Distracţia continuă… de la munte, la Băile Felix (1)

… Eu şi fiică-mea am mai stat puţin la poveşti şi un pahar de vin. Ginerele s-a dus în dormitor.

– Este bine ce facem acum? De ce facem asta, ce fac dacă se întoarce tatăl tău?… o întrebam nedumerită.

– Sunt foarte mândră de tine, arăţi aşa de bine… de fapt nu suntem fiică şi mamă, suntem două curvuliţe cărora le place să se fută. Ne place pula. Uită-te la tine, uite ce ţâţe şi ce cur ai, mamă! Altele la 25 de ani nu arată cum arăţi tu la 50 …

-… Când mergi pe tocuri, ai nişte mişcări de te-ar fute orice bărbat. Eşti super sexoasă. Ai un cur bombat, dacă eu ca femeie mă uit, de bărbaţi ce să mai zic. Soţul meu este înnebunit după tine, doar ştii asta. Nu vezi că te fute ca nebunul?

A doua zi la micul dejun, chelneriţa ne cam evita. Oare îi era ruşine? Fiică-mea s-a dus la ea. Părea prietenoasă când vorbea cu fata mea. Fiică-mea a mângâiat-o pe faţă, câteva săruturi pe obraji. Oare ce au vorbit? Ginerele era la bufet când s-a întors ea la masă.

– Ce aţi vorbit?… o întreb eu curioasă.

– Am invitat-o la noi diseară. Tu stai cu ginerele tău, faceţi-vă de cap!

O vedeam încântată. Toată ziua mi-a spus cât de mult se bucură. Voia de multă vreme o femeie în pat. Spre seară cineva a bătut la uşă. Era chelnăriţa, îmbrăcată în negru, fustă mini. La orice mişcare îi vedeam fundul balansându-se, sutienul îi ridica ţâţişoarele. Pe lângă ale noastre, ale ei erau minuscule. Tocurile erau atât de înalte, că nu ştiu cum a putut să meargă cu ele.

Fiică-mea a salutat-o cu un sărut pasional. Se vedea că îşi doreau amândouă. Fiică-mea a turnat şampanie în pahare şi s-au aşezat pe canapea. Eu şi ginerele, parcă nici nu contam. Amândouă aranjate… fuste, tocuri… de parcă mergeau la nuntă.

– Mergem să facem o baie?… îmi spune ginerele… Să nu deranjăm.

Ne-am luat halatele şi am ieşit pe teresă. Ţâţele mele erau tari ca piaţa. Primul s-a dezbrăcat ginerele de halat, a intrat în jacuzzi, apoi a întins mâna să mă ajute. Foarte grijuliu. Ne mânca curiozitatea pe amândoi, ne-am aşezat cu faţa spre apartament, să vedem ce se petrece. Ele nu ne vedeau. Afară era întuneric, iar luminile de la jacuzzi erau slăbuţe.

Ginerele s-a apucat de povestit de la începutul relaţiei lor… începând de la primul sex, când nu a reuşit să i-o bage… cum a reacţionat micuţa mea când i-a văzut pula… Eu eram atentă la fete. Se sărutau, se mângâiau… s-au luat în braţe şi se frecau una de alta. S-au dezbrăcat pe rând. Mă mânca şi pe mine păsărica când le vedeam.

Amândouă dezbrăcate, fiică-mea întinsă pe canapea cu un picior sus, chelnăriţa pe podea o lingea îi păsărica. Se jucau, săruturi pasionale şi mângâieri tandre. Au făcut schimb de mai multe ori. Nu au ratat poziţia 69. Le priveam amândoi. Eu îmi masam sânii, pula ginerelui era sculată. Credeam că vom vedea tot vor face, dar fiică-mea a luat pe chelnăriţă de mână şi a mers cu ea în dormitor, şi nu au mai ieşit până a doua zi la ora 11.00… cu un zâmbet până la urechi.

Seara nu s-a terminat, ne-am distrat şi noi. Am băut cu ginerele câteva pahare. Încins la maxim, mi-a făcut la început sex oral, timp în care am avut două orgasme. Eram atât de dornică încât am ajuns să mă rog de el să mă fută, şi nu voia.

– Fute-mă, dragule, nu mai pot! Bagă-mi pula aia mare! Rupe-mă! Fute-mă cât poţi de tare!… Nu avea de gând să facă asta, mă chinuia în continuare. Mă plesnea peste fund, mă strângea de ţâţe… mi-a băgat scula în gură, apoi o scotea rapid. Între ţâţe… numai unde voiam eu, nu voia el.

-… Acum, fute-mă! Nu mai rezist! Sunt terminată, bagă pula în mine!

Sătul să mă audă cum mă rog atâta, m-a tras tare spre el, mi-a ridicat un picior în aer, şi-a introdus scula în mine. Mă futea din picioare, pompa în mine fără milă.

– Îţi place aşa? Fiică-ta e înnebunită după poziţia asta.

– Da.. aahh… îmi place, fute-mă tare!

Eram deja la al treilea orgasm, iar el încă era fresh. M-a pus capră în jacuzzi şi m-a futut pe la spate până când a terminat şi el în gura mea. A insistat să înghit tot, să nu irosesc nimic… ceea ce am şi făcut, cu plăcere.

Obosiţi, ne-am aşezat pe bancă şi ne-am odihnit. Stăteam unul în faţa celuilalt. După un timp, am văzut că i se scula din nou. Nici eu nu am stat cuminte. Mă jucam cu picioarele la mădularul lui. Îi plăcea destul de mult, după cum am observat. I-am prins pula cu ambele picioare, i-o frecam tot mai tare. Îmi plăcea şi mie senzaţia, mai ales că îl vedeam pe el cum oftează. I-am frecat-o cu picioarele până şi-a dat drumul. A fost o experienţă foarte plăcută să-i simt sperma între degete.

Mai târziu, ne-am retras şi noi în cameră. Trecând pe lângă camera fetelor, le auzeam gâfâind şi oftând destul de tare. Nici nu am intrat bine în cameră că mi-a spus:

– Vreau să te fut în cur!

– Cum vorbeşti, dragule? Spune şi tu anal, sună mai frumos…

Fără să zică nimic, m-a împins pe pat, s-a urcat peste mine şi şi-a înfipt scula în mine. Am ţipat atât de tare, încât fiică-mea a bătut de câteva ori în perete. Nu cred că m-a futut atât de dur ca în acea noapte. Eram atât de zăpăcită, încât nici nu mai ştiu de câte ori a fost. Cred că m-a futut de trei ori în fund, simţeam orificiul amorţit.

Vreo patru zile am simţit durerea, în acest timp nu mi-a mai trebuit sex. Am urlat atât de tare, de cred că m-au auzit toţi. Mă futea în continuu şi nu se mai oprea, patul era ud de la transpiraţie şi sex. Cred că arătam ca şi când trecuse trenul peste mine. Înainte să adormim mi-a spus:

– De când te-am văzut prima dată mi-am dorit să fac anal cu tine… când ţi-am văzut fundul mare şi frumos…

Dimineaţa când ne-am trezit, o avea din nou sculată. Cât poată să fută!?… mă gândeam eu. Nu ştiu unde mi-a fost capul, dar m-am aplecat deasupra penisului şi i-am făcut muie până şi-a dat drumul de două ori în gura mea. În cameră mirosea a spermă, a sex. La duş am constatat că aveam spermă peste tot… pe faţă, în păr, pe ţâţe, pe spate, între degetele de la picioare… eram ca ultima curvă.

Într-un final au ieşit şi fetele din dormitor, foarte vesele amândouă. Chelneriţa a plecat imediat, urma să intre în tură peste câteva ore. Ginerele s-a băgat în jacuzzi, noi două ne-am întins la poveşti lângă şemineu, vorbind despre noaptea trecută.

– Mi-a plăcut foarte mult. Nu am realizat până acum că-mi plac şi femeile. Am avut multe orgasme. Tipei i-a plăcut foarte mult vibratorul xxl, i l-am băgat peste tot… l-a folosit şi pe cel pentru anal. A fost prima dată când a fost penetrată anal.

-… Am invitat-o să vină la noi acasă, când tu o să pleci cu mătuşa la Băile Felix, este impresionată de pula ginerelui. O să o rupă soţul meu în două… Nu se oprea de povestit, apoi şi-a adus aminte… Dar tu, de ai urlat aşa, dragă? Ce ţi-a făcut soţul meu?

– A fost foarte dur aseară. M-a futut în fund de nu-l mai simt…

– Aaa… în fund… îi place fundul tău, n-am ce să-ţi fac, dragă!

Ziua următoare urma să plecăm acasă. Seară am stat puţin la bar, după care am pregătit bagajele. Am constatat că 70% dintre hainele mele erau pătate de spermă, miroseau a pulă, pizdă, sex… nici nu avea cum să miroasă altfel. Am ţinut-o într-o orgie ce a durat cinci zile. Le-am pus pe toate la un loc pentru spălat. Seara nu am stat mult la poveşti, ne-am culcat devreme, plecam a doua zi dimineaţă. Pe drum, fiică-mea îmi trimitea mesaje:

– Ce bine a fost! Mi-a plăcut foarte mult. Ţie?

Ce puteam să-i spun, a fost foarte bine, satisfăcută sexual 100%. Fundul mă durea puţin. Mă gândeam la tot ce s-a petrecut… nopţile intense de sex, sex cu trei bărbaţi, prima aventură lesby a ei… totul era în minţile noastre perverse. Ajunşi la destinaţie. Ei la casa lor, eu la casa mea, să mă liniştesc puţin. Înainte să-i las singuri, am auzit-o pe fiică-mea.

– Rămânem singuri, dragule, o să rupem patul!

Zilele au trecut destul de repede. Am plecat cu sora mea la Băile Felix, la o pensiune de lux cu circuit închis. Ne-am cazat, camera imensă cu bucătărie deschisă… lux! Fiul patronului, un băiat de 19-20 de ani se ocupa de bagaje. Până le-a dus în cameră, ne-a analizat foarte atent, pe amândouă. Amândouă aranjate, sora mea cu ţâţele puţin mai mari ca ale mele. Poartă tot timpul decolteuri provocatoare. Sora mea a pus imediat ochii pe puşti.

– E cam ruşinos băiatul, dar la ţâţe se uită… zice ea.

În jurul prânzului ne-am dus la piscină închisă cu sticlă… superb! Deodată îl auzim pe puşti:

– Serviţi masa, doamnelor?

– Mai târziu, dragule. Trebuie să avem grijă de siluetă… i-a zis sora mea.

– Arătaţi foarte bine, nu este o problemă.

Seara la cină, ne-a servit puştiul. Sora mea îl provoca tot timpul. Până la urmă ne-a lăsat numărul de telefon, iar dacă aveam nevoie de ceva, să-l sunăm.

– Orice?… a întrebat ea mirată.

– Orice, doamnă, orice.

– Bine.

La terminare, ea îi spune:

– Ne aduci un vin în cameră? Alege tu, mergem pe mâna ta.

Nici nu am ajuns bine în cameră, puştiul a bătut la uşă. A pus în pahare…

– Hhmm… foarte bun, ai gusturi bune… i-am zis eu. Bei şi tu un pahar cu noi.

Şi-a pus şi el un pahar şi am dat noroc.

– Bine aţi venit la pensiunea Venus! Speram să vă satisfacem plăcerile…

– Vrei să-ţi spunem plăcerile noastre, dragule? Avem plăceri perverse… imediat a întins mâna pe pula lui. Era beton.

– Mă scuzaţi, dar la aşa femei… sunt şi eu bărbat, cu reacţiile aferente.

– Hhmm… dragule, ne faci curioase… sora mea îi masa pula.

Eram de şase ore acolo şi deja era cu pula în mână. S-a ridicat, se îndrepta către uşă… mă întorc imediat… a zis el. S-a întors cu încă o sticlă de vin. Simţeam căldura între picioare. Sora mea îi desfăcea pantalonii. Eu l-am ajutat să se dezbrace. Ce credeţi? Puştiul nu avea chiloţi pe el. Era ras, pula sculată în faţa noastră.

Sora mea i-a luat-o în gură, eu îi lingeam biluţele. Ne-a prins pe amândouă de păr şi ne împingea spre el… spre pula, respectiv biluţe.

Băiatul ce părea speriat la început, nu era deloc speriat. A luat-o pe sora mea, a aşezat-o pe pat şi i-a zis:

– Vreau să te fut pe tine în seara asta, iar mâine pe soră-ta.

I-a desfăcut picioarele şi s-a înfipt în ea. Nu avea scula foarte mare, dar era îndoită în sus şi cred că-i atingea punctul sensibil. Sora mea a avut trei orgasme până a terminat el. Când şi-a dat drumul, s-a retras… jeturile ţâşneau pe abdomenul sorei mele, până aproape de ţâţe. Ea, perversă întindea sperma peste tot… abdomen, ţâţe şi gât.

Începem foarte bine concediul ăsta… mă gândeam eu. Eram nerăbdătoare să mă fută mâine, însă patronul pensiunii i-a luat-o înainte. Nevasta lui, o perversă ordinară şi o figurantă. Arată foarte bine, iar în privinţa sexului m-a introdus într-o lume a sexului, ce nu am putut să cred. …

… citeste partea a doua …

Citeste si:

Cum am ajuns cu ginerele in pat

Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei

Eu, sora mea şi… lucrurile se complică

Distracţie la munte… trio cu ginerele şi fiică-mea

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Distracţia continuă… de la munte, la Băile Felix (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: