Fata din gazdă (3)

… Doamna Popescu se juca pofticios cu vajnica coroană a capului de penis, descriind cerculețe imaginare cu limbuța dânsei, scormonind mai apoi în uretra sa. Ca la final să îi sugă glandul, deschizând gura ca un pește pe uscat, să nu simtă domnul niciun dințisor. Acela a fost momentul când Levi a încordat mâna dreaptă, cu care îi ținea coama Mariei, și a tras-o ușor, dar sigur, în mădularul său tare ca piatra. Lilith a observat cum mama băieților se schimbă la față și cum sângele îi năvălește pe frunte. …

Cu cât falusul intra mai adânc, cu atât Maria își înfoia mai mult nările într-o încercare disperată de a prinde niște aer. Apa începuse să le curgă din gură și doamnei dar și tinerei. Femeia saliva abundent de la deepthroat-ul la care era supusă, iar fata de optsprezece ani saliva ușor de poftă. Dacă veneau acum băieții, Lilith nu și-ar fi revenit rapid de la imaginile văzute, să ajungă în timp util în camera ei. Cu siguranță o găseau răvășită și înfierbântată la ușa părinților.

Nici măcar nu mai auzea. Toată atenția ei se canaliza doar pe Maria și Levi. Odată ce gura doamnei și penisul domnului s-au lubrifiat reciproc suficient de mult, a început un dute-vino nebunesc. Capul Mariei se mișca atât de rapid în pula lui Levi că nu o mai recunoșteai. Soțul nu reușea să finalizeze odată și o folosea pe soție pe post de păpușă sexuală. Tegumentul glandului, fin și receptiv de obicei, era acum desensibilizat datorită partidei prelungite de sex.

Bărbatul avea nevoie de atingeri și senzații mai intense ca să poată ajunge la orgasm. Refuza categoric să se ajute de propria-i mână, astfel o futea energic în gură pe Maria. Aceasta scotea niște sunete faringiene ce puteau fi considerate nostime de către unii, aproape imposibil de descris. Fata rămăsese mută uitând și de propriul său masaj clitoridian. Într-un final Levi se încordează, o blochează pe Maria cu buzele aproape de pubisul său și începe să geamă cu o voce groasă.

Au stat așa încătușați preț de zece douăzeci de secunde, până când bărbatul și-a golit întreaga încărcătură în gâtul femeii. Mama băieților a înghițit totul fară să se opună. Încerca în același timp să respire și să  înghită valurile calde de spermă ce i se ofereau. Levi și-a retras brusc penisul din gura Mariei, producând un alt sunet caracteristic de pompă desfundătoare, lăsând neglijent să curgă câțiva stropi lucioși pe podea. Femeia își lingea buzele încercând să înghită toată sămânța, ajutată de propriile-i degete.

Doamna zâmbea și era mulțumită, iar Lilith a mai învățat o lecție. Nu tot ce pare violent, e violență. Tânăra a ieșit din apartament mai repede decât a intrat, încercând din răsputeri să nu o audă soții Popescu. A avut de ales între a merge la baie și a se aranja, dar se dădea de gol, sau a ieși așa cum era, ca un fazan secretos. Baia se afla chiar lângă dormitorul lor și nu putea să treacă pe acolo. Mii de gânduri i se derulau acum prin căpșorul său. Era excitată, era puțin speriată, o și mânca, o și durea, cum se spune o vorbă.

 Trebuia să își îngăduie timp pentru a procesa totul. Nu îi venea să creadă că soții Popescu, amabili și blajini cum păreau la prima vedere, erau în stare de așa ceva. Nu credea că îi va mai putea privi ca pe niște părinți, asta era clar. Dar cu siguranță nici măcar ca pe niște oameni oarecare, pe care îi vezi la coadă la pâine. Nu îi judeca în sinea ei, doar că nu știa ce să mai creadă. Tot universul său fusese dat peste cap.

Cum poți să mai mergi la biserică după ce ai făcut așa ceva… Fusese cel mai stăruitor gând din mintea tinerei credincioase. …Nu mai poți. Niciun popă nu te mai poate scăpa. … fabula în continuare Lilith.

Seara venise pe nesimțite, ca o mireasmă vizuală fină, o sinestezie de amurg și aer curat. Familia se reunise la cină, toți fiind zâmbăreți, mai puțin Lilith.

– Spui rugăciunea, Lili?… întrebă Maria cu un zâmbet pe buze, suav și gingaș, de parcă nu ar fi intrat mai devreme un făcăleț acolo.

Lilith studiindu-i din priviri pe soții Popescu, încerca să vadă dacă se trădează ceva, orice, în mimica lor. Părea că nimic nu s-ar fi întâmplat. Și-au dat mâinile și cu toții au spus rugăciunea învățată deja. La final, după ce tânăra și-a desprins mâna din cea a domnului Popescu, a dus-o discret la nas să o miroasă. Voia să vadă dacă miroase a sex. Un fior a cuprins-o din nou. Mirosea a ceva, nu știa să zică a ce, dar o excita.

De două ori nu reușise să finalizeze, așa că trebuia să facă ceva la culcare, altfel îi exploda capul de la hormoni. S-a tot gândit cum să conserve acel miros, cât mai repede, până nu se pierde de pe mâinile lui Levi. Și-a adus aminte că avea o batistă curată în buzunar și a scos-o de îndată. Înainte ca bărbatul să își atingă mâncarea, i-a spus:

– Domnule Popescu…

– Levi. Îmi poți spune Levi… replică tatăl.

– Levi, am această batistă de la bunicii mei. Poți să te uiți la ea și să imi spui dacă recunoști zona unde sunt făcute? Tare aș vrea să mai cumpăr câteva.

A sunat destul de ciudat pentru toată lumea, dar altă idee mai bună nu avea. Domnul Popescu, uimit și măgulit în același timp, a luat batista și a încercat să nu se facă de râs, căci nu știa nimic despre acest subiect. Dar instinctul patern l-a făcut să intre în modul de înțelept, și acum toți așteptau un răspuns pertinent de la el.

– Ăăă… era singurul sunet scos de bărbat în timp ce întorcea batista pe ambele părți.

– Deschide-o de tot. E curată… îi zise prompt fata.

A deschis omul batista deasupra ciorbei și a început să studieze cu minuțiozitate motivele florale și simbolurile de pe aceasta. Își amintea că citise o carte despre simboluri, dar nu le reținuse decât pe cele ale egiptenilor sau aztecilor.

– Chiar nu știu, Lili. Îmi pare rău… spuse într-un final bărbatul.

– Mulțumesc că ai încercat oricum… zise fata ridicându-se de la masă fară să se scuze, ceea ce nu îi stătea în caracter.

S-a dus ca o săgeată în camera ei și a căutat o punguță resigilabilă în care să pună batista atinsă de Levi. A găsit-o, dar înainte să o introducă a adulmecat-o să se convingă. Mirosea a sex, era clar. …Ce bine că nu toți bărbații se spală pe mâini. … Își spuse în sinea ei. A sigilat punga și a revenit la cină, ca și cum nimic nu se întâmplase.

La culcare nu a mai spus rugăciunea. Se simțea extrem de prost să o zică și apoi să se masturbeze după. Așa că și-a creat o regulă: când urma să facă ceva neortodox, se îndepărta puțin de cele sfinte să nu o observe Bunuțul. Însă teama ei ascunsă, nici față de ea recunoscută, era să nu se îndepărteze de tot. A închis ușa doar în clanță, a stins lumina și s-a băgat înfierbântată în pat. A scos batista din punguță și și-a pus-o pe față.

Aromele de spermă, aftershave și transpirație bărbătească se simțeau foarte vag pe bucata aceea de cârpă. Aceste lucruri, însă, îi aprindeau tinerei toate beculețele de la instalație. Mirosul specific de bărbat matur începuse să îi placă. Nu știa dacă avea „daddy issues”, de la faptul că tatăl ei plecase când era mică, sau poate nici nu înțelegea bine conceptul, dar începuse să simtă asta. Și-a dat jos chiloțeii și și-a ridicat cămașa de noapte până peste cap.

