Distracţie la munte… trio cu ginerele şi fiică-mea (1)

… Aşteptam cu nerăbdare ziua să plecăm la munte. Nu-mi venea să cred ce senzaţie trăiam. Mă simţeam ca o tânără ce pleacă pentru prima dată singură de acasă. Fiică-mea mai avea două săptămâni de concediu. Ziua mai tot timpul împreună, povesteam ca două prietene ce nu aveau secrete. Nu ştiu cum făceam, dar în fiecare zi ajungeam să vorbim şi despre sex. Îmi povestea cum se fute cu ginerele… cum i-o trage ginerele… despre scula ginerelui foarte mare. …

Mi-a povestit prima experienţă sexuală dintre ei, când s-a culcat prima dată cu el… nu a intrat. Cum i-a supt-o şi mai ales când a ejaculat prima dată în gura ei şi s-a înecat… despre sexul anal. La fel şi eu, când i-am văzut-o prima dată, mă gândeam… unde intră pula asta în păsărica mea? Eram excitate amândouă de la atâta povestit.

– Mamă, dacă vine soţul meu acasă, sar direct pe el. Sunt super excitată…

Eu ce să mai zic. Eram şi eu udă la păsărică, simţeam că mă mănâncă şi trebuia scărpinată. Ginerele a ajuns acasă, am mâncat toţi trei, ne-am comportat normal. Mai târziu ei s-au retras în dormitor, eu în baie. Nu a durat mult, fiică-mea a început să urle:

– Fute-mă!… da, da… fute-mă tare!

Simţeam o căldură în păsărică. Mâna s-a dus din instinct la păsărică, mă mângâiam, în ţipetele fiicei mele. Ginerele o futea pe fiică-mea, iar eu… a trebuit să mă rezolv singură. Au continuat până noaptea târziu. A doua zi, el a plecat la muncă, fiică-mea în oraş cu treburi. Eu, am rămas la ei acasă. Urma să sosească un electrician să schimbe contorul.

În jurul prânzului şi-a făcut apariţia. A sunat la uşă, deschid. În faţa mea un tinerel cu trusa de scule… am venit să schimb contoarul… A intrat şi s-a apucat de treabă. Nu a fost greu să observ că ochii îi fugeau, când la contor, când la decolteul meu. Purtam un tricou strâmt, decoltat şi o pereche de chiloţi tanga… să mă simt lejer. Ţâţele se vedeau prin el. Când mă aplecam mi se vedea fundul.

– Vrei o cafea?… l-am întrebat eu.

– Dacă staţi şi d-voastră să beţi una cu mine, nu refuz… spune el cu tupeu.

Îmi plăcea tupeul lui. Mă privea tot timpul, mă scana de sus până jos. Îmi făceam de lucru la sertarul de jos, să stau mai mult aplecată. Să intru în vorbă cu el, l-am chemat să stea jos lângă mine, pe canapea, la o ţigară. Şi-a aprins ţigara şi mi-a zis:

– Îmi plac femeile care fumează, sunt sexy când trag din ţigară… iar d-voastră arătaţi foarte bine, locuiţi singură?

Povesteam cu el diverse şi se uita mereu la ţâţele mele. Nu a ratat momentul să-i facă remarcaţi:

– Aveţi sâni frumoşi… pot să-i ating puţin?… îmi spune plin de tupeu. Simţeam căldură la păsărică, căldura aia care se transformă în dor de sex, în dor de pulă.

– Vrei să-i vezi?… Nu a apucat să răspundă că mi-am ridicat tricoul deasupra sânilor. A rămas blocat câteva momente. Cred că nu se aştepta să fac asta… ce mari sunt!… A venit mai aproape de mine, a pus o mână pe ei… îi mângâia…

– Poţi să-i lingi puţin… îi spun eu, aproape fără să gândesc.

În secunda doi, tipul s-a aruncat cu gura asupra lor. Îi sugea şi masa destul de tare. Mă excitase atât de tare încât, m-am dus direct la pula lui. I-am desfăcut salopetă, i-am scos pula afară… frecam scula aia, ce era destul de tare. Tânărul mă strângea de sâni şi ofta. Dintr-o dată s-a ridicat în picioare, a venit în faţa mea şi mi-a zis:

– Luaţi-o în gură!

Chiar avea un tupeu fantastic. Aveam păsărica udă. Am supt-o puţin… de câteva ori am reuşit să o plimb în gura mea, de la vârf până aproape de jumătate, apoi s-a retras, m-a ridicat rapid şi m-a pus capră. A tras de chiloţii tanga într-o parte şi s-a înfipt în păsărica mea. Era atât de excitat… nu cred că a reuşit să mă fută mai mult de două minute. Îl simţeam cum se încordează şi gâfâie, ţinându-mă strâns cu mâinile de mijloc… aahh… mi-a umplut păsărică cu sperma lui.

– Mă scuzaţi, nu prea am experienţă. Prietena mea nu prea se fute, dar poate mă ajutaţi d-voastră să capăt mai multă experienţă… a zis el în timp ce-mi masa fundul… Sigur faceţi şi anal, mi-ar place să vă fut în cur… a continuat el.

Ce tupeu! Nu a reuşit să mă facă să am orgasm, dar avea pretenţia să mă fută în cur. Văzând că nu i-a mers, s-a îmbrăcat şi s-a dus la treaba lui. La final, înainte să plece mi-a zis:

– O semnătură, vă rog!… am rezolvat tot… Când se îndrepta spre uşa se întoarce şi spune… nu am rezolvat chiar tot. V-am lăsat nerezolvată, dar asta o putem rezolva în timp… dacă doriţi. Aici aveţi numărul meu de telefon, la orice problemă să mă sunaţi!

Mă minuna tupeul lui. Ceva mă făcea curioasă la băiatul ăsta… de unde atât tupeu, de unde atâta încredere? Preventiv, nu se ştie niciodată, am pus biletul în poşetă. Mai târziu a avenit fiică-mea.

– A fost electricianul?

– Da, a fost un tinerel şi a schimbat contorul…

– Să nu-mi spui că a fost tupeistul ăla tânăr…

– El a fost…

Şi fiică-mea îl ştia, s-a dat şi la ea, i-a pus mâna pe fund, a întrebat-o dacă o fute bine soţul… remarci despre fundul ei frumos. I-am povestit că s-a dat şi la mine, dar am trecut repede peste detaliile picante, aducând în discuţie despre plecarea la munte.

Seara au venit câţiva prieteni ai ginerelui. Eu şi fiică-mea ne-am retras în dormitor şi ne uitam la un film… o vreme. Până când ea a adormit, iar eu m-am dus în dormitorul meu. Următoarea zi, nimic neobişnuit, doar forfota pregătirii bagajelor pentru munte. Fiică-mea a dus bagajele lor în maşină, ginerele le-a dus pe ale mele.

– Să nu uiţi plasa cu lenjerie intimă, dragă, şi tocurile… mi-a făcut ea cu ochiul. Pe drum, trimeteam mesaje cu fiică-mea, să nu audă ginerele ce planuri avem.

– Avem jacuzzi, saună, toată mansarda e a noastră. Vrei să ţi-o tragă ginerele tău afară, în jacuzzi, iar eu să mă uit la voi?

– Da, dragă, vreau!

– Hhmm… eu vreau să mă fută în faţa şemineului, pe jos, iar tu să torni şampanie pe noi… să o lingem de pe corpurile noastre. Tu nu ai voi să ne atingi!… mi-a scris ea.

Simţeam un val de căldură în trup, voiam pulă, voiam sex. Din nimic, întrebările şi-au făcut apariţia în capul meu… ce se întâmplă cu mine?… am devenit dependentă de sex?… Am ajuns să mă fut cu ginerele, soţul meu, şeful sorei mele, mai nou şi cu electricianul, colegul soţului… îmi aminteam cum m-a futut animalul ăla timp de douăzeci de minute stând în picioare. La felul cum mă ţinea în braţe, mă ridica şi mă lăsa în pula lui… cu ce putere intra la fiecare mişcare… se loveau ouăle de fundul meu…

ce am de gând să fac?… ce-am ajuns să fac?!… să continui?… să mă opresc?… La ultima, nu-mi doream asta, însă întrebările roiau în capul meu.

Într-un final am ajuns la destinaţie, am luat în primire apartamentul. Priveliştea minunată, superbă. Cu o terasă mare şi jacuzzi. Un perete din sticlă cu vedere spre terasă, un şemineu în mijlocul sufrageriei… de vis. Trei dormitoare cu paturi imense. Deja îmi imaginam ce vom face. Nici nu am ajuns bine şi-mi doream sex, pulă de futut.

După ce ne-am acomodat cu locul, am coborât la restaurant să luăm masa. Ginerele comandase o sticlă de vin, apoi s-a întors în apartament să verifice temperatura apei din jacuzzi. Afară, cam răcoare seara, dar apa era ok.

– Ne băgăm toţi în jacuzzi, dragă, ce spui?… m-a întrebat fiică-mea.

– Dacă e şi dorinţa lui, putem refuza?… răspund eu.

După ce am mâncat şi băut sticla de vin, ne-am aşezat la bar şi am comandat câte un cocktail. Fiică-mea deja vorbea prostii. După încă alte două cocktail-uri am urcat în apartament. În lift se freca de soţul ei.

– Vreau să facem sex, am chef de pulă!… Vrei să ne fuţi pe amândouă?… Şi mama vrea pulă…

Destul de vulgară în exprimare a fost fiică-mea, alcoolul şi-a spus cuvântul. Ginerele ne-a luat pe amândouă în braţe, ne strâns tare.

– Vreau să vă fut, pe amândouă!… bucuroasă îl mângâiam la pula, fiică-mea îi baga limba în gură. În apartament, iute ne-am dezbrăcat, fiecare a luat câte un halat pe el şi am ieşit pe terasă, unde urma să ne destrăbălăm în jacuzzi. Ginerele s-a întors să ia sticla de şampanie, ce a avut grijă să o pună la rece. El a turnat în pahare.

Fiică-mea se întindea în jacuzzi, se mângâia pe ţâţe, la păsărică, la fund… o vedeam cum îşi linge degetele… precum una din filmele porno.

– Fute-mă iubire! Fute-mă, să vadă mama cum ne futem! Baga-mi-o tare, cum ştii tu!

Îmi plăcea să o văd cum îl provoacă, pe de altă parte… nu o recunoşteam. El s-a apropiat de ea, i-a dat două palme pe fund. Din acel moment parcă i-a luat minţile, nu mai era fiică-mea.

– Bagă-mi pulă! Bagă-mi pulă! Fute-mă! Haide!… Dă-mi să ţi-o sug!

Ginerele nu a aşteptat mult, s-a împins o dată… ea ţipa… aşa, aşa te vreau!… tratează-mă că pe o curvă!… fute-mă tare!

Priveam la ei… super excitată, jucându-mă la păsărica udă şi masându-mi sânii. S-au futut în toate poziţiile. A futut-o pe fiică-mea până când nu mai putea nici să ţipe. După câteva orgasme, a lăsat-o să-şi revină, apoi s-a îndreptat spre mine. M-a luat la fel de tare. M-a întors cu spatele la el… aşezată pe marginea de la jacuzzi… s-a înfipt rapid în păsărica mea.

– Fute-o, dragă! Fute-o pe mama! De multă vreme m-ai bătut la cap că vrei să o fuţi… îmi spunea-i… ce bunăciune e!… îi place pula ta mare…

Simţeam că nu mai am aer. Ginerele avea o energie, de zici că abia acum am început să ne futem. Se lovea de fundul meu cu putere. După minute bune de futut la cote maxime, ne-am încordat amândoi… gâfâiam împreună… orgasmul a fost în acelaşi timp cu al lui. Mi-a umplut păsărica cu sperma lui.

După sex în jacuzzi, am rămas să mai povestim. Înainte să ieşim, ginerele ne-a spus… mâine seară avem program, am o surpriză pentru voi.

În apartament, şemineul ardea uşor. Afară începuse să plouă. Ei s-au aşezat pe canapea. M-au rugat să-i servesc cu câte un pahar de vin. Fiică-mea nu se săturase. Îl mângâia între picioare. Până am pus eu vin pahare, ea îi desfăcuse halatul şi îl lingea uşor la pulă, la biluţe. Se juca cu gura… îi prindea pula în gură şi făcea zgomote incitante.

Simţeam cum îmi pulsa păsărica de la sexul în jacuzzi. Priveam la ei ca la un film porno. Fiică-mea vorbea vulgar între micile pauze când nu-l sugea. S-a ambiţionat… o luă în gură şi marea ritmul, el plin de gemete… se juca în părul ei… după câteva minute… o aud pe ea… hhmm… hhmm… prin colţul gurii se scurgea stropi de spermă. Câteva picături s-au scurs pe canapea. A vrut să prindă cu mâna sperma ce curgea pe lângă buze, apoi a întins-o pe sâni.

A încercat să înghită tot, dar nu reuşea. În alte cazuri eram lângă ea să o ajut, împărţind sperma lui, dar acum priveam fascinată de ceea ce făcea. Oricum, nu mai eram stăpână pe mine… alcool mult, dor de pulă… priveam cum suge fiică-mea. Părea că totul este în regulă între noi trei. Uneori, ginerele vorbea cu mine precum cu soţia lui.

Câteodată mă trata ca pe o curvă, mă futea în gură, în păsărică, în cur, între ţâţe… iar mie nu-mi displăcea, dar trăiam momentele cu întrebări… de ce eu?… de ce cu ginerele?… de ce ar accepta fiică-mea?… de ce, de ce?… Simţeam că intru tot mai mult în lumea asta, dar nu voiam să renunţ.

Povestea este 100% adevărată. Poate pentru unii… ireală… dar exact aşa s-a întâmplat, şi se întâmplă. Nu ştiu ce să fac. Să continui? Să-mi caut ajutor profesional? Simt că singură nu pot să ies din cercul sexului, şi încă nici nu simt că vreau cu adevărat. …

… citeste partea a doua …

Citeste si:

Cum am ajuns cu ginerele in pat

Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei

Eu, sora mea şi… lucrurile se complică

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Distracţie la munte… trio cu ginerele şi fiică-mea (1)”

  1. Bună Stela, daca tu ești fericita și te simți bine făcând asta, mergi mai departe. Felicitări pt tot ce ai postat, este foarte incitant!

  2. Ai o familie unită, Stela, și destupată la cap. Ar fi culmea ca soțul tău să nu fie tatăl bilologic al fiicei tale, iar atunci ar exista încă o posibilitate și un echilibru perfect, dacă înțelegi ce vreau să spun🙂

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.