Nico nu are succes la bărbaţi, dar ne are pe noi (2)

… Drumul spre casă trece pe lângă Mall, am făcut dreapta de volan şi am intrat în parcarea subterană din Mall. Repede am găsit un loc ferit cu lumină puţină. Iute, am trecut pe bancheta din spate al maşinii, cu uşile blocate. Geamurile din spate sunt fumurii şi greu se vede prin ele… pregătiţi de sex. Numai bine să o lăsăm pe fată să-şi regleze hormonii. Nico era îmbrăcată într-o fustă scurtă, a ridicat-o imediat pe şolduri, chiloţii au zburat spre lunetă, sânii pietroşi mi-au lovit fata. …

I-am prins sânii cu gura, sugeam pe rând acele sfârcuri întărite la maxim. Cu mâna dreaptă îi frecam clitorisul, simţeam că este excitată rău de tot. Nico gemea şi îşi freca labiile de Gogu… ce se ridica falnic. M-a lăsat o vreme să-i sug sânii, apoi a sărit ca arsă, s-a lăsat jos între picioarele mele, mi-a prins penisul cu gura şi a început să-l sugă energic, până a obţinut ce-şi dorea… o pulă bine sculată, pregătită de futut.

Iute, m-a încălecat, singură l-a potrivit pe Gogu la intrare. Printr-o mişcare scurtă, s-a înfipt în el până la cotor. Vaginul tânăr şi strâmt îl freca pe Gogu, să iasă fum din el… şi alta nu. Sânii mă loveau peste faţă, sărea pe mine foarte tare. Penisul intra până la rădăcină în ea, sărea ca o nebună. Cu greu reuşeam să ţin ritmul cu ea. Părea că vrea să se răzbune pe profesorul ce a lăsat-o neterminată. Apoi îmi spune gâfâind:

– Am să-ţi arăt eu ţie futai. Am să te fut să-ţi sară capacele. O să vezi tu ce bine am învăţat lecţiile pe care mi le-ai predat. Acum că te-am prins singur, o să-ţi rup pula asta cu care m-ai dezvirginat.

– Aoleu… dar asta nu e futai, asta e viol!

– La câţi nervi mi-a făcut proful, trebuie să mă descarc cumva.

Maşina se hâţâna din toate încheieturile, pe lângă noi treceau maşini cu farurile aprinse. Când realizau ce se întâmplă, încetineau. În dreptul nostru dădeau un mic claxon. Unul a scos mâna afară pe geam, cu degetul mare ridicat. Altul, mai tupeist, a strigat la noi… fute-o, bă!… Îmi venea să-i spun… nu vezi, că mă fute ea!… dar cine avea timp de ei.

Încercam să mă concentrez, să prind momentul când Nico avea orgasm, ca apoi să-mi dau drumul împreună cu ea. Ştiam că-şi luase pastila, doar nu se ducea la profesor nepregătită, aşa că nu mi era frică de o sarcină nedorită. Deodată o văd că şi lăsă capul pe spate, gemea puternic, îmi dădea nişte contre tari de tot. Gogu era să iasă afară, aproape să mă lovesc de osul de deasupra pizdii, ce este periculos de tare.

Nico, ziceai că a înnebunit, tremura haotic, a scos un ţipăt ascuţit, s-a lăsat toată în pulă, l-a strâns tare cu muşchii puternici ai vaginului de câteva ori… am simţit un junghi în testicule, spermă a ţâşnit cu mare viteză către capătul vaginului, unde s-a întâlnit cu fluidele abundente ale partenerei mele. Mă ţinea strâns de gât, sânii imenşi apăsau pe pieptul meu. Cu această femeie, nu seamănă doua futaiuri unul cu altul, nu ai cum să te plictiseşti. Când s-a liniştit mi-a zis:

– Vezi ce curvă ai făcut din mine?! Am ajuns să mă fut prin parcări, în claxoanele golanilor… dar nu mai puteam răbda până acasă şi am vrut să te am doar pentru mine… Dacă n-ai fi soţul Mihaelei, aş face un copil cu tine.

– Bagă-ţi minţile în cap, ne este bine aşa cum suntem! Tu o să te măriţi la un moment dat, o să ai familia ta şi soţul tău va fi un bărbat fericit.

– Da… dar, ce pot să-ţi promit este că… nimeni nu mă vă oprii să mă fut cu tine când am chef. Până acum nu am găsit unul la fel de bun ca tine.

– Mai vedem! Acum, hai acasă că ne aşteaptă Mihaela cu masă.

De cum am ajuns acasă, Mihaela ne-a luat de la uşă.

– Daa, ce a durat atâta?

– Păi, să vezi… colegul tău, profesorul, s-a îmbătat şi a lăsat-o pe Nico neterminată, mai bine spus, neîncepută…

– Păi, lumea vorbeşte că e mare futăcios de la Republica…

– E pe dracu! S-a îmbătat şi a adormit ca boul pe coadă. Asta e, am noroc doar de fătălăi că ăsta… a zis Nico un pic supărată.

– Tu, Adiţă, te-ai gândit să nu laşi fata neterminată şi ai luat-o la ocazie s-o răcoreşti un pic?!… îmi zise Mihaela zâmbind, apoi a băgat mâna în boxeri să-mi verifice ouţele… Cam goluţe, unde v-aţi coţăit sau a-ţi pus-o de un futai lângă profesor în pat?

– Nici chiar aşa. Adi nu are nici o vină. Eu eram înfierbântată rău şi nu am mai avut răbdare până acasă. Pur şi simplu am sărit pe el şi i-am tras-o în parcarea subterană de la Mall, a zis Nico.

– Mi-ai tras-o? M-ai violat în claxoanele şi semnele obscene ale şoferilor ce treceau pe lângă noi… i-am zis eu râzând.

– Maşina mai are arcuri?… a glumit Mihaela.

– Dacă este vreo problemă, sunt dispusă să suport costurile… a meritat, apoi zâmbeşte cu subînţeles.

– Deci, sigur vă este foame!

– Şi încă cum, am adăugat eu.

Am mâncat bunătăţile pregătite de soţia mea şi am băut câteva pahare de vin roze demidulce. Îmi pare tare sexy posteriorul lui Miha, în timp ce era aplecată deasupra chiuvetei să spele vasele. M-am furişat pe la spatele ei şi i-am băgat mâna pe sub fustă. M-a simţit, dar nu a zis nimic. Pe lângă chiloţi, i-am băgat un deget drept în vagin. S-a umezit imediat… a închis ochii şi s-a oprit din activitatea ei. Lipit de ea, am sărutat-o după ureche.

O voiam în acel moment. Am eliberat masa de bucătărie, am întors-o pe Miha cu faţa spre mine. S-a lipit de mine, ne-am sărutat lung, apoi am ridicat-o cu ambele mâini de fese şi am aşezat-o pe masă cu faţa în sus. Nico a auzit ceva zgomot la bucătărie. Din uşa bucătăriei a zis:

– Dar ce avem noi aici!… Doi oameni care vor să şi-o tragă. Primiţi cu fututul?

– Daaa, treci încoace să participi!

Scaunul de lângă mine, l-am tras şi m-am aşezat pe el. I-am depărtat picioarele nevestei. Micul petec textil de la chiloţi l-am tras într-o parte… mâinile sub fese, am tras-o mai mult spre mine şi am început să o ling hotărât. Trebuia să-mi fac datoria şi faţă de ea. Aşa este frumos în triunghiul nostru amoros.

Credeaţi că Gogu a stat degeaba? Nu! Nico s-a strecurat sub masă, l-a scos afară… îl sugea lacom, cu mult zgomot, îl pregătea de futut pizda nevestei. Când l-a adus în stare de luptă, a ieşit de sub masă, a venit lângă Miha… o trăgea de sâni, o muşca de sfârcuri. Gata pregătit, m-am ridicat. Picioarele superbe ale Mihaelei i-au pus pe umerii mei. Mă pregăteam să intru ea… atunci a răbufnit, m-a prins de pulă şi a zis:

– Fute-mă acum, că înnebunesc de poftă! Să nu îndrăzneşti să termini înaintea mea, că nu ştiu ce-ţi fac! Tu, curvă mică ce eşti, pune-mi pizda pe gură şi fute-mă cu lindicul ăla mare între buze!

Nico a executat rapid ordinul. S-a urcat pe masă şi a încălecat capul lui Miha cu faţa spre mine. O vedeam cum îşi mişcă bazinul înainte şi înapoi… o futea în gură cu clitorisul ei cât puţulică unui puşti de 8 ani. Eu pompam la greu în ea, făceam tot ce ştiam că-i place. Am sărutat-o pe gleznă, apoi pe talpa piciorului… penisul aluneca rapid în ea. Ca să-l simtă mai gros, am băgat degetul arătător pe lângă şi o futeam rapid.

Dar de ce să nu plusăm un pic? Am scos degetul din vagin, am scuipat pe degetul mijlociu şi l-am potrivit în anus. A intrat în pic mai greu, dar a intrat. Mihaela gemea şi se foia sub mine, încerca să-mi ofere contre.

Se putea mai mult de atât. Ideea mi-a venit când am văzut o spatulă în apropiere. Le-am lăsat pe cele două fete să se joace împreună. Eu m-am dus şi am luat spatula, am uns partea de lemn a spatulei cu ulei, apoi am revenit. Nu se aştepta la asta. I-am introdus coada de la spatulă în fund… aahh… apoi mi-am potrivit penisul în vagin să o fut în continuare. Miha s-a eliberat de strânsoarea lui Nico şi mi-a zis:

– Aşa, rupe-mi curul! Futeţi-mă tare, tare!…

Nico s-a aplecat peste Miha, şi-a făcut loc cu capul între picioarele acesteia, încercând să ajungă cu gura la clitorisul soţiei. Amândouă îşi lingeau una alteia clitorisul. A fost un moment de excitare maximă. Într-un urlet de nebună, Mihaela mi-a tras un jet pe burtă şi a fost cutremurată de un orgasm de nedescris. Nico, excitată extrem de tare, la cât de mult i-a supt Mihaela mica ei pulicică, i-a dat un jet de lichid pe faţă, în timp ce eu pompam ca nebunul în vaginul nevestei.

Văzând că au terminat amândouă, l-am scos pe Gogu din Mihaela, l-am prins bine cu mâna dreaptă, a urmat câteva minute de frecat energic… aahhh… ca o tulumbă de ISU, Gogu le-a stropit la greu pe cele două femei… pe faţă, pe sâni, în păr… şi pe trup. Au fost patru jeturi lungi, cu care le-am zugrăvit pe amândouă.

Ele, bucuroase şi-a întins sperma pe faţă şi pe corp. O luau cu degetele, apoi îşi dădeau reciproc la supt. Gogu se cerea curăţat, aşa că le-am rugat pe fete să se ocupe de el. Nu au stat mult pe gânduri. S-au apropiat de el şi au început să-l sugă şi să-l lingă, în acelaşi timp.

După atâta efort, a urmat o bălăceală şi o relaxare în jacuzzi. Evident, şi o bine meritată odihnă până dimineaţă, când, fiecare trebuia să plece la treaba lui. Mai trebuie să şi muncim, ca să avem pe ce cheltui. Nu am apucat să vă spun cum am năşit-o pe Nico, dar urmează. Pa, pa!

… citeste prima parte …

Citeste si: Profesori de sex… unei virgine

Poveste scrisa de Mr. VOX

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Nico nu are succes la bărbaţi, dar ne are pe noi (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.