Cum am ajuns cu ginerele in pat (4)

… Petrecerea se terminase şi ne îndreptam toţi trei spre casa ei. Sora mea, curioasă, mă ţinea de braţ.

– Ce se va întâmpla acasă, dragă, o facem în trei?

– Da, aşa cred, i-am răspuns eu cu jumătate de gură. Speram să nu par atât de obsedată, însă, în interiorul meu fierbeam, aşteptam să mă fută, dar întrebările nu-mi dădeau pace: …

… Oare ce crede sora mea despre mine? Dacă vede cum mă comport, când va vedea că-i fac sex oral ginerelui, oare va crede că sunt o curvă? Oare poate să ţină secretul? Ea cum se va comporta? Cum, cum, cum?… întrebări peste întrebări… Sora mea voia să ştie dacă am făcut sex anal cu el. O simţeam nerăbdătoare, îi place sexul anal, face des cu şeful ei şi cred că abia aştepta să simtă scula ginerelui adânc în ea.

Acasă, sora mea a adus o sticlă de vin roşu, pentru încălzire, şi ne-am aşezat pe canapeaua din sufragerie… să continuăm distracţia! Rând, pe rând ne-am dus la baie să facem duş. Ginerele a fost ultimul. Nu am ştiut până atunci, ea are o colecţie de costume erotice, fapt ce m-a surprins destul de tare. Eu mi-am luat ceva din latex şi încălţăminte cu tocuri înalte. Ştiam că el adoră foarte mult. Ţinuta ei, un body cu dantelă, mască la ochi, mănuşi, cizme roşii, ce-i acopereau genunchii.

Ginerele ne aştepta în sufragerie… un maieu şi boxeri, prin care se vedea că o are sculată. Sora mea a dat tonul, aproape de el, s-a întors cu spatele la el, s-a aplecat în faţă şi i-a spus… linge-o!… Ginerele, a venit spre ea, a tras uşor de body, cu mâna a prins-o puternic de fese, apoi şi-a lipit gura de păsărica ei. Îmi era dor de scula lui, i-am masat o vreme mădularul pe deasupra chiloţilor, apoi i-am tras în jos boxerii… sora mea nu avea idee ce fac eu, gemea în timp ce-şi strângea sânii.

M-am pus în genunchi, m-am repezit cu gura la scula lui… mare… i-am luat-o în gură, sugând-o uşor, îi simţeam fiecare pulsaţie. Îl vedeam cu ce poftă o linge pe sora mea. Voiam să-l simt, o voiam în mine… s-a oprit brusc, ne-a prins pe amândouă de mână şi ne-a dus în dormitor. Sora mea întinsă pe pat, el s-a băgat cu capul între picioarele ei, larg depărtate… voiam să mă fută pe mine, însă, cerea şi sora mea.

Ginerele hotărât, a întors-o cu faţa în jos… aşezat peste ea a pătruns-o puternic… oohh, da!… ce bine e, bag-o toată!… fute-mă tare!… arată-i cum mă fuţi!… o auzeam pe sora mea zicându-i, în timp ce muream de dorinţă. Priveam încântată cum o pompa puternic. Cred că şi el era foarte excitat, câteva minute mai târziu, a ieşit rapid din ea, a întors-o cu faţa în sus… şi-a frecat scula rapid… sperma a ţâşnit pe trupul ei, sub satisfacţia noastră.

– Ce bine a fost, dragule, ce pula mare ai! Draga de nepoată-mea, sigur este foarte fericită…

Nu am mai rezistat şi m-am năpustit aspra penisului. Ginerele întins pe spate, îmi făceam de lucru, îi sugeam scula, deşi păsărica ardea după ea, o voiam în mine. Observ că sora mea se duce la urechea lui şi-i şopteşte ceva. Reuşesc să înţeleg doar… vezi în sertar, scoate un anal-gelDoar nu avea de gând să mă fută anal? Cu scula aia mare? Nu am făcut sex anal cu soţul meu, ajung să fac cu ginerele? Oare doare? Cum intră mădularul ăla mare în fundul meu virgin?… un pic de panică s-a instalat la mine.

S-a întors de unde l-a trimis sora mea. M-a aşezat pe spate, s-a aplecat spre mine şi m-a sărutat pe gură… a coborât uşor spre sâni, i-a supt pe rând… s-a dus spre păsărica mea… a lins-o, o muşca uşor… aahh… mă scotea din minţi. Nu mai puteam.

– Dragule, baga-mi-o, fute-mă!… M-ai înnebunit, fute-mă tare cum ai futut-o pe sora mea, arată-i cum mă fuţi… am încercat eu să-l conving.

A urcat încet sărutându-mi trupul… până la sâni, pe gât, îmi muşca uşor urechea… ce mi-a spus, mi-a stat inima în loc.

– Vreau să facem anal, vreau să te fut în cur!

Nici nu am avut timp să reacţionez, m-a întors imediat şi m-a aşezat capră. Mi-a depărtat uşor picioarele. Simt degetele pline de gel masându-mi anusul. Sora mea venise pregătită cu un dildo anal.

– Lărgeşte-o puţin, dragule, să nu o doară. E primul anal al ei, să ai grijă!

A introdus uşor dildo-ul… aahh… aveam emoţii încă de la început. Nu ştiam cum este… e bine, doare?… Ginerele îl mişca încet. Mă mişcam şi eu, simţeam o senzaţie plăcută… Încercam să o bag?… m-a întrebat el. Îmi plăcea prea mult ca să refuz… da, dragule, băga-o!… e bine, îmi place!…

S-a aşezat la spatele meu… i-am simţit scula atingându-mi anusul, a împins puţin, apoi s-a retras. A continuat să-mi maseze zona cu degetele, apoi a încercat să împingă din nou. Aproape că-mi venea să mă împing spre el… să intre, naibii, o dată!… durea un pic, dar era suportabil. Ginerele împingea mai tare… până a intrat doar capul… mă durea puţin… oare restul mai intră?… mă întrebam eu.

Sora mea îi ghida mădularul, intra tot mai mult… a împins de câteva ori… aahh… am ţipat de durere, apoi un pic de plăcere… nu mai ştiam exact. Senzaţia de plăcere era mai prezentă… bag-o, dragule!… nu am terminat bine de spus, s-a împins puternic în mine până a intrat toată, era incredibil. Îşi băgase toată scula în mine. M-a prins de mijloc şi se mişca tot mai rapid… aahh… urlam, ţineam pumnii strânşi…

– Mai încet, dragă, ne aud vecinii!

– Nu mai pot!… aahh… trupul îmi tremura puternic, am orgasm, continui să ţip… apoi iese din mine. A tras-o pe sora mea şi a pus-o exact ca mine, capră.

– Auuu…, uşor, nu mi-o băga aşa de tare… nici nu şi-a dat seama că deja avea scula lui în ea. A luat-o pe ea la rând, mişcări rapide… aahh… o vedeam pe sora mea cum trăia momentul. Ne-a futut pe amândouă, pe rând, când una, când alta, timp de o oră. Ginerele, un pic epuizat… încordat la maxim, în gemete puternice, ne-a stropit pe amândouă pe fese. Sperma se scurgea de pe noi, curgând pe pat.

După un duş revigorant, toţi trei în pat, obosiţi… aşa am adormit. Fiica mea a sunat pe la ora 4 noaptea. Ne-a trezit pe toţi. Eu, intrasem în panică, ştiind în ce situaţie m-am băgat cu ginerele, atât eu, cât şi sora mea. Discuţia lor a început mai uşor aşa, cu detalii de la nuntă, de la petrecerea noastră, apoi s-a mutat către sex.

Sub pătură, se ridica ceva falnic, era scula lui. Se excita conversând cu fiica mea. M-am dus până la baie. Când am revenit, sora mea avea scula în gură şi-l sugea lacom, în timp ce purta conversaţia cu fiica mea. Oare ce o zice fiică-mea dacă vede asta? Eram vinovată eu?… Vina îmi aparţinea în totalitate. M-am aşezat pe pat lângă el. A dus o mână la păsărica mea, şi îi spunea ei la telefon:

– Când te întorci, îi chemăm la noi şi ne futem o săptămână… tu nu ai găsit nimic?… sunt destui bărbaţi acolo…

– Eu sunt obişnuită cu ceva mare, nu mă fute oricine. Am mare poftă de sex… de sex pervers… sunt udă în fiecare seară, vibratorul merge non stop.

Din ceea ce auzeam, găseam asemănări cu mine. Din nou, îmi trecea prin mine ideea… O să ne fută pe amândouă, pe mine şi pe fiica mea, oare o face? Ce o zice fata mea dacă vede că soţul o fute pe mama ei? Ce va zice când mă va vedea că i-o sug? Ce va zice dacă vede cât de perversă sau curvă a ajuns mama ei? Poate vrea?

Conversaţia s-a încheiat. Priveam la sora mea ce sugea încântată scula lui… ginerele respirs adânc… îmi vine!… voiam şi eu un pic din sperma lui. Şi-a scos scula din gura ei şi mi-a îndesat-o mie… suge-o, până la final!… şi-a dat drumul în gura mea la câteva jeturi, apoi i-a dat-o şi sorei mele. A ţinut-o apăsat până când a eliberat toată sperma. I-a umplut gura, chiar mai curgea şi pe lângă buze… cât poate să fută omul ăsta!?… câtă sperma mai are?!… oare cu fiică-mea face la fel?

Ne-am trezit la dimineaţa pe la ora 10:00. Sora mea pregătea micul dejun, eu povesteam cu ginerele în pat. Am decis să-l las câteva ore singur cu sora mea, să o fută bine, iar pe urmă, mergeam la el acasă şi să rămân acolo până când urma să vină fiica mea.

Am plecat, după un shopping de trei ore, m-am întors. Ginerele era la baie. Sora mea fuma şi savura o cafea.

– Dragă, m-a futut în continuu… nici nu mai ştiu câte orgasme am avut. Sunt ruptă! Futută peste tot, a fost superb. Vreau să mai repetăm.

Depanam amândouă ce s-a întâmplat în ultimele zile… eu măritată, relaţii intime cu ginerele… la fel şi ea.

– Draga mea, simte-te bine, fă sex cât vreţi voi! Când se întorc ai voştri, se termină totul.

– Ştiam de la fiica mea ca o are mare, dar acum sunt obsedată, nu mă mai satur. Vreau să mă fută mereu.

– Înseamnă că soţul tău nu te satisface, şi dacă fiică-ta este aşa cum ai povestit, nu ai de ce să-ţi faci griji!…

… citeste partea a cincea …

… citeste partea intai …

… citeste partea a doua …

… citeste partea a treia …

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Cum am ajuns cu ginerele in pat (4)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.