Noua mea vecină… o brunetă interesantă (2)

… Încerca să mă dezbrace, trăgând uşor în jos… s-a oprit când partea de sus a pantalonilor trecuse de fese. Mi-ar fi plăcut să continue ea, să mă dezbrace de pantaloni şi apoi de chiloţi. Mă excita ideea asta, însă, nu aveam idee cum ar fi reacţionat dacă îi ceream asta. Trebuia să încerc.

– De ce te-ai oprit?… Mi-ar place să faci tu asta, ce zici?… i-am zis eu pe un ton jos. …

Nu mi-a zis nimic. Şi-a dus mâna la pantaloni şi a încercat să continue să mă dezbrace. Avea nevoie de mai mult spaţiu pentru asta. M-am dat jos de pe ea şi m-am aşezat alături cu faţa în sus, cu mâinile sub cap. Ea s-a ridicat, a venit în genunchi între picioarele mele. Mă privea şi nu spunea nimic. A pus mâna pe pantaloni, a tras până când m-a dezbrăcat, cu mic ajutor din partea mea. Ca să fiu sigur că a înţeles, i-am spus… şi chiloţii!…

Penisul erect se vedea umflat în chiloţi. S-a dus către el, l-a atins cu mâna… încet, vreau să mă dezbraci încet!… A prins chiloţii din lateral, a tras uşor… o parte din penis ieşise la lumină, m-a văzut epilat şi a făcut ochii mari. Aşteptam momentul ca penisul să iasă total, să sară în sus şi poate să o lovească în bărbie, la cât de aproape era de mine. Nu a mai durat mult, penisul a ţâşnit afară din chiloţi, sărind în sus, făcând-o să tresară.

Nu şi-a dus misiunea la final, mi-a tras chiloţii dar nu m-a dezbrăcat de tot. În timp ce eu mă dezbrăcam, ea şi-a dat jos bluza şi sutienul. Mă aflam în şezut, ea în genunchi în faţa mea, i-am prins obrajii cu ambele mâini şi am început-o să o sărut pe gură. Răspundea timid la săruturile mele, suspinând uşor. A întins mâna şi mi-a atins penisul. L-a cuprins cu mâna, aceasta aluneca încet de sus până jos. Deşi nu putea vedea, părea că vrea să-l simtă în mână, cât de mare este comparând lungimea penisului cu palma ei.

I-am eliberat obrajii, buzele s-au separat… m-am întins pe spate, aşezând mâinile sub cap, privind-o atent. Ea se juca penisul meu, privea când spre mine, când spre el. Lichidul preejaculator îşi făcuse apariţia la vârf, Bianca l-a simţit pe degete. S-a aplecat, a pus limba la vârf… încerca cu vârful limbii să-şi facă loc în orificiul pe unde ieşea. Nu s-a mulţumit cu atât, mi-a prins penisul în gură, apoi a început să sugă ca un vacuum, să tragă spre ea tot lichidul din mine. Era o senzaţie nouă, interesantă.

După ce şi-a făcut numărul, şi-a ridicat capul şi privea cum îmi freacă penisul. Aşteptam mai mult de la ea… de frecat, pot să mi-o frec şi singur, nu era nevoie de ajutorul ei. De parcă mi-ar fi citit gândurile, s-a aplecat imediat şi mi-a luat penisul în gură, mâna alunecă lin, buzele şi limba îl alinta la vârf… ahh… curând mişcările ei au devenit mai ample, penisul intra mai mult în gură, până aproape de jumătate. Uşor, saliva se prelingea pe lângă buze pe penis, până la bază.

Încercam să privesc tot ce face, printre şuviţele de păr, dar plăcerea mă făcea să oftez adânc şi să închid ochii pentru perioade scurte. La un moment dat i-am prins şuviţele rebele pentru a putea vedea mai bine. Atunci a fost momentul în care s-a ruşinat. A ridicat capul, s-a şters la gură cu dosul palmei şi s-a uitat la mine. M-am ridicat în şezut, am prins-o de obraji, ca mai înainte şi am început să o sărut. Am prins-o de sub braţ şi am tras-o peste mine.

În timp ce urca deasupra mea, mă săruta pe piept… cu degetele se juca cu sfârcurile mele… aahh… apoi cu limba făcea cercuri în jurul lor. A încercat să le prindă între buze şi să le sugă, exact cum am făcut eu, dar a renunţat repede. Urcată deasupra mea, aşezată deasupra penisului, ne sărutam, cu o mână îi masam uşor sânii. S-a lăsat cu labile direct pe scula mea, se mişca încet în sus şi în jos. Îi plăcea să mă aţâţe. Eram curios să văd dacă îşi va introduce singură penisul său mă va lăsa pe mine.