A început să își sugă un deget și apoi să își maseze lindicul deja crispat. Avea parte de o adevărată experiență senzorială. Datorită întunericului și a batistei de pe față își amintea sexul părinților cu o claritate fantastică. Chiar se simțea un actor în prim plan, aproape de falusul lui Levi, de fundul Mariei. Totul se mișca în direcția corectă când aude ușa de la dormitor deschizându-se.

– Te rog, nu aprinde lumina… spuse rapid Lilith, rușinată de postura în care putea fi văzută. Poate, deopotrivă, îi era teamă să nu își piardă și concentrarea dobândită. Auzi ușa închizându-se la loc și o pereche de pași care se apropiau de pat pe întuneric.

– Adam! Lasă prostiile și mergi în dormitorul tău. Nu am chef acum de vorbă. Ești singurul care cunoaște camera asta și legat la ochi, doar ai stat aici mereu.

A simțit două mâini calde cum încep să o mângâie pe picioarele ei dezgolite. I s-a făcut pielea găinii și omul misterios a observat asta. Tipul a continuat să urce tot mai sus, coborând puțin și pe interiorul coapselor ei. A ajuns la vulvă și a simțit labiile dezgolite, fine și proaspăt epilate ale fetei. Lilith a oftat ușor. Tipul misterios înțelegând că nu mai este nevoie să dea jos lenjeria intimă, a început să o sărute încă de la glenze.

Urca domol, meticulos, de parcă avea tot timpul din lume. Fata își ținea în continuare cămașa de noapte și batista pe față, ca și cum îi era jenă de ce se întâmpla. Sau poate pentru a combina cele două senzații, tactilă și olfactivă, numai ea știa exact răspunsul. Cert este că se simțea în siguranță, și își dorea oarecum ceea ce făcea străinul.

Buzele lui au ajuns aproape de labii, dar nu le-a atins. O săruta pe picioare, pe pubis, pe abdomenul inferior, oriunde numai nu unde voia ea, doar ca să o stârnească și mai mult. Lilith și-a înfipt mâinile în părul său ondulat și l-a tras direct la vulvă.

– Linge-mă, te rog! Nu mai pot!

Atunci băiatul a început să îi sărute labiile, să îi caute cu limba lindicul, să o lingă lacom de la intrarea în vagin și până sus la clitoris. Un parfum călduț și dens era emanat de părțile ei intime. O mireasmă cu note de mosc, tămâie, anason, violete în floare și sudoare de fecioară. Asta îl înnebunea pe tânărul flăcău și îl făcea să sugă, să soarbă, să lingă, să muște ușor de clitorisul și de labiile ei. Lilith gemea și se văita de mama focului.

Îl strângea cu coapsele, îl elibera, îl împingea, îl trăgea înapoi. Fiori dulci se plimbau prin toate terminațiile sale nervoase, din zona intimă, până la tălpi și apoi până în creier. În clipa dinaintea orgasmului respirația fetei s-a tăiat brusc. A fost momentul de liniște dinainte furtunii. Apoi valuri de spasme au cutreierat abdomenul fetei într-o eliberare violentă. Băiatul sugea clitorisul rapid la început, să îi ofere intensitate climaxului ei.

Apoi, din ce în ce mai lent spre final, ajungând în cele din urmă doar să plimbe limba ușor peste vulva ei relaxată. Așa de tare l-a strâns de cap în momentele cele mai intense, că involuntar, l-a zgâriat pe frunte cu una din unghiile sale. După ce a terminat de sorbit și ultimele picături ale plăcerii din păsărica tinerei domnișoare, flăcăul s-a retras tăcut și a părăsit camera fară să scoată niciun cuvânt.

Lilith, extenuată și eliberată, a adormit în câteva clipe, așa dezgolită cum era, fără să-i mai pese de nimic. Era fericită.

… citeste partea a patra …

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Whorely – Blowjob.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

14 comentarii la „Fata din gazdă (3)”

  1. Se transformă deja într-o nuvelă, bine scrisa sugestivă ca psihologii și senzualitate, cu un limbaj nuanțat. Păcat de disonante stilistice ca acel daddy issues, care iese din unitatea stilistică aparte.

  2. Frumoasă continuare, frumos limbaj. Incearca sa faci ca personajul principal sa fie mai greu de cucerit, nu atat de usor.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura