E timpul să o vrăjesc pe Daria (3)

… – În sfârşit mi-am îndeplinit fantezia. De când căutam o femeie care să accepte, şi uite că Daria nu a avut vreo reţinere… zise el, având un aer împlinit.

– Chiar ne-am chinuit ceva vreme. Aia nu vrea, doar nu este curvă… aia mofturoasă, punea prea multe condiţii… altele, destul de departe sau alte motive… şi uite cum a trecut timpul până când Daria a vrut. Oare a mai făcut cu doi bărbaţi?… am întrebat eu. …

– Cine ştie?! Mie nu mi-a spus nimic. Cred că nici nu contează până la urmă. Important este că suntem aici şi ne distrăm toţi trei.

– Daaa… aprob eu spusele lui… Mă duc după ea la baie…

– S-a dus să se spele…

– Tocmai, dacă se murdăreşte din nou, se află direct la duş.

Am sărit din pat şi m-am îndreptat către baie. Aflat în dreptul uşii, mă pregăteam să intru. Gicu şi el după mine, să vadă ce se întâmplă. Daria a tresărit când uşa s-a deschis, dar apoi nu a fost o problemă. Ţinea în mâna dreaptă capul de la duş şi se stropea peste tot, mai puţin la păr. Aflat la spatele ei, am prins-o cu braţele de mijloc, sânii strânşi în palmele mele. Îi frământam, apăsam ferm. A rămas cu mâna ce ţinea capul de la duş blocată în aer.

Încet, am întors-o cu faţa spre mine. S-a uitat înspre mine, mana mi-a atins penisul cu două degete, apoi l-a prins cu toată mâna. Fiind mai mică de statură, m-am aplecat şi am sărutat-o pe gură. Penisul creştea voios în mâna ei. Am oprit apa. Nu ştiu ce m-a apucat, nu am mai avut răbdare deloc să ajungem în cameră. Apăsând cu mâinile pe umerii ei, s-a lăsat în jos. I-am tras mâna ce-mi ţinea penisul şi le-am aşezat pe amândouă pe fesele mele.

A deschis gura, m-am împins spre ea… aaahh… intrase aproape jumătate. Unghiile mărişoare apăsau în carnea mea. Mă strângea uşor de fese. Un timp am lăsat-o pe ea să controleze ritmul, dar apoi, încins la maxim, am preluat eu controlul. Părul prins în coadă la spate, ţinut în mâna mea, să pot vedea tot ce se întâmplă. Apăsam pe capul ei, în timp ce mă mişcam tot mai rapid înainte-înapoi. Fesele încordate de la degetele ce mă tot apăsau.

De câteva ori am forţat să văd cât de mult poate să-mi cuprindă penisul în gura ei, dar mai mult de jumătate nu reuşea. Am continuat ritmul. Aveam în plan să ejaculez în gură sau pe trupul ei, unde îmi permitea. Buzele strânse, ochii închişi, obrajii supţi… mmmhh… gemea şi suspina. Încordarea la cote maxime, genunchii uşor flexaţi… aahhh… simţeam că nu mai pot, eram foarte aproape… vine!… încă puţin!… i-am spus eu printre gemete şi respiraţia greoaie.

M-a simţit imediat când a urmat să ejaculez. M-am oprit din mişcări, gemete lungi… aaahhh… am luat mâinile de pe capul ei să o las să aleagă. Primul jet a luat-o prin surprindere, urmat de al doilea la fel de puternic. Mi-a eliberat penisul… o parte din sămânţa mea a scuipat pe sâni… l-a prins cu mâna dreaptă. Îl freca metodic, direcţionând fiecare strop de spermă către sâni. Apăsa cu vârful penisului la sfârcuri. Sânii din nou mânjiţi. Se uita când la mine, când la sâni, în timp ce cu mâna întindea sperma peste tot.

– Abia mă spălasem… zise ea un pic amuzată de situaţie.

– Ştiu! De asta am şi venit la tine, ca să te mai speli încă o dată.

Nu ştiu cât văzuse Gicu, până să apară în lângă noi, am crezut că a renunţat să vadă ce se întâmplă între mine şi ea. Acum se afla foarte aproape, foarte încântat la modul cum ea îşi masa sânii strălucind a spermă. A întins şi el o mână şi a tras un pic de sânul stâng.

Spaţiul destul de aglomerat pentru trei persoane. M-am spălat pe repede înainte şi i-am lăsat pe amândoi în baie. Uşa depărtată, mă ştergeam meticulos peste tot. Trântit în pat cu faţa în sus, braţul sub cap, picioarele un pic depărtate, penisul adormit pe coapsă. Savuram momentul de beatitudine. Cei doi şi-au făcut apariţia ieşind din baie.

Daria a urcat în pat şi s-a întins aproape de mine, lângă ea s-a aşezat şi amicul meu. Toţi trei, parcă beţi de fericire. Abia vorbeam unul cu altul. O stare de moleşeală se instalase uşor. Trecuse mai bine de jumătate de oră şi ar fi fost cazul să reînceapă acţiunea, altfel ne lua somnul pe toţi trei.

– Cred că e timpul să trecem din nou la acţiune, altfel ne ia somnul aici… spun eu, în timp ce mă jucam cu unul dintre sâni.

– Şi ce mai aşteptaţi!… a completat ea.

Gicu a întins şi el mâna spre celălalt sân, trăgând-o de sfârc. Ea ne-a prins penisurile în mâinile ei. Se uita când la unul, când la altul. Frecându-le, se măreau văzând cu ochii. S-a dus către penisul meu şi l-a prins imediat între buze. Buzele strânse, obrajii supţi… mmm… Gicu aştepta cuminte să vină şi el la rând. Nu a durat mult i-a venit şi lui rândul.

Ca să-i fie mai uşor, s-a întins cu faţa în jos, s-a dat mai în spate, cât să poată ajunge mai facil de la unul la altul. Ambele penisuri ţinute cu mâinile ei. Îşi mută gura de la unul la altul, frecându-i neîncetat. Se întărise amândouă, dar ea încă se bucura să ne satisfacă oral. După un timp i-am zis să vină lângă noi. Nu ştia ce aveam de gând, dar nu s-a opus. Părea să nu înţeleagă ce va urma… de genu’… aşa, şi, acum ce facem?

I-am spus să se întoarcă cu spatele la mine şi cu faţa spre Gicu. Ea pe o parte, fundul spre mine, eu la spatele ei. Mi-am potrivit penisul în vagin şi am început să mă mişc tot mai rapid. Gicu nu făcea nimic. M-am uitat la el. Din priviri i-am sugerat să nu stea degeaba, să facă ceva. Atunci s-a ridicat mai sus, până a ajuns cu penisul la gura ei. Eu pe la spate o futeam rapid, el din faţă… mişcându-se alert. O auzeam cum gemea cu gura plină, mă incita foarte tare.

L-a ceva vreme am făcut schimb, cu spatele către el. Gicu s-a poziţionat imediat la spate. Eu, mi-am îndesat penisul în gura ei, cât putea suporta. Şi-a dus o mână la fundul meu şi mă apăsa cu degetele, îmi dirija mişcările, când mai lente, când mai rapide. Dintr-o dată, Gicu s-a trezit vorbind cu voce tare.

– Ce cur futabil ai!… aaahh… ţi-aş băga-o şi în partea cealaltă.

Ea, un pic speriată, mi-a eliberat penisul, a întors capul spre el şi i-a spus hotărât:

– Nuu!… Am stabilit de la început că nu vreau asta!… Nu, rămâne nu!

– Daa… ştiu ce am vorbit. Nu te supăra, am făcut şi eu o glumă… zise el, în timp ce o trăgea mai tare de ţâţe şi o futea şi mai tare.

Văzând că s-a făcut înţeleasă şi că nimeni nu va atenta la fundul ei, mi-a prins din nou penisul cu gura. O ţineam de cap şi mă mişcam rapid. Am mai schimbat de câteva ori rolurile între mine şi Gicu. Ultima dată, ea eram cel care o futeam pe la spate, iar Gicu o futea în gură. Până atunci nu am realizat dacă a mai făcut asta, însă, am observat că avea o mâna între picioare şi se freca intens. Mişca şi ea din bazin, oferindu-mi contre. O simţeam tot mai încordată. O trăgeam de sânul stâng, mişcări tot mai rapide.

A eliberat dintr-o dată penisul lui Gicu… aaahhh… apoi s-a împins în mine tot mai mult, chiar dacă eu continuam mişcarea din inerţie. Până la urmă m-am oprit şi am rămas aşa nemişcat. Coapsele îi tremurau, interiorul vaginului îi pulsa. Tresărea de fiecare dată când îmi încordam şi eu penisul.

Deja ne plictisisem de această poziţie. Gicu venise cu ideea să fie călărit, că-i place aşa. S-a întins cu faţa în sus, gata pregătit cu penisul sculat. Înainte să se urce peste el, ea s-a aşezat cu vaginul peste gura lui. O trăgea de sâni şi o lingea destul de bine, dacă e să luăm în considerare gemetele pe care ea le avea. Să nu stau degeaba, din picioare, m-am dus cu penisul la gura ei.

Nu a durat mult, apoi ea s-a dus şi s-a aşezat în penisul lui. În poziţie verticală, se mişca în toate direcţiile. Sânii dansau în ritmul ei. Am vrut din nou să-i ofer penisul pentru sex oral, însă, nu reuşea să facă mare lucru. Abia reuşea să-l menţină între buze, la ritmul cu care se mişca în penisul lui Gicu.

Gicu nu a zis nimic o vreme, apoi, aproape răstit, ne-a anunţat că îi vine să ejaculeze. Daria a sărit imediat de pe el, în timp ce voia să se întindă pe pat cu faţa în sus, i-a spus:

– Pe sâni, termina pe sâni!

El s-a ridicat imediat, îşi freca penisul rapid. În genunchi la dreapta ei, gâfâia şi tremura. Pe partea cealaltă m-am aşezat şi eu, doar că aveam penisul în gura ei, sugându-l zgomotos. S-a auzit strigătul de eliberare… aaahhh… sperma a ţâşnit puternic pe trupul ei. Degeaba a vrut el să ţintească sânii, primele jeturi au stropit-o şi pe faţă, şi pe gât. Ea, a simţit sperma călduţă pe ţâţe. O întindea satisfăcută peste sânii ei mari, dar şi un pic pe abdomen.

Venise şi rândul meu… aahhh… devenisem destul de încordat, foarte aproape şi eu să termin.

– Tot pe sâni?… am întrebat eu.

– Daaa… a răspuns ea bucuroasă, eliberându-mi penisul.

Poziţionat în dreptul sânilor, îmi frecam penisul, ea îmi masa testiculele. Aştepta sămânţa preţioasă să-i stropească trupul… aaahhh… venise şi rândul meu. Nici mie nu mi-a ieşit să ejaculez doar pe sâni. O parte din spermă a aterizat pe pat, dar şi pe gâtul ei. Reluase mişcările cu mâinile asupra sânilor, să întindă sperma peste tot.

După ce nu a mai ieşit nimic din mine, m-am prăbuşit pe pat, să-mi revin un pic. Gicu, s-a aplecat către sânii ei şi a început să-i lingă şi să-i sugă pe amândoi. Ea l-a simţit încântat să-i sugă sânii ce aveau gustul de sămânţă bărbătească, îl invita să continue.

– Îţi place?!… mmmhh… şi aici, linge şi aici!… uite, şi aici! …

Eu m-am dus la baie să mă spăl, lăsându-l să se delecteze cu gustul de pe sânii ei. Înainte de această experienţă, Gicu se declara mulţumit dacă vom face asta doar o singură dată, să fie împlinit că s-a întâmplat. După această experienţă, nu mai gândea la fel. Mai vrea să mai avem astfel de întâlniri pe viitor, cu Daria sau cu alte femei.

… citeste prima parte …

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „E timpul să o vrăjesc pe Daria (3)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura