Mămici singure, nebune după sex (1)

Olga una dintre soţiile de ofiţeri ruşi, rămasă singură cu copilul lor acasă, după declanşarea războiului cu Ucraina. Nu-şi mai văzuse soţul de mult timp şi nici nu avea vreo ştire unde s-ar putea afla. Ultima dată s-au văzut acum 8 luni, când l-au conceput pe Saşa, băieţelul lor. Igor îşi făcea griji pentru Olga, dar avea siguranţa că soacră-sa o ajută atât în ce priveşte gospodăria, dar şi cu copilul. Gândul lui era mereu la soţia lui tânără şi frumoasă, o femeie apetisantă pe care oricare dintre bărbaţi şi-ar dori-o. …

Ideea de a o trimite pe Olga în vacanţă i-a venit lui Igor în momentul în care unul dintre camarazii lui, i-a povestit de Antalya. Cum că turcii îi primesc cu braţele deschise pe ruşi şi că sejurul în Antalya este unul excepţional, şi că familia acestuia s-a simţit foarte bine acolo.

A dispus rapid să fie făcute formele şi într-o zi Olga a primit un plic mare cu documente, contracte pentru un sejur de zece zile în Antalya, în sistem ultra all inclusiv, pentru ea, mama ei şi bebeluşul Saşa. Îi bătea inima cu putere în piept, nu se aşteptase la o asemenea surpriză. A sunat-o pe maică-sa, abia putea să vorbească. Pentru că plecarea era foarte aproape, trebuia să fie foarte promptă în pregătiri.

În paralel cu pregătirile Olgăi, Radu, un tânăr de 25 de ani din România îşi făcea planuri de vacanţă cu prietenii. S-au asociat patru prieteni, ce lucrau la o firmă de IT, să petreacă împreună o vacanţă, un sejur de relaxare în Antalya. Doar că nu erau genul cu distracţii şi caterincă, erau mai degrabă băieţii care adorm pe plajă şi întârzie la micul dejun.

Radu s-a ocupat de contracte, a plătit sejurul şi le-a dat în mâna biletele de avion colegilor lui. El era motorul, îi vedea pe ceilalţi cum lenevesc şi nu sunt în stare să mişte o mână, să întreprindă ceva. Ştia că prezenţa celorlalţi va fi aşa de formă, că mai devreme sau mai târziu, el îşi va găsi prieteni în Turcia şi se va delecta singur cu bucuriile vacanţei.

Olga nu avea nicio reţinere să-şi alăpteze copilul, unde situaţia o prindea. Îşi scotea sânul umflat de laptele ce exista abundent în corpul ei şi îşi hrănea bebeluşul, fără să ţină cont de privirile celor din jur. Când a văzut-o pentru prima dată pe plajă pe Olga, Radu a rămas stupefiat de imaginea imaculată a femeii, care îşi hrănea copilul în văzul tuturor, oferind o imagine încărcată cu har, precum ‘’fecioara cu pruncul’’.

Olga îşi eliberă şi celălalt sân din strânsoarea costumului de baie, laptele pur şi simplu zvâcnea şi din sfârcul celălalt în virtutea inerţiei. Radu nu-şi putea lua ochii de la sânii perfecţi ai rusoaicei, rotunzi şi plini, ca două mere, iar sfârcurile umflate şi vineţii, erau un adevărat deliciu. O privea cu admiraţie, dar şi un soi de atracţie sexuală, ce creştea cu fiecare moment mai tare, devenind la un moment dat o obsesie.

Olga simţea privirea bărbatului, dar se făcea că nu o interesează, era prezentă doar pentru copilul ei. Într-o seară însă, a lăsat copilul în seama mamei sale, adică a bunicii şi o lua singură pe faleză. În subconştientul ei, răspundea chemării telepatice pe care tânărul român o exercita asupra ei. Lucrurile prind contur şi se îndeplinesc, dacă Universul veghează asupra lor şi aşa s-a întâmplat şi în cazul celor doi tineri.

Radu a zărit-o pe Olga în plimbarea ei şi a început s-o urmărească. Încă nu ştia cum are s-o abordeze, dar dorinţa şi atracţia sexuală era atât de puternică, încât abia reuşea să se stăpânească. Se temea să nu-l dea de gol o erecţie şi stătea cumva cocoşat, să nu i se învească cortul din pantaloni, să nu se facă de râs în fata tinerei.

Olga nu era acea frumuseţe caracteristică rusească, cea cu care ne-am obişnuit de pe podiumurile de modă şi din reviste. Aşa cum Radu aflase mai târziu, Olga venea de la graniţa cu Kazakhstanul şi avea cumva trăsături specifice cazacilor, trăsături puţin aspre şi totuşi armonioase, buze senzuale, ochi căprui migdalaţi, tenul măsliniu şi părul de un castaniu închis. Cu o statură mlădioasă, fină, chiar atletică, o înălţime medie, dar când păşea parcă dansa, mişcările ei erau atât de elegante.

Urmărind-o, Radu se gândea că s-ar putea să fi fost balerină, atât de uşor păşea pe faleză, ca un fulg. Femeia a simţit că este urmărită şi a întors capul. Atunci Radu a venit în dreptul ei şi a abordat-o:

– Do you speak English?

– Gavari paruski?

Radu s-a blocat. Olga vorbea foarte puţină engleză, iar el nu cunoştea rusă defel. Dar pentru că trăim în era tehnologiei, uite că s-a găsit o soluţie pentru problema lor: Google Translate. Radu spunea cuvintele în engleză şi automat apărea pe display textul scris cu litere chirilice. Văzut din exterior, pare chiar amuzant, dar fiecare dintre ei încerca să formuleze cât de bine putea cuvintele, ca să îi redea celuilalt sentimental trăit.

– I like you very much… spuse Radu, iar Olga se făcu roşie ca o sfeclă.

Tăcu lung, după care îi explică lui Radu, că este căsătorită, că are un copil mic şi că soţul ei este în război şi nu l-a văzut de câteva luni. Radu ştia deja că are un copil mic şi i-a explicat cât de mult i-a plăcut lui imaginea aceea a femeiii alăptându-şi copilul.

– Hai să mergem pe plajă… zise Olga în limba ei maternă, pe care Google o traducea în engleză… Îmi place atât de mult să mă plimb pe plajă şi acum mi-ai satisface o dorinţă, dacă te-ai plimba cu mine.

Radu dădu afirmativ din cap. În mintea lui deja ţesea mii de poveşti şi scenarii erotice. Bărbat fiind, era setat exclusiv pe sex. Îşi imagina corpul perfect al Olgai unduindu-se lasciv în goliciunea ei excitantă. Au coborât cele câteva trepte până la plajă şi au ajuns cu picioarele pe nisipul fin, ca o mângâiere.

Radu îşi imagina, cu fantezia lui murdară, cum această femeie frumoasă se dezbrăca de haine şi se întinde goală pe şezlong desfăcându-şi picioarele şi invitându-l în templul sacru al feminităţii ei, dăruindu-se toată. Ahhhhh, cât de mult îşi dorea acest lucru! Olga bănuia dorinţa bărbatului, dar ca femeie adevărată ce era, ştia să ducă tensiunea la limite maxime.

– Let’s take a seat!… zise Radu, făcând semn spre şezlongurile aliniate frumos pe plajă.

Au ales două care stăteau chiar în linia întâi, abia câţiva metri îi despărţeau de valurile care se spărgeau în spume de ţărm. Aplecaţi peste ecranul telefonului, firele rebele de păr li s-au atins. Seara cu briza care adia plăcut, era atât de romantică încât tremurau uşor excitaţi fiecare de prezenţa celuilalt.

Radu, a încercat să forţeze nota, luându-i mâna în mâna lui. Femeia la prima atingere a tresărit, apoi şi-a lăsat mâna moale în mâna bărbatului. El era atât de excitat, încât dacă s-ar fi ridicat, s-ar fi observat clar umflătura din pantaloni, cea care trădează atât de uşor dorinţa sexuală.

Îşi vedea mădularul adânc introdus în gura dulce şi apetisantă a Olgai şi se vedea jucându-se cu sfârcurile ei vineţii şi umflate din care laptele de mama începea să curgă în abundenţă. Se gândea la dorinţele femeiii. Ştia că nu fusese iubită şi penetrată de multă vreme, că tot organul ei zemos, feminin şi dulce îl va primi fierbinte ca o zi de vară. Ahhhhh, ce femeie!

S-a apropiat şi mai mult de ea şi i-a atins umărul, iar breteaua rochiei a căzut nonşalant dezvelind jumătate din rotunjimea sânului matur de mama. ‘’Ahhhhhh, ce aş vrea să sug şi eu!‘’ se gândea Radu şi îşi apropie buzele flămânde de gura senzuală a rusoaicei. Mai întâi i-a muşcat încet buza superioară, ea a tresărit scuturându-se, apoi încet a început să-i lingă buza inferioară, apoi cu putere i-a sorbit în gura lui întreaga guriţă.

Olga gemea uşor cu ochii închişi, de parcă fiecare atingere, fiecare acţiune a buzelor lui, i-ar fi provocat atât durere cât şi plăcere şi probabil chiar aşa era. Nu mai vorbeau, doar respirau şi gâfâiau. Mâinile lui Radu îi cercetau corpul înfometat de atingere şi de curiozitatea explorării. În sfârşit, a căzut şi a doua bretea, sânii Olgai erau pe jumătate descoperiţi. Cu o mişcare dibace, Radu a tras în jos rochia rusoaicei şi a lăsat sânii ei frumoşi cu sfârcurile umflate dezgoliţi, oferindu-i o privelişte excitantă.

A luat un sfârc în gură, laptele a ţâşnit ca dintr-o furtună arteziană. Un gust dulce, pe care nu poţi să-l compari cu nimic i-a explodat în gură şi în acel moment a simţit că ouţele îl dor. Erau atât de umflate, penisul erect sculat la maxim, de parcă ar fi vrut să explodeze, îl durea rău.

A continuat să o sărute pe gât, pe urechi, pe decolteu, cu mâinile îi frământa sânii şi îi săruta hulpav, de parcă nu ar fi avut niciodată ocazia să îi iubească aşa. În tot acest timp Olga, cu ochii închişi, de parcă ar fi vrut să trăiască doar un vis, nu realitatea, se lăsa iubită, mângâiata, suptă şi linsă de bărbatul excitat.

– Hai să facem baie în mare… zise Olga şi se ridică de pe şezlong, lăsând rochia să îi alunece de pe fese în jos, căzând pe nisip.

Atunci, Radu a constatat cu stupoare că Olga nu avea chiloţi. Se uită stupefiat la vulva ei dulce, perfect epilată, catifelată ca o floare şi îi venea s-o muşte. Se dezbrăca şi el, dezvăluindu-i Olgăi, mădularul în erecţie maximă, care dădea să explodeze. Spre marea lui mirare femeia nu a râs, mai degrabă s-a întristat, de parcă ar fi văzut ceva drag, după care tânjea, dar nu avea voie să se înfrupte din acea fericire.

Au alergat goi, ţinându-se de mână, spre valurile care se spărgeau pe mal. Râdeau, se îmbrăţişau, dansau în apa care se încălzise peste zi şi acum le mângâia trupurile excitate. Radu o ţinea în braţe, lipită de el, îi simţea sânii, muntele lui Venus lipit de mădularul lui, dar noroc cu apa mai rece decât temperatura corpului. Erecţia devenea mai uşor de suportat.

Olga nu l-a atins în zona organului genital, deşi el şi-ar fi dorit cu ardoare acest lucru, dar în momentul în care penisul lui o atingea şi i se lovea de trupul gol, nu schiţa nici un gest de respingere.

‘’Oare îmi face sex oral, această nimfă superbă?’’… se gândea Radu. ”Oare mă va lăsa s-o pătrund în toate orificiile ei, pe care vreau să le explorez şi să le exploatez la maxim?’’

Îşi imagina ore întregi de sex nebun cu femeia această superbă şi o vedea deasupra lui călărindu-l în penisul erect şi tare ca o stâncă, în timp ce laptele matern îi curge din sfârcuri pe abdomen şi pe burtă şi pe corpul lui. Radu visa cu ochii deschişi, când o văzu pe Olga că se smuceşte din braţele lui.

– Trebuie să fug la copil. Trebuie să-i dau ţâţă!

Parcă ar fi fost turbată, şi-a îmbrăcat în grabă rochia şi o luă în fugă spre intrarea în resort. Nici măcar nu şi-a rămas bun de la Radu, care stătea nedumerit cu pula sculată şi gura deschisă de uimire. Pentru început a fost bine şi aşa. Era convins că va exista continuarea.

A urcat în camera dezamăgit. I-a găsit pe prietenii lui la barul de lângă piscină şi se hotărî să-şi înece şi el amarul în sânul lui Bacchus. În vise, însă, Olga îl bântuia. În acea noapte a visat-o cum a penetrat-o în toate poziţiile şi a transpirat abundent, cu multe treziri. Dar dimineaţă, va însemna o nouă zi. …

… citeste partea a doua …

Poveste scrisa de Alena – Alenasdiary.ro

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

3 comentarii la „Mămici singure, nebune după sex (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura