Dragoste cu năbădăi… cu o persoană publică (2)

… Înainte să plec, am aruncat o privire lungă către ea. Ea nici măcar nu a avut curajul să mă privească înainte să plec. Atunci am realizat că regretă tot ce s-a întâmplat între noi. În acel moment i-am dat dreptate. Cine eram eu să am pretenţii la mai mult? Cu capul plecat, am tras uşa după mine şi am plecat spre casă. O vreme am mers pe jos, încercând să înţeleg mai bine totul. În lipsa de cuvinte, de comunicare între noi, puteam să mă gândesc la orice. …

Să dezvolt orice ipotetică problemă. Apoi am renunţat… gândurile se îndepărtase de subiect, deveneam paranoic. Am luat un taxi şi m-am dus acasă. Speram să nu mă mai sune vreodată. A doua zi m-am gândit la ea. Apoi am realizat că nu avea nici un rost să o sun ca să vorbim. În acea zi, cu greu am reuşit să mă gândesc şi la altceva în afară de ea şi tot ce s-a întâmplat. Nu găseam explicaţia şi cred că asta mă ţinea în loc. Puteau fi nenumărate explicaţii la modul ei de comportament, poate nici unul nu era cel real.

Trecuse o săptămână de atunci, timp în care mi-am propus să o uit. De la ea nici un semn. Mă aflam în oraş şi mă pregăteam să plec spre casă. Seara târziu, tocmai mâncasem ceva pe fugă. Telefonul mi-a sunat în buzunar. Cine o fi la ora asta? Era ea, i-am recunoscut ultimele trei cifre de la număr. Câteva momente am privit blocat către ecran, nefiind în stare să iau o decizie, dacă să răspund sau nu. Într-un final m-am decis să îi resping apelul, apoi am băgat telefonul în buzunar.

Am făcut câţiva paşi şi deja mă mânca pe mine. Îmi doream să o sun eu acum, mai mult să aud ce are de spus, o explicaţie ceva, orice. Înainte să mă decid să o sun eu, telefonul mi-a sunat din nou. Eram convins că este ea. L-am scos rapid din buzunar… aveam dreptate. De data asta i-am răspuns.

– Da?!…

– Bună… mi-a răspuns ea suav.

– Ai ceva să-mi spui?

– Mă gândeam să treci pe la mine, acum ştii unde, şi îţi spun faţă în faţă.

– La telefon nu se poate? La ce folos să vin la tine? Să te foloseşti de mine iar şi apoi să mă arunci ca pe o cârpă?

– Exagerezi acum… haide, te aştept! Sunt îmbrăcată în lenjerie… am un sutien roşu cu o pereche de chiloţei tot roşii…

Vocea suavă, senzuală, deschierea… mi-a creat erecţie în pantaloni. Oricât aş fi vrut să neg adevărul, nu aş fi putut. Poate doar ei. Alta să-i spun şi alta să gândesc.

– Nu mă mai suna!… i-am zis eu, apoi am închis telefonul.

Îmi continuam drumul spre casă, un pic iritat. Iritat pentru că a avut tupeul să mă sune, după cele întâmplate? Iritat că am fost un fraier şi i-am închis telefonul? Nici eu nu ştiam de ce. Poate un pic din amândouă. La nici un minut a sunat din nou, deşi îi spusesem să nu mă mai sune. Ştie să fie insistentă. I-am răspuns sictirit.

– Da?!

– Te aştept, dragule?… zise ea, fără ca eu să zic ceva.

– Da, vin… acum caut un taxi.

– Te aştept, pa!

A reuşit să mă devieze de la traseu. Acum parcă îmi păreau rău că am zis da. M-a zăpăcit de tot femeia asta. Chiar face tot ce vrea cu mine. Realizam asta. Cele spuse la restaurant aveau un adevăr… Dacă îmi propun, şi tu vei fi la picioarele mele, asta îţi garantez!… Nu ştiam cum să abordez discuţia cu ea. Deşi în ţinuta în care mă aştepta, în cazul în care nu mă minţise, nu cred că ar fi putut să existe o discuţie serioasă între noi.

Cum aş putea să mă concentrez, ţinând cont că am văzut-o aproape goală? I-am simţit trupul lipit de mine. Sânii cu sfârcurile întărite… buzele pe care le-am sărutat şi mozolit… vaginul dornic ce m-a primit cu plăcere. Cum aş putea să gândesc limpede? Cum?

Cinsprezece minute mai târziu eram la uşa ei. Mi-a deschis imediat uşa şi m-a poftit să intru. Nu a minţit. Era îmbrăcată aşa cum a deschis. Un sutien roşu, ce părea mai mic cu un număr. Sânii mari păreau sugrumaţi în acele cupe. Chiloţii, tot roşii… A uitat să menţioneze portjartierul şi pantofii, de aceeaşi culoare.

Zâmbea larg, încerca să aibă o atitudine calmă şi relaxantă. S-a lipit de mine, capul aşezat pe umărul meu, braţul drept m-a prins de mijloc, direcţionându-mă către dormitor.

– De ce m-ai chemat? Ce vrei să vorbim?

– Te grăbeşti, dragule!… De când eşti aşa direct? Te ştiam mai reţinut, te văd schimbat un pic. Trebuie să te ajut, ai nevoie de relaxare.

– La fel ca data trecută când m-ai dat afară, fără vreo explicaţie? Realizezi că a trecut o săptămână şi nici măcar nu ai sunat?

– Dragule!… şşşştt… prea multe cuvinte… şşştt…

M-a luat în braţe, sânii lipiţi de mine, îi simţeam răsuflarea la ureche, cu un uşor oftat. Penisul creştea în pantaloni, deşi nu voiam să cedez aşa uşor. Îmi ţineam mâinile un buzunarele de la geacă. Ea părea o plantă căţărătoare, de care nu puteam să scap. Se băga cu forţa în sufletul meu, aproape să mă dărâme din picioare. A mers cu mine până aproape de pat. Nu s-a lăsat până nu mi-a dat geaca jos, apoi m-a împins pe pat.

Privirea pătrunzătoare, mişcările senzuale. Chiar dacă voiam să insist asupra discuţiei nu reuşeam. Aşa cum am crezut, nu vom reuşi să vorbim deschis. În schimb, mi-a deschis nasturii de la cămaşă, a tras cămaşa din pantaloni, dar nu m-a dezbrăcat de ea. M-a descălţat, apoi s-a dus la pantaloni. Înainte să meargă mai departe, a pus o mână în zona prohabului. Mi-a simţit penisul tare… mâna aluneca uşor. Fixându-mă cu privirea s-a apropiat cu faţa de prohab. A deschis uşor gura, buzele roşii… aahh… limba se mişca provocator… inima îmi bătea puternic.

Şi-a lipit faţa obrazul de prohab, făcând uşoare mişcări în sus şi în jos, fără să renunţe la contactul vizual. Totul era calculat. Mişcările în reluare erau dinainte gândite. A tras fermoarul, a băgat mâna în pantaloni, apăsa uşor penisul pe deasupra chiloţilor. A insistat până a reuşit să-mi scoată penisul erect afară. Mâna fină îl atingea delicat, privindu-l atent. Ştia ce are de făcut. A băgat mâna în pantaloni şi a scos şi testiculele afară.

Am vrut să mă ridic, dar nu m-a lăsat. A pus o mână pe pieptul meu, spunându-mi să rămân nemişcat. Oare ce avea de gând? Urma un sex oral? Toate indiciile acolo duceau. Îmi ţinea penisul de la bază, degetele ei au pornit în sus şi în jos cu atingeri fine. Obrazul se apropia tot mai mult de penisul meu. Până să-l lipească de el, a fost doar o chestiune de durată. Mi-a atins testiculele cu vârful limbii. Cu mişcări lente a urcat mai sus, până a ajuns la vârf.

Am crezut că-l va prinde imediat cu buzele. Doar amâna momentul, se juca cu trăirile mele. Voia să mă aţâţe, voia să-mi doresc asta foarte mult. Aproape că-mi venea să-i spun… suge-l!… aşa cum mi-a ordonat ea să-i sug sfârcul. Buzele s-au deschis în formă de cerc. Se apropia lent, cu vârful limbii făcea mişcări ca şi când l-ar fi atins.

Întâi mi-a atins vârful cu limba, buzele simula că vrea să-l cuprindă. Întredeschise, pregătite să-l cuprindă. Încă un pic. Senzaţia de nerăbdarea îmi crea ideea că aş putea să grăbesc eu momentul, să o apăs pe cap. Până la urma penisul şi-a făcut loc între buzele deschise. Intrase doar vârful, buzele s-au închis… s-au mulat pe el, cu limba mă atingea haotic, cu o mână îmi masa testiculele.

Uşoare gemete şi-au făcut apariţia. Un fel de… ce gustos e!… Eu, rămas fără cuvinte şi reacţie. Priveam încântat la show-ul la care asistam. Mintea plecată departe. Savuram momentul. Acele buze rujate, mulate în jurul penisului, făcând mici mişcări din cap, în sus şi în jos. Gemetele completau tabloul perfect. M-am întins pe spate, capul la fel, privind spre tavan. Nu pentru mult timp. Adevăratul spectacol de văzut era între picioarele mele.

Era conştientă că mă înnebuneşte şi apela cu încredere la toate atuurile. Ce nu înţelegeam era doar… ce vrea să obţină? Eram doar o provocare pentru ea că poate să facă orice din mine, doar pentru că nu acceptă să fie refuzată? Greu de spus.

Făceam ochii mari când vedeam buzele ei strânse în jurul penisului, alunecând cu fiecare centimetru din lungimea lui. Se retrăgea lent până aproape de vârf, apoi revenea la fel de lent, şi… mai adăuga încă un pic. Mai înainta un centimetru. În acest ritm, cu mişcări lente a ajuns să treacă de jumătatea penisului, făcându-mă să exclam de plăcere, să mă încordez.

Îmi doream să o fut din nou, să mă urc deasupra ei şi să o fut până nu mai puteam. Mai târziu am înţeles că ea voia să deţină controlul, să fie ea deasupra. După minute bune în care mi-a făcut un sex oral de excepţie, o văd că se ridică în picioare pe pat, încălţată cu pantofii, exact în zona mea de mijloc. S-a întors cu spatele la mine, s-a aplecat spre fată, scoţând posteriorul în evidenţă. Cu mişcări lente, a prins de marginea chiloţilor şi a tras în jos, până s-a dezbrăcat de tot.

Când s-a întors cu faţa spre mine, ochii mei au rămas aţintiţi la zona dintre picioarele ei. La vaginul suculent şi primitor. Nu aveam idee ce urma să facă. Orice ar fi fost, sigur mi-ar fi plăcut… să se aşeză cu vulva peste gura mea, pe care să o ling ca un nebun, sub greutatea ei… sau… să se lase direct în penisul meu şi să mă călărească.

A ales doua variantă. S-a lăsat încet pe mine, penisul în faţa ei, îl masa uşor cu mâna la vârf, privindu-mă cu insistenţă. Am întins mâinile spre coapse, le-am atins uşor cu degetele, mai sus pe abdomen, am ajuns la sutien. I-am prins sânii, am strâns un pic. Aşa cum mi s-a părut la început, sutienul părea cu un număr mai mic, sânii înghesuiţi în el. Am tras de sutien şi i-am eliberat sânii. Minunăţie de sâni. Sfârcurile deja întărite, împungeau aerul.

S-a lăsat pe mine, mi-a căutat buzele şi m-a sărutat. A urcat un pic mai sus… am înţeles ce urma să se întâmple când şi-a ridicat uşor bazinul, apoi şi-a potrivit penisul… aahh… gemea lăsându-se încet în el. Am vrut să-i sug sânii, dar ea căuta să mă sărute. I-am făcut jocul o vreme, apoi m-am dus direct la sâni. Am apucat să-i sug mai puţin de două minute. S-a ridicat vertical… cu o mână mă masa pe piept, cu o alta se strângea de sâni.

Se mişca uşor în sus şi în jos. I-am pus mâinile în talie să o ajut pentru o mişcare mai amplă. Sarea tot mai tare, gemea şi ofta lung. O vedeam cu se încordează treptat… aahh… s-a oprit un pic, apoi s-a lăsat peste mine, mi-a băgat sânul drept în gură şi îmi spunea repetat… suge!… suge!… Cu mâinile o apăsam pe fese, de sub ea îmi mişcam bazinul… tot mai rapid… ddaa… suge!… apăsa cu sânul în gura mea, să intre mai mult… aahhh… a ţipat lung, apoi a pus capul pe umărul meu.

Se împingea în mine să rămân adânc în interiorul ei. Îi simţeam interiorul pulsând, respira greu. Aproape la indigo, precum cu o săptămână înainte, la puţin timp s-a dat la o parte de pe mine, spre partea stângă a mea şi s-a întors cu spatele spre mine. Aproape la fel ca data trecută. Iar îmi va spune să plec? Parcă nu-mi venea să o întreb nimic. Răspunsul îl ştiam deja şi nu-mi plăcea deloc. Bine, dar ce să fac? Nu am lăsat-o mult. M-am apropiat de ea, abia i-am atins umărul şi am întrebat-o dacă este bine.

– Ar fi bine să pleci!… mi-a zis ea.

– Ce s-a întâmplat? Vorbeşte cu mine!

– Te rog să pleci!

S-a întors cu faţa în jos, întinzându-se pe burtă, încercând să-şi ascundă privirea de mine. M-am urcat peste ea, voiam să-i vorbesc. S-a zbătut să mă dea la o parte. Am reuşit să-i prind o mână la spate şi să o imobilizez. Cumva din toată agitaţia asta, am simţit că mă excită faptul că se împotriveşte. Penisul erect din nou.

– Trebuie să pleci, acum!… Te dau pe mâna poliţiei pentru viol!

– Interesant! Cum vei explica lor că am ajuns în acesta postură? Am intrat peste tine în casă sau tu m-ai primit aşa, în lenjerie intimă? Am făcut sex înainte sau nu? Poţi explica asta?

– Pleacă, te rog! Lasă-mă în pace!… mi-a zis ea având faţa băgată în pernă.

– Crezi că-ţi baţi joc de mine?… i-am spus eu. Mă chemi aici, te fuţi cu mine, iar când eşti tu mulţumită mă dai afară? Asta crezi? Acum am să te fut eu, cum vreau eu!

În timp ce îi spuneam încercam să-mi potrivesc penisul între labiile ei. Se zbătea şi făcea totul mai dificil. După câteva eforturi şi lupte, am băgat… am împins adânc… aahh… Nu mă recunoşteam, nu mă ştiam în stare să fiu brutal cu femeile, dar acum simţeam că vreau să-mi recapăt mândria înapoi. Refuzam să accept să-şi bată joc de mine.

– Aşa zici tu că sunt la picioarele tale?… aahh… Că vei face tot ce vrei din mine?… Uite cum te fut, şi tu nu poţi să faci nimic!

Reuşisem să o imobilizez destul de bine, încât nu se mai putea mişca. Nu avea altă opţiune, gemea destul de tare băgată cu capul în pernă. Dacă tot am început, să continui până la capăt… mi-am zis eu. Mă loveam puternic de fesele ei, penisul, la rândul lui, lovindu-se puternic de interiorul ei. Un sentiment de ură se împrăştia în corpul meu. Nu mai eram în stare să fiu empatic cu ea. Din dorinţa de răzbunare mă comportam brutal cu ea.

Am simţit când a predat armele. Nu a mai încercat să se zbată. Îi simţeam mână moale, îşi acceptase rolul de femeie dominată în acele momente. Văzând că nu se mai împotriveşte, m-am ridicat de pe ea, am prins-o de braţ şi am pus-o capră. Nu s-a împotrivit. Părul mare, lăsat liber, l-am prins în coadă şi am tras spre mine. Avea capul lăsat pe spate… mi-am potrivit penisul şi am împins în ea la fel de brutal… aahh…

Cu o mână o ţineam de mijloc, cu alta o trăgeam tare de păr. Trupurile noastre se loveau puternic. Mă excita toată această schimbare, iar faptul că ea stătea docilă, îmi plăcea şi mai mult. Reuşisem să domesticesc felina! Cel puţin aşa gândeam.

Mă încordam treptat, gemeam, respiram greu… ştiam că voi urma să ejaculez, dar nu mă hotărâsem unde. Îmi trecuse ideea să termin în ea… aşa, din răzbunare. Îi eliberasem părul. O ţineam cu ambele mâini de mijloc, mişcările mult mai rapide, loviturile trupurilor noastre, mult mai puternice… eram aproape… aaahh… am ieşit în ultima clipă din vaginul umed. Sperma a ţâşnit pe fese şi pe spatele ei.

În acele momente m-am simţit bine. Încă trăiam sub impulsul adrenalinei. Ea s-a întins cu faţa în jos, fără să zică nimic. Eu, la rândul meu, m-am întins pe pat, respirând greu. Nu mi-a păsat că îi voi păta lenjeria de pat cu stropi din sămânţa mea. În timp ce mă linişteam, conştiinţa revenea treptat… Ce-am făcut! Ar putea să zică că am violat-o… Va ieşi un scandal monstru. Cine o să mă creadă pe mine? Ea este artistă în ale actoriei, iar cu statutul său, va ieşi învingătoare

Răul era făcut, nu mai avea rost să încerc să vorbesc cu ea. Am coborât din pat. Îmi aranjam hainele şi mă pregăteam să plec. M-am încălţat, mergeam spre uşă. Când să ajung în dreptul ei, m-am oprit puţin. Am aruncat o privire spre ea, privindu-i trupul golaş, întins pe pat. Doream să rămân cu această imagine în memorie. Eram pregătit să ies pe uşă, cu mâna întinsă spre clanţă, când:

– Unde pleci? Te rog, nu pleca!

– Poftim!?…

– Nu mă lăsa singură? Ţine-mă în braţe!

– Măi, femeie, eşti nebună rău! Cine să te mai înţeleagă?

A întors capul spre mine, m-a privit o secundă, apoi a coborât din pat. Cu mişcări agale a venit la mine şi s-a lipit de mine, punând capul pe umărul meu. Nu înţelegeam nimic din tot ce s-a întâmplat. De unde schimbarea asta? Rămas perplex, nu găseam nici o explicaţie. Totuşi, din instinct am strâns braţele şi strâns-o de mine.

– Am reuşit să scot la iveală bărbatul adevărat din tine. Asta este ceea ce vreau de la un bărbat. Dacă nu ştie să mă domine în pat, nu are ce căuta lângă mine. Mai devreme ai reuşit şi mi-a plăcut. Asta nu ai înţeles ce vreau de la tine.

Cei drept avea dreptate. În multe momente, am lăsat-o pe ea să conducă, parcă intimidat de statutul ei, de numele avut în societate.

Am sărutat-o pe frunte, apoi am mers împreună către pat. M-am întins alături de ea, ţinând-o strâns în braţele mele, capul băgat în sufletul meu, a adormit imediat. Încă îmi puneam întrebări şi nu găseam răspunsuri… îşi doreşte o relaţie cu mine?… cât va dura?… voi face faţă presiunii mediatice la care vom fi supuşi?… va fi o relaţie secretă?… Greu de răspuns la atâtea întrebări. Sfârşit.

… citeste prima parte …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Dragoste cu năbădăi… cu o persoană publică (2)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura