Uite, am făcut-o ca o curvă!

O zi de sâmbătă ce nu anunţa nimic special. Mă trezisem puţin după ora prânzului, abia apucasem să mănânc ceva pe repede-nainte şi să mă spăl pe dinţi. Aveam tot timpul să-mi pun în ordine gândurile şi mai ales dorinţele. Acum că locuiam singur, după divorţ, nu mai trebuia să dau socoteala nimănui, îmi făceam singur programul. Apăsam plictisit pe butoanele de la telecomandă, încercând să găsesc ceva interesant. De la uşa s-a auzit soneria… oare ce cine este? …

Nu aşteptam pe nimeni, dar totuşi m-am dus să văd cine era. Era ea, fosta soţie. Ştia unde-mi este noua locuinţă… oare ce-o fi vrând? Parcă nu-mi venea să-i deschid uşa, dar am deschis-o până la urmă. Trecuse mai bine de o lună de la pronunţare şi deja mă obişnuisem cu ideea că nu mai face parte din viaţa mea. Singura întrebare ce mi-a venit în minte, imediat ce am deschis uşa…

– De ce ai venit?

– Nu mă primeşti înăuntru?

Îmi părea un deja vu, precum replicile din filmele americane.

– Ok… fie… am răspuns eu, deşi nu vedeam necesară prezenţa ei, şi fără să anunţe în prealabil… aş fi scutit-o de un drum. Îmbrăcată într-un pardesiu lung şi încălţată cu pantofi cu toc, a intrat agale în apartament. În prima fază nu am dat importanţă faptului că purta pantofi cu toc înalt. Este genul de femeie ce se simte mai comod purtând încălţăminte sport sau ghete.

Am închis uşa în urma ei, aşteptând cu nerăbdare scopul vizitei. Şi totuşi nu zicea nimic, stătea cu mâinile în buzunarele de la pardesiu şi se uita spre mine.

– Aşa?… ascult…

Nu mi-a răspuns, în schimb a scos mâinile din buzunare, s-a descheiat încet la cordonul de la pardesiu, l-a deschis larg, apoi l-a lăsat să alunece uşor pe trup până a ajuns la picioarele ei. Nu mă aşteptam la asta, să o văd îmbrăcată aşa… o lenjerie de culoare albă, chiloţii, sutienul şi portjartierul. Niciodată nu a purtat aşa ceva cât timp am fost căsătoriţi, chiar mi-a spus explicit că nu va purta aşa ceva niciodată, doar nu este curvă. Acea obsesie de a nu fi curvă!

Evident, am rămas surprins plăcut, ochii mari, gura uşor deschisă, inima îmi bătea cu putere. Se afla la mai puţin de un metru de mine şi nu ştiam cum să reacţionez. A făcut-o ea până la urmă. S-a apropiat de mine, mi-a oferit un sărut scurt pe buze, apoi s-a aşezat în genunchi în faţa mea. A tras de marginea pantalonilor de trening în jos, sub fese, apoi şi chiloţii… s-a repezit cu gura spre penisul meu, ce încă era moale… lăsându-mă fără reacţie.

De câte ori am rugat-o să se aşeze în genunchi în faţa mea… mă excita să o văd aşa, în timp ce-mi făcea sex oral. Niciodată nu a acceptat, mai mult o înfuriam spunându-mi că ea nu este curvă şi doar curvele fac asta. Cu siguranţă ea înţelegea acest gest ca o umilire şi nu ca un mod ce mă putea incita pe mine. Explicaţiile nu au avut succes.

În schimb acum, era exact în acea poziţie pe care mi-o doream de mult timp. Ştia că-mi place să-mi alinte penisul cu buzele şi limba când încă nu era erect, dar nici de asta nu am avut parte. Acum, mi-a prins penisul între buze, a mişcat de câteva ori din cap, înainte şi înapoi, apoi l-a cuprins pe tot… aahh… wow… nu-mi venea a crede ochilor, parcă nu era aceeaşi femeie pe care o ştiam. Ce s-a întâmplat cu ea?

Gemea uşor cu ochii închişi, penisul se făcea tot mai mare, fapt ce o determina să-l elibereze treptat. Mişcările pasionale şi gemetele îmi aţâţau toate simţurile. Penisul se făcuse tare, iar ea nu se oprea. A pus mâinile pe fesele mele, îi simţeam degetele apăsând ferm… buzele alunecau tot mai rapid… ca niciodată intrase aproape jumătate în gura ei. Ştiindu-i încăpăţânarea de atâţia ani, în care… tot ce mi-ar fi plăcut să facem între noi, refuza cu îndârjire… acum era un pic ciudat. Acum primeam dintr-un foc câteva din ceea ce voiam să experimentăm… începând de la ţinuta provocatoarea cu care m-a lăsat fără cuvinte, apoi gestul de a se lăsa în genunchi în faţa mea pentru un sex oral de vis.

Spun oral de vis… pentru că acum era altceva. Dacă până acum sexul oral era aproape plăcut, fără implicare şi atitudine, acum era extraordinar… atitudinea schimbată a făcut ca totul să fie la superlativ. Sugea cu o poftă cum nu-mi făcuse vreodată. Părul prins în coadă mă invita să-l prind cu o mână, în timp ce îi direcţionez mişcările… nici asta nu-i plăcea, o deranja teribil. Cu riscul de a o enerva, am prins-o de păr… nu a obiectat… wow… mişcările exact în ritmul meu, iar ea nu avea nimic împotrivă.

Mi-ar fi plăcut să mai continue, trăiam momentul celui mai bun sex oral pe care îl primisem vreodată de la ea, dar mă gândeam la genunchii ei aşezaţi pe gresia de pe hol. Am prins-o de sub braţ şi am ajutat-o să se ridice… se înfierbântase atât de tare încât abia mi-a eliberat penisul. Imediat ce a ajuns în picioare am sărutat-o lung pe gură, apoi am întors-o cu spatele la mine.

Ea mult mai mică de statură, poziţia sexului din picioare este un puţin mai dificilă. De obicei ea se ridică pe vârfuri, ceea ce îi crează neplăceri sau eu mă lăs mult mai jos pentru a o penetra mai bine. Trebuia să profit la maxim de pantofii cu toc înalt. Acum îmi venea aproape perfect. Şi-a pus mâinile pe zid, am tras de marginea chilotului într-o parte… mi-am potrivit penisul şi am intrat rapid. Era umedă, zemoasă, excitată… mmm… ar fi trebuit să o gust înainte, dar aveam tot timpul.

Sprijinită cu braţele de zid, posteriorul spre mine, spatele arcuit… împingeam adânc. Am tras de marginea sutienului şi i-am eliberat sânii. Puteam să mă joc cu ei în voie. I-am prins pe amândoi şi trăgeam de ei, aşa cum ştiam că-i place ei. Ritmul devenise mult mai alert… cum făceam de obicei. Gemeam amândoi tot mai intens… întrebările… cum, ce a schimbat-o, de ce acum?… nu-şi mai aveau rostul.

Singurul scop fiind doar să-i ofer plăcere. O mână am coborât spre abdomen, apoi între picioare, am strâns ferm de partea interioară a coapselor. Mă loveam puternic de ea… gemetele ei aşa cum le ştiam, nici foarte zgomotoase, nici linişte deplină. Încet, încet, trupul i se încorda… am mărit ritmul… ambele mâini pe sâni şi strângeam… aahhh… exact cum o cunoşteam. Dacă este foarte excitată, în primele 2-3 minute de la penetrare are primul orgasm.

Gâfâia puternic, respiraţia greoaie… rămas adânc în ea, îi simţeam contracţiile de după orgasm. S-a întors cu faţa spre mine, imediat m-a cuprins cu braţele de după gât, urmat de un sărut lung şi apăsat. Am prins-o de mână să mergem în dormitor, nu înainte să se descalţe de pantofi. Cât ai clipi am rămas fără haine. Îmi plăcea foarte tare lenjeria ei, şi am considerat că este mai bine să o păstreze… chiloţii traşi într-o parte, sânii scoşi din cupele de la sutien.

S-a întins pe pat. Trebuia să o gust, trebuia să o simt… ştia că-mi doresc asta. A durat ceva timp până când a trecut cu vedere peste faptul că-i fac cunilingus… i se părea dizgraţios. Acum acceptă şi îşi doreşte, chiar îmi cere să fac asta, deşi oricum exista de fiecare dată în meniu.

Aşezat pe burtă, ajung cu capul între picioarele depărtate… buzele îi ating labiile, cu limba… îşi arcuieşte trupul şi oftează. A pus ambele mâini cu încredere pe capul meu, apăsa încet, îmi dirija mişcările. Îmi doream foarte mult să-i provoc un orgasm, speram să reuşesc. Am insistat… cu buzele şi limba, urcând şi coborând de-a lungul labiilor, la clitoris… gemea destul de tare când îmi simţea limba la maxim în interior. Mi-am mutat atenţia către clitoris… am insistat cu buzele şi limba… ea, doar gemete.

Mi-am amintit că uneori acceptă să-i masez labiile cu degetul, dar fără să-l introduc… nici asta nu-i place. Buzele şi limba îi asediase clitorisul, am pus un deget între labii şi-l mişcam uşor, în sus şi în jos… ddaa… mă apăsa pe cap cu ambele mâini, tremura uşor… mai târziu, am băgat degetul… nu a zis nimic… l-am băgat şi pe al doilea… ddaa… uite că nu mai face figuri nici la asta! îmi spuneam în gând. Am încercat o vreme, dar nu reuşea să aibă orgasm.

