Sex pe plajă… la cort

Mi-am amintit că au trecut foarte mulţi ani de când nu am mai petrecut singur cu soţia, precum doi amorezi. Între timp, avem doi copii frumoşi, dar s-au făcut mari. Toţi care au copii ştiu câte de greu este să ai puţină intimitate în viaţa de cuplu. Tot timpul suntem pe fugă… dacă vine vreunul la noi în cameră şi nu bate la uşă?… dacă au nevoie de noi?… Acelaşi mereu… dacă, dacă… spus de către soţie. Prin acest sex pe fugă, parcă mă inhiba şi pe mine să mai facem sex. …

Îmi amintesc că ne plăcea să facem sex destul de des, în diferite poziţii. Acum este mult mai greu. Aproape că am uitat cum este să te bucuri de acele momente de intimitate, fără să stai cu gândul că unul dintre copii poate veni peste tine. Ca atare, mi-am propus să avem o mică vacanţă, doar noi doi, fără copii. Acum sunt mari, au prietenii lor, e timpul să tăiem „cordonul ombilical” al distracţiei. Soţia a fost puţin sceptică.

– Să mergem noi doi în vacanţă, fără copii?!

– Da, ce are, acum sunt mari, sunt majori, îşi pot avea singuri de grijă. A venit vremea să ne bucurăm şi noi, să ne bucurăm de viaţa de cuplu.

– Da, ştiu, dar o să mi se pară ciudat să plecăm fără ei.

– Te înţeleg, dar avem şi noi viaţa noastră. Nu vezi că nu putem avea un minim de intimitate acasă?

– Da, aşa este… Şi la ce te-ai gândit?

– Zic că nu ar fi rău să mergem pe litoral, câteva zile, doar noi doi.

– În perioada asta a anului este foarte scumpă cazarea…

– Da, ştiu şi asta, dar putem să optăm pentru dormitul la cort. Doar nu ai uitat când făceam asta? Eram destul de tineri pe atunci.

– Da, chiar, nu am mai fost de mult cu cortul. Interesează-te şi mergem!

Dacă tot am primit acordul ei, am zis să caut destinaţiile posibile, cu toate detaliile. Copiilor nu le-am spus nimic, aveam de gând să le spunem în ultimul moment, un fel de surpriză. După multă investigaţie, am ales să mergem la Eforie Nord. Îmi doream un loc aproape de plajă, dar în acelaşi timp să fie şi mai liniştit, dacă se putea, mai puţin frecventat, pentru o intimitate maximă.

Când au auzit copiii că plecăm fără ei, parcă îşi doreau să scape de noi. Soţia un pic temătoare la început, văzând atitudinea lor, s-a mai relaxat. Eu aveam pe buze să spun… ar fi trebuit să facem asta mai de mult… Bagajul gata pregătit, direcţia spre mare. Acolo, am închiriat rapid un cort de două persoane. La început mi s-a părut şi mie puţin ciudat că nu sunt copiii, obişnuiţi să-i avem mereu în raza vizuală, dar m-am adaptat repede.

De cum ne-am instalat cortul, într-un loc mai retras, ne-am bucurat de plajă, apă, soare. Aproape că nici ei nu-i venea să creadă că suntem singuri. Nici nu ştiu cum a trecut timpul, s-a făcut noapte cât ai clipi. Mâncasem de seară, aveam pregătite două beri, câte una pentru fiecare, dar am zis că poate să mai aştepte. Aveam alte planuri. Îmi era tare dor să fac sex cu soţia, aşa cum făceam când eram mai tineri şi fără copii.

Dacă tot suntem singuri, să profităm la maxim. După ce am mâncat, am dat pe gât rapid un plic de Pro Intense – miere pentru potenţă. Când se întâmpla să mai rămânem singuri acasă, l-am folosit cu încredere. Nu m-a dezamăgit niciodată. Chiar şi soţia a remarcat că am mai multă energie sexuală, iar la rezistenţă, până şi eu simţeam asta, mă ţinea mult mai mult.

Amândoi întinşi pe saltea, eu purtam doar un şort de plajă, ea costumul de baie din două piese. Vorbeam diverse. După ce am luat mierea pentru potenţă, am tras de timp mai bine de 30 de minute, ca să-şi facă efectul. Mă simţeam ca un adolescent ce abia acum urmează să facă sex, aşa emoţii aveam. Soţia cu faţa în sus, m-am întors spre ea, o mână aşezată pe trupul ei, sărutând-o pe umăr.

Nu a reacţionat, dar văzându-mă tot mai insistent cu săruturile… trecusem de zona gâtului, aproape de ureche, a înţeles că vreau ceva. Penisul se sculase uşor în şort. Nu era convinsă, a vrut să se asigure. A întins mâna între picioarele mele şi mi-a găsit penisul semi erect.

– Hhmm… ţi s-a sculat!… zise ea entuziasmată.

– Da… vreau să te devorez în seara asta. Îmi este aşa de dor de tine…

– Ai gânduri mari, iubitule!

– Daa… să ştii că da, am luat şi un plic pentru asta…

– Hopa, deci treaba e serioasă!

– Daa… îi răspund eu, apoi am încălecat-o, apăsând cu penisul, ce se făcea tot mai tare, în abdomenul ei.

M-a prins cu braţele de gât, ne sărutam, în timp ce mâinile nu-mi stăteau locului o clipă. Am tras de sutien, până i-am scos sânii afară. De slip nu mai spun… am tras şi de el în lateral, cât să pot ajunge cu degetele la vizuina fierbinte. Mă excitasem atât de tare, încât începuse să mă doară penisul, prins captiv în şort. Mi-a luat ceva până am reuşit să mă dezleg la şnur, apoi m-am dezbrăcat de tot.

Soţia mea a întins mâna şi mi-a prins penisul. De cum l-a prins în mână, a început să ofteze lung. Îi era şi ei dor de o partidă de sex, aşa cum ne plăcea nouă, fără grabă. M-a tras de penis spre ea. Voia doar un singur lucru, iar mie nu putea decât să-mi placă. Ajuns cu penisul în dreptul buzelor, a ridicat uşor capul şi l-a prins… mmhhh… Uşor aplecat, sprijinit în braţe… soţia mea se delecta în linişte de bărbăţia mea, cum poate nu a mai făcut-o de multă vreme.

Am simţit după un timp că o doare gâtul, de mişcările pe care le făcuse. Am pus o mână la ceafă, ţinându-i capul ridicat, apoi am început să mă mişc eu, înainte şi înapoi… aaahh… penisul culisa până aproape de jumate între buzele ei. O simţeam şi pe ea înfierbântată. Cu o mână îşi masa un sân, cealaltă o avea între picioare. De când nu mai făcusem un 69, uitasem când a fost ultima dată.

M-am dat jos de pe ea. Am simţit-o pe soţia mea că mai dorea să continui, dar a fost foarte încântată când i-am spus să se urce deasupra mea, pentru poziţia 69. Îmi era aşa de dor de un 69 pe cinste, încât m-am năpustit imediat cu gura în păsărica excitată. Braţele strânse în jurul taliei, capul băgat adânc între picioarele ei, gura lipită de labii. Soţia mea abia apucase să prindă penisul cu mâna, cum mi-a simţit buzele şi limba, a început să ofteze lung.

– Aahh… iubitule! Pot să ţip?… aahh… Oare ne aude cineva dacă ţip?

– Iubita, nu-ţi face griji, poate că şi alţii fac sex în acest moment, aşa că nu-ţi fă griji! Exprimă-te în voie, aşa cum îţi doreşti!

– Aahh… ce bine e!

S-a ridicat în şezut deasupra gurii mele, mâinile sprijinite de pieptul meu. Îşi mişca bazinul în toate direcţiile, labiile se frecau de buzele mele.

– Iubitule, vreau să am un orgasm aşa… continuă, e foarte bine!

Nu i-am răspuns, dar faptul că am continuat să o pipăi, să-i ling labiile şi clitorisul a făcut-o să înţeleagă că sunt de acord. Şi nu m-am oprit. Am întins mâinile şi o trăgeam de sâni. Ea mi-a prins mâna stângă, a ridicat-o până la nivelul feţei… degetul arătător şi cel mijlociu au făcut pereche. Le-a băgat în gură, ca şi când era penisul meu. Le sugea cu migală… îşi mişca bazinul tot mai tare, gemete tot mai puternice, simţeam că explodez de excitaţie.

Ştiam că urmează să aibă orgasm, am simţit asta. Îşi intensificase mişcările, aproape că ţipa de plăcere. Orgasmul puternic a pus stăpânire pe ea, încât a ţipat la propriu destul de tare. Nu era o premieră, ştiam că poate să se exprime foarte zgomotos, doar că acasă, cu doi copii nebunatici, la bloc… cu vecini invidioşi… încerca să-şi mascheze pe cât posibil trăirile.

S-a prăbuşit peste mine, îi simţeam trupul tremurând, dar nu mă puteam dezlipi cu gura de păsărica delicioasă. Am continuat să o ling… pe labii, la clitoris. Când am băgat limba în interior, s-a împins puternic spre mine, de aveam impresia că vrea să-mi strivească capul sub greutatea ei.

Era un pic năucită, cu greu şi-a revenit. Am reuşit să mă strecor pe sub ea. Ea s-a întins pe burtă, picioarele aşezate haotic. Penisul tare, dornic să o pătrund. M-am aşezat deasupra ei, lăsându-mă greu peste ea. Mi-a simţit penisul între fese. Îşi mişca bazinul în sus şi în jos. Am înţeles că este pregătită. M-am dat un pic înapoi, cât să pot să-mi poziţionez penisul în orificiul fierbinte.

Soţia mea şi-a arcuit trupul, posteriorul ridicat spre mine… aahh… am împins cu putere, apoi m-am lăsat greu peste ea. Mişcări mai lente, apoi, din ce în ce mai rapide. Trupurile noastre se loveau puternic. Gemeam amândoi la unison. O vedeam cum strânge pumnii, era foarte încordată.

– Ahhh… Vrei să… aahh… mă omori!

– Nu iubita mea… aahh… vreau doar să te fut!… aahh… cum nu am mai făcut-o de multă vreme… i-am zis eu gâfâind.

Soţia mea a dat semne că vrea să schimbăm poziţia. Încerca să-şi ridice posteriorul, şi o dată cu el restul trupului. Până la urmă am reuşit să ne ridicăm amândoi, fără să pierdem contactul. Ea aplecată, cu spatele la mine, sprijinită în coate, capul aplecat. Am prins-o ferm de fese şi am început să mă mişc, la fel de rapid precum momentul până să ne ridicăm.

De data mă loveam şi mai tare de fesele ei. Aveam o energie formidabilă. Voiam să profit la maxim de această mini vacanţă, şi speram că ea să-şi mai dorească astfel de escapade. De câteva ori m-am aplecat şi am tras-o de sâni, spre încântarea soţiei mele.

Soţia mea a reuşit să scape din strânsoare mâinilor mele, s-a întors invers, aşezată în genunchi, sprijinită în braţe, doar că de data asta, se afla cu gura la penisul meu. L-a prins imediat cu buzele… mmmhh… se împingea în el tot mai mult. Priveam la tot trupul ei… linia spatelui, fesele minunate, la buzele ce ţineau captiv bărbăţia mea.

O vreme am lăsat-o pe ea să mişte în voie. Ritmul devenise mai rapid, dar nu reuşea să-l cuprindă pe tot. Eram foarte încordat, gata pregătit să-i ofer sămânţa mea, umplându-i gura. În ultima clipă m-am răzgândit. Am tras-o rapid, am reuşit să o aşez pe spate, picioarele ei uşor ridicate… eu peste ea, penisul băgat în vagin.

Ne sărutam şi mă mişcam cât de rapid puteam, gâfâind foarte tare. Trecuse câteva minute de când o penetram în acea poziţie, când am auzit-o spunând… vine, nu te oprii!… Nici nu aveam de gând, şi eu eram pe punctul de a ejacula. A scos un ţipăt ascuţit, la puţin timp am urmat şi eu… m-am împins adânc în interiorul ei… aaahh… sperma a ţâşnit, umplându-i interiorul. Rămaşi aşa unul peste altul ne-a fost greu până să ne revenim, dar a meritat.

– Tu chiar vrei să mă omori! De mult nu am mai simţit energia asta sexuală debordantă la tine.

– Iubita, acum am dat totul… nu ne grăbea nimeni. Stai să vezi, că nu am terminat!

– Aoleu!…

– Cât vom sta aici o să te fut până îţi sar fulgii!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

2 comentarii la „Sex pe plajă… la cort”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura