Simţeam lipsă… lipsă de sex, de perversiuni (1)

… Trecuse câteva zile, băiatul fostei colege insista să mai treacă pe la mine. A fost interesantă întâlnirea noastră, dar l-am făcut să înţeleagă că nu se poate continua datorită diferenţei de vârstă.

Soţul meu era plecat de ceva vreme, vorbeam cu el prin mesaje. Curiozitatea m-a făcut să întreb despre colega lui Josephine. Locuiau în acelaşi hotel şi se înţelegeau foarte bine. Nu am insistat asupra subiectului sex de teamă să nu mă întrebe şi el, iar eu să nu ştiu ce să-i spun. …

După conversaţia cu soţul meu, i-am scris fiicei mele. Plecată în concediu cu ginerele, se simţeau foarte bine, îmi era dor de ei.

– Cu ce ne aştepţi când venim?… a întrebat fiică-mea.

– Să ne aştepţi la noi acasă… se auzi vocea ginerelui pe fundal.

– Auzi, dragă, ginerelui tău îi este dor de tine… să ne aştepţi la noi acasă!… a completat ea.

Abia aşteptam să merg la ei, simţeam dorul de sex, dorul de pulă. Seara, în pat, simţeam lipsă… lipsă de sex, de perversiuni, o pulă reală… vibratorul îşi făcea treaba, dar nu se compară cu una adevărată, se simte altfel.

Tânărul, băiatul fostei colege, mi-a trimis un mesaj:

– Ce faceţi? Eu mă plictisesc, pot să trec pe la d-voastră?

L-am refuzat, dar el a fost insistent, pe mine mă mânca păsărica, aşa că am acceptat până la urmă. A ajuns repede la mine. Când a ajuns am văzut că are pantalonii umflaţi. Mi-a atras privirea imediat.

– Ţi s-a sculat, dragule? Ce se întâmplă cu tine?

– De două zile stau cu ea sculată. Doctoriţa mă înnebuneşte cu mesaje perverse… mă doare rău… abia săptămâna viitoare se întoarce.

– Atunci să ne ocupăm de problema ta!… i-am zis eu, deşi şi eu aveam o problemă, dar nu voiam să recunosc.

A venit cu mine la duş, avea penisul tare că betonul, ouţele mari şi umflate. La duş nu am făcut nimic, doar ne-am studiat unul pe altul şi ne-am spălat. În dormitor, i-am zis să se întindă pe pat cu faţa în sus. M-am aşezat între picioarele lui desfăcute. I-am prins penisul şi am început să-l sug uşor… nu voiam să termine repede. I-am prins ouţele în gură… ofta lung… mi-a amintit să-l sug uşor că-l doare.

Urcând uşor cu limba pe penis, l-am prins în gură… l-am supt încet puţin timp, apoi m-am urcat pe el. Îl simţeam încordat. Mi-am potrivit penisul şi m-am lăsat încet pe el. Îl călăream uşor, îl mângâiam pe piept, el se juca cu ţâţele mele. De data asta eu controlam ritmul, cu acceptul lui. Îi simţeam penisul de parcă ar fi fost un lemn în păsărica mea, atât de tare îl simţeam.

Săream uşor pe el, penisul culisa în păsărica mea… după câteva minute şi-a dat drumul. Atât de repede, ca niciodată. Simţeam jeturile calde de spermă ce păreau că nu se mai opresc. Simţeam că-mi curge din păsărică, el încă ejacula, nu se mai oprea.

L-am lăsat să se liniştească puţin, avea nevoie după atâta timp în care nu făcuse sex. Când s-a mai liniştit puţin, m-am aşezat eu pe spate, iar el s-a urcat deasupra mea. Orgasmul avut a fost descătuşarea, s-a înfipt imediat în păsărica mea… mă futea într-un ritm exploziv. Abia acum îl recunoşteam. Mă futea atât de repede, încât nu reuşeam să menţin ritmul pentru respiraţie.

Ţipam de plăcere… nu am idee cum poate să se mişte aşa de repede din cur, aveam impresia că-mi va rupe păsărica. După minute bune de futut exploziv, am terminat amândoi. Patul era ud sub mine de la transpiraţie. Tânărul chiar are un mare stil să fută, şi asta la 18 sau 19 ani, cât are el.

Se făcuse târziu, dar el nu avea de gând să plece. După un timp, l-am simţit că mai vrea ceva. Mă admira şi mă mângâia pe sâni şi pe fund. Pula i se sculase din nou. S-a aplecat, mi-a depărtat picioarele… a băgat capul între ele… s-a dus direct la zona fierbinte… mă lingea, gura lipită de labii. Am reuşit să-l trag cu fundul spre mine. S-a urcat deasupra mea, i-am prins pula şi am început să i-o sug. Ne satisfăceam reciproc în poziţia 69, inversată.

De câteva ori mi-a atins cu limba orificiul anal, poate, fără să-şi dea seama. Simţeam căldură, simţeam valurile… voiam sex din nou… o voiam în fund. Fără să-i spun nimic, l-am dat jos de pe mine, m-am aşezat în patru labe, el s-a poziţionat la spatele meu… a băgat-o în păsărica… aahh…

– Nu ai vrut anal, dragule? Baga-mi-o în fund!…

Cred că s-a bucurat când auzit ce am spus. Imediat a scos-o din mine şi mi-a băgat-o uşor în fund. Se cunoaşte că mai făcuse sex anal, avea experienţă, ştia ce să facă. O vreme s-a mişcat uşor, apoi a mărit ritmul. A ajuns să mă fută atât de tare, la fel cum m-a futut în păsărică. Mă futea de zici că era o maşină de futut. De data asta urlam de durere.

Ginerele cu pula lui imensă, ce o are de trei ori cât al tânărului, nu mi-a provocat aşa de durere. Băiatul ăsta mă futea de am înnebunit. Nu mai puteam, el mă futea în continuare, nu părea că se va oprii. Ţipam, pumnii strânşi, eram foarte încordată. S-a încordat şi el, gemea tot mai tare… aahhh… şi-a dat drumul în fundul meu. Simţeam că explodez, sperma curgea încet, se prelingea pe picioare. Gâfâind mi-a spus:

– Vă futeţi foarte bine! Sexul anal cu d-voastră a fost cel mai bun. Mi-a plăcut să vă fut în cur… aveţi un fund foarte sexy.

Tânărul a fost încântat, dar eu… vai de fundul meu! Abia îl mai simţeam. Aproape patru zile am simţit că mă doare. M-a futut până m-a rupt în două.

Cu o zi înainte să se întoarcă copiii, am mers la ei acasă. Am făcut cumpărături şi am pregătit ceva de mâncare. A doua zi m-am prezentat la aeroport la ora 14.00. Acolo, era afişat că întârzie două ore. Ce să fac? M-am plimbat pe la magazine, probam parfumuri. Un vânzător era cu ochii numai după mine. O altă vânzătoare îmi prezenta modele diferite… cam 35-40 de ani, destul de frumoasă, sexy, fund mare, ţâţe mari cu silicoane.

A văzut că o studiez, şi ea a făcut la fel. Ne-am făcut una alteia complimente. Mi-a povestit diverse intimităţi. Înainte să plec mi-a dat o carte de vizită. Nu era o simplă vânzătoare, era chiar şefa de magazin. Nu a uitat să menţioneze că-i plac femeile. Această femeie a creat o curiozitate în mine, aproape că am uitat că trebuie să ajungă fiică-mea.

Când au ajuns ne-am luat în braţe. Când m-a luat ginerele, i-am simţit instant mădularul. Se trezise curva din mine, nu am putut să mă abţin fără să mă frec puţin de el.

– Ai răbdare, dragă, până acasă!… zise fiică-mea.

Acasă, am început să povestim, ne era dor de conversaţiile noastre. Ginerele era în garaj la treaba lui.

– Ne-am tras-o pe o plajă unde erau numai nudişti… se uitau toţi la noi… mi-a spus ea încântată.

Pe lângă asta, au mai fost într-un hotel destinat pentru adulţi, au mai fost într-un club de swingeri. Cu alţii nu au făcut sex. S-au futut oriunde şi oricând. Unii erau dezbrăcaţi complet sau în costume de baie. O rusoaică era înnebunită după pula ginerelui. A venit la fiică-mea şi i-a propus un sex în trei. Voia neapărat să o fută ginerele, dar au refuzat.

– Nu mai scăpam de ea. Până la urmă am lăsat-o să-i facă un sex oral ginerelui tău pe plajă… sugea ca o nebună. Când şi-a dat drumul soţul meu, se freca cu pula de faţa ei, pe gât, de ţâţe… avea spermă şi în ochi. S-a şters cu degetele, apoi le lingea provocator…

-… Ne futeam pe plajă, nimeni nu era deranjat de celălalt, numai că femeile se cam uitau la pula soţului meu…

Seara, ne-am băgat în pat. Credeam că sunt obosiţi de la drum, dar ei aveau chef de sex. Micuţa mea ţipa într-o veselie… fute-mă!… da, da… fute-mă!…

Mi-am amintit de tipa de la magazin. Am coborât să iau cartea de vizită să o sun. Când m-am întors, ginerele intra în baie. M-am dus repede după el. Încă o avea sculată. Am luat-o în mână şi am supt-o puţin, mai avea urme de spermă. Credeam că mă doreşte… m-a ridicat de păr şi m-a ridicat.

– Mâine te fut, dragă! Mi-a fost dor de tine şi de pizda ta.

M-am înmuiat toată, fierbeam, îl voiam în mine, voiam să mă fută. El s-a întors şi a plecat în cameră. Un pic frustrată, am ajuns în camera mea… primisem un mesaj de la sora mea… În schimb i-am scris un mesaj tipei de la magazin.

– Bună, sunt Stela. Mulţumesc pentru sfat, îmi place mult parfumul.

– Cu drag, mă bucur că-ţi place. Ce faci, eşti bine?… mi-a răspuns ea rapid.

– Stau în pat… nu puteam să-i spun că alături se auzea… fute-mă!… fute-mă!

– Aşa singurică în pat? Vrei să vin la tine sau tu la mine?

Nu locuieşte foarte de parte de fiică-mea. La final am făcut mici glumiţe, apoi am stabilit să ne vedem a doua zi la o cafea. …

… citeste partea a doua…

Citeste si:

Cum am ajuns cu ginerele in pat

Eu, fiică-mea şi ginerele… sex în trei

Eu, sora mea şi… lucrurile se complică

Distracţie la munte… trio cu ginerele şi fiică-mea

Distracţia continuă… de la munte, la Băile Felix

Poveste scrisa de Stela

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Simţeam lipsă… lipsă de sex, de perversiuni (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura