Când mă apucă dorul de sex şi nu am cu cine

Singură acasă, în ziua mea liberă. Făcusem puţină ordine în toată casa de la primele ore ale dimineţii. Mai spre seară nu-mi găseam locul, eram destul de agitată. Treceam uşor dintr-o cameră în alta, căutând… mai nimic. Doar, doar să mai elimin din plictiseala ce se instalase. Din sufragerie, dormitor, din dormitor în baie, la bucătărie nici nu mai ştiu de câte ori am fost. Îmi era foame şi nu prea. Cred că ciuguleam din cauza plictiselii. Mă gândeam să ies pe undeva… dar unde să mă duc? …

Iubit nu mai aveam de mai bine de 4 luni, prietene cu care să ies… nici atât. Dacă ar fi fost mai cald afară, ar fi mers o plimbare în parc, razele soarelui să-mi mângâie obrajii. Un remediu bun de alungat plictiseala era să fac un tur de magazine şi poate mi-aş fi cumpărat ceva. Cum nu stăteam bine cu banii, am epuizat şi această idee.

Că tot am spus de frigider, l-am deschis de foarte multe ori. Nu ştiu ce speram să găsesc în el de fiecare dată, deşi ştiam de la prima deschidere ce conţine. Să gătesc ceva?… Era o idee să mai treacă timpul. Dar şi aici era o dilemă… ce să gătesc? Aia nu-mi place, aia nu vreau… aia am mai gătit… şi tot aşa. Cum făceam inventarul prin frigider, îmi face cu ochiul castravetele pe care l-am cumpărat de la supermarket. Destul de lung, destul de gros. Ar face invidios orice penis. De asta l-am şi ales.

Un gând mi-a trecut instant… că aş putea să-l folosesc… ştiţi voi în ce mod!… La fel de repede mi-a trecut şi acest chef. Tot nu-mi găseam locul, umblam prin casă ca o fantomă, îmbrăcată într-o bluză albă până la nivelul fundului şi o pereche de chiloţi negri.

Am luat telefonul de mai multe ori, m-am uitat în agendă… pe cine să sun eu?… Un chef de sex ar fi mers negreşit. Mândria a fost mai puternică, nu m-a lăsat să sun pe vreun fost iubit să treacă pe la mine. Nu voiam să-mi scoată ochii după aceea, oricare dintre ei ar fi fost, că sunt dependentă de pula lor. Televizorul l-am închis de mult. Nimic interesant pe niciun program.

Şi totuşi, acel castravete singur în frigider părea o idee bună… Să mă duc, să nu mă duc!? Până la urmă m-am dus din nou la bucătărie, am deschis frigiderul şi am luat castravetele din lădiţa de legume. Îl ţineam în mâna dreaptă, cu mâna stângă culisam pe toată lungimea… mmmh… ce bunătate de castravete!… îmi ziceam eu. Nu sunt la prima experienţă de acest gen. M-am obişnuit deja. Când merg la cumpărături, îmi aleg special unul sau doi castraveţi… mai deosebiţi. Lungi şi groşi. Ştiu ce am de gând să fac cu ei.

Şi acum eram pe cale să le găsesc o altfel de utilitate, decât aceea de element în salată. În timp ce mă jucam încet cu el şi mă gândeam unde l-aş introduce, simţeam sfârcurile cum se întăresc, deja mă umezisem între picioare. Era prea târziu să renunţ, gândurile perverse îmi alimentau dorinţa de sex. Mai ales că nu mai făcusem de ceva vreme.

Cum priveam la castravete, vârful părea că aduce ca măciulia unui penis. De asta l-am şi ales când l-am cumpărat… aahh… de ce nu eşti tu un penis adevărat?… Tare mult aş fi vrut să gust un penis, să-i simt textura, să-l simt cum creşte în gura mea, cum vibrează… şi… să primesc cu drag porţia de proteine.

Deja mă înfierbântasem. Singura cale era să mă rezolv cumva. Eram agitată şi plictisită înainte, acum eram şi super excitată. L-am ridicat la nivelul gurii. Am închis ochii şi îmi imaginam că ar fi un penis real, şi ce aş face în acele momente… limba la atins la vârf. Încercam să ignor gustul de castravete, imaginându-mi că este un penis. În unele momente imaginaţia zburda, zicând cu voce tare ce aş fi vrut să-i spun unui bărbat.

… mmhhh… îmi place pula ta… aahhh… ce frumoasă este!… mmmhh… îmi place să ţi-o sug… ddaa… aş suge-o zi şi noapte… mmmhh… aş dormi cu ea în gură, să nu mă satur de ea… aahhh… iubitule, fute-mă în gură!… dă-mi sperma ta… aahhh…

Doar gânduri. În realitate, nu am fost în stare să spun asta nici unui bărbat din viaţa mea. Poate că le-am gândit, dar să spun direct ceva similar, nu am fost în stare. Nu ştiu de ce, dar nu m-am simţit confortabil să spun ce gândesc diferiţilor parteneri sexuali. Cine ştie ce idei şi-ar fi făcut? Mă considerau curvă, panaramă… habar nu am, deşi bărbaţii îşi doresc femeile să fie curve la pat.

La scurt timp, am băgat vârful de la castravete în gură şi am început să-l sug, făcând abstracţie de obiect. Mâna coborâse între picioare, îmi masam labiile şi clitorisul. La început mai lent. Pe măsură ce mă excitam şi mai tare, mă frecam tot mai rapid. Sugeam tot mai zgomotos acel castravete. Simţeam că nu mai rezist. Următoarea mişcare a fost să mă dezbrac de chiloţi. Nu mai era cale de întoarcere.

L-am lăsat pe masă, apoi m-am dus în dormitor şi am luat un prezervativ. Până am ajuns la bucătărie, ardeam de nerăbdare să-l simt în mine, să mă pătrundă… să am orgasme multiple. Vino la mama!… Mama are nevoie de tine!… Iute am desfăcut prezervativul şi l-am pus pe castravete. Acoperea doar trei sferturi din lungimea lui, aşa de mare era.

Îmi frecam bucuroasă. Eram deja umedă. Fluidul interior ar fi trebuit să fie suficient pentru a-l introduce în siguranţă, dar pentru o culisare mai bună, mai sigură… l-am băgat din nou în gură. Sugându-l, împrăştiind salivă pe lungimea lui. Când am simţit că este pregătit. Mi-am ridicat piciorul stâng şi l-am aşezat pe un scaun. Cu mâna dreaptă plimbam vârful castravetelui între labii, mai mult să mă incite şi mai tare.

Priveam în jos… i-am făcut loc între labii şi am împins… aahh… ddaa… ce bine e!… Nu intrase mult, dar era suficient cât să simt plăcerea din cauza grosimii. Grosimea lui ar invidia orice bărbat. Nu ştiu dacă am ajuns să prefer mai mult castraveţii în detrimentul unui penis real, dar în lipsa de altceva, sunt buni şi ei.

Îl mişcam încet în interior. Culisa destul de mult, fără să forţez să-l introduc pe tot. Ritmul devenea tot mai alert. Schimbam mana des, când cu stânga, când cu dreapta. Părea că nu am stare. La fel şi cu picioarele, când sprijinită în dreptul, când în stângul.

Mi-am ridicat bluza, cât să ajung la sâni. Castravetele aproape jumătate în mine, mişcam mâna tot mai rapid. De gemete nu mai zic. Singură acasă, chiar nu-mi păsa prea mult de vecini. Gemeam ca şi când mă futea un bărbat foarte dotat. După primul orgasm, m-am oprit. Tremuram încet, mă trăgeam încet de sfârcuri, în timp ce frecam castravetele de labii şi de clitoris. A fost un orgasm pe cinste, dar nu şi suficient.

Era doar începutul. Mai aveam nevoie să mă iubesc cu el. L-am băgat din nou. Mişcări lente, apoi tot mai rapide… aahhh… ţipam de plăcere, trupul îmi tremura… eram foarte aproape… îl împingeam tot mai adânc în mine… haide!… vino!… trupul mi s-a cutremurat… din mine a ţâşnit acel lichid pe care îl aşteptam, stropind totul prin jur. A fost un squirt pe cinste!

Nu m-am oprit imediat. Am continuat să mă folosesc de castravete în continuare. Îl mişcam la fel de rapid, încordată la maxim… aahhh… trăgându-mă puternic de sfârcuri. Ştiam că o să mai vină şi a doua oară, îl voiam, doar că întârzia să apară. L-am tot împins în mine, tremurând vizibil, manifestându-mă foarte zgomotos, până când… ddaaa… a venit din nou. Lichidul, parcă mai mult decât prima dată a stropit totul în jur.

Epuizată, nu mai aveam nevoie de nimic. Aşteptam doar să mă liniştesc. Mi-am luat ceva timp până când să-mi revin, şi mai ales să-mi vină cheful să spăl puţin prin bucătărie. Castravetele încă avea prezervativul pe el, se afla afla pe masă. L-am luat, am aruncat prezervativul. Îl priveam şi mă gândeam ce să fac cu el. Să-l pun înapoi în frigider? Lasă, mai bine merge la o salată.

În sufragerie, urcată pe canapea, privind la un film la televizor. Liniştită, relaxată, mâncăm de zor din salată de roşii şi castravetele de mai devreme. Delicios! Data viitoare când merg la cumpărături, nu trebuia să uit să cumpăr altul. Să fie în frigider. Cine ştie când îmi vine iar dorul de futut, şi nu am cu cine!

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

4 comentarii la „Când mă apucă dorul de sex şi nu am cu cine”

  1. Bună.
    Nu ai vrea să înlocuiești castravetele cu o pula groasă și mare?
    Altfel de simte cu pula în pizda.
    Dacă vrei poți să îmi scrii te voi ajuta cu drag

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura