Dintre multe regrete… pe Ela o vreau cel mai mult (1)

Într-una din zile, Ela m-a chemat pe la ei, nu ne mai văzusem de multă vreme. Cu soţul ei nu ţineam legătura, mai mult cu ea. Nici la telefon nu vorbeam prea des. Cel mai mult conversam prin mesaje… urări de zi de naştere sau onomastică, de sărbători şi altele. Ela este o minionă atrăgătoare, cel puţin aşa mi-o aminteam eu, de când nu ne mai văzusem. Îi plăcea foarte mult de mine, dar eu am fost naiv la acea vreme, nu puteam să trec peste un anumit complex. Acum văd altfel lucrurile, nu mai am mintea de la 20 de ani. …

Îmi era dor să o văd, aşa că am dat curs invitaţiei. M-au primit bucuroşi, Petre a fost încântat, nici nu mai ştiu când îl văzusem ultima dată, de ea nu mai zic. M-a strâns în braţe şi m-a sărutat pe obraz… nimic special, un dor de revedere.

Conversaţia era în toi, depănam amintiri, băiatul lor se juca pe consolă. Au încercat să fie gazde bune, să mă servească cu de toate. Cum eu nu sunt băutor, i-am refuzat politicos. Petre şi-a adus aminte de ceva ce-mi place. L-am rugat să nu se deranjeze, dar nu a contat, a coborât până la magazin. Eu şi Ela aşezaţi pe canapea, fiecare spre capătul canapelei. Este drept că aceste gânduri mi-au trecut prin minte de-a lungul timpului, dar poate nu trebuia să i le spun şi ei. Trecutul, să rămână trecut.

– Ela, se întâmplă să ai regrete?… o întreb eu.

– Cred că toţi avem regrete până la urmă, dar la ce te referi?

– Mă refer la faptul că am fost un prost atunci. Umblai după mine, iar eu te-am refuzat. Îmi amintesc şi acum cele două săruturi. De multe ori m-am gândit cu regret că nu am mers mai departe. Acum este târziu… fiecare este la casa lui.

– Tot timpul ai rămas în inima mea, m-am gândit mereu la tine. Mi-a fost greu o perioadă să înţeleg de ce nu ai vrut. Nici acum nu ştiu ce s-a întâmplat atunci… după ce ne-am sărutat.

– Aveam mintea în colţuri, gândeam greşit…

– Ce s-a întâmplat mai exact?

– Pe atunci aveam un complex faţă de tine. Erai o fată frumoasă, şi acum eşti frumoasă…

– Mulţumesc…

-… doar că eu nu puteam să trec peste diferenţa de înălţime dintre noi. Eu mult mai înalt, tu o pitică cu chip de copilă la acea vreme. Nu mă simţeam confortabil mergând cu tine pe stradă. În ciuda vârstei, puteai fi confundată cu o fată de 14 ani. Nici eu nu arătăm mai matur, însă, diferenţa de înălţime făcea ca tu să pari o minoră.

– Nu am crescut prea mult de atunci…

– Da, aşa este… mi-a fost un pic teamă că vei înţelege greşit dacă mergeam mai departe şi apoi ne despărţeam. Nu voiam să crezi că am vrut să-mi bat joc de tine.

– Asta mi-a plăcut cel mai mult la tine, în comparaţie cu alţi băieţi… aveai suflet bun, şi cred că încă îl mai ai.

– Asta nu se ştie dacă îl mai am… chiar şi acum mă gândesc serios ca noi doi să facem sex… i-am zis eu, un pic şoptit să nu fim auziţi. Ela s-a înroşit un pic la faţă, a lăsat capul în jos. Se pregătea să-mi spună ceva, dar s-a auzit zgomot la uşă. Era Petre şi a întrerupt micul nostru moment de sinceritate.

Începusem să mă gândesc că nu trebuia să o stârnesc, şi să ţin totul pentru mine. De câteva ori i-am zărit privirea îngândurată, nu mai era ca la începutul revederii… veselă şi binedispusă. Acum nu mai părea în apele sale, deşi se străduia să ascundă asta.

Venise vremea să plec. Omul vine, dar mai şi pleacă. M-au condus amândoi la uşă. Speram să prind un moment singur cu ea ca să-mi cer iertare pentru ceea ce i-am zis, dar nu am reuşit. A apucat să-mi spună scurt:

– Ne auzim la telefon… privindu-mă fix în ochi.

– Da, cum să nu, ne auzim la telefon.

Ce prost sunt! Apar acum după atâta timp şi îi perturb viaţa cu gândurile mele tâmpite… de ce nu am ţinut asta doar pentru mine? Doar nu mai putem schimba nimic… gândeam în drum spre casă. Două zile mai târziu primesc un mesaj pe what’s up.

– Bună, ce faci? Poţi vorbi?

– Bună, te sun în cinci minute… îi răspund eu. Şi sun.

– Bună… îmi răspunde ea.

– Bună, sunt la muncă, dar am ieşit un pic ca să vorbesc cu tine. Eşti bine?

– Da, sunt bine. M-am tot gândit la ceea ce mi-ai spus când ai venit la noi…

– Aşa…

– Vreau să o facem!

– Ce să facem?

– Ştii tu…

– Te gândeşti la ce mă gândesc şi eu… la sex?

– Da… la asta mă gândesc… dacă mai vrei.

– Cum să nu vreau?! De data asta sunt absolut convins că vreau. Dar tu eşti sigură de asta?

– Da… sunt foarte sigură. Nu l-am înşelat până acum pe Petre… pentru tine aş face asta, de dragul tău… şi eu am acelaşi regret ca şi tine. Îmi pare rău că nu am mers mai departe atunci…

– Îmi pare bine să aud asta. Cum procedăm? Spune-mi cum te-ai gândit, nu-ţi ştiu programul.

– Păi… am o portiţă săptămâna următoare, ori miercuri, ori joi… şi pot lipsi de la muncă. Petre lucrează, iar pe cel mic îl duc la soacra mea.

– Sună bine. Cum afli în care zi?

– Depinde de tine. Eu pot şi miercuri şi joi. Tu să alegi.

– Aleg miercuri, să nu mai amânăm. Te vreau, te doresc foarte mult…

– Şi eu te doresc… mi-a spus uşor şoptit.

– Atunci rămâne să stabilim ora, e bine aşa?

– Da, cum să nu.

După discuţia avută aveam nişte emoţii de nu credeam că le pot avea. Parcă nu-mi venea a crede că este posibil o întâlnire intimă între noi, în schimb, abia aşteptam să vină mai repede acea zi. Atunci când aştepţi un lucru şi eşti condiţionat de timp, acesta parcă trece mai greu. Numeri minutele şi orele ce trec. Miercuri a venit, aveam aşteptări foarte mari. Mă gândeam să-i cumpăr un buchet mare de flori, dar am realizat în ultima clipă că nu este bine. Soţul ei ar fi fost bănuitor văzând ditamai buchetul de flori în casă.

Cu inima aproape să-mi sară din piept m-am dus la ea acasă. O sun înainte să urc, să fie pe fază să deschidă repede uşa. A lăsat-o descuiată pentru mine. De la lift, în dreapta, imediat am deschis uşa şi am intrat rapid în casă. Ar fi trebuit să urc mai jos cu un etaj şi apoi să urc pe scări, dar era prea târziu să fac asta. Mă aflam deja în casă.

O vedeam uşor timorată. Îmi venea să o cuprind rapid în braţe şi să o sărut apăsat. Văzând-o uşor timorată, am zis să nu grăbesc lucrurile. Îmbrăcată cu o rochie verde deschis, nu foarte lungă. Puţin aranjată… machiată nu foarte strident, dar rujul ieşea imediat în evidenţă. M-a invitat să iau loc pe canapea. M-a întrebat dacă vreau să beau ceva, i-am zis că nu. Şi totuşi, a adus două paharele de vişinată.

– De ce două?… întreb eu.

– Unul este pentru mine, am nevoie să prind curaj.

Am întins mâna spre ea şi am prins-o pe a ei. A urmat o mică joacă cu mâinile, aşa cum făceam noi… acum multă vreme. Am venit mai aproape de ea. Ochii ei negrii mari, păreau să iasă din orbite. Bătăile inimilor băteau ca într-o tobă. Priviri în priviri… trebuia să fac eu primul pas. Acum multă vreme l-a făcut ea şi nu a fost bine, acum trebuie să-mi iau revanşa. Veneam uşor spre ea, eram pregătit să o sărut… înainte să-i ating buzele a închis ochii…

Sărutul a venit, fin, pasional… buzele se încălecau unele pe altele, mâna dreaptă i-a atins trupul, întâi pe abdomen, apoi mai jos… spre coapse… am tras de rochiţă dezvelindu-i şi mai mult picioarele. Păreau aceleaşi picioare atrăgătoare, cum le ştiam eu. Mâna a intrat mai mult sub rochiţă. Eram aproape să ajung la capăt, dar Ela s-a oprit şi mi-a zis şi mie… stop! Am crezut că s-a răzgândit. Nu aş fi condamnat-o dacă făcea asta. A luat paharul ei de vişinată şi l-a dat repede pe gât.

– E rândul tău… să mergem în dormitor!

Am făcut la fel, de dragul ei. În dormitor, atmosfera era deja pregătită. Patul aranjat, draperiile trase complet, nelăsând să între lumină de afară. S-a întors cu spatele la mine, am văzut cum s-a descheiat singură la rochiţă, a lăsat-o să cadă la picioarele ei. Doar în chiloţei tanga s-a băgat repede în pat şi s-a învelit cu pilota.

Trebuia să mă dezbrac singur şi destul de rapid, doar că eu nu am păstrat chiloţii pe mine. Am urcat în pat, băgat lângă ea, făcându-mi loc la marginea patului.

– Eşti sigură?… întreb eu.

– Taci!… ai să strici totul.

Şi am tăcut, avea dreptate. Să mut atenţia de la gafa ce era să o fac, am sărutat-o pe buze. Braţele ei m-au prins de gât. Sărutul pasional, atingeri fine… mâna a coborât spre sânii ei ca nişte prune. Sfârcurile s-au întărit. Ela a băgat mâna între noi şi mi-a prins penisul cu mâna ei mică. Penisul meu părea un monstru în mâna ei. Un oftat lung… părea pregătită, nerăbdătoare, iar pe mine mă ardea întrebarea dacă este sigură că putem face asta.

Mi-am făcut loc între picioarele ei. Deasupra ei… eu înalt, 1.83 cm, ea 1.53 cm… subţirică. Nici eu nu sunt masiv, dar tot o acopeream cu trupul meu. Aproape că îmi era teamă să-mi las greutatea pe trupul ei. M-a prins cu braţele de trup, mâinile alunecau pe spatele meu. Săruturi lungi şi pasionale… pe fundal se auzea vibraţia de la telefon. Eram prea ocupat ca să mă intereseze cine mă caută.

Ela încă avea chiloţii pe ea. Îmi doream să o gust, eram convins că între picioare găseam o pereche de labii subţiri… preferatele mele. Buzele noastre s-au separat. O privire fixă… ochi în ochi… urmat de un sărut scurt pe buze, altul pe bărbie… coborând uşor pe gât. Ofta încet, capul lăsat pe spate, trupul părea că-i vibrează de emoţie. Sânii ca două prune, sfârcurile mari… m-am jucat cu degetele, buzele au supt acele sfârcuri, am tras uşor cu dinţii, făcând-o să ofteze lung.

Pielea fină, abdomenul plat… limba aluneca încet spre buric. O vedeam cum tresare la fiecare atingere. Am prins de marginea chiloţilor, imediat a ridicat bazinul ca să o pot deposeda de ei. Un sărut pe muntele lui Venus… aşteptam reacţia ei. A depărtat mai mult picioarele, mâna dreaptă aşezată pe capul meu… dintr-o mişcare m-a direcţionat să o sărut la locul fierbinte.

Şi am avut dreptate… labii subţiri, delicate, fine la atingere… sărut scurt pe labii… mai sus pe clitoris… aahh… degetele au intrat în rol. Îşi mişca încet bazinul, parcă necontrolat. Mi-am lipit gura de vulva delicată… aahh… un oftat lung, capul lăsat pe spate… mâinile apăsau pe umeri, parcă vrând să-mi spună să nu mă opresc. Nici nu aveam de gând… este jucăria mea preferată.

Poziţia nu mă ajuta să o pătrund adânc cu limba. I-am prins picioarele subţiri şi le-am ridicat cât de mult am putut. Gura lipită de vulvă… limba şi-a făcut loc între labii… mâna ei se juca în părul meu, gemetele tot mai zgomotoase. Încercam să o pătrund tot mai mult… limba atingea pereţii interiori, de jur împrejur… o vedeam cum se zbate şi oftează.

S-a pregătit pentru acesta zi, păsărica parfumată, complet rasă… nu-mi venea să mă despart de gustul ei. Aveam destul timp la dispoziţie şi nu voiam să mă grăbesc deloc. Dacă tot făceam asta, voiam să fie… nu bine, ci foarte bine. Nimic nu garanta că după asta urma să ne mai întâlnim pe ascuns, aşa că voiam să profit de acest moment, cât mai mult posibil. În timp ce savuram cu drag din feminitatea ei, mă întrebam… oare cum o face sex oral cu guriţa ei mică şi buzele subţiri?

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”. 😊 Click pe butonul de donaţie!

 

 

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Dintre multe regrete… pe Ela o vreau cel mai mult (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: