Dorinţa fierbinte de a mă iubi cu fostul, de faţă cu soţul meu (1)

Discuţiile cu soţul meu despre fanteziile noastre sexuale, mi-a trezit o seamă de amintiri din trecutul nu foarte îndepartat. Iniţial, discuţia a pornit dintr-o joacă, într-o seară, după ce avusesem relaţii intime. A fost o seară reuşită, plină de pasiune. Momentele de tandreţe s-au lungit cu mult faţă de alte dăţi, şi tot atunci ne-am făcut anumite confidenţe. L-am văzut de multe ori pe stradă clătindu-şi ochii după alte femei. Nu aveam cum să mă supăr dacă totul rămânea la stadiul de privit. … 

Dar când mi-a mărturisit că ar dori să facă sex cu două femei, eu şi încă o altă femeie, mi-am adus aminte de momentele de vis în compania unui fost iubit. Sexul dintre noi era la superlativ, avea ceva al lui ce mă determina să mă pierd cu totul, şi nu, nu era posesorul unui penis uriaş. În limitele normalului, dar ştia ce să facă cu el. La pat nu aveam ce să-i reproşez, altele au fost motivele despărţirii noastre.

Vlad îmi spunea de fantezia lui, încercam să-l ascult, dar mintea mea era în altă parte. Dintr-o mişcare m-am întins pe spate şi revedeam mental, privind spre tavan, cele mai incitante momente dintre mine şi Petre. Abia terminasem partida de sex, aş putea spune, cu actualul meu iubit dar m-am umezit din nou. Cu ochii închişi, buzele apăsând cu putere… mâinile aveau o treabă… mi-am prins un sfârc şi mă jucam cu el, labiile… atinse uşor cu vârful degetelor… ahh…

Imaginea proiectată în mintea mea a fost întreruptă de Vlad ce m-a văzut că eram în lumea mea, nicidecum să fiu atentă la ceea ce îmi spunea el.

– Ce faci Maria?… m-a întrebat indignat că nu-i dau atenţie.

Momentul odată întrerupt, mi-a fost greu să-l continui. M-am ridicat în şezut, genunchii ridicaţi până aproape de bărbie, cu braţele cuprinzându-mi picioarele. Emoţionată de ceea ce voiam să-i spun, mi-am făcut curaj şi până la urmă i-am spus. Urma să facem un târg. Eu acceptam dorinţa lui, iar el trebuia să accepte dorinţa mea… simplu.

– Accept! Sunt de acord să facem ce-ţi place ţie… deşi nu-mi plăcea ideea, însă dorinţa puternică de a mă reîntâlni cu Petre a fost cea care a decis totul.

– Da?!… spuse el mirat. Nu se aştepta să mă decid atât de repede, fără negocieri, munca de convingere din partea lui, însă nu avea habar la planul meu.

– Da. Dar totul are un preţ… i-am spus eu, pe un ton mai jos.

– La ce te referi? Despre ce preţ este vorba?

– Sunt de acord, facem cum doreşti tu… eu, tu şi încă o altă femeie, dar am şi eu o dorinţă…

– Ce fel de dorinţă?

– Îmi doresc să mai întâlnesc, sexual vorbind, o anumită persoană, un fost iubit. Nu cred că-l cunoşti, dar asta contează mai puţin, zic şi eu. Dacă e să fie egalitate, atunci să fie până la capăt.

Privea în gol, capul uşor aplecat şi nu spunea nimic. Încă analiza propunerea mea. Dilema în care se afla şi faptul că răspunsul lui întârzia să apară, m-a determinat să nu-mi mai doresc acest lucru, fapt ce i l-am comunicat imediat. Imediat a venit şi răspunsul lui. M-a privit în ochi, cu o privire serioasă şi mi-a spus:

– Accept!

A urmat o discuţie lungă pe acesta temă, discuţie ce avea rolul să ne asigure că am luat decizia în cunoştinţă de cauză. Nu l-am căutat la telefon pe Petre imediat, voiam să-i mai las lui Vlad destul timp ca să se răzgândească. Trecuse câteva zile de la discuţie, iar el nu părea că doreşte să-şi retragă vorba. Încă mai aveam numărul de telefon al fostului iubit. Mă aflam la muncă în pauză de masă. Cu ceva emoţii mi-am făcut curaj să-l sun.

S-a bucurat să-mi audă vocea. Chiar a început să-mi facă unele propuneri indecente… în amintirea vremurilor apuse. Acceptul meu a venit firesc, însă, a trebuit să-i spun că trebuie să o facem de faţă cu soţul meu.

– Eşti nebună!?… a venit reacţia lui, destul de promptă, la auzul celor spuse de mine. Până nu i-am explicat tot, de unde a pornit ideea şi cum s-a ajuns la situaţia asta, nu s-a liniştit. I-am oferit asigurări că nu există motive ascunse, totul este transparent, cu acordul lui Vlad. Într-un final a acceptat, dar încă mai avea o urmă de suspiciune, cel puţin aşa l-am simţit eu.

L-am chemat la noi într-o seară. Până să ajungă la ora stabilită, atenţia mea era mai tot timpul îndreptată către Vlad, voiam să mă asigur că este totul în regulă şi că putem continua. Într-un final a ajuns şi Petre. Când la unul, când la altul, mă uitam la ei să le citesc reacţiile. Amândoi păreau serioşi, cu un zâmbet discret. Tare aş fi vrut să aflu ce era în mintea lor.

Aşezaţi pe canapeaua din living, cei doi bărbaţi au început să poartă o conversaţie pe seama traficului şi a locurilor de parcare. În sinea mea gândeam… e un început, îi ajută să elimine tracul pentru ce urma să se întâmple mai târziu. Cei drept şi eu aveam ceva emoţii, dar nu am vrut să recunosc. Pe lângă faptul că nu-l mai văzusem de multă vreme pe el, aveam şi emoţia suplimentară că totul se va întâmpla sub privirile celui actual. Numai în pielea lui să nu fi.

În scurt timp, discuţiile au devenit destul de relaxante. Posibil să fi pus umărul la treaba asta şi băutura rafinată cu care ne-am delectat. Nu ne-a luat mult şi am ajuns rapid la subiectul sex. Petre ni se confesa. După despărţirea de mine, nu a mai avut nici o relaţie serioasă. Totul s-a rezumat la sex pur, fără implicaţii serioase.

După un timp ne-am mutat în dormitor. Întâi s-au dus cei doi, apoi mi-am făcut eu apariţia într-un furou alb destul de scurt şi o pereche chiloţei, tot albi. Inima îmi bătea cu putere. Vlad şi-a găsit un loc pe pat, aproape de margine, lipit cu spatele de zid. Petre părea împietrit aşezat pe marginea patului, în colţul opus poziţiei lui Vlad. L-am pus într-o situaţie în care nu mai fusese până în acel moment.

Eu eram cea care îi cunoşteam cel mai bine, şi tot eu trebuia să fiu aceea care să aibă iniţiativa. Cu mişcări senzuale din şolduri m-am dus către Petre. Înainte să ajung la el am aruncat o privire către soţul meu, era ultima strigare în care putea să se împotrivească, apoi ar fi fost prea târziu. Eram lângă el, din instinct a vrut să ridice mâinile să mă prindă de mijloc, dar, în ultima clipă a realizat unde se afla şi a vrut să se uite către Vlad. Aştepta acceptul lui în privirea serioasă pe care o înfăţişa de când am intrat în dormitor. Nu luasem în calcul posibilitatea ca fostul iubit să nu performeze, aşa cum îl ştiam în stare, tocmai din cauza stresului suplimentar. Soţul meu ce-i sufla în ceafă.

L-am prins de cap şi nu l-am lăsat. Imediat l-am tras către mine şi l-am poziţionat cu nasul între sânii mei. Avea nevoie să-şi amintească de mirosul trupului meu pe care îl adora. Acelaşi parfum îl folosesc şi acum, doar pentru el, să-i trezesc nişte amintiri mai vechi… de sânii pe care i-a supt şi i-a smotocit în vremurile bune. De tot ce s-a întâmplat între noi… sexual vorbind, ridicându-mă pe anumite culmi şi lăsându-mă acolo pentru a avea amintiri pentru eternitate.

Am închis ochii, Petre inspira adânc… îşi amintise de vremurile de mult apuse. Am tras de bretelele de la furou şi am lăsat sânii să iasă. I-a prins cu palmele… gura îmi cauta disperat sfârcurile… i-a prins între buze, trăgea de ei de câteva ori, limba se plimba rapid în jurul lor, apoi se mută rapid la celălalt… şi tot aşa. Cu mâinile mă jucam în părul lui, tuns scurt. Memoria îmi deblocase anumite amintiri, parcă mai ieri eram împreună şi ne iubeam seara de seară până cădeam epuizaţi.

Cu o mână mi-a ridicat furoul, a urmat şi cealaltă. Palmele alunecau pe linia trupului meu… ca un pictor ce-şi studia modelul ce urma să-l imortalizeze pe bucata de pânză. Mi-am depărtat picioarele, ce până atunci erau apropiate, mâna lui dibace aluneca pe coapsa interioară. Avea un stil să insiste cu mângâierile în acea zonă, iar mie nu avea cum să-mi pară rău. Degetele s-au oprit în zona chiloţilor, atingându-mi ferm vulva.

S-a oprit. Mi-a eliberat sfârcul drept, s-a dat puţin înapoi. A ridicat de marginea furoului. Avea nevoie să-şi amintească. S-a uitat îndelung la labiile mele excitate şi umede înainte să mă dezbrace. Mi-am ridicat un picior şi l-am aşezat pe pat. S-a aplecat. Poziţia nu-l avantaja. S-a lăsat în genunchi la picioarele mele. Cu capul ridicat şi-a făcut loc către piersicuţa lui dulce… de altă dată… aahh… buzele alea, ce dor mi-au fost de ele.

Nu a fost primul bărbat care îmi făcuse cunilingus. El avea ceva aparte. Simţeam că trăieşte clipa, iar scopul principal era să mă satisfacă pe mine. A ajuns la clitoris… ahhh… limba se mişcă rapid… alternând mişcările… apăsa şi mişca limbă înainte şi înapoi… cercuri şi opturi de jur împrejur… mâinile aşezate pe fesele mele, apăsa cu putere. Din când în când îşi încleşta degetele în carnea mea… vai ce mult mi-ai lipsit. Trebuie să profit de acest moment la maxim… gândeam eu în acele momente.

M-am lăsat cu toată greutatea peste el. L-am prins de păr şi l-am determinat să mă urmeze. S-a urcat în pat, după mine. De cum s-a întins pe spate, aveam vaginul deasupra gurii lui, lăsându-mă cu toată greutatea peste el. Limba îşi făcuse loc prin despicătura labiilor… intrase adânc. Îl voiam tot mai adânc… gemetele veneau natural…

… citeste partea a doua …

Dacă ţi-a plăcut ceea ce ai citit… nu beau cafea… dar cu o prăjitură mă poţi cumpăra… ador “savarina”.

https://revolut.me/florincerchez

Materialele publicate pe acest blog intră sub incidenţa dreptului de autor. Copierea totală sau parţială, distribuirea şi difuzarea neautorizată reprezintă o încălcare a dreptului de autor şi se pedepseşte conform legii. Pentru contact folosiţi adresa: domnuroz@yahoo.com

Autor: Domnu' Roz

Domnu' Roz +18 – Artă erotică, povestiri, fantezii…

Un comentariu la „Dorinţa fierbinte de a mă iubi cu fostul, de faţă cu soţul meu (1)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Content is protected !!

Descoperă mai multe la Domnu' Roz

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura