Trebuie să mă laşi să-ţi ofer plăcere (1)

– Bună, ce faci?

– Gata programul la tine?… a întrebat ea.

– Da, la mine s-a terminat, tu mai ai puţin… Ai vrea să ne vedem la o cafea?

– Ştii… sunt măritată!…

– Şi eu sunt însurat… nimeni nu-i perfect…

– Atunci de ce ai vrea să ieşim la o cafea? …

– Pentru că îmi place de tine…

– Hmm… Poate ieşim cândva, trebuie să ai puţină răbdare. Te anunţ eu.

Răbdare am avut, până la urmă mi-a acceptat invitaţia să ieşim „la o cafea”. Motivul generic la mai toate întâlnirile, deşi eu nu consum cafea, dar nu contează prea mult. Contează că ea mi-a acceptat întâlnirea. Amândoi am reuşit să găsim o portiţă în program nostru de muncă. Îmi doream mai mult decât o simplă vedere undeva, dar trebuia să o iau încet, să nu o grăbesc.

Aşa zisa întâlnire la cafea s-a transformat într-o plimbare prin parc. Era rece afară dar nu într-atât cât să ne plângem. Ne ţineam de mână şi mergeam agale pe aleile pustii. Am simţit că ne completăm în timp ce vorbeam. Discuţia către subiectul sex nu a durat mult. Voiam să o sărut… aveam nevoie de momentul potrivit. Cum altfel decât printr-un moment ce ar părea serios, dar şi amuzant în acelaşi timp, aşa cum îmi place să procedez în astfel de cazuri. Ne aflam pe o alee retrasă, m-am oprit în faţa ei, i-am prins ambele mâini şi i-am zis, afişând o privire serioasă.

– Vreau să te întreb ceva…

– Da… privindu-mă mirată şi curioasă în acelaşi timp…

– Dacă te sărut în acest moment, o să ţipi viol?… apoi am zâmbit discret.

– Pfff… pentru moment m-ai speriat cu privirea ta serioasă. Nici prin cap nu mă gândeam că va ieşi aşa ceva din gura ta… mi-a răspuns ea râzând.

– Şi totuşi, nu mi-ai răspuns la întrebare…

– Dacă nu te descurci, poate o să strig după ajutor… cineva trebuie să poată.

– Mmmm…

Am venit mai aproape de ea. Eu mult mai înalt, m-am aplecat încet şi am sărutat-o scurt pe buze. I-a plăcut şi mai voia, după momentul în care şi-a strâns buzele. Am sărutat-o din nou, de data asta mi-am lipit buzele de ale ei. Tina m-a cuprins cu braţele, ofta uşor. Sărutul lung a înflăcărat puţin atmosfera. Penisul erect nu mă mai asculta, o voiam în acel moment, deşi nu credeam că este pregătită de la prima întâlnire. Partea bună este că a ştiut ce vrea, iar asta am apreciat la ea. Am încercat, totuşi…

– Vrei să mergem într-un loc retras, acum?

– Loc retras? Unde?

– La un hotel… ce zici?

– Acum?

– Da, de ce nu?!… avem timp…

– Bine… mi-a răspuns ea uşor emoţionată. Cred că nu se aştepta la această propunere, dar până la urmă a acceptat. Rapid am găsit un taxi şi ne-am urcat în el. Până la destinaţie, cu greu ne-am abţinut pe bancheta din spate. Un chef nebun de a ne hârjoni a pus stăpânire pe noi. Câteva săruturi mai lungi sigur au creat ceva emoţii şoferului. Am văzut-o hotărâtă, îi plăcea ideea şi nu credeam că va da înapoi.

La hotel, în cameră, emoţiile au pus stăpânire pe ea. Am citit-o imediat. Ne dezbrăcasem doar de geci, restul hainelor erau pe noi. Văzând-o un pic timorată, am zis că trebuie să o înfierbânt puţin. Tina era pe pat, întinsă pe spate, eu lângă ea, mâna stângă aluneca de-a lungul trupului. Respira greu, privindu-mă insistent. Buzele mele apăsau peste ale ei, mi-am oprit mâna în zona sânilor, i-am prins pe rând… de fiecare dată când îi strângeam ea scotea un oftat lung.

Mâinile se mai încălzise un pic, speram să-mi accepte mâna pe sub maletă, să nu fie prea rece. Încet, mi-am făcut loc pe sub, nu a zis nimic. I-am atins pielea… ahhh… a tresărit imediat. Mâna mea nu era atât de caldă precum credeam. Am vrut să retrag mâna… Tina mi-a prins mâna şi mi-a zis că este ok, să continui.

M-am străduit să nu-i ating pielea prea mult, sperând că pe sub maletă, mâna mea să se încălzească suficient de mult. Am pus mâna pe sânii ei pe deasupra sutienului, strângeam la fel ca mai devreme. Îi auzeam fiecare oftat, suspine tot mai pronunţate. Am tras de marginea sutienului şi i-am scos sânii afară… aahh… a tresărit din nou. Mâna mea nu se încălzise atât de tare. Contrar aşteptărilor, am pus toată mâna pe unul din sâni… să se obişnuiască cu temperatura.

Ne înfierbântasem amândoi, citeam pe faţa ei dorinţa de a merge mai departe. Am ajutat-o să-şi dea jos hainele, pe rând. Sânii eliberaţi de strânsoarea sutienului. Purta doar perechea de chiloţei din dantelă. Iute, m-am dezbrăcat şi eu de haine. A durat câteva momente să mă decid dacă să-mi dau jos chiloţii sau să-i mai ţin pe mine. Până la urmă am ales să-i ţin pe mine, şi nu pentru că aş fi ruşinos, mai mult ca să o las pe ea să mă dezbrace, să mă descopere.

Eram deasupra ei, aşezat între picioarele depărtate… săruturi, mângâieri… gemete şi suspine de ambele părţi. I-am prins sânii cu ambele mâini, apoi m-am lăsat în jos către ei… aahh… o oftat lung când i-am prins sfârcul între buze. Îl sugeam uşor, cu limba făceam cercuri în jurul lui… o vedeam cum se arcuieşte. Din când în când se uita la mine la felul cum îi sugeam sfârcurile.

Nu mai aveam răbdare, voiam să o gust peste tot. Cu mişcari agale, m-am dat în spate… limba aluneca încet pe pielea fină… am ajuns cu capul între picioarele ei. Tina mă privea ţinând capul într-o parte. Gestul ce indica că doresc să-i dau chiloţii jos, a venit concomitent cu ridicarea bazinului pentru a-mi uşura munca. Pielea fină… mmm… un mic smoc de păr pubian deasupra, ca o mustăcioară mai îngustă. Palmele alunecau pe coapse… le-am sărutat pe rând, înaintând puţin câte puţin spre zona fierbinte.

I-am atins labiile cu buzele… aahh… s-a arcuit imediat, pumnii strânşi, ochii închişi… destul de încordată. Părea a fi stătută de ceva vreme. Am întins mâinile către sâni, am strâns ferm… limba şi buzele se jucau pe rând cu labiile şi clitorisul. Ea… destul de agitată, excitată, înnebunită… îşi ridica bazinul, lovindu-mă peste gură… mi-a prins capul între coapse de câteva ori, ca şi când nu mai voia să-mi dea drumul.

Îmi plăcea că nu este reţinută, se manifestă liber atât prin atitudine cât şi prin gemete, iar asta mă incita tot mai mult. Părea că am avut dreptate, era stătută de ceva timp… iar eu o ajutam să-şi elibereze tensiunea sexuală. Aveam limba adânc în vagin, ea mi-a prins din nou capul între coapse. Să se asigure că rămân captiv, a pus o mână pe capul meu şi mă ţinea fix. O vreme mi-a plăcut, îmi plăcea senzaţia. Rămăsesem fără aer, iar ea continua să mă ţină captiv.

M-a eliberat într-un final, cu scuzele de rigoare… nu m-am putut abţine… Aveam de gând să o las pe ea să mă dezbrace de chiloţi. Până la urmă am decis să o fac eu… rapid. M-am aşezat deasupra ei. Îşi depărtase larg picioarele. Nu am aşteptat prea mult… nici unul dintre noi nu mai avea răbdare… mi-am introdus penisul adânc în vaginul umed. De cum am intrat, şi-a arcuit spatele, capul lăsat pe spate… gemete tot mai puternice.

Parcă gândeam la fel… mişcările energice din prima erau pe placul ei. A pus o mână pe fesele mele şi îmi indica ritmul… cealaltă mână mă ţinea de după gât… gemete incitante la urechea mea. Mă mişcam tot mai repede, mă loveam puternic de interiorul ei… aahh… am vrut să o sărut pe gură, dar ea era prea concentrată ca să-mi mai răspundă la sărut.

Am simţit unghiile apăsând în carnea mea… atât pe spate cât şi pe fese. Degetele cu unghiile mari apăsau nu foarte tare… au urcat uşor pe spatele meu, lăsând în urma lor mici şanţuri cu o uşoară durere. În acele momente nu mă mai gândeam la urme adânci lăsate în carnea mea, ce ar fi putut să mă dea de gol. Nu părea să-mi pese sau nu eram conştient. În schimb, eram concentrat pe trupul ei, la unison cu ea… penisul mişcându-se rapid în interiorul ei.

Gemetele s-au transformat în ţipete… a ridicat picioarele şi le-a lipit de mine… aahhh… la scurt timp am simţit un uşor tremurat. Abia atunci m-am oprit. Simţeam intensitatea modului cum tremura… tot mai puternic. După un timp am vrut să reiau mişcările. Mi-a şoptit ameţită să mă opresc. M-am ridicat în genunchi, o priveam. Părea ruptă de realitate. Palmele alunecau pe trup… sâni, abdomen, coapse… mmm…

Mi-a venit ideea… speram că-i va place. La fel ca prima dată, m-am aşezat cu capul între picioarele ei. Intrasem cu limba în vagin, culegeam cu plăcere savoarea feminităţii ei. Îşi revenea încet… auzeam suspine şi gemete uşoare. Sub mine… trupul ei se mişca aleatoriu. A pus mâna stângă la mine pe cap. De data asta nu mai apăsa, prefera să se joace în părul meu. Un mic zâmbet se putea observa pe chipul ei, iar eu nu mă saturam de ea, continuam să-i sondez interiorul cu limba.

– A fost minunat… a zis ea, aşa de nicăieri… Trebuie să mă laşi să-ţi ofer plăcere. …

A dat să se ridice în şezut. Mi-a prins capul cu ambele mâini şi m-a tras către ea. Mi-a sărutat apăsat buzele apoi mi-a zis zâmbind larg.

– Întinde-te cu faţa în sus…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

8 comentarii la „Trebuie să mă laşi să-ţi ofer plăcere (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.