Nu a durat mult şi răspunsul a venit imediat. A ridicat uşor din bazin, a potrivit penisul cu mâna dreaptă între labii şi s-a lăsat uşor… aahh… până când a intrat tot. A stat o vreme în poziţie verticală, cu penisul adânc în ea. Mişca din bazin, cu palmele mă mângâia pe piept. Eu i-am prins sânii cu ambele mâini şi mă jucam cu ei. Bianca, cu ochii închişi, capul lăsat uşor pe spate, suspinând încet.

Încă avea ochii închişi când a venit către mine, căutându-mi buzele. M-a sărutat pe buze, apoi s-a mutat încet către obrazul stâng, până a ajuns la ureche. O auzeam cum respira, sufla uşor… fiori mă treceau instant. Mi-am făcut loc cu mâinile printre braţele ei ca să ajung mai bine la sâni. După ce i-am prins cu palmele, ajungeau perfect la gura mea, Bianca s-a lăsat mai mult peste mine.

Se mişca înainte şi înapoi, penisul culisând în interiorul ei. Aveam ambii sâni la dispoziţie, îi ţineam lipiţi unul de altul, îmi mutam gura când la sânul drept când la cel stâng. Sugeam zgomotos, trăgeam de sfârcuri cu buzele, încercam să introduc cât mai mult din sânii ei în gura mea. Cu cât reuşeam mai mult, cu atât Bianca gemea mai tare şi se împingea mai mult în mine.

Ritmul devenise alert, sărea pe mine şi gemea destul de tare. În ritmul mişcării rapide am ieşit de câteva ori din ea. Bianca prindea de fiecare dat penisul şi-l introducea în vagin, apoi relua mişcarea… întâi mai încet, apoi tot mai repede. Şi-a lăsat capul pe umărul meu stâng şi gemea… aveam sânul drept în gură, cu mâinile o ţineam de fese şi îi dirijam mişcările. Tremura uşor… o simţeam. Speram că acest tremur uşor să dea startul pentru un nou orgasm pentru ea.

Am continuat să-i dirijez mişcările, ea gemea şi tremura, în timp ce îi sugeam sânul drept, dar nu reuşea să aibă un nou orgasm. Obosise. S-a prăbuşit peste mine şi nu mai făcea nici o mişcare. A stat aşa câteva momente, apoi a ridicat capul şi m-a sărutat pe gură, spunându-mi că a obosit. Atunci mi-a venit ideea să preiau eu controlul. Am încercat să mă răsucesc cu ea, să ajung deasupra ei, fără să pierdem contactul dintre noi. A fost pe aproape să nu-mi iasă, dar mi-a reuşit.

Aşezat între picioarele larg depărtate, mi-am găsit poziţia şi am început să mă mişc… penisul culisa pe toată lungimea, cu mişcări lente. Bianca a pus mâinile pe fesele mele şi mă îndruma să mă mişc mai repede. La puţin timp, ritmul ajunsese la cel dorit de ea. O penetram energic, ea gemea cu ochii închişi şi gura deschisă. O simţeam destul de încordată, foarte concentrată.

A ţipat uşor… aahh… apoi s-a oprit, abia îi auzeam respiraţia… m-am oprit adânc în ea. Uşor, uşor, îi simţeam trupul tremurând. Contracţiile vaginale le simţeam destul de clar. Din când în când, îmi încordam penisul. Îmi plăcea să-i văd fiecare tresărire, dar şi modul în care făcea ochii mari.

Mişcările le-am început lent, apoi tot mai repede… mă ţinea cu braţele strâns şi gemea destul de tare la ureche. Gemetele ei mă incitau, simţeam că sunt aproape. Duceam o luptă dacă să continui sau să schimb poziţia pentru a amâna ejacularea. Până să iau o hotărâre, deja era prea târziu… nu mai schimba situaţia cu nimic dacă mă opream şi schimbam poziţia. Am început să mă mişc şi mai tare, încordat la maxim… aahh… Bianca nu mi-a spus nimic, însă eu ştiam ce am de făcut.

Iute am scos penisul din ea, m-am ridicat în genunchi. Ţineam penisul cu mâna stângă şi-l frecam energic… ea s-a ridicat în şezut, sperma a ţâşnit pe sânii ei… aahh… mi-a dat mâna la o parte şi a continuat ea. Îmi freca penisul cu o mână, iar cu cealaltă îşi întindea sperma pe sâni. Nici nu mai trebuie să dea bani pe creme pentru tonifierea sânilor, are parte de cremă naturală… gândeam eu gâfâind puternic.

La puţin timp m-am prăbuşit lângă ea, încercând să-mi recapăt suflul. În mica pauză, am profitat să aflu mai multe despre ea. S-a despărţit de fostul exact înainte să cumpere apartamentul. Era în plan să locuiască împreună, dar… aşa a fost să fie… după cum a spus ea.

Încercând să o consolez, m-am dus către ea. Bianca era întinsă pe spate privind dezamăgită spre tavan. Am sărutat-o pe gură, apoi m-am urcat deasupra ei. Zâmbetul i-a venit imediat când a simţit penisul gâdilându-i labiile. …

… citeste partea treia …

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.