Swing în noaptea de revelion (2)

… Am adormit lângă el… toţi trei complet dezbrăcaţi… în sfârşit lângă el, aşa cum am visat multă vreme, spăsită după tot ce s-a întâmplat. Soţia lui era lângă, cu spatele la noi şi părea să nu o deranjeze. Aşezată cu capul pe pieptul lui, cu braţul l-am cuprins, el se juca uşor în părul meu. Din când în când îmi oferea câte un sărut pe frunte, eu ridicam privirea spre el şi mă uitam satisfăcută… a fost al meu, va fi şi al meu. …

Aproape de ora prânzului m-am trezit puţin speriată, el nu era lângă mine şi nici ea nu era. Voiam să mă dau jos din pat… el a ieşit din baie şi a venit spre mine… gol cu penisul fluturând… bună dulceaţă!… mi-a zis el. A venit lângă mine în pat, m-a strâns în braţe. Mi-a spus că am fost fenomenală… un pic m-a făcut să roşesc, în timp ce îmi creştea inima de bucurie. Am dat să mă ridic… degeaba i-am zis că vreau cafea, mă ţinea cu braţele şi mă săruta… penisul se trezise la viaţă, îl simţeam cum creşte.

Nu m-a lăsat, mi-a desfăcut picioarele şi potrivit penisul între labii şi a împins puternic. Mă ţinea de fese şi părea că vrea să intre cu totul în mine. Se lăsase cu toată greutatea peste mine, penisul se mişca lent… ahhh… uitasem de cafea şi de tot… mi-a ridicat un picior spre el… mă incomoda un pic, dar îmi plăcea. M-a excitat foarte mult când am văzut cum îmi sărută şi linge gamba piciorului.

Mai târziu mi-a luat ridicat ambele picioare şi le-a ridicat pe umerii lui. Îi simţeam penisul foarte adânc, mişcările lente pe toată lungimea mă făceau să oftez puternic. Cu timpul, ritmul a devenit tot mai alert, mai rapid.

– Acum eşti femeia mea şi te voi fute când şi cum vreau eu!

Cuvintele lui mă incitau, tremuram tot mai tare. Nu am rezistat mult şi am avut un orgasm puternic. Îl ţineam cu mâinile de umeri, unghiile apăsau tot mai tare în carnea lui, aproape că ţipam de plăcere. Nu s-a oprit vreo clipă, mă futea energic. Uşor transpirat, gâfâia tot mai puternic… l-am simţit că este aproape… aahh… s-a împins adânc în mine… sămânţa călduţă mi-a umplut interiorul. Nu mai ştiam de mine, eram vrăjită de el. Au fost multe seri de-a lungul timpului în care visam la acest moment, iată că s-a întâmplat până la urmă.

O vreme am stat împreunaţi, mângâindu-ne şi sărutându-ne reciproc… mi-am amintit de soţul meu, am sărit ca arsă. El m-a înţeles şi m-a lăsat să plec. Mi-am luat perechea de chiloţi şi am fugit în cameră, puţin stresată. M-am liniştit când am văzut că soţul meu încă dormea. S-a trezit când eram la duş. După ce am ieşit mi-a spus… La mulţi ani!… şi ne-am sărutat. Eram liniştită că nu avea habar de nimic, că nu ştia unde mi-am petrecut noaptea şi mai ales cu cine.

La bucătărie era doar ea, tocmai făceau cafea. El nu coborâse. M-a servit pe mine şi pe soţul meu cu o ceaşcă de cafea. Îmi zâmbea privindu-mă… ştia ea ce ştia. Cât timp am rămas singure în bucătărie, am vorbit destul de mult, îmi zâmbea tot timpul, era un semn că ne-am simţit bine. La un moment dat m-a surprins iniţiativa ei:

– Dacă vrei, la noapte să dormi cu soţul meu, iar eu… cu soţul tău. Nu am nimic împotrivă.

– Da, este o idee bună, i-am răspuns eu vizibil surprinsă de ceea ce mi-a spus. Cei drept, abia aşteptam să fiu iar cu el, însă toată noaptea cu el, părea un vis cu ceva vreme în urmă.

– Cred că este mai bine aşa. Să mă obişnuiesc cu soţul tău, iar mâine seară să fie cu toţi patru… a continuat ea.

– De ce nu, cred că este foarte bine cum ai zis… am zis eu, în timp ce tremuram uşor de emoţie, la noaptea ce urma să fie.

Am băut cafeaua, în timp ce ne făceam planuri pentru ziua în curs. Auzeam ceva de o… plimbare prin aer liber… dar mintea mea era blocată la ceea ce se întâmplase în camera lor şi mai ales la ce surprize să mă aştept din partea lui când vom fi doar noi. Afară destul de rece, după câteva ore de plimbat, a mers foarte bine un ceai fierbinte. Găsisem o cafenea destul de aproape. Spre seară aveam planificat să mergem într-un club să dansăm. În drum către vilă, într-un moment când ei doi se aflau mai înaintea noastră, i-am spus soţului destul de emoţionată:

– Simt că ea va accepta până la urmă să ne facem de cap…

– Nu cred asta… mi-a răspuns el zâmbind. Ce a făcut-o să se răzgândească? Vedem până la urmă…

Când am ajuns la vilă eram destul de obosiţi, cel puţin eu m-am băgat imediat la somn. Am dormit dusă. Când m-am trezit, soţul meu era la duş, am intrat peste el. Ne-am sărutat… m-am pus la spatele lui, l-am cuprins cu braţele, apoi i-am luat penisul cu mâna şi mă jucam cu el, privind cum se întăreşte. În timp ce făceam asta i-am spus:

– Vreau să te văd în seara asta cu ea…

Penisul se întărise, s-a răsucit, a venit la spatele meu, mi-a depărtat picioarele, eu m-am sprijinit cu braţele de zid, a intrat rapid în mine. În timp ce mă futea energic mi-a zis:

– Vreau să o facem toţi patru, este mai excitant aşa…

Cred că se gândea la acel moment, cu noi, toţi patru în cameră, simţeam asta după modul cum mă ţinea şi mă futea energic, fiind foarte concentrat. M-a ţinut aşa până când şi-a dat drumul în mine. Aveam încă un motiv să mă spăl din nou. A trecut ceva vreme până când ne-am îmbrăcat şi am plecat spre club. Ei erau deja pregătiţi când am coborât noi, la mine a durat mai mult. Acum că eram toţi gata, am plecat către club.

Bărbaţii, mai iute de picior, au luat-o un pic înaintea noastră, noi două am rămas puţin mai în spate şi vorbeam de ale noastre. El s-a întors spre noi, a prins-o pe soţia lui de mână şi a condus-o către soţul meu… ce rămase surprins de acest gest.

– Acum eşti şi femeia lui… i-a spus ei, privind către soţul meu, iar pe mine m-a prins de şolduri şi m-a lipit de el. Aproape în acelaşi timp, soţul meu a prins-o de mână şi strâns-o în braţe, a ridicat-o de la sol, s-a învârtit cu ea, apoi şi-au continuat deplasarea. Râdeam toţi patru… el mă strângea mereu de fese, nu se mai ascundea de ceilalţi.

La club, nu era prea multă lume, am dansat, am băut câteva shot-uri, cât să ne aţâţe puţin. Am dansat destul de mult cu el, pe ring mă lua în braţe şi se rotea cu mine în braţe… mângâieri discrete, săruturi… i-am supt limba.

– În seara asta dormi cu mine şi facem tot ce am visat… mi-a zis el la ureche.

– Abia aştept, i-am răspuns eu entuziasmată.

Pe drumul de întoarcere, l-am văzut pe soţul meu cum o săruta pe ea şi o mângâia pe fese. Îmi plăcea să-i văd, mă excitam văzându-i. Se încingea atmosfera… mmm… A văzut şi el asta, mâna cu care mă ţinea de mijloc aproape de el, a coborât încet pe fese, m-a strâns puţin, apoi a urcat… şi-a băgat mâna în colanţi, a prins de partea de sus a chiloţilor şi a tras în sus până când partea de jos a chiloţilor au intrat între labii.

– Imediat ajungem şi mergem direct în cameră… mi-a şoptit el.

Nu am stat mult la povestit când am ajuns la vilă, am stat câteva minute, apoi, el a spus zâmbind… hai, ne repartizam pe camere, avem treabă până dimineaţa… M-a prins de mână şi urcam rapid scările. A închis uşa, s-a pus cu spatele la uşă, m-a tras lângă el… mângâieri, săruturi molipsitoare, simţeam mâinile lui cum mă apăsa pe umeri. Ştiam ce vrea, mă conformez. Aşezată în genunchi, priveam când în sus spre el, când către înainte la prohab.

Şi-a scos penisul afară, îl aşeza încet pe buze… hai, suge-o!… învaţă să sugi!… Mi-a prins părul la spate, îl ţinea cu o mână, în acelaşi timp mă împingea cu mâna spre penis… am deschis gura, m-a împins destul de tare… m-am înecat, mă trage înapoi, dar nu mă lăsa. A încercat din nou… hai, suge-o toată!… penisul intra adânc, mai mult de jumătate. M-a ţinut aşa ca să mă învăţ cu el, saliva se scurge încet pe penis, lacrimile apar în colţul ochilor. A împins mai mult, m-am înecat din nou.

Nu mă lasă, nici nu vreau să mă lase, sunt femeia lui acum şi trebuie să fac tot… să fac tot pentru el. Mă priveşte în ochi, scoate penisul pentru puţin timp, dar nu pe tot, apoi îl împinge din nou până când a intrat tot penisul în gura mea şi mă ţinea de cap. Tremuram, lacrimile curgeau pe obraji, m-a ţinut câteva momente apoi m-a eliberat. Este un moment greu pentru mine, dar îmi place. Ştiu doar că o a fie mai bine după ce prind mai multă experienţă.

S-a lăsat în genunchi în faţa mea, ne sărutam, cu degetele îmi şterge lacrimile. M-a ajutat să mă ridic, m-a luat în braţe şi m-a trântit în pat. A tras de colanţi până când m-a dezbrăcat de ei, apoi a urmat bluza. Mi-a lăsat doar lenjeria intimă. M-a aşezat cu faţa în jos, fundul uşor ridicat, cum m-a învăţat el să stau. L-am aşteptat în această poziţie până când s-a dezbrăcat complet. A venit pe la spatele meu, a pus ambele mâini pe fese… mă strângea… mmm… urmate de două palme… aahh… făcându-mă să tresar.

S-a aplecat, a tras de fese… îi simt limba pe labii, mai jos pe clitoris… mi-am depărtat puţin picioarele. Limba lui urcă şi coboară într-un ritm alert. Puţin mai târziu insista cu limba în jurul anusului… aahh… ce plăcere. Mă strângea de fese şi îmi şoptea că… vreau să te fut peste tot în seara asta… ştiam ce mă aşteaptă. I-am promis că îl las să mă penetreze anal. Am închis ochii, strângeam cu mâinile de cearceaf, el s-a ridicat în genunchi. Am strâns din dinţi, nu ştiam unde vrea între prima dată.

Îi simţeam penisul atingându-mi coapsele… mmm… apoi labiile, a potrivit vârful şi a împins în vaginul umed, gemeam puternic, urlam de plăcere. Nu m-am putut abţine şi am spus… fute-mă!… aahh… Nu mai ştiam de mine, trăiam acele momente la cote maxime, tremuram toată şi îmi plăcea enorm de mult. Orgasmul a venit destul de repede. S-a oprit, m-a lăsat să-mi revin, penisul era adânc în mine, mă trăgea de sâni, mă ciupea de sfârcuri şi celebrele palme aplicate ferm peste fese. A făcut câteva curse du-te-vino, destul de lent… dddaa… aşteptam să mărească ritmul, să mă fută mai repede, să mă doară pizdă de atâta futut… dar…

A ieşit din mine, s-a dus până la noptieră. Când am întors capul am văzut că a luat un tub cu cremă de acolo. Emoţionată, tremuram destul de tare… aveam încredere în el, dar tot nu reuşeam să elimin în totalitate teama ce nu-mi dădea pace. A urcat în pat… hai, să încercăm şi dincolo!… Cum l-am auzit, m-a luat tremuratul şi mai tare. Am strâns puternic de cearceaf, am închis ochii şi strângeam din dinţi.

Simţeam degetele lui pline de cremă, îmi mângâia zona anusului, a apăsat încet cu un deget până când a intrat în mine, a făcut câteva mişcări du-te-vino… mmm… începuse să-mi placă. Şi-a scos degetul, atunci am înţeles că urmează să fiu penetrată anal. Îşi pregătea penisul, a pus cremă din belşug. A aşezat penisul în zona anusului, îl simţeam… aveam tendinţa să mă încordez toată, inclusiv acea zonă.

– Stai liniştită, o să fie bine, ai să vezi… mi-a şoptit el.

A împins încet… mmm… a intrat… a intrat puţin, câte puţin. Îi simt tot penisul adânc în mine. Simt senzaţii amestecate, o uşoară durere şi un pic de plăcere. A băgat o mână pe sub mine direct la clitoris… îl mângâia încet… aahh… concomitent, mişca penisul în mine. La puţin timp penisul culisa pe toată lungimea în interiorul meu. Îmi plăcea, suspine şi gemete de plăcere se auzeau tot mai tare… aahhh… apoi a început să se mişte tot mai repede.

– Vezi, poţi!… meriţi multă pulă!… Uită că eşti femeie de casă, în seara asta eşti femeia mea şi vei face tot!

Un deget a intrat în vagin, îl mişca destul de rapid, dar nu foarte adânc. Penisul se mişca tot mai rapid… ţip, îmi place, îi dau contre… aahhh… nu mai rezist, orgasmul puternic mă face să-mi pierd cunoştinţa pentru câteva momente. A scos degetul din mine şi mă penetra tot mai rapid, simt că este rândul lui acum… simt cum se încordează, mă strânge tare de mijloc… aahhh… se opreşte adânc şi termină în mine.

Şi-a scos penisul, m-a sărutat pe fese şi s-a prăbuşit lângă mine. Mă întind lângă el, ne-am sărutat o vreme. Am mers împreună la duş. Nici acolo nu am fost cuminţi. M-a pus în genunchi şi mi-a spus să-l sug cum vreau eu. Îmi plăcea să simt penisul lui în gura mea, îl priveam, îi studiam fiecare mişcare, fiecare grimasă pe care i-o provocam. Am mai fi stat, dar deja mă dureau genunchi.

Nu ne-am oprit aici. În cameră i-am zis să se întindă pe spate. El întins, picioarele depărtate, capul ridicat de la pernă. M-am dus între picioarele lui, i-am prins penisul cu o mână… l-am lins de sus până jos, şi la testicule. L-am prins cu gura… îl priveam provocator, îmi mişcam capul aşa cum văzusem în filmele pentru adulţi… aluneca tot mai mult în gura mea. De câteva ori am încercat să-l cuprind pe tot, aproape că am reuşit. Când o făceam singură, părea că mă descurc mai bine.

Îmi dădeam silinţa să-l satisfac, cu cât gemea mai tare cu atât insistam mai mult, mă mişcăm mai repede. A pus o mână pe cap şi îmi dirija mişcările, dar nu mă apăsa foarte ferm… se încordase destul de mult, era aproape, iar eu voiam sperma lui… şi-a ridicat bazinul, a gemut destul de tare… eram pregătită, sămânţa lui, nu foarte multă, a ţâşnit în gura mea… mmm…

M-am pus lângă el, la fel ca noaptea trecută, cu capul pe pieptul lui până când am adormit amândoi. …

… citeste partea a treia …

… citeste prima parte … 

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Swing în noaptea de revelion (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.