Trupuri magnetice… pe plaja pustie (1)

O dimineață răcoroasă de iulie, soarele își înroșește razele, apa mării ne lovește discret la picioare, semn că începe o nouă zi în care e musai să ne împărtășim trăirile. Încerc să mă ridic ușor, fără a te trezi, dar amorțeala simțită în brațul folosit de tine pe post de pernă nu îmi permite, așa că renunț la efort, dar caut o altă soluție pentru a-ți oferi un mic dejun erotic. Mă pun pe o parte, mă folosesc de mâna liberă și neamorțită pentru a te alinta, giugiuli și răsfăţa, iar când va veni momentul să deschizi ochii, excitarea să te facă să îi închizi la loc. …

Îmi trec vârful degetelor prin apa care-mi gâdila talpă, mă folosesc de umiditatea-i pentru a-mi plimba arătătorul pe pielea ta netedă și catifelată. Viteza de deplasare a degetului meu este mai mică decât cea a unui melc, nu vreau să te trezesc încă, trag de timp. Ruta pe care o urmez începe cu locul din care îți place să pornim preludiul, doar că acum nu pot să îți sărut, linge sau suge degetele de la picioare, sunt blocat.

Privirea-mi stă ațintită spre chipul tău, îți urmăresc mişcările rapide ce se petrec în spatele pleoapelor închise, e trucul folosit de mine pentru a-mi ghida dorințele spre extazul tău. Ajung lent în zona din spatele genunchiului, loc adulat de tine atunci când îți sprijini picioarele pe umerii mei în timp ce mădularul te penetrează. Îți vibrează ușor buzele, genele care încă țin ferecate pleoapele sunt și ele afectate de impulsul transmis, așa că decid să trec, tot așa lent, la o altă zonă cu potențial excitant.

Vreau să fii deja umedă când te ating la vulvă, deci nu pot grăbi lucrurile, dar nici să le ruin prin rapiditate. Adaug în meniul excitării palma, folosesc aceleași mișcări lente, îți mângâi coapsele, trecând de la una la alta precum un bulgăre de paie uscate, cobor de pe piciorul stâng folosindu-mă de mişcările lui Hopa-Mitică, întind degetul mic la maxim pentru a te atinge delicat de jur împrejurul buzelor vaginale, apoi urc pe coapsa de vis-a-vis, în pași de dans.

Ajuns în vârf, trei degetele continuă să urce spre talia ta perversă, atingându-te lin, cât să-ți stimulez reflexul de a tresări, aproape de coasta inferioară. Nu urc pe sâni, sunt sigur că acolo te vei trezi, execut o întoarcere bruscă, fără să semnalizez intenția, fac cerculețe folosindu-mi mijlociul în jurul buricului tău. Degetul mic e neastâmpărat și e atras ca un magnet să escaladeze Muntele Venus, iar ochii mei doar acolo stau de veghe: din poziția mea, chiar dacă sunt legat prin amorțeală de corpul tău fin, am cea mai bună belvedere.

Cu greu îl controlez, îmi continui însă drumul spre partea rămasă nevizitată, prin aceleași mișcări gentile ale degetelor, atingându-te din când în când, foarte discret, cu podul palmei. Mă dezlipesc cu greu de la a-ți privi vaginul. Acum mă interesează ce dans folosesc ochii tăi, încă protejați de pleoapele trase. Mișcările au prins alt ritm, probabil că visezi cum eşti penetrată, cum gemi, cum eşti transpirată sau mai știu eu ce. Penisul îmi e atât de tare încât doar imaginându-mi ce ai putea visa mă excită teribil, dar și faptul că momentan nu mă pot apropia de trupul tău pentru a ţi-l linge, săruta sau mușca, pune sare pe rană.

Mă tot gândesc cum să mă eliberez din prinsoarea amorțelii, poate dacă te sărut pe umăr, pe gât sau pe obraz, te vei mișca puţin, iar eu mă voi putea elibera. Planul meu dă roade, aveam emoții că te vei trezi, dar se pare că nu. Pun umbrela solară la picioarele noastre pentru a te păzi de razele deja puternice ale soarelui, nu îmi doresc să te trezești din hipnoza erotică pe care am o aveam în gânduri. Fericit de eliberare, împăcat cu gândul că soarele este acum amic cu umbrela, mă pot delecta gustând și savurând fiecare delicatesă a trupului tău.

Stau deasupra ta, sprijinit în coate, îmi apropii fața de chipul tău, te privesc câteva secunde cum încă eşti în transă, îmi ating buzele calde de vârful nasului tău rece, ridic un cot, palma și degetele încep să lucreze concomitent cu buzele și limba mea. Te ling pe gât delicat, abia te ating cu vârful limbii, degetele au pornit în ascensiunea trupului, plecând de la gambele bine definite de la atâtea plimbări romantice făcute împreună.

Punctul de rendez-vous este vaginul, sincronizarea trebuie să fie perfectă. Limba îmi alunecă spre sâni, buzele te mușcă de sfârc, mâna continuă să avanseze lăsând în urmă o piele ca de găină, mă las într-o parte, pe mâna care cerea ajutor de la atâta sprijinit în ea, pentru a-mi ghida mai bine gura şi degetele buclucașe spre pizdă.

În timp ce mă rotesc precum un adolescent miop într-o cameră obscură, fără a-mi găsi o poziție bună, observ undeva în lateralul meu o persoană, pare a fi o fată care se holbează la noi. M-am rușinat puțin, fiind mai pudic de fel, nu mă așteptam să mai fie cineva pe o plajă sălbatică, în mijlocul nicăierului. Nu pot spune că sunt speriat, cu toate că nu îmi pot explica cum a ajuns o femeie singură aici. Am zis că nu are rost să o bag în seamă, și mi-am continuat jocul erotic.

Pe un picior te mângâi, pe celălalt te ling, mă îndrept spre interior, vreau să ți le desfac fără să te trezesc. Limba mea are proba sportivă la sărituri, mâna joacă șah cu pioni invizibili, penisul a intrat în competiția de haltere, ridică și coboară. Trebuie să iau atitudine, îmi este din ce în ce mai greu să mă stăpânesc, doar privindu-ţi jocul ochilor închiși îmi crează o adrenalină sexuală inimaginabilă.

Îmi supun buzele și limba la a-ţi vizita zona abdominală, costieră și laterală, vreau să îți văd micile firișoare de păr cum se ridică precum penisul meu deja erect, iar mai apoi să cobor spre clitorisul tău. Degetul mic și degetul mare alcătuiesc echipa perfectă, unul dintr-o parte, altul din cealaltă, au reușit să îți desfacă un pic picioarele cât să primești o adiere de vânt care să îți răcorească păsărica înfierbântată. Urc ușor cu degetul mic spre ea, limba coboară de la buric alegând cărarea Muntelui.

Ne salutăm, limba de la baza clitorisului, degetul mic de la baza vulvei. Ne punem pe treabă, fiecare cu aceeaşi misiune, dar cu mijloace diferite. Esența emanată de pizdă, parfumul emanat de trup, jocul ochilor și puținul păr de corp erau arbitrii noştri. Degetul începe primul, alegând mișcări extrem de fine. Practic nu te ating cu el, doar fac curent de aer care îți străbate minunata intrare. Limba este leneșă momentan, este în punctul de mirosire și suflare de aer cald, cât să îți stimulez clitorisul fără a te trezi.

Simt că cineva mă privește, dar nu erai tu. Tu încă ai parte de cel mai intens vis erotic. Ignor acest sentiment, e doar în imaginația mea. Îmi schimb poziția, caut una mai confortabilă, mă pun în genuchi, mâinile aproape de corpul tău, aproape de sâni. Folosesc o mână de sprijin, în partea dreaptă. Continui să îţi suflu aer cald printre buzele ușor crăpate, deasupra clitorisului. Degetul mic are deja ajutor și din partea celorlalte patru degete. În jurul vulvei mâna mea a devenit un evantai care îți generează curenții de aer potriviți și necesari excitării, fără a te trezi.

Concentrat la suflat, concentrat să nu cad peste tine, cu ochii închiși, simt cum mâna ta îmi mângâie discret bilele. Planul meu de te trezi deja umedă pare a fi năruit. Decid să nu mă opresc, ba din contră, să trec la următorul nivel de act oral, iar în același timp speram totuși ca tu să nu fi trează. Faptul că ai început să mă mângâi să fie doar un reflex, un răspuns la nivelul tău de excitare. Penisul era tare, mare și îngroșat, iar fiecare atingere delicată pe care o făceai în jurul coaielor îmi transmitea stimuli puternici de a ți-l băga cât mai repede adânc în pizda ta.

Mâna care se juca în jurul vulvei am mutat-o la sânii tăi, care, folosindu-se de sfârcurile întărite, mă ademeneau. Nu puteam să îi las de izbeliște. O fac delicat, abia simți cum îmi trec degetele de la un sfârc la altul. Gura mea e ocupată cu linsul clitorisului. Te ling în cercuri, te ling pe lung, te ling pe lat, apăs uşor pe el pentru că ador să îl văd cum răspunde înapoi. Nu pot să îți las vulva nelinsă, nemușcată, negustată. Mă fac mai comod, schimb poziția, mă dau mai în jos, chiar dacă cu mâna nu mai ai cum să-mi mângâi coaiele, nu mă interesează pentru moment joaca ta cu trupul meu.

Eram implicat prea mult în gustul unic oferit de nectarul tău, limba mea devine trompa unei albine care începe a se înfrupta din el. Poziționez limba în dreptul anusului, trag aer în piept și îl țin acolo, continui drumul trecând prin buzele inferioare, apăsând în acelaşi timp pentru o mai mare plăcere. Te simt cum tresări, dar nu scoți un cuvânt. Penisul e ud și el, nerăbdător să simtă căldura pizdei tale. Ajung cu limba sus la clitoris, ţi-l gâdil cu vârful limbii, îl sug uşor, îi dau drumul, sug din nou, îi dau drumul.

Mă întorc pe același drum, folosind aceleași popasuri. Pizda își scoate seva, gust din ea, cobor spre anus. Trag aer în piept, repet mișcarea. Simt că pula îmi e luată în gură, simt cum buze calde îmi ling capul umed, simt limba cum joacă de sus în josul prepuțului. Nu înţeleg nimic, nu avea cum să fiu supt de tine. Sunt cu fața la tine, nu cu spatele, 69 e imposibil. Ridic capul dintre picioarele tale și mă uit în spate. Este tipa de mai devreme.

Stă întinsă pe spate, capul și gura îi sunt sub pubisul meu, mă suge puternic, mă linge discret la orificiul anal… îl scoate din gură, îl bagă la loc. Păstrează un ritm lent, dar destul de solicitant. Trăiesc momentul, cum puteam să întrerup aşa ceva. La cum stătea poziționată, dacă te trezeai sau dacă deschideai ochii, nu aveai cum să o vezi. Schimbare de plan: nu ai făcut niciodată sex cu mine și cu încă o fată, ar fi păcat ca o asemenea ocazie să fie ratată. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de: Nimeni Altu’

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.