Misterioasa Rebeca… iubeşte pericolul!

Când am întâlnit-o Rebeca, am crezut că voi fi cel mai fericit bărbat de pe planetă, din punct de vedere sexual. Mereu dornică de sex, făceam sex zilnic. Chiar şi când ea se afla în perioada dificilă a lunii, îşi oferea cu plăcere gura şi anusul. Cum îmi începeam eu ziua?… nu există zi să nu primesc un sex oral dimineaţa. Cumva se vede şi în atitudinea mea… mai vesel, pozitiv, eman multă energie. La început nu am observat, dar colegii de muncă au fost pe fază. Am crezut că este doar o părere, dar aveau dreptate. O schimbare majoră se întâmplase în viaţa mea. …

Uneori mă gândeam… cum de a ajuns în viaţa mea, de ce m-a ales pe mine, oare o merit pe deplin? Întrebări filosofice ce poate nu-şi aveau rostul, dar nu puteam să nu reflectez măcar o clipă la ele. Rebeca mă face să mă gândesc la sex toată ziua. Începând de la sexul oral de dimineaţă, unde, cu simţ de răspundere, se ocupa de penisul meu. Se bagă sub pilotă, îmi depărtează picioarele în timp ce dorm, se pune pe burtă între ele.

Dormim complet dezbrăcaţi. Îmi prinde penisul cu gura, pe tot… se joacă cu el, în gură. Îl alintă cu limba, trage de el cu buzele. Se întăreşte în gura ei, dar nu-l eliberează până nu-l simte pe tot, în erecţie. Începe să-l sugă în linişte. Eu gem şi mă foiesc… în minte se derulează o secvenţă de vis cu sex, apoi mă trezesc şi realizez că ea este din nou la datorie. Se trezeşte înaintea mea şi face asta, îmi suge penisul cu multă pasiune. Se vede în privirea ei, în atitudine.

Dau la o parte pilota şi o privesc somnoros, ea, cu un mic zâmbet, cu penisul adânc în gură… se mişcă încet, în sus şi în jos. Realizez că ea se trezeşte mereu înaintea mea. Încă nu am înţeles pentru ce o face… pentru plăcerea mea sau pentru plăcerea ei. Poate fi şi asta un fel de a-ţi începe ziua, cu un sex oral şi o tonă de proteine. Să fie asta plăcerea ei?

Nu-mi atinge penisul cu mâna, doar cu buzele şi limba. Îl suge privindu-mă în ochi, cu ochii mari albaştri ca marea. Mă simte, ştie când trebuie să accelereze. Ador să o văd cu buzele la baza penisului. Şi nu am un penis chiar mic. Până la ea, nu am întâlnit o femeie care să-mi facă un deepthroat. Văzusem în filme, dar puneam totul pe faptul că acele persoane sunt actriţe porno, sunt antrenate, experimentate… iar ea, Rebeca, păre că face asta dintotdeauna, la cei 25 de ani ai săi. Oare câţi bărbaţi a mai avut înaintea mea? La toţi a facut la fel?

Nu se opreşte până când nu termin tot în gura ei. Se mişcă rapid, de sus până jos… geme împreună cu mine, mă priveşte tot timpul. În acele momente îmi vine să urc pe pereţi… ţip, mă zbat, strâng în pumni cearceaful mototolit… mă încordez… aaahh… jetul o prinde când era la jumătatea penisului, se lasă imediat în jos, îmi cuprinde tot penisul şi rămâne acolo, înghiţind fiecare jet din spermă. Nu reuşesc să o privesc tot timpul, dar când pot, o văd că ea mă priveşte tot timpul. Se hrăneşte cu plăcerea pe care mi-o oferă? Poate fi şi asta o explicaţie, de nu doreşte nimic la schimb, cel puţin nu dimineaţă.

În timpul zilei, primesc tot timpul mesaje fierbinţi, de genul: a fost delicioasă sperma ta, iubitule… îmi este dor de pula ta… o vreau diseară în mine… vreau să mă fuţi mult… pizda mea este topită după tine. Cei drept şi eu îi răspund pe măsură, iar asta face că eu să am mai mereu penisul erect. Noroc că port chiloţi şi mai atenuează din dimensiune, altfel… aveam mari probleme.

Când trebuie să plec spre casă, mesajele curg iar, în aceeaşi notă de incitare. Oare o face intenţionat să mă facă dependent de ea sau să se asigure că nu mă duc la alte femei? Cine şi-ar mai dori o altă femeie când o am pe Rebeca? Uneori mă întreb, la cât de des ejaculez… de la prima oră a dimineţii, apoi când ajung acasă, încă un sex oral pe cinste, şi seara înainte de culcare când facem sex… cât timp pot duce în acest ritm? De weekend nu mai zic, dacă stăm acasă, sex aproape toată ziua.

Întrebările nu-mi dau pace şi vreau să găsesc răspunsuri. De ce tot le caut? Nici eu nu ştiu, ştiu că totul pare prea frumos, prea perfect pentru mine. Ea este o femeie foarte frumoasă, eu un bărbat modest, obişnuit, cu un salariu decent. Îmi pare că se dedică întru totul mie, din punct de vedere sexual, iar eu nu-i ofer nici măcar o parte. Cum aş putea să o răsplătesc? Ce fantezii are?

Mi-am luat inima în dinţi într-o seară. Făcusem sex până la epuizare, trei ceasuri bune. Ea orgasme multiple, eu două… unul la contact vaginal şi al doilea la sex oral, aşa cum ii place ei. Întinşi pe pat, ea cu capul pe pieptul meu, gâfâiam amândoi, transpiraţi şi obosiţi… îmi vine ideea să o întreb despre fanteziile ei.

– De ce mă întrebi?

– Suntem de aproape 4 luni împreună şi cred că nu ştiu prea multe despre tine.

– Nu-ţi place cum facem sex?… m-a întrebat ea afişând o privire plină de curiozitate.

– Nu este vorba de asta. Este perfect ce facem, dacă nu cumva primesc prea mult de la tine şi eu ofer prea puţin.

– Ce te face să crezi că primesc prea puţin?

– Nu ştiu, aşa simt. Eşti o femeie foarte frumoasă, cu un apetit sexual debordant… te ador, nu mă înţelege greşit, nu vreau să te schimbi. Totuşi, aş vrea să-ţi ofer şi eu mai multe, dacă pot să ofer mai mult. Ai anumite preferinţe sexuale de care nu ştiu?

– Pentru mine este perfect, îmi spune ea cu multă încredere… am o idee, ce ai zice dacă sâmbăta viitoare alegem o locaţie, ieşim din rutină, dormim la un hotel, oricare… ce zici?

– Sună perfect… am zis eu, dar nu aveam idee ce surprize mă aşteaptă.

Sâmbăta următoare, aşa cum am planificat, am fost în gară, fără nici un plan anume, ne-am luat bilet către primul tren ce urma să plece, urmând ca pe traseu să ne hotărâm unde să coborâm. Aşa am ajuns la Sinaia. Perfect, am zis în gândul meu. Nu am fost niciodată. În timpul zilei ne-am plimbat prin oraş, prin diverse locuri neştiute, cu telegondola, am mâncat tot ce am poftit. Seara, am ales să ne cazăm în centru.

Eram sigur că vom face şi sex, nu am fi ratat asta, doar că nu ştiam în ce fel vor evolua lucrurile. Am intrat în cameră, am vrut să mă dezbrac de haine şi mi-a zis să nu o fac, nu încă. Mmmm… sună interesant. Mi-a spus să o aştept. S-a dus la baie având ceva pregătit cu care să se schimbe. Când a ieşit, să-mi cadă faţa şi alta nu. Îmbrăcată cu o cămaşă strânsă pe corp, ce îi punea în valoare decolteul, o fustă foarte scurtă şi o pereche cu pantofi cu toc negri.

Wow. Arăta trăsnet. A venit la mine şi mi-a spus că în această seară vom juca un rol şi că ar vrea să intru în el fără să pun întrebări. Oare ce urma să se întâmple? Misterul ăsta mă omoară.

– Strânge-mă în braţe!… mi-a poruncit ea… aahh… Mai tare!… Sărută-mă pe gât!… Vreau să mă domini!

Era ceva nou pentru mine. Speram să reuşesc să intru în rolul dorit de ea. Ajunşi în dreptul patului mi-a spus să o arunc în pat. Aşa am şi făcut… Urcă-te pe mine!… Prinde-mi mâinile şi ţine-le strâns!… La aşa ceva nu mă aşteptam. Chiar îmi dădeam silinţa să fac ce spune ea, însă nu voiam să-i fac rău. Strânge-mă tare!… Ddaa… aşa! Sărută-mă puternic!… încet, încet… mi-am intrat în rol. Mă transformasem un pic, dar nu eram conştient de asta. Aveam ca scop doar să fie ea satisfăcută, să fiu la înălţimea aşteptărilor ei.

– Leagă-mă de mâini, de pat!… mi-a zis ea.

– Cu ce?… am reacţionat eu.

– Găseşti la mine în geantă…

Nu mă aşteptam să găsesc în geanta ei câţiva metri de cordelină. Am revenit la ea… urcat deasupra ei, i-am prins câte o mână, pe care al legat-o… leagă-mă strâns!... a menţionat ea… mai strâns!… Daa, aşa este bine!… apoi i-am legat mâinile de tăblia de la pat. Credeam că asta este tot, dar nu. În timp ce o sărutam ca un disperat, un disperat transformat de ea, mi-a spus… rupe-mi cămaşa!… fără să analizez mult, am tras de ea puternic. Nasturii au sărit în toate părţile. Sutienul negru ieşise la iveală.

Scoate-mi sânii afară!… Trage tare de sutien!… nu a mai contat nimic. Am tras tare de el, nu am reuşit să-l rup, dar am reuşit să-i eliberez sânii… Muşcă-mă de sâni!… asta chiar era ceva nou. Niciodată nu-mi ceruse aşa ceva. În clipa următoare mă aflam cu sfârcul sânului drept în gură. L-am supt un pic… muşcă-mă!... l-am muşcat, mai încet la început, apoi tot mai tare, până când am auzit satisfacţia ei… ddaa…

Smulge-mi chiloţii!… Nu a terminat bine se zis, am prins de marginea lor şi am tras cu putere până când am rămas cu ei în mână. Purta unii compuşi din mai multe sfori. Aveam penisul erect, adrenalina m-a cuprins şi pe mine. Intrasem perfect în rolul ei. Mi-am scos penisul afară, l-am potrivit şi am intrat în pizda ei. Am împins puternic, mai puternic decât o făcusem noi în tot acest timp. Atitudinea mea a fost pe placul ei… ddaa… Totuşi, mă privea cu ură, cu dispreţ. Îşi juca bine rolul.

– Simulează că ai un cuţit în mână!… mi-a spus ea cu încredere.

Imediat… în clipa următoare ţineam pumnul strâns, ca şi când aveam un pumnal îndreptat spre ea.

– Arată-mi că vrei să mă tai!… cu pumnul strâns, am dus mâna la gâtul meu şi am simulat o tăietură dintr-o parte în alta, apoi am dus mâna şi la gâtul ei, făcând acelaşi lucru, apoi am zis ceva ce pe moment nu am realizat… târfă, dacă nu stai îţi tai gâtul!… am să te fut până nu mai ştii de tine!…

Am prins-o de gât cu ambele mâini, o strângeam nu foarte tare, mă mişcam puternic în ea… nu conta câte de tare mă loveam în interiorul ei, de trupul ei. Eram pornit să îndeplinesc sarcina până la capăt. Rebeca ţipa la mine… ddaa… fute-mă, fute-mă tare!… aahhh… Orgasmele avute, unul după altul, au făcut-o să-şi piardă cunoştinţa, pentru câteva momente. Atunci am intrat un pic în panică. Am dat  să o dezleg, îi strigam numele.

– Sunt aici, nu am nimic mi-a spus ea printre buzele abia deschise.

Răsuflat uşurat, m-am aşezat lângă ea, cu capul pe umărul ei. Mai târziu i-am desfăcut cordelinele şi am adormit aşa, fără să mai facem un duş. Mica sperietură m-a convins să aflu ce anume este neregulă cu ea? Ce tip de fantezie este asta? A doua zi, speram să purtăm această discuţie.

– Ce s-a întâmplat aseară? A fost ceva foarte diferit. După întâmplarea de aseară simt că nu te cunosc deloc.

– Îmi place adrenalina, să simt pericolul. Nu ştiu dacă aşa am fost dintotdeauna, însă un fost iubit mi-a arătat această latură.

– Înţeleg…

– Dacă nu mai vrei să facem asta niciodată, te înţeleg. Este o situaţie nouă şi poate nici nu o poţi înţelege pe deplin.

– Este drept că nu o pot înţelege pe deplin. Trebuie să o analizez mai bine.

Discuţia a fost mai lungă, dar am relatat ce a fost mai important. Misterioasa femeie din patul meu şi-a arătat adevărata faţă. Atunci când încerci să descoperi anumite aspecte ale partenerului tău de viaţă, întreabă-te dacă eşti pregătit să le afli, altfel vei avea un şoc. Eu nu am fost pregătit. Oare ce alte aspecte mai trebuie să aflu despre Rebeca? Sunt pregătit să le aflu?

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Misterioasa Rebeca… iubeşte pericolul!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura