Distracţie la munte… trio cu ginerele şi fiică-mea (3)

… Într-un final am adormit. Dimineaţa, când m-am trezit, fiică-mea era deja la o cafea şi ţigară. M-a servit şi pe mine, apoi ne-am luat cu povestitul, de-ale fetelor.

– Mă doare… după tot ce am făcut aseară. M-a futut până târziu. În jacuzzi mi-a tras-o cam o oră şi nu se mai oprea… Poate mai vorbim, am programare la masaj.

După ce a plecat ea, s-a trezit ginerele, am auzit apa curgând la duş. A vrut şi el o cafea. A venit după mine la bucătărie. …

Pe la spate, a pus mâna pe fundul meu. Aveam doar halatul pe mine, în rest, eram goală. S-a lipit de mine, m-a muşcat uşor de ureche… aahh… ce bună eşti!… mi-a spus el. Se lipise total de mine, îi simţeam pula, o voiam. Atât de mult o voiam, încât m-am întors repede cu faţa spre el, i-am tras jos chiloţii, m-am pus în faţa lui şi am început să-l sug. Simţeam o dorinţă nebună să i-o sug.

– Ce bine o sugi, dragă… ia-o pe toată în gură!… Mă trăgea de cap să intre toată, m-am înecat de câteva ori, dar a continuat să împingă tot mai mult. S-a oprit. M-a luat pe sus şi m-a dus în dormitor. Mă aşteptam să fie brutal cu mine, însă, a fost foarte atent. M-a sărutat pe tot corpul. Când ajungea între picioarele mele, îmi lingea un pic labiile, apoi îşi strecura limba în interior. Era ca un joc pentru el. Se juca puţin, apoi revenea cu săruturi şi mângâieri urcând până la sâni.

Tremuram toată, aşteptam pula aia în mine. El avea alte planuri, s-a întins pe spate şi mi-a spus… vreau să mă călăreşti, trebuie să fiu odihnit diseară… Era bine şi aşa, numai să i-o simt adânc în mine. M-am urcat imediat deasupra lui, mi-a potrivit-o şi m-am lăsat în ea. Mă mişcam încet, şi el mişca din bazin, oferindu-mi contre. O simţeam foarte adânc în mine. L-am călărit destul de mult, sânii săreau în ritmul mişcării.

Dintr-o dată l-am simţit că se încordează, în acelaşi timp cu el mă încordam şi eu, mă mişcam tot mai repede. Am reuşit să avem orgasm în acelaşi timp. Nu am ieşit imediat din el, am rămas înfiptă în scula lui multă vreme. Simţeam cum pulsa în mine. Când îşi încorda penisul în mine, oftam la fiecare pulsaţie.

– Sper să vă distraţi diseară, tu şi fiică-ta!

0are ce voia să spună? Eram curioasă să aflu ce a pus la cale. Cu puţin timp înainte să plecăm ne-a spus că rezervase o masă la restaurant. Amândouă elegant îmbrăcate, defilam în jurul lui. A rămas impresionat la cât de bine arătam. Rochii mulate ce ne puneau în evidenţă ţâţele şi fundul, tocuri cui… arătam foarte sexy.

Am băut şi am mâncat, chiar ne-am distrat. Mai târziu, ginerele a intrat în vorbă cu doi bărbaţi. Nu ştiu ce le-a spus, dar s-au alăturat şi ei. Să înceapă distracţia! Ulterior am aflat că totul a fost pregătit dinainte. Eu şi fiică-mea destul de ameţite. S-a apropiat de urechea mea şi mi-a zis:

– Aş vrea să mă fută doi în acelaşi timp… ce zici, oare vrea ginerele tău?

Ne apucase râsul pe amândouă, râdeam ca două nebune. Ne imaginam tot felul de jocuri perverse şi mult sex. După alte câteva pahare, ginerele spune… haideţi să continuăm distracţia în jacuzzi!... Imediat au spus da. Sus, primii au fost băieţii la jacuzzi. Eu şi fiică-mea am venit mai târziu, după ce ne-am ales câte un costum de baie. Când am intrat noi, am constatat că toţi trei erau în pula goală. Ginerele şi fata mea au mai băut vin. Erau încinşi, s-au luat cu giugiuleală… i-a dat jos sutienul şi o masa pe ţâţe. Ea se mişca ca o curvă, frecându-se de pula lui. S-a întors cu spatele la el şi continuă să-şi frece fundul de pula lui.

Cu mult curaj a întins mâna spre pula unuia dintre ei. Tipul s-a excitat destul de tare. S-a urcat cu fundul pe marginea de la jacuzzi. Micuţa mea s-a aplecat şi i-a luat pula în gură. Al doilea mă mângâia uşor pe picior, o mână mă trăgea de sfârcuri, ce erau deja tari. I-am prins şi eu pula sculată, am strâns-o tare… oftând lung de dorinţă…

– Vreau să mă lingi în pizdă!… la cât alcool am băut, nu mai aveam păsărică. Trecusem direct la artileria grea. Tipul s-a conformat imediat. M-a ridicat pe margine, şi-a băgat capul între picioarele mele… i-am simţit limba atingându-mi uşor labiile. Mă trăgeam de sâni şi priveam către fiică-mea ce era futută pe la spate de soţul ei şi sugea pula cu multă poftă.

Tipul m-a lins o vreme, apoi s-a ridicat, s-a uitat la mine şi mi-a zis… vreau să te fut!… S-a aşezat pe banca de la jacuzzi, m-a tras spre el, aşezându-mă în genunchi. M-am înfipt imediat în pula lui. Mă mişcam rapid în sus şi în jos. Oftam lung, dar nu ţipam. Voiam pula ginerelui, voiam ceva mare. Ginerele s-a dat la o parte, i-a spus tipului ce era supt să o fută şi el pe fiică-mea. A venit la mine şi i-a zis şi celui de-al doilea să se alăture lor.

M-a aşezat să am vizibilitate bună când fiică-mea ce era futută de amândoi. S-a apropiat de mine şi mi-a băgat-o în cur. M-a futut de nu mai ştiam de mine. Credeam că mă va fute până va termina în mine, voiam sperma lui. Pe fata mea nu am mai văzut-o niciodată să facă aşa. Ţipă într-una… dda, da… futeţi-mă, futeţi-mă toţi!… e bine aşa!… hai, dragule, fute-mă în gură!vreau să mă futeţi toţi trei!… Unul o futea în păsărică, altul o futea în cur… ginerele a ieşit din mine şi s-a dus la ea. O futeau toţi trei în acelaşi timp.

Priveam excitată şi mă masturbam energic şi mă trăgeam de ţâţe. La cât de tare tremura fiică-mea, cred că avut câteva orgasme foarte intense. Reuşisem să am şi eu orgasm, tremuram destul de tare. Nu s-au lăsat cei trei bărbaţi până când nu au umplut-o de spermă pe tot corpul, pe micuţa mea.

Ginerele a propus să intrăm, se răcise mult afară. Am stat puţin de vorbă, să-şi revină şi ei. Ginerele a luat un scaun, s-a aşezat pe el, apoi mi-a spus să-l călăresc.

– Eşti pregătită să te fută doi, o vrei în şi-n cur, dragă?

– Da, o vreau şi în gură, dragule!… să fac şi eu la fel cum făcuse fiică-mea.

Ginerele i-a făcut semn unuia dintre ei. Ştia ce are de făcut, mi-a ridicat picioarele şi mi-a băgat-o direct în fund, fără să zică ceva. M-au futut amândoi atât de tare, încât simţeam că mă ia cu leşin. Tipul mă futea foarte dur în fund, ginerele o avea atât de adânc în mine, de credeam că a intrat în stomac. Eram pe altă lume.

Eram atât de zăpăcită încât abia am văzut-o pe fiică-mea întinsă pe jos, în timp ce tipul o futea ţinându-i picioarele pe umerii lui. Urla într-una… dda.. da… nu te oprii!… mai vreau!... eu abia îmi mai simţeam fundul, la cât de mult m-a futut. M-au luat toate căldurile. Ginerele se încorda, l-am simţit imediat, apoi… vine, vine!… s-a încordat puternic şi şi-a dat drumul în mine. Jeturi puternice de spermă au ţâşnit în mine.

La puţin timp, tipul ce mă futea în fund… gata, termin, vine!… jetul călduros a ţâşnit puternic în fund. În acel moment am avut şi eu orgasm. Nu ştiu ce fel de orgasm… anal, vaginal sau câte un pic din amândouă. A fost atât de puternic în cât m-a ţinut mai bine de zece minute, tremuram şi mă încordam tot timpul. Părea că nu vrea să se oprească.

