Am avut primul orgasm din viaţa mea… când am făcut sex anal

Soţul meu avea chef de sex, clasic, aşa cum facem de fiecare dată. M-a rugat să merg cu el la baie să-l spăl la penis. În timp ce îl spălam… se făcea tot mai mare. Lichidul preejaculator se vedea la vârf. M-am excitat imediat. Priveam la el, în timp ce-l spălam, şi-mi muşcam buzele de poftă. Se uita la mine. Şi-a dat seama că îl vreau. A fost ceva neaşteptat pentru mine, a pus mâinile pe umerii mei şi mă împingea în jos. Nu m-am opus, ştiam ce voia, dar eram mirată, mai ales că pentru el sexul oral era considerat un mare păcat. …

După 7 ani de la primul oral pe care i l-am făcut, urma să-i fac din nou. Nopţi la rândul mă gândeam la acest moment. De parcă era ceva interzis, îmi doream foarte mult să mai fac sex oral, dar el mă refuza de fiecare dată şi mă ameninţa că nu mai face sex cu mine niciodată, dacă nu încetez cu această dorinţă a mea. Aşezată în genunchi în faţa lui, i-am prins penisul cu o mână, l-am frecat de câteva ori, apoi i-am luat penisul în gură.

Mi-a prins mâna stângă şi a pus-o pe testicule. Îi masam testiculele, buzele alunecau încet, îl simţeam cum tremură uşor, gemetele mă aţâţau să-mi doresc mai mult. Mişcările au devenit mai ample, penisul intra tot mai mult. Prinsă în entuziasmul de moment, din câteva mişcări, am reuşit să-i înghit tot penisul. Soţul meu gemea şi tremura tot mai tare. Mă simţeam atât de mândră de mine, că reuşisem să fac asta cu atâta uşurinţă. Citisem despre aşa ceva, văzusem şi ceva filmuleţele xxx, dar nu mă gândisem că voi putea să fac şi eu la fel.

Soţul meu nu este cel mai viril bărbat, nu îl ţine foarte mult şi termină foarte repede. După tratamentul primit… tremurând, gemete tot mai gălăgioase, cu mâinile aflate pe umerii mei… i-am simţit gustul, un gust nou… aaahhh… apoi a ejaculat puternic în gura mea. Uitasem cum este sperma unui bărbat la gust, prima şi ultima dată se întâmplase cu 7 ani în urmă, apoi nu a mai vrut el. Citisem despre gustul spermei, că este influenţat de alimentaţie… este mai dulce sau nu, în funcţie de anumite alimente, dacă bărbatul este fumător, de la consumul de alcool, etc.

A lui mi s-a părut puţin cam rea la gust… gelatinoasă şi cam amară, sărată. Cu toate astea nu m-am ferit, am înghițit tot. Soţul meu ar fi vrut să scuip, însă a fost prea târziu când mi-a spus, deja înghiţisem. După această ispravă, credeam că nu va mai dori să facem sex, că deja îl rezolvasem. Spre surprinderea mea, încă mai dorea să facem sex. Copiii se aflau în cealaltă cameră, el a încuiat uşa să nu fim deranjaţi, deşi… aproape că nu se întâmplă nimic, ca durată.

Dezbrăcată complet, la fel şi el… s-a ferit să mă sărute pe gură, în schimb m-a sărutat pe gât, pe piept şi pe sâni. Voiam să primesc şi eu porţia de plăcere, mai ales că niciodată nu mi-a făcut sex oral. Eram curioasă cum este, ce simţi şi mai ales dacă poţi ajunge la orgasm în acest mod. Speram la reciprocitate, eu l-am făcut pe el fericit, apoi îmi va întoarce favorul, credeam eu. Însă m-a refuzat… el nu face aşa ceva, este scârbos.

Vizibil nemulţumită, nu am mai zis nimic, l-am lăsat să termine ceea ce a început. S-a urcat deasupra mea, şi-a potrivit penisul… aahh… i-am pus mâinile pe fund şi apăsam, încercând să-l determin să se mişte mai repede şi mai adânc. Eram umedă, penisul aluneca rapid în mine, trăiam plăcerea… aahhh… era aproape, a început să tremure şi să geamă tot mai tare, apoi… aahhh… s-a oprit adânc în mine, eliberându-şi toată încărcătura… la nici cinci minute de la penetrare.

Ca de fiecare dată, rămân dezamăgită pentru faptul că el termină foarte repede, iar eu nu reuşesc să am parte de mai multă plăcere şi de un orgasm… ce-mi este străin ca şi trăire. Ne-am spălat rapid, apoi mi-am văzut de ale mele, ca de obicei… dezamăgită, frustrată.

Două zile mai târziu, eram la bucătărie şi făceam clătite. Soţul meu s-a dus înainte la baie să-şi facă duş să se mai răcorească. Mai târziu i-am auzit vocea din tocul uşii stringând să mă duc la el. Discuţia de la distanţă, insistenţa lui,… el.. să las totul să mă duc, eu.. spuneam că am treabă, m-a făcut să mă aprind repede. Într-un final am lăsat totul deoparte şi m-am dus la baie. Ştiam de ce mă cheamă, voia sex, iar eu urma să rămân dezamăgită şi nesatisfăcută, din nou, acesta fiind motivul principal de eram furioasă.

M-am dezbrăcat de haine şi m-am băgat cu el în duş. Era deja pregătit, avea penisul erect. A pus mâinile pe umerii mei şi mă tot apăsa. Ştiam ce vrea, dar eu nu voiam. Data trecută, îmi plăcuse şi chiar îmi mai doream, dar faptul că eu rămân mereu nesatisfăcută, mă făcea să nu-mi mai doresc. La insistenţele lui am cedat până la urmă. Mai fără chef şi cu mici mofturi, i-am prins penisul în gură. La puţin timp, a pus mâinile pe umerii mei şi a început să se mişte înainte şi înapoi, tot mai repede… practic mă futea în gură.

Voia să termine din nou în gura mea, dar l-am refuzat. Destul de ferm, i-am spus că vreau să mă penetreze, atunci a cedat el. Am ieşit din duş şi ne-am dus către pat. Aproape 7 ani noi am făcut sex doar în poziţia clasică, dintr-o dată mi-a cerut să mă aşez cu spatele la el, în genunchi, aplecată către faţă. Nu ştiam ce are de gând. Am întors capul spre el… şi-a potrivit penisul… ahh… şi a intrat… se mişca destul de tare, dar nu cum eram obişnuită.

În timp ce mă penetra, mi-a atins anusul cu un deget… am rămas un pic mirată… oare ce o fi păţit?… m-a masat un pic, apoi a introdus un deget în mine… aahh… era o senzaţie nouă, plăcută, nu m-a durut de loc. Penisul ce se mişca în mine, degetul abia intrat în anus… aahh… îl împingea tot mai mult.

Nici nu am apucat bine să mă obişnuiesc cu degetul, l-a scos, apoi a scos şi penisul din vagin şi l-a potrivit mai sus… în anus. A împins… aahh… m-a durut un pic, nu foarte tare. Se mişca lent… senzaţia scurtă de durere dispăruse, simţeam plăcere, îmi plăcea foarte mult. Nu credeam că pot simţi o astfel de plăcere, şi mai ales fără nici o pregătire înainte sau să folosim o cremă pentru o penetrare mai uşoară.

Gemeam la unison cu el… mă ţinea cu mâinile de mijloc şi se mişca foarte tare… penisul du-te-vino rapid… aahh… până când a ejaculat în interior. La puţin timp după ce a terminat el… am gemut destul de tare, tremuram, simţeam că ceva se petrece cu trupul meu. Abia atunci am realizat că acesta este primul orgasm din viaţa mea.

A scos penisul din mine şi s-a aşezat lângă mine. Eu încă mai tremuram, dar mai uşor, zâmbind satisfăcută. Nu era momentul potrivit să vorbim despre asta, dar atunci mi-a destăinuit că de multă vreme avea în plan să mă penetreze anal şi că pentru acest moment mă pregătea când mă ajuta să mă epilez în jurul anusului. Speram ca aceste lucruri să se mai întâmple şi alte dăţi, dar el repeta într-una că ceea ce am făcut… sexul oral şi sexul anal… au fost pentru ultima datăpentru că este păcat şi scârbos.

Ulterior, aşa a spus de fiecare dată, după fiecare sex oral oferit de mine… că este pentru ultima dată. Nici nu l-am mai luat în seamă. Acest ultima dată, s-a mai întâmplat de câteva ori. De vreo patru ori sex oral şi de două ori sex anal la interval de două săptămâni.

Acum că am descoperit ce înseamnă orgasmul, o să vreau mai des. Mi-a mai rămas un lucru de făcut cu soţul meu. Insistă că el nu face aşa ceva, că este scârbos. Îmi doresc să simt plăcerea unui cunilingus, iar dacă ar reuşi să-mi provoace şi un orgasm în acest mod… ar fi extraordinar. Poate îl conving până la urmă. Până atunci, să-şi aducă aminte că a fost ultima dată, după ce facem sex.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Am avut primul orgasm din viaţa mea… când am făcut sex anal”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura