau nu rămână. Până la urmă şi-a dat jos tricoul, în timp ce se apropia de pat se descheia la pantaloni. Rămas fără haine s-a urcat în pat. Stătea în genunchi alături de noi, masându-şi uşor penisul. Mădă a întins capul spre penisul lui. Flown a venit mai aproape de ea. Sugea cu plăcere… continua să se mişte rapid deasupra mea, eu cu sânul aproape jumătate în gură.

Obosise cât mă călărise. S-a oprit, a pus o mână pe penisul lui Flown, se ducea mai mult spre el, să cuprindă mai mult. Mi-am făcut loc şi m-am dat la o parte. Mă aflam la spatele ei, ea mişca din cap tot mai energic, făcându-l pe Flown să exclame, să ofteze de plăcere. A pus mâna pe capul ei şi îi dirija mişcările, mai rapid. Ce putea fi mai frumos decât doi bărbaţi ce împart aceeaşi femeie?! M-am aşezat la spatele ei… am intrat adânc. Cu fiecare mişcare energică o împingeam tot mai mult cu gura în penisul lui Flown.

Amândoi priveam la această scenă, fiecare din poziţia în care ne aflam. Atât eu, cât şi el… ne excita foarte mult să împărţim aceeaşi femeie. El a fost cel care a propus să facem imediat schimb. Ea a rămas nemişcată până când noi am făcut rocada. Penisul plin de fluide, strălucea… l-a prins cu o mână şi l-a băgat imediat în gură. Buzele alunecau uşor… intrase aproape tot. Flown s-a aplecat, i-a depărtat un pic fesele, apoi a început să o lingă… ea suspina şi mişca uşor de bazin.

Se schimbase rolurile, eu o ţineam de cap pe Mădă şi îi dirijam mişcările, penisul intrând adânc aproape de fiecare dată. Flown, se poziţionase la spatele ei… mâinile în jurul taliei şi o penetra energic. Din când în când, îi mai dădea câte o palmă peste fese. De fiecare dată voia să se retragă din el, dar se împingea tot mai mult cu gura în penisul meu. Se sprijinea doar într-o singură mână. Am observat că avea o mâna între picioare… o mişca rapid. Precum la mine, se împingea tot mai rapid în penisul lui Flown. Atunci am înţeles că este foarte concentrată şi este pe punctul de a avea orgasm.

O strângeam de sâni, trăgeam de ei… mă jucam cu sfârcurile. I-am spus lui Flown să nu se oprească. A înţeles imediat de ce… ea gemea tot mai tare… mmmm… mi-a eliberat penisul, i-a mai dat câteva contre lui Flown… aahhh… apoi s-a prăbuşit pe pat, ieşind treptat din penisul lui. S-a prăbuşit cu totul pe pat, respirând greu. Am aşteptat să-şi revină. Amândoi ne masam uşor penisurile. Mădă s-a întors cu faţa în sus, a privit la fiecare, apoi ne-a spus gâfâind:

– Voi vreţi să mă omorâţi! Aveţi gânduri serioase cu mine, nu vă jucaţi…

– Vrem să te simţi foarte bine alături de noi… am răspuns eu.

– Să ne ţii minte!… a adăugat Flown

– Şi v-aţi pus în minte să mă omorâţi!… a replicat ea zâmbind.

M-am dus către ea, penisul aproape de gura ei. L-a prins cu mâna şi a început să-l sugă. A pus o mână pe fesele mele şi-mi dirija mişcările deasupra ei. Flown, aflat cu capul între picioarele ei… se delecta din vaginul suculent. Sprijinit în genunchi şi braţe, aplecat peste ea, mă mişcăm uşor deasupra ei. Ea îmi dirija mişcările, cât de adânc să intru. Poziţia îmi era puţin incomodă. M-am ridicat, apoi m-am aşezat pe o parte lângă ea, cu penisul cât mai aproape. S-a dus imediat şi l-a prins cu gura, fără să se mai folosească de mână. În schimb, cu o mână îşi masa sânii, iar cu alta îl apăsa pe Flown pe cap.

Flown s-a ridicat, i-a prins picioarele, le-a aşezat pe umerii lui, apoi şi-a potrivit penisul şi a împins… mmmhh… se mişca energic. Mădă suspina puternic… nu mai reuşea să-şi mişte capul. Ţinea penisul aproape jumătate în gură. Gemetele ei mă incitau… întreaga scena îmi plăcea teribil. Începusem să mă mişc eu. Împingeam penisul în gura ei, având mâna pe cap… aahh… tot mai repede. Simţeam că sunt aproape… aahh… gâfâiam toţi trei, fiecare în ritmul lui… eram aproape… aaahh… m-am oprit… sperma a ţâşnit în gura ei.

A înghiţit câteva jeturi, apoi a scos penisul şi l-a dirijat către sâni. Întindea uşor sămânţă pe sâni, când pe unul când pe altul. La puţin timp… Flown a ieşit brusc din ea, şi-a prins penisul cu mâna stângă, l-a frecat de câteva ori… aahhh… sperma stropindu-i sânii în prima fază, apoi, restul s-a scurs pe abdomen.

Stăteam toţi trei să ne revenim, respirând greu. Mă gândeam în acele momente că nu am încercat şi dublă penetrare. Oare ar fi acceptat?… mmm… avem timp să aflăm asta. Primul m-am dus eu la duş, am făcut rapid, apoi am ieşit. Ei au intrat împreună. Se spălau şi se sărutau în acelaşi timp, apa stropindu-i pe amândoi. M-am îmbrăcat şi m-am dus la parter. Coborâm uşor, un pic zăpăcit de cele întâmplate.

Auzeam nişte zgomote ciudate… pe una din canapele… Ioana şi Danyela…

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „La munte cu membrii din chat (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.