În altă poziţie sigur va avea. Penisul erect… m-am urcat deasupra ei, imediat am intrat în vagin… aaaa… m-am lăsat peste ea cu toată greutatea, împingând penisul cât mai adânc posibil. A pus ambele mâini pe fesele mele, îndrumat de ea… la început mai lent, apoi mai rapid… îmi mişcam penisul din scurt, în timp ce pubisurile noastre se frecau unul de altul… mai repede, mai repede!… mi-a zis ea… aaahh… apoi, orgasmul mult aşteptat.

Niciodată nu i-a plăcut să o sărut pe gură după ce îi făceam cunilingus. Acum, parcă din răzbunare am sărutat-o… buzele lipite, limbile se atingeau… sigur simţise gustul. M-a mirat că nu a zis nici de data asta nimic. După ce şi-a revenit un pic, m-am ridicat, apoi i-am zis să se aşeze cu spatele la mine. În genunchi, sprijinită în braţe, privea către penis, aşteptând momentul să o pătrund… ddaa…

Nu aveam nimic de pierdut. Tot ce nu am făcut până acum, eram convins că va accepta. Penisul adânc în ea… m-am aplecat şi am prins-o de sâni… mmm… au urmat câteva palme peste fese… mereu mă certa pentru acele palme… sunt prea brutal… auzi la ea! De data asta nu a comentat nimic. Să fie tot tacâmul, am prins-o de păr, trăgând-o nu foarte tare spre mine… ddaa… uite că se poate!

Mişcările energice, palme peste fese, trasă de păr… ea avea o mâna între picioare şi se freca de zor, simţeam că este aproape. Şi aşa a fost. La câteva minute de la penetrare a avut un orgasm foarte puternic, mai puternic decât primele două.

Imediat s-a prăbuşit pe pat, tremurând destul de tare. M-am aşezat lângă ea… mângâieri fine, săruturi pe umăr şi gât, aşteptând să-şi revină. Câteva minute mai târziu şi-a ridicat faţa din pernă, a venit spre mine şi m-a sărutat. Mâna ei dreaptă mă săruta pe piept, a coborât mai jos pe abdomen… a ajuns la penis, la prins cu toată mâna… îl privea în timp ce mâna aluneca în sus şi în jos, pe toată lungimea. Nu ştiam ce avea de gând.

Dintr-o dată s-a ridicat, imediat s-a răsucit, aşezându-se pe mine… acel 69 pe care mi-l doream mereu, ce nu prea era 69 între noi. Mai degrabă un 68 şi rămânea datoare. De data asta l-a prins cu buzele, simţeam limba plimbându-se de jur-împrejur. Afundat între picioarele ei, apăsam cu ambele mâini pe fesele ei. Limba adânc în interior. Ştiu că aşa o face să geamă puternic. Îi simt gustul, împing tot mai adânc, ea mişca din bazin frecându-şi labiile de buzele mele.

Avea o poftă nebună să mă sugă, cum nu o făcuse vreodată. Nu s-a ajutat deloc de mână. A continuat să ţină buzele strâns în jurul penisului şi mişca capul în sus şi în jos tot mai repede. Este poziţia care mă excită cel mai tare şi reuşesc să am orgasmele cele mai puternice. Începusem să mă încordez, tremuram uşor… simţeam că sunt aproape… gemeam puternic şi respiram greu. De obicei, ea îmi elibera penisul şi continua cu mâna. Ura momentul în care îmi simţea gustul.

Acum i-am oferit toate semnalele că urmează să am orgasm, dar ea a continuat… aaahh… buzele strânse în jurul măciuliei, sămânţa a ţâşnit… penisul în continuare captiv, auzeam fiecare înghiţitură a ei. Ca niciodată a acceptat să primească toată sămânţa mea, dar în acelaşi timp, a aşteptat până nu a mai ieşit nimic.

Mă simţeam în al nouălea cer şi nu mai înţelegeam nimic. De ce toate astea?… De ce acum? A venit lângă mine, şi-a pus capul pe umărul meu şi braţul peste abdomen. Îmi venea să o întreb ce s-a întâmplat, ce a însemnat toate astea?… dar mă gândeam că stric totul şi era păcat de tot efortul ei. În timp ce savuram amândoi momentul, mi-a zis:

– Uite, am făcut-o ca o curvă!

– Ţi-am zis de atâtea ori că te vreau curvă la pat. Dacă nu facem împreună tot ce ne place, cu cine vrei să fac, cu vecina?

Nu a mai zis nimic şi nici eu. Era un semn de împăcare şi nu trebuia ratat.

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

6 comentarii la „Uite, am făcut-o ca o curvă!”

  1. Pai da domnu Roz că așa e femeile cân nu mai are bărbatu lângă ele se gândește că a greșit. Tztztz ce ți-e și cu femeile ăstea mai ales alea bisericoase. Nimic nu vor. Nici în cur, nici sex oral. Pai trece veața pe lângă ele și se trezește la pensie nefutute.
    Zi matale nu a-m dreptate?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura