Prietene bune… lesbiene în devenire (2)

… S-au cuprins strâns cu braţele una pe alta. Melania s-a dus către soţia mea. Încet, încet… soţia mea s-a întins pe canapea, deasupra ei, Melania, şi-a făcut loc între picioarele larg depărtate. Se sărutau zgomotos. Cu câtă pasiune se sărutau şi se mângâiau!… aproape că mă făceau gelos. Două degete au intrat în vaginul soţiei mele, aceasta gemea intens, îşi cabra trupul şi tremura. Eu şi Andrei priveam din picioare toată scena, ţinând fiecare în mâna penisurile erecte, frecându-le încet. Eram înnebuniţi, cel puţin mie… îmi venea să sar pe ele. …

Melaniei s-a ridicat şi s-a aşezat invers peste soţia mea. Amândouă băgate cu capul între picioarele celeilalte… se lingeau reciproc. M-am aşezat la picioarele soţiei mele, voiam să privesc mai de aproape cum era linsă şi masată cu degetele. Îmi frecam penisul energic lângă ele. Melania m-a simţit, m-a văzut tremurând, cu privirea atentă către ele. Şi-a ridicat capul şi mi-a zis poruncind… dă-mi-o, acum!

Imediat m-am pus în genunchi pe canapea în faţa ei, cât mai aproape de gură. Mi-a prins penisul cu gura… după câteva mişcări du-te-vino, penisul intrase total în gura pofticioasă. S-a oprit, mă trăgea de fese, de parcă voia să intru şi mai mult. Andrei a văzut ce se petrecea între noi. A venit mai aproape ca să vadă mai bine. A pus o mână pe capul ei şi a împins-o de câteva ori înspre mine, parcă cu ură. Ca şi când ar fi vrut să spună prin atitudinea lui… ia, suge-l!

S-a dus la capul soţiei mele. Nu mă aşteptam să-i dea acele palme peste fese soţiei lui, parcă mai ferme de cum o făcea de fel. După gemetele şi tresărirea ei… nu a deranjat-o deloc acest aspect. Părea că îşi mai doreşte. Melania s-a ridicat un pic şi a venit mai mult spre mine. Atunci am observat că penisul lui Andrei intrase în gura soţiei mele. O trăgea de sâni şi o futea în gura în timp ce soţia mea îşi dusese mâinile la spatele lui şi-l încuraja să intre mai mult, să se mişte mai repede.

Cele două femei se ocupau de penisurile noastre sugându-le adânc. Mai târziu am văzut că amândouă se frecau între picioare. Am tras-o pe Melania de braţ. Neştiind ce vreau să fac s-a conformat imediat, mi-a eliberat penisul şi s-a pus în poziţia aleasă de mine. Cu faţa spre zid, sprijinită de spătarul canapelei. Fundul ei futabil îmi făcea cu ochiul. Aveam o mică dilemă să o fut sau să o ling un pic?! Am ales variantă a doua. Mi-am făcut loc printre picioarele ei. Lipit de canapea, ea un pic ridicată ca să pot ajunge mai bine la păsărica dulce. I-am atins labiile… mmm… umede şi dulci. Imediat ce mi-a simţit buzele, a început să mişte din bazin în sus şi în jos. Avea o mână în părul meu, se aşezase pe gura mea cu toată greutatea.

Penisul zvâcnea de dorinţă, eram nerăbdător să o penetrez, dar în acelaşi timp nu mă săturam să o ling, iar faptul că ea controla tot, nu-mi venea să renunţ. Alături, între soţia mea şi Andrei… nu aveam idee ce se mai întâmplă. Se auzeau nişte mişcări şi gemete, dar nu vedeam nimic. Mai târziu, două buze mi-au prins penisul… aşa din senin. M-am speriat un pic. Ştiam că Andrei nu este bisexual, dar ceva din mine a vrut să verifice cine este persoana ce-mi sugea penisul energic. După ce am dat-o pe Melania puţin într-o parte am văzut clar.

Buzele soţiei mele se mişcau rapid. La spatele ei era Andrei ce o penetra energic. De parcă a ştiut că urma să o privesc, a deschis ochii şi s-a uitat la mine. Când a ajuns cu buzele la vârf, mi-a zâmbit. S-a aplecat şi mi-a prins tot penisul în gură. Buzele erau lipite de scrot… aahh… mai voiam să o privesc, dar Melania nu mai avea stare. M-a tras cu capul între picioarele ei. Se mişca mai repede… ea gemea, țipa de plăcere pe alocuri. Mă usturau buzele, dar îmi plăcea. Îmi place acea senzaţie că ea deţine controlul şi că sunt la dispoziţia ei, iar dacă reuşesc să-i provoc şi orgasm, este şi mai bine.

Simţeam că este aproape să aibă orgasm, îmi doream să termine, să tremure carnea pe ea, iar eu să o pătrund adânc cu limba să culeg tot din ea. S-a dat brusc la o parte, a dat-o într-o parte pe soţia mea ce continua să-mi facă sex oral şi s-a aşezat în penisul meu cu picioarele pe canapea. Se ţinea de canapea cu ambele mâini, dar şi ajutată de mine, ridicând-o de fese… se ridica în sus până aproape de vârf, apoi se lăsa imediat în el. Sărea pe mine şi ţipa… aahh… a durat mai puţin de două minute şi… aaahhh… s-a oprit tremurând. A pus braţele după gâtul meu, apoi s-a lipit de mine.

Andrei a ieşit din soţia mea, s-a dus direct către Melania. A mângâiat-o de câteva ori, apoi am simţit că vrea să intre undeva. Mi-a atins penisul cu al lui… Melania a simţit ceva… ahhh… Andrei a intrat în anus. O ţinea de mijloc şi se mişca încet.

– Ddaa… futeţi-mă!… a zis ea din toţi plămânii.

Soţia mea s-a urcat pe canapea, a tras-o de păr spre ea căutându-i gura. Se sărutau lung şi pasional. Andrei se mişca energic, eu abia îmi găsisem ritmul. Ne mişcam amândoi aproape în acelaşi timp, dar Andrei era un pic mai energic. Se auzeau zgomote puternice ale celor două trupuri. Soţul ei mărise ritmul… cu o mână pe şolduri şi alta pe sâni. A ieşit furios din ea, tremurând… aaahhh… sperma ţâşnise pe spatele şi fesele Melaniei.

Soţia mea lua cu două degete din sperma lui Andrei, a lins de câteva ori apoi i-a dat şi ei. Lua o cantitate mai mare, apoi o punea să-l curăţe degetele şi să sugă ca şi când era un penis. Cât era de excitant! I-am prins fesele cu ambele mâini. Mişcările tot mai rapide, gâfâiam şi o penetram energic… aahhh… când eram aproape, am strigat tare… vinee!

Melania a sărit imediat de pe mine, mi-a frecat penisul de câteva ori, apoi a ţâşnit din mine o cantitatea impresionantă de spermă… pe piept şi pe abdomen. Cele două femei nu s-au lăsat până când nu m-au curăţat, ca apoi să se sărute pasional sub privirile noastre.

La cum le ştim pe fete, seara nu s-a terminat aici. Era necesară o pauză… aşa dezbrăcaţi am luat masa împreună acompaniaţi de un vin bun şi o ţigară. Tot fetele au dat startul petrecerii, de această dată în dormitor. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Prietene bune… lesbiene în devenire (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.