Swing în noaptea de revelion (1)

După o experienţă mai altfel… având în cap multe întrebări şi gânduri, am dat peste un chat. Acolo am dat peste un tip ok în care am prins încredere cu care vorbeam despre orice, oricând şi oricum. A devenit confidentul meu, vorbeam… când ziua, când noaptea… aproape despre orice. Începuse să intre în gândurile mele cele mai ascunse. Uşor, uşor am ajuns şi la subiectul sex. La început mai timidă în exprimare, apoi tot mai dezinvoltă şi mai încrezătoare, i-am povestit aproape tot despre experienţele mele, trăirile mele. …

Nu mai mă feream de el, vorbeam degajat despre cele mai intime aspecte ale vieţii mele, de-abia aşteptam să găsesc mai multe momente libere să intru pe chat, iar dacă era conectat, să putem vorbi. M-a făcut să am cele mai intense orgasme, chiar şi visând la el şi la tot ce vorbeam intim şi provocator între noi. Dorinţa de a mă întâlni cu el era imensă, dar nu puteam să trec peste faptul că am un soţ acasă şi nu voiam să trec peste cuvântul lui.

Încurajată de el, am avut o discuţie cu soţul meu, în care i-am spus de el, de chatul unde ne-am găsit şi mai ales de dorinţa mea nebună. Soţul meu, în prima fază a refuzat, dar până la urmă a acceptat să ne întâlnim în patru. Voiam ca întâlnirea între noi să se fie cât mai repede, apoi s-a ivit ocazia să facem revelionul împreună. Soţul meu a fost cel care a venit cu propunerea. Mi-a spus să-l întreb dacă vrea să meargă cu soţia lui, undeva la munte, la o vilă închiriată, doar pentru noi.

Mi-a spus că este totul ok, discutase cu soţia lui, puteam merge împreună, dar fără sex între noi… solicitare venită din partea soţiei lui, ce nu era de acord. Până la urmă am acceptat această condiţie, măcar ne vedeam real şi aveam ocazia să-l întâlnesc fizic. A venit ziua în care trebuia să plecăm la munte pentru patru zile, doar noi şi ei, fără copii. Revelion, linişte… sigur ne vom distra împreună.

Am ajuns înaintea lor, ne-am făcut comozi, am făcut un duş. La puţin timp au ajuns şi ei. De cum l-am văzut am tresărit emoţionată, inima îmi bătea puternic, cred că eram şi un pic roşie la faţă, cel puţin aşa mă simţeam. Soţul meu a spart gheaţa şi l-a salutat, apoi pe soţia lui, urmând ca şi eu să fac cunoştinţă real cu el, deşi el ştie, poate, mai multe secrete decât soţul meu. După cum i-am citit pe amândoi, erau super de treabă şi eleganţi în exprimare. Cumva ne asemănam ca şi cuplu.

Prima seară a fost de acomodare, să ne cunoaştem mai bine, nimic care să ducă spre un subiect cu tentă sexuală. A doua zi de dimineaţă, m-am trezit prima, exact aşa cum fac şi acasă. Am pregătit cafeaua pentru toţi şi i-am aşteptat şi pe ceilalţi să se trezească. Eram lângă geam la bucătărie admirând peisajul, când, am simţit pe cineva la spatele meu. Am crezut că este soţul meu, nu am întors capul… m-a prins cu braţele. Mâna lui şi-a făcut loc pe sub capod… m-a atins între picioare, degetele apăsau pe deasupra chiloţilor… tresar imediat, am întors capul şi l-am văzut pe el.

Vocea suavă îmi şopteşte… stai liniştită, să nu-i trezim!… şi-a băgat mâna în chiloţi apoi mi-a spus… aştept acest moment de multă vreme… în timp ce apăsa cu degetul între labii. Urca şi cobora încet, tremuram toată de emoţie, îl voiam în acel moment, să facă orice cu mine, dar îmi era teamă să nu fim descoperiţi în această ipostază. Îmi masa uşor clitorisul, priveam pe geam… am simţit degetul intrând încet în mine, din instinct am închis ochii. Din depărtare s-a auzit o uşă, şi-a retras iute mâna, nu înainte de a-mi atinge buzele cu acel deget.

Întâi a coborât soţia lui, iar la scurt timp şi soţul meu. Emoţiile mă copleşise, cu greu reuşeam să mă stăpânesc să fiu cât mai naturală, ca şi când nu s-a întâmplat nimic. Am băut cafeaua, apoi ne-am îmbrăcat să mergem la cumpărături pentru seara de revelion. Îl priveam pe ascuns. I-am observat zâmbetul complice la ceea ce se întâmplase în bucătărie.

Văzându-mă că am devenit tot mai relaxată, a început să mă atingă pe furiş, de câte ori prindea ocazia… în magazin, pe scări, la maşină. Toate aceste atingeri mă făceau să tresar de plăcere, chiar roşind în anumite momente. După ce am făcut cumpărăturile, ne-am dus la un restaurant cu terasă. Ne era foame la toţi. Aşezaţi la o masă pătrată, puţin retrasă, în timp ce vorbeam, am simţit o mână pe coapsa mea, urcând tot mai sus.

M-a prins de colanţi, a tras în sus… a coborât cu mâna între picioare, apăsă cu degetul… tremuram de frică şi de emoţie. Totul a fost destul de rapid. Şi-a retras mâna fără să-l vadă nimeni. După ce am mâncat, am plecat către vilă. Cine ne vedea, credeau că suntem vechi prieteni, după modul cum vorbeam şi râdeam împreună. Ne simţeam bine împreună.

Până să urcăm în camere, ne-am făcut planul pentru ce urma să pregătim de mâncare, să ne odihnim câteva ore. Am făcut un duş, m-am aşezat lângă soţul meu ce dormea dus, dar nu puteam să dorm. Gândurile cu el mă făceau să-mi dispară somnul. Până la urmă mi-am luat capodul pe mine şi am coborât în bucătărie. L-am găsit pe el acolo, fuma la geam. Când l-am văzut am rămas blocată câteva momente. Degeaba am vrut să mă întorc, dar el m-a prins de mână.

– Stai liniştită, nu îţi fac nimic…

M-a tras lângă el şi ne uitam amândoi pe geam… fulguia încet… în sfârşit zăpadă… gândeam adâncită în melancolia mea. M-a eliberat din strânsoarea braţelor, priveam pe geam. Pentru o clipă nu mai ştiam unde este el. Mai târziu puţin, am simţit mâna lui pe fesele mele. Mi-a ridicat capodul iute, fără să spună nimic, mi-a dat chiloţii într-o parte şi mi-a băgat-o toată. Am vrut să ţip, dar mâna lui mi-a astupat gura, şoptindu-mi să tac. Mă ţinea cu o mână mijloc şi una la gură, penisul era tot în mine, adânc, fără să se mişte.

Când a înţeles că nu mă mai zbat, a început să se mişte încet… aşa cum ştie că-mi place. Îi simţeam penisul mişcându-se în mine, încet pe toată lungimea. Îmi plăcea, suspinam încet… a luat mâna de la gură, m-a prins cu ambele mâini de şolduri şi a început să mă penetreze lent, adânc. M-a prins de sâni, trăgea de ei… îi simţeam penisul şi îmi plăcea maxim. Uitasem de tot. Mă obişnuisem cu dimensiunea, ritmul îmi plăcea şi mă făcea să-l doresc până la final… când, s-a retras dintr-o dată, apoi mi-a zis, în timp ce îşi baga penisul în pantaloni şi îşi aranja hainele:

– Asta a fost doar ca să visezi la penisul meu, la mine. Diseară la ora 12, vreau să fiu în tine, să trecem cumpăna dintre ani aşa.

Îmi venea să-i spun… fute-mă, nu mă amăgi!… El a plecat şi m-a lăsat singură uitându-mă pe geam… mută, dornică, udă. Mi-am trecut mâna peste chiloţi, eram udă toată. Mai târziu am făcut iar un duş. În timp ce făceam dus mă gândeam la el şi la ce îmi făcuse. Cu greu am reuşit să dorm şi eu un pic. După ce s-a trezit soţul meu, am coborât şi noi. Ei erau deja la bucătărie, s-au apucat de pregătiri. I-am ajutat şi noi, vorbeam deschis, glumeam toţi, dar gândul meu era tot la el.

După ce am aranjat masa, am pregătit mâncarea, am urcat în cameră să-mi caut ţinuta. Am ales să port o rochie aproape de genunchi, lenjerie roşie din plasă cu dantelă şi pantofi cu toc. Soţul… simplu, o pereche de blugi şi o cămaşă. Ei erau deja jos când am revenit. Ea, la fel de elegantă ca şi mine, iar el cam la fel cu soţul meu. Stăteam la masă, am ciocnit un pahar de vin roşu, am râs… totul era super. Soţul meu se înmuiase un pic de la vin. Cam pe la 11.45 au început să arunce cu artificii pe lângă vila noastră.

– Hai să vedem şi noi artificiile, i-am spus eu soţului meu.

– Este cam rece, poţi să ieşi tu pe balcon, eu rămân aici…

Dacă tot nu a vrut, m-am ridicat şi m-am dus pe balcon. La puţin timp şi-a făcut apariţia şi el, cam după vreo cinci minute. Îmi zâmbea. M-a văzut zgribulită. Imediat m-a prins cu braţele şi m-a tras cu spatele de el să mă încălzească. A avut grijă să ne dăm puţin mai într-o parte, să nu fim văzuţi prin geam.

– Cât este ceasul?… m-a întrebat el.

– Fără trei minute…

Nu am terminat bine de zis, simt cum îmi ridică rochia, în timp ce-mi şopteşte să stau liniştită. Aş fi vrut să stau liniştită, însă nu puteam. Ştiam ce urmează să se întâmple. I-am simţit penisul pe fesele mele. M-a prins de fese, a tras de ele, a tras de marginea chiloţilor, şi-a potrivit penisul între labii apoi a împins grăbit. Mă ţinea de mijloc cu braţul, se mişca în mine încet… aahh… se auzeau chiote de bucurie din jur se făcuse 12 noaptea. Soţul meu ne-a chemat să venim pentru a ciocni un pahar de şampanie.

Rapid mi-am aranjat hainele, roşie în obraji şi am intrat în cameră. Soţul meu şi soţia lui pregăteau paharele… La mulţi ani!… urmat de pupici şi îmbrăţişări, câteva poze pentru amintire. Soţul meu şi-a adus aminte să trimită câteva mesaje de an nou unor persoane dragi nouă. Ca un făcut, şi soţia lui şi-a luat telefonul şi făcea acelaşi lucru. Amândoi erau prea concentraţi cu mesajele pe whats’up.

Noi am preferat să mai ieşim pe balcon, cu paharele de şampanie în mâini… cică să vedem artificiile. Aşteptam altceva de la el. Ne-am reluat locul pe balcon. Mi-a căutat gura şi m-a sărutat, apoi mi-a zis:

– La mulţi ani!… credeai că nu o să te fut?

Nu am apucat să-i răspund, şi-a băgat o mână pe sub rochie. Am lăsat amândoi paharele pe pervaz. M-a tras brusc spre el, urmat de un sărut apăsat. În tot acest timp simţeam cum se deschide la prohab şi şi-a scos penisul afară. M-a întors cu spatele la el… rochia ridicată, a tras din nou de chiloţi… şi-a potrivit penisul şi a împins… aahh…

Mi-a tras o palmă peste fesă, penisul adânc în mine, se mişca lent. Ritmul a devenit mai alert, tot mai rapid, apoi s-a oprit adânc în mine. A luat paharul de şampanie de pe pervaz, a luat o gură, mi-a dat şi mie să beau. Credeam că-l va pune înapoi pe pervaz. Nu mă aşteptam să verse puţin pe fesele mele. Lichidul rece, afară rece… am tresărit imediat.

A lăsat paharul. Mă ţinea cu ambele mâini de mijloc şi mă futea energic. Gemeam în surdină, să nu ne prindă, deşi în adâncul meu îmi doream asta ca să nu ne mai ascundem, să mă fută mult şi bine.

– Să nu cumva să-mi faci figura precum azi… ştii tu… vreau orgasm!, i-a şoptit eu gâfâind uşor. Nu mi-a răspuns, în schimb mi-a scos sânii din sutien şi mă tragea de ei… aahh… apoi mă futea tot mai tare.

– Fute-mă!… am continuat eu să-i spun…

– Îţi place?!… m-a întrebat puţin cam plin de el.

– Dddaa, foarte mult…

Cred că a simţit că urmează să am orgasm şi mi-a zis:

– Vreau să ne dăm drumul. Vreau să stai cu sperma mea în tine toată noaptea.

La auzul celor spuse de el, m-am excitat teribil şi am avut un orgasm puternic. A simţit şi el asta. Nu m-a lăsat o clipă, mă futea tot mai rapid, mă trăgea de sâni. Îl auzeau cum se încordează, cum gâfâie. Aşteptam cu nerăbdare să termine în mine. Am început să gem tot mai tare. Ca să nu fim auziţi mi-a pus mâna la gură şi mă futea mai rapid… aahh… se opreşte adânc. I-am simţit sperma ţâşnind în mine. O dată cu el am mai avut încă unul.

M-a ţinut strâns până când a terminat tot în mine. Şi-a scos penisul, mi-a aranjat chiloţii şi mi-a spus:

– Aşa trebuie să stai… toată noaptea… şi poate, cine ştie, poate ne întâlnim mai târziu, când dorm ceilalţi… vreau să intru în toate găurile tale.

Nu i-am zis nimic, însă, abia aşteptam să fim doar noi doi. M-a sărutat pe gât, apoi a intrat în cameră. Eu am mai rămas un pic să-mi aranjez mai bine hainele, apoi am intrat şi eu. Mai târziu, el se întreţinea la conversaţie cu soţul meu. Soţia lui era la bucătărie, aranja ceva. Ea m-a văzut un pic răvăşită, dar am dat vina pe frigul de afară.

Toţi patru ne aflam în living, aşezaţi pe canapea. M-am aşezat… simţeam cel mai bine partea umedă a chiloţilor. Sperma continua să curgă din mine. Spre dimineaţă, ne-am hotărât să ne repartizăm pe camere, în timp ce urcam, el era la spatele meu. M-a prins discret de fese şi m-a ciupit. Soţia lui s-a dus în cameră, soţul meu intrase deja. M-a prins de braţ şi mi-a zis că are o surpriză pentru mine, apoi mi-a dat o palmă peste fese.

Mi-a făcut un duş rapid. Întinsă în pat, lângă soţul meu ce dormea dus, încercam să adorm. S-a deschis uşor uşa… era ea, m-a surprins să o văd că a deschis uşa.

– Ce faci? Vrei să dormi?… mi-a zis ea zâmbind.

– Da… încerc, ce altceva pot face?

– Hai la noi în cameră, mi-a zis ea în timp ce înainta spre pat.

Am rămas fără cuvinte, mirată, cu gura uşor deschisă. M-a prins de mână şi mi-a zis:

– Ştiu tot, haide!

M-a tras spre ea. Nu am încercat să mă opun, dar am vrut să pun ceva pe mine, eram doar în chiloţi. Când mi-a zis că este foarte bine aşa cum sunt, am renunţat. În camera lor, el era întins în pat şi îşi freca penisul. Nu mă aşteptam la asta. Roşesc instant şi tremur. Ea a închis uşa, a venit pe la spatele meu şi mă împingea uşor spre pat. I-am simţit mâna pe chiloţei.

– Îţi place ce vezi? O vrei?… apoi mă împinge spre el fără să apuc să spun ceva. M-a prins de cap şi m-a dus către penisul lui. De multă vreme voiam să-l gust, aveam această dorinţă nestăvilită, dar nu mă aşteptam ca ea să mi-o bage forţat în gură.

– Deschide gura!… mă apăsa, penisul a intrat în gură, ea continua să apese, intra tot mai mult. Îmi ţinea părul în coadă, privea toată acţiunea din lateral. Mă simţeam ruşinată de el, de ea, dar îmi plăcea tot. Mă apăsa pe cap, impunea ritmul. Penisul intra tot mai mult, adânc… îţi place?!… şi continua să mă apese pe cap.

Sugeam cu simţ de răspundere. Penisul intrase aproape tot, aveam dificultăţi să respir, mă sufocam. Când a simţit el că nu mai pot, s-a ridicat în şezut, m-a prins de obraji şi m-a sărutat pe gură. Mi-a zis cum să stau. A venit la spatele meu, s-a lipit de mine, mi-a dat jos chiloţii. Mă mângâia şi îmi şoptea că vom face tot. S-a aplecat şi m-a sărutat pe fese, m-a tras de ele… buzele şi limba au coborât între ele lingându-mi labiile şi anusul. Căuta să intre adânc cu limba în vagin, mă trăgea tare de fese.

Am închis ochii şi gemeam încet. Am dus o mâna între picioare, mă umezisem. O vreme nu i-am mai auzit vocea ei, uitasem că mai este în camera cu noi. Mai târziu am realizat că încă mai este când s-a alăturat lui şi continuă să facă şi ea ce îmi făcuse el. Mă lingeau cu rândul… îmi venea să urlu de plăcere.

El s-a aşezat în pat, apoi m-a tras peste el. I-am simţit penisul, l-a potrivit singur între labii, apoi mi-a zis… hai, lasă-te!… Simt cum intră, mă las încet până când a intrat toată în mine… aahh… îmi plăcea maxim. Mi-a căutat buzele să mă sărute… i-am supt limba… el mă tragea de fese şi îi spune soţiei să mă lingă… aahh… mă înnebunea… am orgasm puternic, de nu mai ştiu de mine.

Era rândul ei acum. I-a spus ei să se vină la el. Ea deja dezbrăcată, a prins-o şi a tras-o rapid deasupra lui, cu spatele la el. Stătea întins pe spate, ea pregătită să fie penetrată. Atunci mi-a zis să potrivesc penisul, plin de lichidul meu, în vaginul ei. Ea sprijinită în braţe, el se mişca tot mai rapid în ea… ţipa de plăcere. Ea m-a prins de păr şi mi-a zis autoritar… hai, linge şi suge!… dacă tot îţi place pula asta.

Nu am zis nimic, m-am dus direct între picioarele lor. ÎI lingeam labiile în timp ce el continuă să o penetreze rapid. Am coborât mai jos… i-am atins penisul. Cumva reuşeam să-i ling pe amândoi. El s-a oprit, am scos penisul afară şi am început să-l sug lacomă. Nu-mi mai pasă de nimic, voiam să simt lichidele noastre amestecate. Ea mă apasă tot mai mult. Apoi, potrivesc din nou penisul în interiorul ei… o futea energic, continuam să mă ocup de ea. Îi masam şi lingeam clitorisul… aahh… la puţin timp ea a avut un orgasm puternic.

El a continuat să se mişte energic. L-am simţit încordat, urma să termine şi el. Şi-a scos penisul şi mi-a spus să-l sug imediat. Aveam penisul în gură, sugeam energic, în timp ce îmi masam labiile… aahhh… sperma ţâşneşte puternic în gura mea… m-am speriat un pic, i-am eliberat penisul. Câteva jeturi sar pe labiile ei, apoi îi prind iar penisul şi-l sug.

Se uitau amândoi la mine cum sugeam. După ce am terminat cu el, ea mi-a zis… să nu mă uiţi şi pe mine, curăţă tot!… fără să clipesc, am început să ling urmele de spermă de pe trupul ei. Mi-a plăcut enorm de mult. Ea m-a prins de cap şi m-a ridicat, m-a tras spre ea şi m-a sărutat pe gură. Mai târziu s-a alăturat şi el. Eram toţi trei unul lângă altul, ne mângâiam şi sărutam în voie.

Ea s-a uitat la mine şi mi-a zis:

 – Mâine seară ne aşteaptă o seară în patru. Acum culcă-te lângă soţul meu, ştiu că îţi doreşti asta. Eu o să dorm lângă voi. …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Swing în noaptea de revelion (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.