Ginerele m-a strâns tare în braţe, s-a înfipt mai adânc în mine. Când i-am simţit-o… a urmat încă unul, la fel de puternic, urlam ca o nebună. Precum în momentele în care ţipa fiică-mea. Ea se uita la mine şi nu înţelegea ce se întâmplă. A trecut mai bine de o oră, iar păsărica mea încă mai pulsa.

– Eşti bine, dragă!

M-am aşezat în pat. Cum mă atingeam puţin, mă lua din nou, nu mai puteam la cât de epuizată mă simţeam. Ginerele a venit să-mi spună noapte bună. Nu a ezitat să-mi mai pupe păsărica. M-a lins ca un nebun, tremuram atât de tare, încât am avut încă două orgasme, urmat de un squirt în toată regula.

– Hhmm, vreau să mă repetam asta!

Eram leşinată de la atâtea orgasme, aşa de lungi şi intense. Nu a durat mult şi am adormit, aşa cum eram, dezbrăcată. Ei au continuat distracţia. Au futut-o pe micuţa mea până noaptea târziu. Dimineaţă m-am trezit pe la ora 9.00, dar am mai stat în pat ceva vreme. Şi-a făcut apariţia fiică-mea.

– Dormi?… m-a întrebat ea.

– Nu, iubita, mai lenevesc un puţin.

Şi-a dat jos halatul şi a venit lângă mine în pat. Stăteam amândouă în pielea goală pe sub pilotă şi povesteam ce s-a petrecut cu o seară înainte.

– Noi am stat până târziu…

– Am avut nişte orgasme, cum nu am avut vreodată…

– Unul dintre a trebuit să plece. Am rămas cu soţul şi celălalt… M-au futut de nu mai ştiam de mine. Mă doare fundul şi păsărica.

– Şi pe mine m-au futut în draci, nu mai ştiam de capul meu, parcă aveam orgasm în continuu, părea că nu se opreşte.

– Mă bucur că ţi-a plăcut, şi mie mi-a plăcut mult… ginerele tău a aranjat tot.

Micuţa mea se futuse cu trei bărbaţi şi mi-a povestit trăirile ei, asemenea şi eu, dar şi perversităţile, văzând că am o imaginaţie bogată m-a întrebat.

– Ce ţi-ai mai dori să faci?… m-a întrebat ea… Eu aş vrea să fiu futută pe o plajă, să mă vadă toată lumea, pe o plajă de nudişti.

Încă mă gândeam ce să-i spun, nici nu ştiam cum să-i spun.

– Hai, dragă, spune sigur ai ceva…

– Să mergem într-un club să ne distrăm… amândouă îmbrăcate sexy cu rochiţe scurte… să ne cumpărăm stimulatoare vaginale cu telecomandă, şi să nu le putem da jos toată seara… ginerele să se joace cu noi… i-am zis eu.

– Hhmm, interesant, asta o să facem… a zis ea… Eşti perversă, dragă. Ginerelui tău astea îi plac. De asta te fute ca nebunul.

Eram udă între picioare de la discuţiile excitante.

– Mai staţi mult, pregătim surpriza pentru tine, iubire?

Ne-am îmbrăcat. Eu cu ginerele am coborât la micul dejun, să mai prindem masă. Fiică-mea a intrat în duş, urma să vină şi ea. Ne-am luat o cafea. De această dată povesteam cu ginerele despre noaptea trecută.

– Îmi place foarte mult de tine, şi mai ales cum ne futem. Aseară m-ai înnebunit când am văzut ce orgasme ai avut.

– Încă mă doare fundul, să ştii!

– Unde e plăcere, e şi puţină durere… apoi mi-a făcut cu ochiul.

– Ce faceţi, dragilor?… s-a auzit vocea ei apropiindu-se de masă.

– Bine, iubita. I-am spus mamei tale că o iubesc…

– Dragă, aşa a făcut, vezi că mă faci geloasă… a zis ea bucuroasă.

Pentru acea zi era stabilită o plimbare prin pădure cu un grup de turişti şi un ghid. Pe drum, ginerele vorbea cu ghidul, eu cu fiică-mea. Aveam chef de glume.

– Ai văzut cum s-a uitat ghidul la mine, parcă mă futea din priviri.

Eu văzusem, dar văzusem şi deformarea în pantalonii strâmţi al soţului ei.

– Oare fute bine? Hai să le propunem un sex în aer liber… ne ţinem de un pom şi ei să ne fută din spate. Eu i-aş suge-o, oare o are mare?… a spus fiică-mea.

Încă mă durea fundul şi păsărica, dar noi vorbeam numai prostii.

– Dacă aş fi avut acum slipul cu dildo în mine, aş fi avut multe orgasme… a continuat ea.

Mi-am amintit instant cât m-a chinuit ginerele la petrecere cu acel slip, pe care i l-am dat surorii mele.

– Oare ce mai face mătuşi-ta, îi spun eu.

– Se fute cu şeful ei, ce să facă.

– Nu mai e cu el… l-a prins nevastă-sa…

– Cu trei bărbaţi ne-am futut, dar cu trei femei nu, ce zici, mamă? O invităm sâmbătă la noi. Mătuşa e libertină, sunt sigură că se va fute cu noi.

Eu nu am zis nimic. Dacă ar ştii fiică-mea că deja s-a futut sora mea cu soţul ei… Fiică-mea i-a scris un mesaj. Mai târziu ea a răspuns.

– Da, vin, iubita, dar sâmbăta cealaltă, urmează să mergem câteva zile la Băile Felix.

La întoarcere am dat peste un drum accidentat, era o coborâre abruptă. Ginerele m-a luat de mâna să mă ţină. Ghidul pe fiică-mea. După mi-a zis… Ce mâini mari are! Dacă mă prinde de ţâţe sau de cur, cred că aş înnebuni… să te fută din spate şi să te ţină cu mâinile alea mari să nu scapi!

Numai de sex am vorbit. Eram excitată, udă, eram ca două curve ce umblau după pulă. La pensiune ne-am dezbrăcat şi am intrat în jacuzzi să ne relaxăm. Apă caldă, afară era ceaţă… superb. Stăteam toţi trei relaxaţi în jacuzzi. Ginerele a fost de părere să comandam mâncarea în camere. Mâncarea ne-a fost adusă de ospătăriţa care făcea şi curat. Când a ajuns, ginerele a ieşit gol să o ajute. Fata când i-a văzut mădularul a rămas blocată.

Ne-a servit, dar era foarte derutată. Terminasem de mâncat, în jacuzzi, fata strângea farfuriile. Fiică-mea s-a dus la el şi s-a urcat pe el. Au început un show porno de faţă cu chelnăriţa ce se uita ca la televizor.

– Nu am mai văzut aşa ceva!… mi-a zis ea în şoaptă.

Ginerele a pus-o pe fiică-mea pe marginea de la jacuzzi, i-a dat câteva limbi, apoi s-a înfipt în ea. Îi ţinea picioarele pe umeri. Pompa puternic, fiică-mea ţipa la fiecare mişcare. Fata a vrut să plece, eu am prins-o de mână.

– Nu trebuie să pleci, stai şi priveşte! Ea e fiică-mea cu ginerele. Stai să vezi cum fac sex!

Fata a rămas până când au avut orgasm. Întâi ea, iar el i-a dat jeturile de spermă în gură şi pe faţă. Avea faţa plină de spermă. Se ştergea cu degetele şi le lingea provocator. I-a făcut un semn tipei să vină la ea. A întins un deget plin cu spermă spre gura ei. Fără să stea pe gânduri, fata l-a lins provocator. A mai luat încă de două ori de pe degetul fiicei mele.

Fiică-mea a tras-o spre ea, a pupat-o pe gură, apoi i-a spus ceva la ureche. Fata, roşie ca racul şi-a luat tot şi a plecat. Noi am rămas puţin pentru relaxare.

– I-am propus tipei o noapte, doar noi două. Îmi doresc să fac sex cu o femeie. Tu îl primeşti pe ginerele tău în dormitor.

Fierbeam, aşteptam acest moment… sex, mult sex… în păsărica, anal şi oral… se trezise curva din mine. …

… va urma …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Citeste si:

Cum am ajuns cu ginerele in pat

Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei

Eu, sora mea şi… lucrurile se complică

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Distracţie la munte… trio cu ginerele şi fiică-mea (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura